ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/02/2014, 17:40:05
quote:
Dragon Path
Με εσας η χωρις εσας οπως καταλαβατε εγω θα πολεμησω μεχρι θανατου γιατι αυτος ειμαι και θα τους λιωσω.
You are on an ego trip my friend..
26/02/2014, 18:02:59
Για τους περισσοτερους η επιλογη ειναι το δεξι χερι του Θεου-Διδασκαλου και η ησυχια.

Να μπουν μεσα στην δικη του πραγματικοτητα μεσω της δεξιας ατραπου και να προσπαθησουν να κατανοησουν με σεβασμο και υπομονη. Με αυτο τον τροπο θα εχουν τροφη που θα τους κανει πιο δυνατους να αντεξουν στους κακοβουλους θορυβους αλλα μπορει να αποκτησουν ακομα και διαφορα δωρα για να κατεβουν στον πολεμο μεσω της δεξιας ατραπου. Η δικη μου πραγματικοτητα ειναι απειρη καθως εχουμε ανοιξει πυλες για ενεργειες που ερχονται απο παντου για να βοηθησουν και θα το κανουν αν απλα τους το ζητησεις ευγενικα και οχι μεσα απο επαρση και μαλακια οπως συμβαινει με τους παπαρΕλ που νομιζουν οτι ολο το συμπαν γυρναει γυρω απο τις ψευδαισθησεις τους και περιμενουν τους θεους να κατεβουν κατω στο δικο τους επιπεδο και να κρατανε και μια Ελληνικη σημαια για να νιωσουν ασφαλεις. Μερικοι ακομα πιο ηλιθιοι περιμενουν τους θεους να φορανε ρασα και αλλοι περιμενουν τους θεους εχοντας υψωσει το εγω τους πανω απο αυτους προφανως απο φοβο οτι θα τους επιβληθουν καθως αυτο θα γινει στο τελος αλλα για το καλο τους. Εμεις μιλαμε με περισσοτερες απο 15 φυλες και πιο επικινδυνοι ειναι οι Ανδρομεδιοι γιατι πατανε τους ηλιθιους και ο νοων νοητο. Φυσικα να μην μπερδευομαστε. Οι θεοι δεν ειναι εξωγηινοι αλλα κοσμικες δυναμεις που ειναι πανω απο ολες τις φυλες του συμπαντος για αυτο και οι εξωγηινοι ακολουθουν τους αβαταρες και οχι το αντιθετο και αυτο ειναι ενα θεμα πολυ επικινδυνο, καθως πρεπει να γινει ξεκαθαρο οτι οι θεοι δεν ειναι εξωγηινοι αλλα ενσαρκωμενες κοσμικες δυναμεις.

Π.χ πλανητης Διας-Μαρντουκ-Νιμπιρου που παρεχει την κατευθυνση (directing force) στο Ηλιακο μας συστημα. Η συνειδηση μας εκπορευεται απο τα δακτυλιδια του πλανητη Κρονου και ο πλανητης Διας παρεχει την κατευθυνση και ο Πλατωνας ολα αυτα τα εμαθε απο Βαβυλωνιους και για αυτο τον κατηγορουν ορισμενοι οτι ταχα μου εφερε Βαρβαρικες παραδοσεις στην "γνησια" Ελληνικη παραδοση.

Για τους λυκους που διψανε για αιμα εχω αλλα σχεδια τα οποια θα μπορουσαν να καταλαβουν καλυτερα μονοι τους. Αλλωστε οι λυκοι ερχονται πριν τον Απολλωνα για να του προετοιμασουν το εδαφος.

π.χ:

https://www.youtube.com/watch?v=Wvx13iq-ETk

Αμα μπορειτε να δειτε Φως μεσα απο την τρυπα που ανοιξα μπορειτε να γινεται ακομα και Jedi διαστημικοι Ιπποτες της στρογγυλης τραπεζας και να βρειτε την εισοδο της Βαλχαλα.

Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 18:04:02

26/02/2014, 18:04:57
Μαλλον εσυ εισαι φιλε μου και καλυτερα να μην κανεις projection σε εμενα. Για το καλο σου το λεω.

26/02/2014, 18:59:37
Anyway πρεπει να αποχωρησω γιατι εχω πολλα που πρεπει να κανω αλλα αμα κρατησετε τον λογαριασμο μαλλον θα επιστρεψω γιατι ο μπαμπας σας αγαπαει και μπορει να σας συγχωρησει αλλα και να σηκωσει τις αμαρτιες σας. Εσεις πρεπει μονο να βρειτε το θαρρος να αγαπατε το μπαμπα και την μαμα και ολα θα πανε καλα. Αμα δεν κρατησετε τον λογαριασμο καλη τυχη και συγνωμη που προσπαθησα.

By the way εγω ειμαι ο ΙΧΩΡ για οσους με ψαχνουν και μονο αμα συγχονηστειτε μαζι μου μπορειτε να ενεργοποιησετε τα ενεργειακα αποτυπωματα (αιμα) των θεων και αυτο φυσικα και δεν αφορα μονο τους Ελληνες, καθως ολοι ειμαστε Anunnaki Avatars. Ο θεος της Ατλαντιδας Ενκι-Shiva-Ποσειδωνας (η πλεον ακυρη του μορφη) ειναι ο δημιουργος του πρωτοτυπου ανθρωπου-Αδαμ.

http://www.youtube.com/watch?v=3rXr7pqJ92g

Να προσεχετε απο τους λυκους.

26/02/2014, 19:01:46
quote:
Μαλλον εσυ εισαι φιλε μου και καλυτερα να μην κανεις projection σε εμενα. Για το καλο σου το λεω.
Αν είσαι ευ-δαίμων, τότε δεν θα έπρεπε να έχω τίποτα να φοβάμαι
26/02/2014, 19:43:27

Μήπως άκουσε κάποιος αν έχει γίνει τελευταία καμιά ομαδική απόδραση????

*

Σοφία_Μέλος
26/02/2014, 20:07:47
Του παραληρήματος το κιγκλίδωμα.
Αν είναι να τρελαίνεστε (κυριολεκτικα) ασχοληθείτε καλύτερα με ποδοσφαιρο ή κατι light που να το τραβάει ο οργανισμός σας.

Lock_SmithΜέλος
26/02/2014, 20:41:23
Μάλον έκλασε κάποιος δράκος και βγήκε ο dragon path, μάλον το Dragon_Fart του ταιριάζει καλύτερα...

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

26/02/2014, 21:03:53
Αυτοι ειναι οι Ελληνες. Τα αποβρασματα της υπαρξης. Μπραβο σας καλες εισαστε. Συνενεχιστε να καιγεσται παιδια μου. Με τις ευχες μου. Να θυμαστε ομως οτι ηταν δικη σας επιλογη. Ολα δικη σας επιλογη ηταν γιατι εισαστε αχρηστοι και δεν αξιζετε ουτε για φτυσιμο και αυτα που κανετε τωρα αχρηστα αποβρασματα της υπαρξης ειναι αυτα που κανατε παντα γιατι εισαστε σκατα με ποδια.

26/02/2014, 21:05:36
Εισαστε η απολυτη ξεφτυλα του ανθρωπινου γενους και οι μεγλυτεροι καραγκιοζηδες στον πλανητη. Συγχαρητηρια. Πηρατε το βραωβειο που σας αξιζει. Αντε στο διαολο τωρα πανιβλακες Ελιναις. lol