- ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μηπως ο εκπεπτωκως Αρχαγγελος Σαμαελ με τελειως ανθρωπινη μορφη δεν εχει σχεση με τον Σατανα οπως φαινεται να φερει κεφαλι και ποδια με χαρακτηριστικα τραγομορφα σωμα ανδρα και γυναικας και ενα πυρσο στο κεφαλι.
Edited by - mariaa on 02/02/2014 10:06:50
quote:
Εγινε η θεα Αφροδιτη Αθηνα Παλλαδα? Τι ειναι αυτα που λετε τωρα. Αστειευεστε μαλλον. Το ερωτημα μου παραμενει και αν θελει καποιος απο το φορουμ να μου πει τη γνωμη του. Σοβαρα.
Μηπως ο εκπεπτωκως Αρχαγγελος Σαμαελ με τελειως ανθρωπινη μορφη δεν εχει σχεση με τον Σατανα οπως φαινεται να φερει κεφαλι και ποδια με χαρακτηριστικα τραγομορφα σωμα ανδρα και γυναικας και ενα πυρσο στο κεφαλι.Edited by - mariaa on 02/02/2014 10:06:50
σχολιο 37
....νομιζα οτι ρωτουσες πανω στην μυθολογια που εισαγω ...κια σου απαντησα ..
...μαλλον πρεπει να πας αλλου για τις ερωτησεις που θετεις ...εισαι σε λαθος νημα ... ανοιξε ενα δικο σου ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:
Μυθολογια λετε αυτο το παραληρημα ανοησιας και υβρεων. Ειστε διαρκως σε αυτη την κατασταση; Ενα κρυο ντους και ενα κατευναστικο χαμομηλο θα σε βοηθησει.
σχολιο 38
...η υβρις με την υποψια οτι διαπραχθησαν απο εκπτωτους θεους μεγιστα εγκληματα ... ναι ειναι μερος ιερο κι εξισορροπητικο του πονου ...και μερος λειτουργικο μιας μυθολογιας που δνε ξερω να μπορειτε να το παρατηρησετε εχει μεσα της ενα ηθος αριστοφανικο απενατι ειρωνευτικο στους ""θεους"" εννοειται του εκπτωτους ..χμμμ
αλλα ξεχασα ο αριστοφανης ηταν διασημος κωμικογραφος και ολα του τα συγχωρουμε .. ενω σε ενα ανωνυμο μελος ενος φορουμ δε ανεχωμαστε ιχνος βωμολοχιας ..χμμμ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:
Μυθολογια λετε αυτο το παραληρημα ανοησιας και υβρεων. Ειστε διαρκως σε αυτη την κατασταση; Ενα κρυο ντους και ενα κατευναστικο χαμομηλο θα σε βοηθησει.
Κατα τ' άλλα φταίει ο κλειδαράς, κατάλαβες?
Η ΜΥΘΗΡΑ τον ηλίθιο χουλιγκανισμό της τον παρ ερμηνεύει σε δήθεν εσωτερισμό και φιλοσοφία.
Ως YPATIA8 βέβαια μας έλεγε άλλα, "θα δούμε πόσες χλαμύδες θα καούν απο το άγιο πυρ".
quote:
βεβαια δεν του εδωσα πολυ σημασια ... και ισως τον πειραξε η σταση μου αυτη ,,,
Άκου εδώ ιδέα που έχει για τον εαυτό της, τα αν θα μου δώσει σημασία η ΜΥΘΗΡΑ είναι το υπαρξιακό μου πρόβλημα, χαχαχα.
Μη της απευθύνεις το λόγο maria ρίχνεις το επίπεδό σου, άστην να λέει ό,τι θέλει έτσι κι' αλλιώς όπως φαίνεται κι' απο αυτά που γράφει, το παιδάκι έχει χάσει τη μπάλα, βασικά τη λυπάμαι για τη κατάντια της, την έχουν χιλιοξεφτιλίσει οι διαχειριστές και δεν καταλαβαίνει τίποτα, απο κει και πέρα τι να πεις?![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Εδω στο εσωτερικα συχνα μιλατε για τον αποστατη Αρχαγγελο που κατεπεσε στη γη ακολουθουμενος απο σμηνος αγγελων αφου κυνηγηθηκε απο συμμαχια αρχαγγελων. Μα τοτε -οπως λενε αυτος εχει αφθαρτο αξιωμα και επομενα δεν γινεται να φοβαται την μεταθανατια ζωη του. Στο ιντερνετ βρηκα εικονες του ως ενα ομορφο αγγελο με φτερα διαρκως θλιμενο. Ενω τον σατανα τον παριστανουν ως τραγομορφο πανα. Τι δεν καταλαβα εγω σωστα;
Κατα'αρχάς, θα ήταν σωστό Μαρία να μας πεις εσύ πρώτα την γνώμη σου με τα δικά σου τεκμήρια για να λάβεις μια απάντηση.
