- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φιλικά Νότης Σκορπιός...www.tpkier.com/gallery/images/dreams.jpg" border=0>
Αγαπητέ Cybermaster
Άν πάρουμε ως αρμόδια επιστήμη την νευροφυσιολογία...για την ερμηνεία του ονείρου...τότε πράγματι δε ΄δίνει στο όνειρο κανένα συγκεκριμένο ρόλο παρα μόνον αυτόν της επαναρύθμισης των νευρικών μας κυκλωμάτων...κάτι ανάλογο με τ ξεκίνημα του υπολογιστή.Δεν είμαι φανατικός Φρουδικός...απλά κρατώ κάποια κομμάτια της θεωρίας του.
Jenny...αυτό που ίσως να μην έγινε κατανοητό οτι λέω...είναι οτι πιθανόν τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο όνειρο σου να κωδικοποιούν ευρύτερες ομάδες συναισθημάτων σου και τελικά να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία το ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που εμφανίζεται στον ύπνο σου...αλλά τον τρόπο με τον οποίο επενδύεις συναισθηματικά επάνω του.
Η αρσενική φιγούρα χωρίς πρόσωπο....ίσως να κωδικοποιεί τα συναισθήματα που καταφέρνεις να κερδίσεις τελικά απο τον φίλο σου..ή αν θέλεις το τελικό κέρδος ηδονής(συναισθηματικής).Δεν καταφέρνεις να δείς το πρόσωπο του...γιατί τελικά αυτό που περιμένεις να προσλάβεις απο αυτόν..τελικά δεν το προσλαμβάνεις.Μπορεί βαθιά μέσα σου να είναι ριζωμένη η πεποίθηση οτι ο άντρας τελικα δε θα σου δώσει "ορατή" ευτυχία και συνεπώς να ενορχηστρώνεις ένα σύνολο απο άμυνες ψυχικούς μηχανισμούς που να σε οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.Απο την επιλογή του ανθρώπου που ερωτεύεσαι εώς την εξέλιξη και την κατάληξη της σχέσης σου....ίσως τα πάντα είναι ψυχικά (υποσυνείδητα) προσκηνοθετημένα ..ώστε τελικά να "εθελοτυφλείς" στην ευτυχία σου..και να μην την εισπράτεις.
Αυτό βέβαια που διατυπώνω εγώ είναι απλά μια υπόθεση...και μόνο αν κάνεις μια "ακτινογραφία" στις κατα καιρούς σχέσεις σου θα μπορέσεις να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα.Μήπως επαναλαμβάνεται κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στον τρόπο που επιλέγεις έναν ερωτικό σύντροφο και στον τρόπο που διαπραγματεύεσαι τη σχεση σου και την ευτυχία σου?
Κι αν απαντήσεις θετικά (μετά τη προσωπική σου έρευνα) οτι υπάρχει ένα σταθερό μοτίβο...ίσως καταλήξεις τελικά να βρείς και τη συσχέτιση του με το αόρατο-αφανές ονειρικό πρόσωπο.
Υ.Γ.Ξανακοιτώντας τη διήγηση του ονείρου σου και της σχέσης σου...παρατηρώ δυο λέξεις κλειδιά...στο μέν ονειρό σου τη λέξη "αγωνία" στη δε περιγραφή της σχέσης σου τη λέξη "πολυτάραχη".
Μήπως το ζεύγος "αγωνία-πολυτάραχη"...είναι κάτι που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των σχέσεων σου...και καθορίζει το πόσο θα δεθείς με κάποιον?Μήπως στην "εννοια" έρωτας,στην εσωτερική αναπαράσταση που κάνεις για τον έρωτα...έχεις ενσωματώσει ταραχή,αγωνία..και γενικά ένα περιπετειώδες κυνηγητό?Μήπως τελικά το δέλεαρ για να ερωτευτείς κάποιον είναι να σου εμπνέει αυτήν την αγωνία-ταραχή?
Προσπάθησε να αναζητήσεις την απάντηση αναλύοντας τις σχέσεις που έχεις κάνεις εώς τώρα...και το σύνολο των εσωτερικών αναπαραστάσεων-βιωμάτων που σου έρχονται στις έννοιες έρωτας-σχέσεις.
quote:
O ονειροκρίτης είναι έμπιστος? Έτσι απλά ρωτάω...
