- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
νιντζα προς Θεού δεν είπα ότι ήθελες να ήσουν Ωνάσης. Αυτά που ανέφερα ήταν παραδείγματα για όνειρα παιδιών. Ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις πόσο απλά είναι τα όνειρα των παιδιών και εξηγούνται εύκολα. Δεν εννοώ ότι δεν είναι σοβαρά κάποια από αυτά, απλώς βρίσκεις εύκολα την πηγή τους.
Το πιστεύω ότι δεν ήξερες τι σήμαινε το όνομα Ωνάσης, αλλά για να δεις μετά από μήνες στην τηλεόραση, προφανώς, κάτι και να πεις "ωπ αυτό είναι, αυτόν είδα στον ύπνο μου", τον είχες ξαναδεί απλά δεν το θυμάσαι.
Η εξήγηση δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, πάντα στον ύπνο μας βλέπουμε εικόνες της ημέρας που πέρασε, τις περισσότερες φορές όμως δεν το θυμόμαστε. Έτυχε αυτό να το θυμηθείς.
Lenio84 δεν μου φαίνεται περίεργο το όνειρό σου. Βεβαίως δεν εξηγούνται όνειρα μέσα από μηνύματα, και να είναι ακριβής η εξήγηση. Μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα που σε έκαναν να δεις το όνειρο. Ίσως να σε προβληματίζει η όλη κατάσταση του γάμου και της μετέπειτα εγκυμοσύνης που θεωρείς πιθανόν ως αναγκαία εξέλιξη, ίσως να θέλεις να βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση με την φίλη σου, ίσως και να σου φάνηκε περίεργο πως παντρεύτηκε και αμέσως σε λίγους μήνες έμεινε έγκυος.
Στα όνειρα βγαίνουν πράγματα που και εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί ότι τα σκεφτόμαστε και μας επηρεάζουν. Ως όνειρο μου φαίνεται εύκολο να εξηγηθεί από εσένα εάν κάνεις μιά μικρή ανάλυση των συναισθημάτων σου γύρω από τον γάμο-εγκυμοσύνη-φίλη σου-άντρας της.
Felosial λυπάμαι για την απώλεια και ότι συνεπάγεται αυτό στον συναισθηματικό σου κόσμο. Ευχαριστούμε για την εμπειρία που μοιράστηκες μαζί μας και να σου πω μόνο ότι καλό θα ήταν να μην επισκέπτεσαι την μητέρα του και το νεκροταφείο. Να θυμάσαι τον άνθρωπο αυτό με αγάπη και να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα τον βοηθήσει σε ότι έχει να κάνει εκεί που βρίσκεται. Τα έντονα συναισθήματα της απώλειας και της επιθυμίας μας να ήταν κοντά μας ο άνθρωπος που έφυγε, δυσκολεύουν δυστυχώς την πορεία του.
πρώτα απο όλα εύχομαι ο πόνος της απώλειας που είχες εσύ και οι γύρω του να γιατρευτεί γρήγορα. Θα ήθελα κι αν θέλεις απαντάς να σε ρωτήσω κάτι.Η ανυσηχία σου ωφείλετε στα όνειρα που βλέπεις ή στο γεγονος ότι έχεις την αίσθηση ότι η ενέργεια του ανθρώπου αυτού κατα κάποιο τρόπο σε τριγυρίζει; κι αν αισθάνεσαι το δεύτερο έχεις ρωτήσει την μητέρα του αν αισθάνεται κάτι παρόμοιο;
Θα ήθελα να αναφέρω και γω ένα ονειρο, σύμπτοση, προφητικό δεν γνωρίζω.