2ον, δεν το λέμε κάποια μέλη του Εσωτέρικα, το αναφέρει ο Ενώχ στα απόκρυφα, η Αγία Γραφή, και παραδόσεις άλλων λαών με διαφορετικό τρόπο. Ο όμορφος άγγελος ήταν ο Εωςφόρος, ο οποίος έφερε και το φως. Ο Πάνας είναι μια πολύ διαφορετική οντότητα, και έχω διαφωνήσει σε αυτό και με τη Μύθηρα, όπως και σε πολλά άλλα που θεωρώ ότι αντιφάσκει. Επειδή βλέπω πως διαφωνείς, θα ήθελα και τις δικές σου πηγές, καθώς σαφώς οι πηγές που ανέφερα μπορεί να θεωρούνται από σένα φτωχές. Να σου πω εδώ ότι τις θρησκείες γενικότερα τις εξετάζω για την ιστορική τους πλευρά περισσότερο, και όχι για το τι εκφρτάζουν.
Οσον αφορά τα κέρατα και τα λοιπά, δεν έχουν να κάνουν με τον σατανά ακριβώς, αλλά με τα προσωνύμια που απέκτησε στο μέλλον, και τα ψυχολογικά της κάθε εποχής. Θα ήθελα να μου πεις πχ τι γνωρίζεις για τον Ελ, ή Αλεφ, τον Βάαλ κτλ, αν βλέπεις κάποια σύνδεση με το Δωδεκάθεο του φίλου μας του Lock, γενικά τη γνώμη σου όσον αφορά το θέμα να το συζητήσουμε. Βλέπεις ας πούμε κάποια σύνδεση μεταξύ των αρχαίων θρησκειών, μια λογική συνέχεια ή να το πω πιο χοντρά, τα ίδια πρόσωπα πίσω από όλες αυτές τις θρησκείες?
Και πάνω σε αυτό που έγραψες: Ο πόλεμος στον οποίο αναφέρεσαι, δεν έγινε στη γη, αλλά στον "ουρανό". Το φίδι επίσης όταν "εξέπεσε" στη γη φδέθηκε στον υλικό κόσμο, για αυτό και αναφερόμαστε σε εκπέσοντα άγγελο. Γιατί αποκύρηξε ουσιαστικά το αξίωμα του. Και δεν γίνεται να φοβάσαι τη μεταθανάτια ζωή όταν δεν έχεις ζωή. Οταν αποκυρρήτεις την πηγή της ζωής οι πιθανότητες είναι δυο: είτε μπορείς να συντηρηθείς μόνος σου είτε μένεις στο κενό, και συνεπώς δεν υπάρχεις. Αυτό συνεπώς πρέπει να φοβάται. Αν δεν με καταλαβαίνεις να γίνω πιο επεξηγηματικός.
Πως να ειμαι σιγουρη για τις γνωσεις μου αυτες που αφορουν ζητηματα που ειναι τοσο παλια και χωρις εγκυρες πηγες. Δεν ειμαι σοφη, μονο ρωταω για να μαθαινω και να διαπιστωνω τις. γνωσεις των αλλων. Δεν αμφιβαλλω οτι αρκετοι δεν μοιραζονται τις γνωσεις τους και συμφωνω με αυτο αφου συχνα ειναι προιον κοπου μοχθου χρονου και προσωπικης διαδρομης.
Και πολλες αποψεις οταν διαφερουν δεν δειχνουν περισσοτερη η λιγοτερη ευφυια αλλα μονον θεαση του ζητηματος απο διαφορετικη γωνια.
quote:
Ποτε δεν λεω τι γνωριζω αλλα τι αγνοω.