Aγαπητε Notis...το αν ειναι εμπιστος ή οχι ο ονειροκριτης ειναι κατι που μονος σου μπορεις να το συνειδητοποιησεις, δηλαδη αν δεις καποιο ονειρο και η ερμηνεια του ονειροκριτη ανταποκριθει στην πραγματικοτητα(-η καταληξη του ονειρου βγει αληθινη-)τοτε ισως και να μπορεις να τον εμπιστευθεις.Προσωπικα ποτε δεν εμπιστευτηκα τον ονειροκριτη!!!

BELIEVE IN ANGELS AS THEY'RE REAL!!!
quote:Αγαπητε Logos...εχεις καπου δικιο με το δελεαρ!Αλλα εχω μια ερωτηση για σενα...μηπως καπου μεσα μας ολοι δεν ψαχνουμε και "κολλαμε" σε πραγματα που μας δυσκολευουν? Μηπως αυτο το κυνηγητο δεν μας κανει να νιωθουμε ζωντανοι και οτι κυνηγαμε κατυι στην ζωη μας απο το να την δεχομαστε ετσι οπως μασ προσφερεται?
Μήπως το ζεύγος "αγωνία-πολυτάραχη"...είναι κάτι που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των σχέσεων σου...και καθορίζει το πόσο θα δεθείς με κάποιον?Μήπως στην "εννοια" έρωτας,στην εσωτερική αναπαράσταση που κάνεις για τον έρωτα...έχεις ενσωματώσει ταραχή,αγωνία..και γενικά ένα περιπετειώδες κυνηγητό?Μήπως τελικά το δέλεαρ για να ερωτευτείς κάποιον είναι να σου εμπνέει αυτήν την αγωνία-ταραχή?
Γενικα οι σχεσεις μου, αν εξαιρεσουμε την τελευταια στην οποια και αναφερομαι, δεν ειχαν το κυνηγητο και την αγωνια!Απεναντιας μπορω να πω οτι ηταν μαλλον αδιαφορες απο την πλευρα μου...δεν ξεκινησαν ετσι αλλα τελικα απο την πορεια της ζωης μου ετσι αποδειχτηκαν.Αν και μεσα μου παντα ηξερα το τελος τους και την πραγματικη τους σημασια!
Σε ευχαριστω για την συμβουλη,παντως, γιατι ηταν μια καλη ευκαιρια να θυμηθω ανθρωπους που ειχα ξεχασει και ισως και συναισθηματα ξεχασμενα στον χρονο!
Φιλια!

Φίλη Τζένυ
Το δύσκολο είναι πράγματι πρόκληση για όλους μας....και σίγουρα το απλοικό και το δεδομένο ,τις περισσότερες φορές μας κουράζει και τελικά μας αφήνει παγερά αδιάφορους.Βεβαίως ,υπάρχουν πολλές μορφές "δύσκολου"....υπάρχει το δύσκολο που ο αγώνας για την κατάκτηση του μας διευρύνει και μας αναπτύσει και υπάρχει και το δύσκολο που τελικά εμείς οι ίδιοι ορθώνουμε ώς τοίχο στον εαυτό μας και μας αφήνει με μια πικρία πάντοτε που επαναλαμβάνεται.
Δεν επιχειρώ να κάνω κάποια ερμηνεία ειδικά για εσένα...πρώτον γιατί σε αυτά τα θέματα ο καθένας πρέπει να στηρίζεται στην ετμηνεία που κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του και δεύτερον επειδή ούτε έχω τη γνωστική πληρότητα αλλά πολύ περισσότερο επειδή δε σε ξέρω .Όλα αυτά που έγραψα στο τόπικ σου...ήταν μέρος προβληματισμών μου για προσωπικά ζητήματα και ο τρόπος που νομίζω οτι εγώ για τον εαυτό μου βρήκα κάποιες απαντήσεις.Σίγουρα,και τα όνειρα σου μπορούν να βάλουν ένα πολύτιμο λιθαράκι στην κατάκτηση της αυτογνωσίας σου....δίνοντας έναν ακόμα χάρτη της πορείας που οφείλεις να κάνεις ή που κάνεις.Το μεγάλο όφελος θα το αποκομίσεις βέβαια απο την ίδια την πορεία.