Πέρσι σχεδίαζα ένα ταξίδι στα νησιά Πι-Πι (ήταν ένα απο τα νησιά που πνήγικαν απο το Τσουνάμι στην Ινδονησία και το ξενοδοχείο που είχα κλείσει καταστράφηκε εντελώς). Έφευγα Δευτέρα πρωί και ξάπλωσα νωρίς το Σαββάτο με σκοπό να σηκωθώ Κυριακή να αρχίσω να ετοιμάζω τα πραγματά μου. Σαββατο βράδυ λοιπόν βλέπω το εξής. Είχα φτάσει λέει στην παραλία εκείνη και κάθησα στην άμμο. Δίπλα μου υπήρχαν λευκά κεριά, μισολιομένα. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός αλλά δεν έδωσα σημασία. Όπως ανακάτευα με το χέρι μου την άμμο τράβηξα απο μέσα ένα μεταγιόν όπου είχε κάποιο σατανιστικό σύμβολο και την στιγμή που το παρατηρούσα κάποιοι με αρπάζουν και με βάζουν σε μια μικρή σκηνή που ήταν τοποθετημένη λίγο πιο δίπλα. Μεσα στην σκηνή υπήρχει ένα μεγάλο μαυρο έντομο σαν σκαθάρι. Με τσίμπησε ίσα ίσα στον λαιμό και μετά πετάχτηκε έξω. Όπως στεκόμουν ξαφνιασμένοι απο το τσιμπιμά του άρχισα να ακούω ουρλιαχτά και κόσμο να φωνάζει. Τράβηξα την τέντα της σκηνής και είδα το σκαθάρι να πίνει λέει το αίμα των ντόπιων. Στην παραλία υπήρχαν είτε νεκροί, είτε άνθρωποι που έτρεχαν να κρυφτούν. Ξύπνησα απορόντας με το όνειρο που είχα δει. Ήμουν σίγουρη πως κάποιο μύνημα ήταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι.
Κυριακή πρωί, σηκώνομαι και λέω το όνειρο στο εταιρόν μου ήμιση. Τον ρωτάω, βρε υπάρχει καποιο κράτος που να θέλει να τους ξεκινήσει κανα πόλεμο, καθότι άσχετη εγώ με όλα αυτά. Απο ότι ξέρω όχι μου λέει πως σου ήρθε αυτό. Δεν ξέρω του απαντάω αλλά κάποια καταστροφή θα τους βρεις εκει πέρα μήπως να το αναβάλουμε. Βλακείες μου λέει άντε ετοιμάσου. Δεν περασε μια ώρα και μας παιρνει ένας φίλος να δει έντρομος που είμαστε, καθότι αρχικά ετοιμαζόμασταν να φύγουμε άλλη ημερομηνία και το καθυστερήσαμε λόγω κάποιον επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τι έγινε του λέμε. Βάλτε Ερτ1 μας λέει (τα μεγάλα κανάλια δεν το είχαν δείξει ακόμα, το έδειξαν πολύ αργότερα).
Κοιτούσα στις ειδήσεις την καταστροφή απο το τσουνάμι και δεν πίστευα αυτά που έβλεπα, δεν μπορούσα να πιστέψω και πόσο κοντά ήταν το όνειρο μου σε όλα όσα συναίβηκαν το ίδιο πρωι.
Περιτό να πω ότι ποτέ δεν πήγα μέχρι εκεί καθότι τίποτα δεν απέμεινε απο τον προορισμό μου. Ευχαρίστησα απλά τον θεό που δεν προοριζόμουν για ψαροτροφή.
κατ`αρχην σε ευχαριστω για τις ευχες σου :) βασικα δν το εχω συζητησει με την μητερα του αυτο. αλλα οταν θα ερθει η ωρα κ θα ειναι σε θεση να συζητησει κατι τετοιο μαζι μου, θα την ρωτησω. οχι δν με ανησυχουν τα ονειρα που βλεπω γτ ισως ειναι ενας τροπος "επικοινωνιας" με το συγκεκριμενο ατομο. μπορει να ακουγεται χαζο αλλα καμια φορα βλεπω ονειρα που ναι μεν με προβληματιζουν αλλα ειναι καλυτερα απο το να μην εχω καθολου "επαφη". αυτο που με προβληματιζει λοιπον οπωσ καταλαβαινεις ειναι το 2ο...
Το ονειρο σου φαινεται πολυ εντονο κ αληθινο.. ισως θα επρεπε να το δεις σαν ενα ειδους προειδοποιηση... την επομενη φορα που θα δεις ενα τετοιο ονειρο σου προτεινω να μην πας στον προορισμο σου!:P περα απο την πλακα ομως προσεχε γτ κατα την γνωμη μου μπορουμε να μαθουμε πραγματα απο τα ονειρα ...
καταρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση της απαντησής μου αλλά είχα ξεχάσει τον τίτλο του θέματος που είχα απαντήσει και πεδεύτηκα για να το ξαναβρώ.
Αν δεν έχουν περάσει 40 ημέρες απο τότε που πέθανε ο φίλος σου τότε δεν πρέπει να ανυσηχείς, σημβαίνει συχνά σε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι δέκτες να έχουν κάποια μορφή επικοινωνίας με αυτόν που έφυγε. Αν όμως οι 40 ημέρες πέρασαν τότε αυτό σημαίνει πως η ψυχή δεν βρίσκεται στο σωστό μέρος και θα πρέπει να βοηθήσεις και συ να πάει εκεί που ανήκει.
άνοιξη 2000, η γιαγιά μου αρκετά καλά στην υγεία της, μόνο κάποια ινομυώματα στο ενδομήτριο αλλά τπτ ανησυχητικό, βλέπω ενα μεσημέρι ότι καθόμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με τη γιαγιά μου αλλά εκείνη ήταν πολύ άσχημη σχεδόν τρομακτική με μαλλιά σαν φωτιά. ήρθε ένας ψηλός νεαρός με μαύρο κουστούμι και ανέβηκε με τη βία στην πλάτη της κι εκείνη προσπαθούσε να τον διώξει κι εγώ τον χτύπαγα. εκεί είναι σαν να σταματάει το όνειρο , και να άρχιζε άλλο. βλέπω να κάθομαι σέναν καναπέ με τη γιαγιά μου αγκαλιά η οποία φορούσε νυχτικό κι είχε νεκρική μορφή(όπως πραγματικά ήταν οταν πεθανε)και μου είπε:εγώ θα φύγω παιδάκι μου θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου(με έχει μεγαλώσει), να θυμάσαι ότι το πιο άσχημο πράγμα για σένα είναι να βλέπεις το χώμα να πέφτει πάνω μου..ξύπνησα κλάιγοντας, αφού δεν μπορούσα να χωνέψω ότι θα πέθαινε η δική μου η γιαγιά και την πήρα αμέσως τηλ. μετά από μερικούς μήνες, τον νοέμβριο συγκεκριμένα πέθανε από καλπάζων καρκίνο, είχε τη μορφή που είχε στα όνειρα μου.και όταν γινόταν η κηδεία ενώ το γ' νεκροταφείο ήταν 10'από το σπίτι μου με αυτοκίνητο χαθήκαμε και δεν ήμουν στη ρίψη του χώματος , έριξα όταν είχε τελειώσει η ταφή πλέον, δλδ όταν κατάφερα να φτάσω.
κάποια άλλα όνειρα που με απασχολούν τελευταία :βλέπω συνεχώς τσιγγάνους. μια μέρα είδα ότι όλοι οι γνωστοί μου ήταν τσιγγάνοι κι εγώ μαζί και κάναμε γιορτή στο δρόμο και μας έδιωχναν.
προχτές είδα ότι με κυνηγούσαν μικρά γυμνά γυφτάκια στο δρόμο με ξύλα μυτερά και προσπαθούσαν να με πετύχουν.
την επόμενη είδα πάλι μικρα γυφτάκια να με κοροιδεύουν και να μου πετάνε πέτρες.
μετά είδα ότι αγκάλιασα την καλύτερή μου φίλη και έκλαιγα(γιατί δεν ήμουν και στον ξύπνιο μου καλα)και μόλις την άφησα από την αγκαλιά μου , η φίλη μου δεν ήταν η φίλη μου αλλα εγώ αλλά σαν τσιγγάνα!με περίεργα μαλλιά , λίγο σκαμένο πρόσωπο, μεγάλα σκουλαρίκα στη μύτη και στα αυτά αλλόκοτα ρούχα.
συγνώμη για τα πολλά που έγραψα αν έχει κανείς να πει ΄κάτι τον ευχαριστώ πολύ.σας χαιρετώ
ven a la luz hoy
ven a la luz hoy!