Πως να ειμαι σιγουρη για τις γνωσεις μου αυτες που αφορουν ζητηματα που ειναι τοσο παλια και χωρις εγκυρες πηγες. Δεν ειμαι σοφη, μονο ρωταω για να μαθαινω και να διαπιστωνω τις. γνωσεις των αλλων. Δεν αμφιβαλλω οτι αρκετοι δεν μοιραζονται τις γνωσεις τους και συμφωνω με αυτο αφου συχνα ειναι προιον κοπου μοχθου χρονου και προσωπικης διαδρομης.Και πολλες αποψεις οταν διαφερουν δεν δειχνουν περισσοτερη η λιγοτερη ευφυια αλλα μονον θεαση του ζητηματος απο διαφορετικη γωνια.
σχολιο 39
...ωστοσο Μαριαααα αν και ταπεινη η γνωση σου κι αβεβαιη ,,εισαι σε θεση να εκφερεις με βεβαιοτητα οτι αποτελει αστειοτητα το να θεωρει καποιος οτι " το αρχετυπο της Αθηνας ειναι προεκταση του αρχετυπου της Αφροδιτης" ,, εισαι τοσο <<ταπεινη >>που ουτε ως μυθο δεν το δεχεσαι αυτο ...και το αποκλειεις ασυζητητι λες και κατεχεις "ταπεινα" παντα και απεξω κι ανακατωτα την θεογονικη ιστορια ...
...μα τοση ταπεινοτητα !!!!!!!!...
...κανει την περηφανια μου να ντρεπεται ....!!!
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 04/02/2014 14:19:49
Εχεις πλάκα.
στρουθοκαμηλίζεις υπέροχα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μην απευθυνεσε σε μενα για επιβεβαιωση γνωσεων σου. Επικαλεσου τις πηγες σου οι οποιες φερουν την ευθυνη σου.
Θα ελεγα οτι εχεις κανει λαθος, αλλα ειναι τοσο πασιφανες οτι δεν εχω σχεση με την κυρια που θεωρω την σταση σου υποπτη, οσο και το απρεπες 'κυνηγι που μου κανεις σε διαφορες αναρτησεις.
Αν ο σκοπος σου ειναι να με βγαλεις απ το φορουμ σου δηλωνω οτι αν δεν με διωξουν οι admins θα φυγω οταν ΕΓΩ βαρεθω.
Μεχρι τοτε βρες κατι αλλο να ασχοληθεις.
Θα το εκτιμουσα αν ΕΣΥ προσωπικα δεν μου απηυθηνες τον λογο ξανα.
quote:
Ποτε δεν λεω τι γνωριζω αλλα τι αγνοω.
Πως να ειμαι σιγουρη για τις γνωσεις μου αυτες που αφορουν ζητηματα που ειναι τοσο παλια και χωρις εγκυρες πηγες. Δεν ειμαι σοφη, μονο ρωταω για να μαθαινω και να διαπιστωνω τις. γνωσεις των αλλων. Δεν αμφιβαλλω οτι αρκετοι δεν μοιραζονται τις γνωσεις τους και συμφωνω με αυτο αφου συχνα ειναι προιον κοπου μοχθου χρονου και προσωπικης διαδρομης. ...
quote:Πως αλήθεια μπορεί κανείς ή καμιά να δείξει την "εκτίμησή" του/της σε τέτοια περίπτωση;
...Θα το εκτιμουσα αν ΕΣΥ προσωπικα δεν μου απηυθηνες τον λογο ξανα.
Χαιρετε
quote:
Θα το εκτιμουσα αν ΕΣΥ προσωπικα δεν μου απηυθηνες τον λογο ξανα.
Nα μου λείπει η εκτίμησή σου.
Θα σε "τσακίζω" σε κάθε ευκαιρία.
Ετσι για να δείς, ότι η τρέλα δεν είναι ατομικό, αλλά συλλογικό φαινόμενο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν γράφεις για όσο γουστάρεις θα σου απαντάει όποιος γουστάρει.