Να σαι πάντα καλά...και καλή πορεία.
quote:
Δεν επιχειρώ να κάνω κάποια ερμηνεία ειδικά για εσένα...πρώτον γιατί σε αυτά τα θέματα ο καθένας πρέπει να στηρίζεται στην ετμηνεία που κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του και δεύτερον επειδή ούτε έχω τη γνωστική πληρότητα αλλά πολύ περισσότερο επειδή δε σε ξέρω .Όλα αυτά που έγραψα στο τόπικ σου...ήταν μέρος προβληματισμών μου για προσωπικά ζητήματα και ο τρόπος που νομίζω οτι εγώ για τον εαυτό μου βρήκα κάποιες απαντήσεις.Σίγουρα,και τα όνειρα σου μπορούν να βάλουν ένα πολύτιμο λιθαράκι στην κατάκτηση της αυτογνωσίας σου....δίνοντας έναν ακόμα χάρτη της πορείας που οφείλεις να κάνεις ή που κάνεις.Το μεγάλο όφελος θα το αποκομίσεις βέβαια απο την ίδια την πορεία.
Να σαι πάντα καλά...και καλή πορεία.
Φιλε logos...δεν ειχα κανενα σκοπο να σε προσβαλω!Συγνωμη αν το εξ'ελαβες ετσι!Φυσικα τα παντα που λεμε εδω ειναι βασει των προσωπικων εμπειριων μας και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να τα κατακρινει!(Ή τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω!!!
Μεσα απο την καταθεση σου , οπως σου προειπα, με εκανες να σκεφτω και να θυμηθω πολλα πραγματα...και σε ευχαριστω πολυ γι'αυτο!
Δυστυχως καποια πραγματα δεν μπορεις να τα γνωριζεις...εκτος και αν θελουν "αυτα" να σου αποκαλυφθουν!Αν ειναι η καταλληλη ωρα να τα μαθεις και να τα κατανοησεις!Χαιρομαι πολυ που εκανες και εσυ τοταξιδι...για την αυτογνωσια και βγηκες "νικητης" και "κερδισμενος"!Μονο τοτε μπορεις πραγματικα να βοηθησεις καποιον που μολις ξεκιναει!!!
Παντα ΦΙΛΙΚΑ!!!!![]()

Φίλη Τζένυ
Είσαι πολύ ευγενική...και σε καμιά περίπτωση δεν ένιωσα προσβεβλημένος,μην ανησυχείς γι αυτό.Απλώς δε θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να φανώ αδιάκριτος με τη προσωπική σου ιστορία.
Το ταξίδι της αυτογνωσίας το συνεχίζω ακόμα και πιστεύω οτι ο κάθε άνθρωπος μέχρι το τελευταίο λεπτό του στον πλανήτη αυτό...θα έχει να μάθει κάτι σπουδαίο για τον εαυτό του.
Ένα πολύ καλό μάθημα....πήρα απο μια κοπέλα ,που νόμισα οτι ήταν το άλλο μισό της ζωής μου.Πίστεψα οτι αυτή θα ήταν η γυναίκα που θα περνούσα την υπόλοιπη μου ζωή,ότι ήταν μια "καρμική" σύντροφος.Κι ολα αυτά σε μια ηλικία γύρω στα 23.Είχα ένα είδος εξάρτησης,εμμονής απο αυτή τη κοπέλα...και η "ξαφνική" εξαφάνιση της απο τη ζωή μου...μου στοίχισε τότε πολύ ακριβά.Εφτά χρόνια αργότερα.....εκτιμώ οτι εκείνο που τότε έβλεπα σα πληγή....δεν ήταν τίποτα άλλο απο ένα θαυμάσιο δώρο συναισθηματικής ενδυνάμωσης.Άν είχε κάτι καρμικό η γνωριμία μου με αυτή τη κοπέλα...αυτό ήταν να γνωρίσω και να δεθώ ακόμα περισσότερο με τον εαυτό μου...και να νιώσω περισσότερο τις ανάγκες του.Πολλές φορές το "κόλλημα" μας σε έναν άνθρωπο δεν είναι τίποτα άλλο απο την μετάθεση προβλημάτων της σχέσης μας με τον εαυτό μας...στη σχέση μας με το πρόσωπο πάνω στο οποίο κολλάμε.
Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη σχέση σου,κάποια προηγούμενη ή κάποια επόμενη θα παίξει αντίστοιχο ρόλο στη ζωή σου.....πάντως σίγουρα κανείς πονός δεν έρχεται χωρίς ένα μελλοντικό τοκισμένο φορτίο χαράς....ή αλλιώς όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ουδέν κακόν αμιγές καλού......
Με κάθε εκτίμηση....
ΚΑΤΑ'ΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΛΟΓΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΩΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΕΜ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΗ ΤΖΕΝΝΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΛΟΓΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!
ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!??!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ο νεκρός που δεν είδες, γιατί δεν το επιθυμούσες όπως νομίζω, ενισχύει την εξήγηση που ανέφερα. Ήταν κάποιος άλλος όχι ο άνθρωπος που αγαπούσες και δεν ζει πιά.
sirias δεν κατάλαβα ακριβώς, θέλεις εξήγηση του ονείρου ή εξήγηση του συνδιασμού ονείρου-φώτα που έσβυσαν? Εκτός αν ήταν όλο όνειρο. Εάν ήταν όλο όνειρο μία ερώτηση, ο πίνακας έπεσε πάνω σου?
νιντζα ως μία πρώτη εκτίμηση μοιάζει με όνειρο που έχει επηρεασμό από κάτι που συζήτησες ή είδες εκείνη την ημέρα. Για την ξαδέρφη σου δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, μάλλον για τηλεπάθεια μοιάζει.
Πάντως κανένα από τα τρία όνειρα δεν έχει στοιχεία πρόγνωσης.
Πάντα δικές μου εκτιμήσεις.
Ο πίνακας έπεσε την ώρα που τσίριξα και πετάχτηκα όρθια και έτσι δεν με χτύπησε - έπεσε στο μαξιλάρι!!!
Πριν ασχοληθώ με το όνειρο, δύο επισημάνσεις:
1. Ο ονειροκρίτης είναι τόσο έγκυρος όσο δείχνει: Κάθε ονειροκρίτης δίνει και τη δική του ερμηνεία στο κάθε όνειρο. Τρίχες.
2. Όταν είμαστε ευάλωτοι ή αντιμετωπίζουμε μια κρίση, ο "διάολος" εμφανίζεται πάντα με αμφίβολα εναλλακτικά μονοπάτια και περίεργες μεταφυσικές υποσχέσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένη να ακολουθήσεις κανένα.
Τώρα για το όνειρο.
Ο κάθε άνθρωπος με φιλοδοξίες έχει από παιδί σχηματίσει μια "ιδανική" εικόνα για το σύντροφο, και η εικόνα αυτή του προκαλεί άνεση και οικειότητα γιατί ο ίδιος την έφτιαξε. Η εικόνα σου δεν ήταν πλήρης (δεν είχε πρόσωπο), αλλά απέκτησε μόνο όταν γνώρισες τον περί ου ο λόγος αχλάδα, επειδή ίσως σε τράβαγε λόγω εμφάνισης ή κάτι σ' έκανε να πιστέψεις ότι "ταίριαζε" με αυτό που είχες φτιάξει. Είδες και μόνη σου όμως ότι εξαπατήθηκες από τον ίδιο σου τον εαυτό και μπλέχτηκες σε μια ιστορία γεμάτη χωρισμούς και πίκρες.
Μία είναι η λύση: Βάλε ένα χ και στα όνειρα και στον αχλάδα και προχώρα, κι άλλη φορά να ξέρεις να ξεχωρίζεις την πραγματικότητα από τα όνειρα.
Edited by - neggy on 31/08/2005 17:25:52
Μόνο εσύ μπορείς να εξηγήσεις το συγκεκριμένο όνειρο, όπως και το κάθε όνειρο που βλέπεις…
Ψάξε την απάντηση μέσα σου!
Εκεί κρύβεται η αλήθεια…
Φιλικά πάντα
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...
Το ξέρω ότι δεν είπες για πρόγνωση, το ανέφερα για να μην σκεφτεί κάποιος ότι τα όνειρα αυτά πιθανόν να ειδοποιούσαν τους ανθρώπους που τα είδαν για κάποιο συγκεκριμένο μελλοντικό γεγονός, συνήθως δυσάρεστο.
