ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mariaa30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/02/2014, 10:28:03
quote:

Καλησπέρα,

Εγώ θα ήθελα να πω μερικά πραγμματάκια:

1ον Ο χρήστης Mariaa από και κλείεται να είναι η ΜΥΘΗΡΑ, αυτό σας το υπογράφω, μπορεί όμως να το επιβεβαιώσει και ο συντονιστής που "βλέπει" τα πάντα-όλα.

2ον Η εν λόγω δεσποινίς/κυρία κατά την άποψή μου έχει στη συμπεριφορά της τη φινέτσα που διακρίνει και ξεχωρίζει μια κυρία από ένα ρετάλι.

3ον Ίσως οι απαντήσεις της να μην καλύπτουν τη ζήτηση ενός ποιό ψαγμένου, οκ και τι έγινε, μπορεί να μάθει κάποια πράγμματα απο εμάς και να μάθουμε κάποια πράγμματα απο αυτήν.

4ον Θα ήθελα αν συμφωνείτε κι εσείς να την δεχτούμε στην παρέα μας, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί της, ο κάθε ένας με τις απόψεις του και να μην είμαστε τόσο αυστηροί μαζί της και με κάθε νέο μέλος.

Γειά μας.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

σχολιο 41

...βρε Λοκ για πε μου ποιο ειναι η ΥPΑΤΙΑ ...που αναφερες για να με συγκρινεις μαζι της θα εχει ενδιαφερον ο λογος της για πες μου που μπορω να μαθω για αυτην ...εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ονοματα ετοιμοπαραδοτα ιστορικων προσωπων ως ψευδωνυμα ..

...συνθετω παντα τα δικα μου πρωτοτυπα πχ ,,,

ΚΑΘΗΡΑ
ΕΚΑΤΗΡΑ ( με αυτο το ψευδωνυμο κυκλοφορει κια εν αμπλογκ που δεν εχω εγω ομως καμμια σχεση με αυτο )
ΜΥΘΗΡΑ
ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ
καθεκάστην
wallbroker

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

05/02/2014, 23:23:06
quote:
ΕΙΜΑΙ ΡΕΤΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΥΦΑΣΜΑ

Και ετσι να εισαι !!!!!!

Πρωτοτυπεις και δημιουργεις γιατι εχεις ψυχη!!

Η πρωτοτυπια και η δημιουργια ,ακομα και αν πεσουν στο λαθος ,θα ειναι παντα ενδιαφερουσες γιατι θα ειναι ζωντανες!!!

Και να γνωριζεις οτι, εκτος απο ολους αυτους που ειναι εναντιον σου ,και μαλιστα για λογους που δεν ειναι σε τιμη τους ,υπαρχουν και αλλοι που σε παρακολουθουν με ιδιαιτερο ενδιαφερον!!

06/02/2014, 00:53:47
quote:

Και να γνωριζεις οτι, εκτος απο ολους αυτους που ειναι εναντιον σου ,και μαλιστα για λογους που δεν ειναι σε τιμη τους ,υπαρχουν και αλλοι που σε παρακολουθουν με ιδιαιτερο ενδιαφερον!!

Σαφώς ναί.

Ομοιοπαθείς!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Lock_SmithΜέλος
06/02/2014, 01:39:47
quote:
Πρωτοτυπεις και δημιουργεις γιατι εχεις ψυχη!!

Μπράβο σου φίλε, είσαι έλληνας με ψυχή και τιμάς τους προγόνους σου.

Βασικά δεν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω ΕΔΩ, θα ανοίξω ένα θέμα αρκετά κατατοπιστικό, αν θες διάβασέ το, ίσως ΛΕΜΕ ίσως να σε φρεσκάρει λίγο.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

06/02/2014, 07:20:18
σχολιο 42

...........η Δαμασια κυρα Ελενη ειχε φυγει τα ιχνη αγοουνταν ,, κανεις δεν ηξερε πως και γιατι ...χμ ,,,ζουσε δνε ζουσε ως ενσαρκη παρουσια εννοω ,,, και που ζουσε και σε τι κατασταση ηταν ...

...ο Μπαρπα Θνασης μαστορευε καλα το 'χε ριξει στο φαγοποτι και ηδονοχαυλι με την μικρης της Αδελφη την Αγελαιδα Ελενιτσα ( χμ ας την πουμε κι ετσι )..

και ολος οι Ναος βρισκονταν σ εενα οργιαστικο αιμομεθυστικο παραληρημα .. που βεβεια βαθμιαια κια με το καιρο αρχισε να δημιουργει σοβαρα ζωτικα προβληματα αιμορραγιας και ψυχικης εξασθενησης σε ολους τους μιεραχες μας..

ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΟΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΗΔΟΝΟΜΕΘΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΘΟΙ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΚΟΠΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΙ ΜΙΕΡΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΝΑΟ ΕΚΕΙΝΟΝ....
..η Αγελαιδα ενα αληθινο κουρελι ζωης μια αποκαμομενη <<ιερη πορνη>> απο το ασταματητο γλεντοκοπι ηδονοφαι και αρχισε να νιωθει επιτελους την κληση μια ανωτερης αποστολης ,, μια μοιρας που ηταν εξω απο εκεινην Αυλη των εκποιημενων μεθοκοπων μαφιοζων αιμοροφιλικων ...η αναστολη αυτη συνοδευονταν βεβεια και με το εκφυλισμο της ενεργειας της τη ψυχικης ..κατι που την ειχε καταντηειπλεον μαι ασημαντη τσουλα που κανεις πια δνε της εδινε σημασια παρα μονο τυπικα υπηρχε μια φροντιδα ασφυκτικιη καθως η προφητειες ελεγαν οτι απο το δικο τη αιμα θα ξεπηδηση η καταρα εκεινου του Ναου...

...ναι η Αγελαιδα μας Ελενιτσα ... αποφασιζε μερα τη μερα οτι το μονο που ηθελε ηταν να πεθανει ....

χμμναι να πεθανει να φυγει απο κιε εμσα να βρει την ακρη σε χιλια ρωτημα ππου εχε αρχισει σνα φυδια νατη ζωνουν ...οιμεραχες την φυλοσυαν ασφυλκτικα κια ανεπλλιπως να να μην κανει την μοιραια αποπειρα ...

καποιοι ευνουχοι της αυλης εκeiνης που ηθελα κι αυτοι ν α φυγουν βοηθησαν την Ελeνιστα Αγελαιδa μας χμμ ναι την βοηθησαν να βαλει τελος στην μακαβρια εκεινη βρικολακιστικη ζωη της ...

..τελικα η Ελενιστα αποθανε επιτελους εφυγε !!!!!!!αχχ αλλα βεβεια δνε φευγεις ετσι απο ενα Ναο τελετουργων μιεραρχων ...το ανωτερο μερος της μονο εφυγε αρα κια η ουσια της εντελει,,, αυτην ηταν που γλιστρησε αποο εκει μεσα ...χμμμ

..ο Μπαρμποα μετα επεσε σε βαθια απογνωση μελαγχολια κανα αναμιγμενη με τρομο αληθινο τρομο ... η ζωη τους εμοιαζε εηλατημενη αδειανη και αθλια ...ενεργειακα αιμορραγουσε και ηταν βαθια αρρωστος ...χμμμ ..οκαροις περνουσε σ εαυτη την αθλια κατατση και ενα ηταν σιγουρο οτι οδηγουν σε θανταο ,, αλιμονο αυτο για ενα μιεραρχη ηταν κατι τρομακτικο επειδη οι μιεραρχες θα ειχαν να αντιμετωπισυν την σκληρη πραγματικοτητα της μεταθανατιας δικαιοσυνης εξαιτιας του πονου με τον οποιο ειχαν συνδεθει τα εργα τους ....ο Μπαρμπα θανασης ετσι κατακοιτος κια ανημπορος κοιτωνταν χωρις να μπορει να δει φως μεσα στο εφιαλτη του θανατου του που καλπαζε προς το μερος του ..αλιμονο...ο τρομος του δρεποναοφορου χαροντα στοιχειωνε τα ονειρα του ...

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑ!!!ομως η ζωη του επιφυλσσε μια ανεπαντεχη εκπληξη απο το υπερπεραν των περατων του Γαλαξια και μια παρατα ζωης που ομως αποδεικτηκε κολαφος και τραγικη.....θα σας πω αργοτερα γιατι ,,,

...τοτε την δυσκολη εκεινη ωρα της αιμορραγιας του μεγαλου τραγικου μας φευ ...εινα που χτυπησε την πορτα του χμ αντιπροσωπεια απο τους διαγονιδιακους χμμμ... ενος αρχαιοτητου δικτυου Δαιμονων που λυμαινεται τους κοσμους των εξωτατων φορωντας μασκα ομως "θεοτητων¨" εξαιτιας της τεχνολογιας του επεξεργασμενου φωτος που κατεχουν μια τεχνολογια που κανει το σκοτος τους αστραφτερο ...,,,

σαν το καλο λυκο που για να ξεγελασει τα κατσικακια εβαφε τα ποδια του ασπρα ...

...ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΗΤΑΝ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ...Ο ΜΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ...ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΦΑΟΥΣΤΙΑΝΗ ,,,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!ΚΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΧΑ!!!ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!
ΘΑ ΞΕΚΟΨΩ ,,, ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ !!!