Και ποτέ δεν είπα ότι έχωω γνώσεις, Εκφράζομαι με την φτωχή μου λογική και είμαι εδώ να ακούσω άλλες απόψεις και να αναθεωρήσω. Εσύ παρεπιπτόντως προς το παρόν δεν έχεις καν εκφράσει άποψη.
quote:Βλέπεις mariaa; Αν η "εκτίμηση" που δείχνουμε είναι κενός κοινοτυπος λόγος, είναι άδειο πράγμα... αν την έδειχνες την ετίμηση με ποιο... χειροπιαστό τρόπο να δεις πως θα ανταποκρινόταν ο άνθρωπος... η εκτίμηση τελικά είναι σαν την αγάπη, άλλο να το λες και άλλο να το δείχνεις έμπρακτα...quote:
Θα το εκτιμουσα αν ΕΣΥ προσωπικα δεν μου απηυθηνες τον λογο ξανα.Nα μου λείπει η εκτίμησή σου....
Εγώ θα ήθελα να πω μερικά πραγμματάκια:
1ον Ο χρήστης Mariaa από και κλείεται να είναι η ΜΥΘΗΡΑ, αυτό σας το υπογράφω, μπορεί όμως να το επιβεβαιώσει και ο συντονιστής που "βλέπει" τα πάντα-όλα.
2ον Η εν λόγω δεσποινίς/κυρία κατά την άποψή μου έχει στη συμπεριφορά της τη φινέτσα που διακρίνει και ξεχωρίζει μια κυρία από ένα ρετάλι.
3ον Ίσως οι απαντήσεις της να μην καλύπτουν τη ζήτηση ενός ποιό ψαγμένου, οκ και τι έγινε, μπορεί να μάθει κάποια πράγμματα απο εμάς και να μάθουμε κάποια πράγμματα απο αυτήν.
4ον Θα ήθελα αν συμφωνείτε κι εσείς να την δεχτούμε στην παρέα μας, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί της, ο κάθε ένας με τις απόψεις του και να μην είμαστε τόσο αυστηροί μαζί της και με κάθε νέο μέλος.
Γειά μας.![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
ΔΕΜΟ 1...με αυτο το θεμα θα προσπαθησουμε να εξηγησουμε τι σημαινει <<Εντολη απο τα Πανω >> μια εκφραση που χρησιμοποιηθηκε στο θεμα για το Σχεδιο της Αποκλισης ...
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
............να λοιπον πως φανταζομαστε οτι συμπληρωνονται οι ανωτερες βαθμιδες της Eξουσιας του κοσμου μας :
8======???ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΝΑΟΙ
7=========οι Δυο Παλαιοι Ναοι (Παλαιος Πρασινος και Παλαιος Κοκκινος )
6============οι Νεοι Ναοι (Νεος Πρασινος και Νεος Κοκκινος Ναος )
5===============Μεγαλες Οργανωσεις Μυημενων (Μ.Ο.Μ )4__________________υψηλοβαθμοι αποκρυφιστες μεγαλων δικτυων
3________________________μεγαλοεπιχειρηματιες
2____________________________πολιτικοι
1_______________________________κοινοι θνητοι....σημαντικο παντως ειναι να διευκρινησουμε οτι :
-τα μελη των Μ.Ο.Μ ειναι ενσαρκωμενοι στο κοσμο μας που διατηρουν τα ενσαρκα και αιθεροφυσικα τους σκαριφηματα για τις αναγκες του ειδικου εργου που εχουν αναλαβει ,,ζουν αποτραβηγμενοι απο τους θνητους σε ειδικες εγκαταστασεις μυστικες και απορρητες για την εγκαθιδρυση των οποιων απο αρχαιοτατων χρονων εχουν φροντισει οι απεσταλμενοι των Ναων,,,
- τα Μελη του Νεου Κοκκινου Ναου εχουν ενσαρκωθει σε αλλον Κοσμο πολιτισμικα πιο προηγμενο .. απλα στο κοσμο μας κατεφθασαν με Ειδικες Αποστολες και εγκατασταθηκαν με την συναινεση και συνδρομη Ανωτερων Ναων στις προορισμενες για αυτους εγκαταστασεις,, ωστοσο τα Μελη του Νεου αυτου Ναου κρατουν τα " παραπλευρα τιμονια " οχι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ,,, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ..ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ...