Δεν γίνεται να μην υπάρχει εξωτερικός επηρεασμός, απλώς δεν το θυμάσαι. Οι καταγραφές γίνονται στον εγκέφαλο έστω και εάν δεν το αντιλαμβανόμαστε την στιγμή που πραγματοποιούνται.
Δύο πιθανότητες υπάρχουν
-άκουσες ή είδες κάτι εκείνη την ημέρα που είδες το όνειρο και απλώς στον ύπνο σου βγήκε στην επιφάνεια
-είχες ακούσει ή δει κάτι στο παρελθόν και συνέβει κάτι την συγκεκριμένη ημέρα που σου το θύμισε
Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο σαν αφορμή, τώρα σαν εξήγηση δεν νομίζω να είναι περίπλοκο, τα όνειρα των παιδιών είναι απλά.
Στην ουσία πραγματοποιούν επιθυμίες τους μέσα από το όνειρο, άλλα απλές επιθυμίες όπως δεν τα άφησαν να πάνε βόλτα, δεν τα άφησαν να δούνε κάτι που τους άρεσε στην τηλεόραση ή να φάνε ότι τους αρέσει.
Όμως δεν γίνεται να αναλύσεις ένα όνειρο μετά από χρόνια, σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές από το αρχικό. Επίσης δεν θα θυμάσαι τα συναισθήματα που σου προκάλεσε, όσο και να προσπαθήσεις έχουν αμβλυνθεί οι εντυπώσεις.
sirias είπες ότι είδες το όνειρο πριν 15 χρόνια και ήσουν ολομόναχη στο σπίτι, τι ηλικία είχες?
Εάν ήσουν παιδί η εξήγηση είναι ακριβώς ίδια με του νιντζα, επηρεασμός από κάτι που είδες ή άκουσες, σε τρομοκράτησε, το επανέλαβες στο όνειρο για να το αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις τον φόβο. Όμως δεν μπόρεσες να το ελέγξεις και ο οργανισμός σου σε επανέφερε σε εγρήγορση, σε προστάτευσε.
Εάν όμως δεν ήσουν παιδί, ή ήσουν παιδί και βλέπεις παρόμοια όνειρα ακόμα και τώρα, αλλάζουν τα πράγματα. Δεν μπορώ όμως να σου δώσω εξήγηση, δεν γίνεται με post ούτε με mail, οι ερωτήσεις είναι πάντα προσωπικές και δύσκολες στην απάντηση.
Μπορώ όμως να σου πω τι να κάνεις, ανέτρεξε στα γεγονότα του τότε, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σε φόβησε τόσο που να θέλεις να διαχωρίσεις τον εαυτό σου, να μην είσαι μέσα στο σώμα σου για να προστατευθείς.
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέλεις να έχεις κλειστή την πόρτα του δωματίου σου ή της καρδιάς σου για να μην μπορεί να μπει κάτι που θα σου κάνει κακό, ενώ πάντα την είχες ανοικτή ή ήσουν ανοικτή.
Τι ήταν το τόσο τρομακτικό που δεν άντεχες να δεις να μπαίνει παρόλο που ήσουν προστατευμένη εκτός σώματος.
Τι σε έκανε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρεις να το αντιμετωπίσεις και υποχρέωσες τον οργανισμό σου να σε επαναφέρει.
Δεν είναι εύκολες οι απαντήσεις που πρέπει να δώσεις και πολλές φορές είναι επώδυνος ο δρόμος που διανύεις μέχρι την άκρη του νήματος, όμως είναι η μόνη λύση που έχεις.
Για τα συμβάντα μετά το όνειρο δεν θα προσπαθήσω να δώσω μία μεταφυσική εξήγηση, θα πω απλώς ήταν τυχαία. Εάν είδες το όνειρο μεγάλη, έχεις πιό σοβαρά θέματα να ασχοληθείς από το πέσιμο του πίνακα και του διακόπτη.
Εξάλλου ποτέ δεν πρέπει το μυαλό μας να οδηγείται πρώτα στο μεταφυσικό, πρώτα εξετάζουμε όλες τις υπόλοιπες πιθανές εξηγήσεις και μετά στρεφόμαστε σε αυτό.