..να το βιντεακι οπου περιγραφεται η ολη κατασταση με απλο τροπο ...
ζουσαν το απολυτο εκφυλιστικο ερωτα ...εινη εφυγε κι αυτος βρηκε το απολυτο πακετο!!!!!!!!υπηρεσιων αναζωγονησηςς του εκποιημενου κουφαριου του ..χμμ...εδω ειν απου κολλαει αυτα που λεγαμε παλιοτερα για τους χμ γαλαξιακους δονητες

παρακολουθηστε το παρακατω βιντεο της Οτενετ και θα εχετε εν συνοψει ολη την προηγουμενη ιστοριουλα ...

http://www.youtube.com/watch?v=czrbd2ggCoU

και συνεχιζουμε ....κουραγιο Μπαρμπα Σηθ ..ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ !!

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 06/02/2014 07:32:52

07/02/2014, 22:39:40
quote:
Μπράβο σου φίλε, είσαι έλληνας με ψυχή και τιμάς τους προγόνους σου.

Ειναι αυτο που λεμε ''απο την πολην ερχομαι και εις την κορυφη κανελαΝ ''

.........η μηπως αναφερεσαι καπου αλλου ;

Lock_SmithΜέλος
09/02/2014, 01:30:47
quote:
η μηπως αναφερεσαι καπου αλλου ;

Όχι σ' εσένα αναφέρωμαι και μάλιστα ειρωνικά, (αν δεν το κατάλαβες).

Να σου εξηγήσω και το γιατί:
Όταν επιβαρβεύεις έναν άνθρωπο ο οποίος βρίζει την Ιστορία σου και τις ρίζες σου, πάει να πει οτι είσαι κι εσύ με το μέρος του.

Και σας ξαναλέω, συνεχίστε να βρίζετε και οι 2 μαζί, πόρνες τις Αρχαίες Θεές, πατσαβούρες τους Αρχαίους Θεούς κ.τ.λ.
Ά! ΝΑΙ! Ξέχασα, δεν τους βρίζετε, απλά κάνετε.....πως το είπε η ΜΥΘΗΡΑ?.....φιλοσοφική μυθοπλασία.

Αυτά όλα θα τα πληρώσετε στη ζωή σας, να το ξέρετε, ο άνθρωπος που δείχνει τόση ασέβεια στα Θεία τα Ιερά και τα Όσσια, η ζωή του γίνεται Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η, όταν θα θυμηθείτε τα λόγια μου, θα είναι πολύ αργά.....
Τώρα γελάστε όσο θέλετε, στο τέλος ξυνό θα σας βγει.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

09/02/2014, 09:07:26
quote:
xristosxatz ο Lock_Smith αναφέρεται σε αυτά που είπε η ΜΥΘΗΡΑ περι Αλεξάνδρου εδώ: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11775
09/02/2014, 10:33:54
quote:

quote:
η μηπως αναφερεσαι καπου αλλου ;

Να σου εξηγήσω και το γιατί:
Όταν επιβαρβεύεις έναν άνθρωπο ο οποίος βρίζει την Ιστορία σου και τις ρίζες σου, πάει να πει οτι είσαι κι εσύ με το μέρος του.

Και σας ξαναλέω, συνεχίστε να βρίζετε και οι 2 μαζί, πόρνες τις Αρχαίες Θεές, πατσαβούρες τους Αρχαίους Θεούς κ.τ.λ.
Ά! ΝΑΙ! Ξέχασα, δεν τους βρίζετε, απλά κάνετε.....πως το είπε η ΜΥΘΗΡΑ?.....φιλοσοφική μυθοπλασία.

Αυτά όλα θα τα πληρώσετε στη ζωή σας, να το ξέρετε, ο άνθρωπος που δείχνει τόση ασέβεια στα Θεία τα Ιερά και τα Όσσια, η ζωή του γίνεται Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η, όταν θα θυμηθείτε τα λόγια μου, θα είναι πολύ αργά.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

σχολιο 43

,, η υβρις ειναι ιερη οταν απευθομαστε σε βιαστες τη ζωης εκπτωτους θεους και δαιμονες που καμαουφλαρισαν το εαυτο τους ωστε να πλασσαρονται θεοτητες .. ολοι αυτοι ειναι οι βρικολακες της εποχης του μεταλλου ..

που εοχυν προκαλεθει η οικολογικη καταστροφη κι ανειπωτο συλλογικο πονο με τις δρασεις τους .. .. το να μην του καταδικασει κανεις και να μη φερεται με υβρη το ονομα τους ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ..

ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΘΕΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΕΡΩΝ ΤΙΑΤΝΙΩΝ ΚΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ Η ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΕΛΕΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ...