-το ιδιο δεν συμβαινει βεβαια με τον Νεο Πρασινο Ναο ..μιας και τα Υψηλα Μελη του Νεου αυτου Ναου ειναι ολα τους ενσαρκωμενα στο Κοσμο μας και αφου διετελεσαν το εμφανες και Θεοπεμπτο Εργο Τους αναμεσα στους θνητους αποτραβηχτηκαν στις προορισμεΑνες γιαυτουςΥΨΗΛΕς ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ... Ο ΝΕΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ....
-οι Μ.Ο.Μ αποτελουν κατι σαν Μυστικες Σχολες Μαθητειας και Προεργαστηρια για την εισοδο στους αντιστοιχους Ναους .. οι μυημενοι και ημιθεωμενοι των ΜΟΜ ,αφου διελθουν από ολες τις βαθμιδεςτης Mαθητειας τους "αποφοιτουν" εισερχομενοι ως καταξιωμενα μελη στους αντιστοιχους Ναους,,,
- στα ανωτερα επιπεδα εξουσιας παντως πρεπει να συνυπολογιστουν και οι διαταρκτικες και αλλοτριωτικες επιδρασεις των διαφορων δικτυων των αναρχων δαιμονων .. κυριως δε εκεινων που εχουν καταφερει να συναλλασσονται με τους Δυο Κοκκινους Ναους Παλαιο και Νεο εχοντας διεισδυσει εντος των Ναων αυτων παρα το γεγονος οτι θεση ιεραρχικη και αποδεδειγμενη προγεγραμμενη δεν εχουν καμμια μεσα σε αυτους τους Ναους ...
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ,,,,, Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ...ΕΝΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΟΣ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ..
...και απο αυτη την κρισιμη διαφορα ξετυλιγεται ολο το Σχεδιο της Αποκλισης ...ενα Σχεδιο που σκοπο του στις μερες μας πλεον εχει οχι απλα να παρατεινει την παραμονη του Κοκκινου Ναου κατα παραβαση των Προγεγραμμενων Συμφωνιων αλλα να αποτρεψει εξ ολοκληρου την Μετοικιση και να εξασφαλισει την επʼ αοριστον παραμονη του Κοκκινου Ναου στο Κοσμο μας ...
ΝΑΙ........... ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑΣ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ,,,
( ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ) ......ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΔΗΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΑΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ...ΚΑΙ ΒΡΙΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣoyΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ !!!
( ..ακολουθει η παρουσιαση των Παλαιων Ναων ,, του Παλαιου Κοκκινου και του Παλαιου Πρασινου ,,και η επεξηγηση σχετικα με τα χρωματα που επιλεξαμε για να τους προσδιορισουμε και να τους διακρινουμε )
σχολιο 40
..αλλα ας ξαναπιασουμε επαφη με το νημα του θεματος τουτου ....
ΟΙ ΝΑΟΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑΩΝ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΝΑΙΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΜΑ -ΣΑΜΠΑΛΆ ΣΗΜΕΙΑ ΕΤΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΛΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΔΙΑΚΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ..ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ..
...ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 4ΔΙΑΣΤΑΤΟ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ...
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΤΕΡΥΓΕΣ -ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ..
Η ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΡΑΠΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΔΟΤΡΑ ΑΤΡΑΠΟΣ Η ΑΤΡΑΠΩΟΣ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΝΟ ΦΩΣ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ,, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ..
Η ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΙ ΝΑΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ,,,
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΤΑΣΕΜΕΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ...
ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΜΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ... ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΙΑ ΠΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΝΑΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ....
...παρακολουθειστε τις επομενες αναρτησεις με τα διαφημιστικα σποτακια της Οτενετ που δενουν μια χαρα και κατα ευτυχη συμπτωση με την θεματολογια μας ,,,
,,,μεσω αυτων θα σας πω με πολυ απλα λογια μια ιστορτιουλα ...γιατι αποστατησε ο Μπαρπα Θανασης ...δεστε το σαν μια ιστοριουλα για μικρα παιδια που θελουν ομως να μεγαλωσουν και να εισελθουν στ αμυστηρια της γαλαξιακης ιστορια μας
** και ναι μου αρεσει ο χαρακτηρισμος ρεται που μου αποδιδει ο Λοκ ... ΕΙΜΑΙ ΡΕΤΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΥΦΑΣΜΑ .. ΧΜΜ !! ΚΙ ΑΝ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΥΦΑΣΜΑ.. !!!