- Πόσο εύκολα μπορείτε να ξεγελαστείτε; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Σε αντιθεση με καποια εντομα (λεγε με "μυγα" με τα χιλια ματια, ή αραχνη με τα 8)...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ;
ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ;

Εάν βλέπετε τη χορεύτερια να χορεύει δεξιόστροφα, σύμφωνα με το τεστ χρησιμοποιείτε τον δεξί σας εγκέφαλο.
Εάν τη βλέπετε αριστερόστροφα, χρησιμοποιείτε τον αριστερό.
Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να δουν την κοπέλα να γυρίζει και δεξιόστροφα και αριστερόστροφα.
Προσπαθήστε να το κάνετε και να βρείτε το μυστικό αυτής της οπτικής απάτης!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Δε μπορώ πάντως να καταλάβω την "απάτη"...

In anticipation of my resurrection...
Κάθε φορά που ανοίγεις το θέμα κινείται αντίστροφα!
Καλό! ![]()

In anticipation of my resurrection...
και σε καποια φαση αλλαξε κιολλας χωρις να κανω refresh..απο μονη της..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
quote:
Δε μπορώ πάντως να καταλάβω την "απάτη"...![]()
Χε χε...
Το μόνο που μπορώ να πω για να βοηθήσω, είναι ότι αυτός που μας απατάει είναι τα ίδια μας τα μάτια.
Με κάποια βοήθεια βέβαια.
Προσπαθήστε να "παίξετε" λίγο με την εικόνα.
Να βλέπετε τη χορεύτρια να χορεύει δεξιόστροφα και μετά να την γυρίζετε αριστερόστροφα. Εγώ μόλις συνειδητοποίησα ότι γίνεται κόλλησα!! Προσπαθούσα αρκετή ώρα να καταλάβω αν η φωτογραφία το κάνει μόνη της...(αν δηλαδή έχει ενσωματωμένη κάποια εντολή που γυρίζει τη φορά στροφής κάθε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς όμως τελείως προφανή ρυθμό, ώστε να μπερδέψει αυτόν που τη βλέπει!)![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

(*) το "μάλλον" είναι απόλυτα εσκεμμένο καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν και άλλες "εκδοχές" και οπωσδήποτε δεν έχω πειστεί εντελώς, ακόμη και για το ίδιο μου το παραπάνω συμπέρασμα! ![]()
![]()
Ένα σίγουρο έχω να πω για την ώρα: αυτό το παράδειγμα αντιληπτικής "ψευδαίσθησης", επιλεκτικής αντίληψης κ.ο.κ. είναι εκπληκτικό και φαίνεται πολύ μελετημένο στη σύλληψη και στην κατασκευή/παρουσίαση. Έχει δε αρκετά μυστικά και αρκετή τροφή για στοχασμό σε διάφορα πεδία που αφορούν την ανθρώπινη γνώση.
Νομίζω όμως πως η amalia θα τοποθετήσει κάποια στιγμή και τα μεμονωμένα καρέ της κινούμενης εικόνας έτσι ώστε να μπορούν όλοι/ες να τα διερευνήσουν πιο λεπτομερώς και ίσως να βρουν και κάποια ενδεικτικά ίχνη... ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ
[Ο 20χρονος αμερικανός φοιτητής Άνταμ Μπαρτλ έβγαλε την ψυχή του σε πλειστηριασμό, μέσα από τη σελίδα της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου eBay. Στην ηλεκτρονική αγγελία έγραφε ότι πουλάει "την ελάχιστα χρησιμοποιημένη ψυχή ενός αγοριού 20 ετών" και ο πλειστηριασμός ξεκίνησε από την τιμή των πέντε σεντς. Το "αντικείμενο" συγκέντρωσε πολλές προσφορές και κατοχυρώθηκε τελικά σε μια γυναίκα από την Άιοβα για 400 μόλις δολάρια. Ο 20χρονος φοιτητής είπε ότι την πούλησε τόσο φτηνά επειδή αναγνώριζε τη δυσκολία υλοποίησης της συναλλαγής εφόσον ο τρόπος παράδοσης ψυχών δεν είναι ακόμη γνωστός στο εμπόριο. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας eBay ωστόσο δεν αντιμετώπισαν με το ίδιο χιούμορ την προσφορά. Απέσυραν το "αντικείμενο" από τις ιστοσελίδες τους, απαγόρευσαν στον Μπαρτλ να ξεκινήσει άλλους πλειστηριασμούς και τόνισαν ότι πρέπει να προσφέρονται μόνον αντικείμενα που ο πωλητής είναι σε θέση να παραδώσει στον αγοραστή... Η eBay είχε απαγορεύσει την πώληση ψυχών, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, αλλά η συγκεκριμένη κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους.]
http://www.tnn.gr/meletes/axioperierga2001.htm
ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ Η ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΑΥΤΗ.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΦΙΛΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
H ΨΧ DEN NOMIZW OTI EINAI KATI DIKO MAS GIATI POLI APLA H ΨΧ EINAI
MEROS TOU OLOU,SINEPOS KAI EMIS OI IDIOI IMASTE MEROS TOU OLOU.
DEN EINAI IDIOKTISIA KANENOS.EINAI SAN NA MOU LES GIA PARADIGMA
OTI O AERAS POU ANAPNEOUME ANIKEI APOKLISIKA SE EMAS,E..DEN GINETE..
Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ +ΤΗ ΒΑΦΤΙΖΑ ΑΤΜΑ, Η ΓΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟ +ΧΑΝΟΤΑΝ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ+ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ +ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ....
...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ....
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ....
ΦΩΣ
Edited by - ΑΤΜΑ on 01/01/2003 13:50:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ??????????
ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΥΧΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ??????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΙΠΟΤΑ----------------
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ???????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ....
ΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...
ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ................
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ??????
EYXARISTW
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*