οοοσο για μτο ο μεγαλο Αλεξαντρο ενας Ιλλυριο δηλη Αλβανος ηταν γεννημα θρεμμα μια μαγισσας μανας κια πιθανος δολοφονος του πατερα του Φιλιππο δηωτης ναων αρπαγας με πχοι μονο δεν ηταν μεγας αλλα ενα βιαιο επαρμα του σκοτους ανδρεικελο των μαγων της μακεδονικης αυλης.. που τον εκαναν οτι ηθελαν φουσκωνοντας του τα μυαλα οτι ειναι ο υιος του Ηλιου και ηταν τοσο αιμοβορος κια ανοητος που ακομη κια ο Βασιλιας των περσων τον ειχε αποκαλεσει αμουστακο παιδαριο που κανονικα θα επρεπε να παιζει με τους βολους κια οχι να κανει πλιατσικο στις πολεις κανοντας τον κατακτητη ....

...διαβαστε το ΒΙΟ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ ΤΟΥ <<ΨΕΥΔΟΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ >> σημειωτεον ο ΚαλλΙσθενης ο Βιογραφος του ειχε σφαγει απο τον Αλεξαντρο γιατι δεν εγραφε αυτα που ο Αλεξαντρο ηθελε για τον εαυτο του ..

..η πιο αστεια φαση στο βιβλιο αυτο απαντως ειναι εκει κοντα στα στο γεννητουρια οπου η Ολυμπιαδα επειδη οι μερες του τοκετου ειχαν πεσει σε μαυρες μερες αστρολογικα επιβαρυμενες .. καθυστερουσε με βοτανια που τη ς εδιναν οι μαγοι την γεννα για να μη γεννηθει παιδι αναξιο να μαλθακο και κακο ..

ακου να δεις ο αλβανος δοξα που του ΕΠΕΦΥΛΑΣΕ το συστημα της Αποστασιας του κοντοπιθαρου που καβαλικευε ενα σαρκοβρο αλογο με κεφαλι βοδιου που ετρωγε ανθρωπους!!!και που διαλυσε ολοκληρωτικα ως βαρβαρος που ηταν την αρχαια ελληνικη δημοκρατια ..

οσο για την καταρα .. ναι αυτη εχει ξεσπασει πανω μου .. δημιουργωντας μου πολλα προβληματα ,,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ...ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ... ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΚΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ...

οσο για σενα Λοκ εισαι μαλλον παιδαριωδης για να μη εχει ακομη υποψιαστει τι παιζεται με τους ""θεους"" και να μη καταλαβαινεις τι σημασια της υβρεως οταν εοχυμε να κανουμε με βιαστες !!!

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ..

...κι αν κανω λαθος για δαυατους τοτε η ευγενη φυση τους θα καταλαβει και ιχνος εκδικησης δνε θα μου δειξουν .. γιατι η εκδικηση δεν ταιριαζει σε ευγενεις θεους αλλα μονο σε εκπτωτους θεους βρικολακες της ζωης αποκομενους απο την πηγη του φωτος ..

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 10:42:45

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 10:44:14

09/02/2014, 13:07:16
σχολιο 44

quote:

....αμην απο τΟ στομα σου και στο αυτι των Γιγαντων και των Τιτανων Θεων ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ..γιατι οσο πιο ακριβα την πληρωσω σε αυτη την εξωτερικη διασταση ζωης την μαρτυρια μου αυτη ...τοσο πιο μεγαλος θα ειναι μισθος της ζωης που μου επιφυλασσεται ...

.. αχ ολες οι καταρες των εκπτωτων θεων και δαιμονων του μισους και της εκδικησης και του ανταγωνισμου της ζωης ,,,αχ ελατε πανω μου και ζωστε με μεχρι θανατου ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμη απο το να υποφερει και να πεθαινει κανεις για τις ιδεες του ...

...αχ ΛΟΚ να μου ευχεσαι να ειμαι αληθως μια καταραμενη του Κοκκινου Ναου και να δεχτω τις καταρες τους μεχρι θανατου να μου το ευχεσαι αυτο σε παρακαλω ...η μεγαλυτερη ατιμωση ειναι να ζει κανεις μια ανοητη ζωη κοινου θνητου υποτακτικου προσκυνητη των δυναμεων της αποστασιας ...πχ σαν αυτη που ζουν οι περισοσοτεροιανθρωποι της εποχης μας !!! ονειρευομαι μια ζωη μαρτυρικη κι επωδυνη με ενα ακομη πιο τραγικο κι επωδυνο τελος ..γεματο κακουχιες ..ετσι οπως ειναι καθε ηρωικο τελος ...ο παραδεισος δε εξαγοραζεται ευκολα για ενα κορακι της ζωης ...
αχχ τι ονειρα !!!!!!

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 13:11:04