ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nitro912gr61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
TsourekiΜέλος
28/04/2004, 04:19:22
Pedia sorry lathos..alou pigene kai alou katelikse to proigoumeno msg..Akiro!!!

charaΝέο Μέλος
28/04/2004, 10:43:34
file melethth,
zhtw akomh mia fora sygnwmh gia ta greeklish alla sou exw ksanapei oti den ginetai alliws giati to pc agorasmeno apo agglia kai den exei ellhnikous xarakthres. an ksereis kapoio tropo na me vohthiseis parakalw...
sto thema mas.oi poloi an tha antistrafoun ypotithetai pws tha ginei se mia mono hmera. tha einai astrapiaia h katastrofh. isws kati paraplhsio na egine kai me thn atlantida. who knows???
pantws ena einai sigouro...oloi miloun gia katastrofes, gia to telos tou kosmou, isws to telos tou xronou alla re paidia, an den ginoun ola ayta poios tha tous kremasei aytous? poios tha psaksei na vrei aytous tous profhtes kathe eidous kai na tous temaxisei pou mas anastatwsan xwris logo? isws pali ola ayta na ginoun kai na mhn paroume xampari tpt. apla na allaksei h vasileia(opws legoun oi xristianoi) h kati paraplhsio. an den to mathoume pote? pwpw den thelw na skeftomai oti kati tha ginei alla an ginei kai den to mathw tha skasw....hihihihi

filika chara

diati den ripteis zey thee tous keraynous...

28/04/2004, 14:51:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΑΝ.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ.... (ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ)
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟ-Ρ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΑΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ MELETHTHS ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.

ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1999....

ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ/ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ,ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...

1960-1970-1985-1999-2000 ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ 2012, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

quote:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ
quote:
Ο ΑΔΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 4139 π.Χ.
[4139-1πΧ.=4138 ΕΤΗ ]+[1πΧ.-1μ.Χ.=1ΕΤΟΣ]+[1μ.Χ.-2012=2011ΕΤΗ]+1000 =
4138 + 1 + 2011 + 1000 = 7150 ΕΤΗ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ...

ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΘΕΤΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ...(ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ).

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ..
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ...

ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

28/04/2004, 19:27:37
ΠΡΟΣ AVATARGR=

Οκ φιλε μου, μαλλον παρεξηγησα τα λεγομενα σου... Συγνωμη.

ΠΡΟΣ CHARA =

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Αν εχεις windows 98 πηγαινε
ΕΝΑΡΞΗ -> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
(START -> SETTINGS -> CONTROL PANNEL)
Εκει πατα το εικονιδιο "πληκτρολογιο" (KEYBOARD)
Πηγαινε στην καρτελα "Γλωσσα" (LANGUAGE)
Πατα "προσθηκη" (ADD) και διαλεξε την ελληνικη γλωσσα.
Πατα ΟΚ, κλεισε ολα τα παραθυρα, κανε επανεκινηση τον υπολογιστη.
Ισως με ολη αυτη τη διαδικασια να σου ζητηθει το cd των windows, να το εχεις διπλα σου.
Νομιζω οτι τωρα θα μπορεις να γραψεις ελληνικα...

Αν εχεις Windows XP, ειναι ακομη πιο ευκολο. Με τα ιδια βηματα.

Αν κατι δεν δουλεψει, πες μου να το ψαξουμε περισσοτερο.

ApollwniosΜέλος
29/04/2004, 07:34:03
Είμαι και εγώ μελετητής της Βίβλου και πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παγκόσμια, γιατί μόνο εγώ κατάλαβα το κρυφό νόημα που κρύβει αυτό το θεόπνευστο μπουρδελο.
Ο λόγος που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις παπαριες που γράφει, είναι γιατί ο Χριστός είναι αναρχικός και γουστάρει να ταλαιπωρεί τους ηλίθιους.
Το θέμα είναι εξαιρετικά απλό και έχει ως εξής
Έφτιαξε μια απροσδιόριστη παπαριά που λέγεται καινή διαθήκη για να μην μπορεί κανείς να προσδιορίσει την αιτία της κάθε αναφοράς και να βγάζει ο κάθε ηλίθιος το δικό του συμπέρασμα για την αιτία.
Αυτό είναι το όλο θέμα, εγώ ανακάλυψα την αιτία που είναι εμφανής σε ολόκληρο το λογοτεχνικό κακούργημα που λέγεται βίβλος, είναι πολύ απλό και θα σας το ξαναπώ, ο Χριστός είναι αναρχικός και γουστάρει να κάνει την πλάκα του.
Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του σοβαρού κατά τα αλλά μελετητή ότι ο Χριστούλης θα είναι κοντά μας σύντομα και μάλιστα μέσα από την μελέτη που έκανα διαπίστωσα ότι το βασικό του μέλημα είναι να εξοντώσει όλους του ηλίθιους, πρώτα θα ξεκινήσει από το Βατικανό το οποίο θα το ισοπεδώσει και θα το κάνει λουναπαρκ, στην συνέχεια θα μαζέψει όλους του παπάδες σε ένα πάρκο και θα τους βάλει φωτιά, για να εκλείψει η αρρώστια που κουβαλάνε και γενικά θα εξαφανίσει όλους τους φανατικούς χριστιανούς σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τους μάρτυρες του Ιεχωβα από ότι φαίνεται καθαρά και μέσα από αυτήν την συζήτηση θα ασχοληθεί προσωπικά, βασική του ιδέα είναι να ανοίξει ένα τσίρκο και να τους βάλει να κάνουν τους κλόουν για να διασκεδάζουν τον κόσμο.
Εν το μεταξύ θέλω να μεταδώσω για πρώτη φορά παγκόσμια το κρυφό νόημα πίσω από την παγίδα που λέγεται μονοθεϊσμός.
Όσοι καταφέρουν να γλιτώσουν από αυτήν την αρρώστια, εκτός από το γεγονός ότι θα σωθούν σίγουρα, είναι δεδομένο ότι θα ανταμειφθούν με την βασιλεία τον ουρανών και θα σχεδιάσουν μαζί με τον Χριστούλη την επόμενη πλάκα για την ανθρωπότητα.
Αυτό που είναι δεδομένο μέσα από την βαθιά μελέτη στο θέμα, είναι ότι ο Χριστός έχει αστείρευτο χιούμορ, εμείς κάναμε το λάθος να τον θεωρήσουμε έναν κακόγουστο θεό χωρίς χιούμορ που δεν ξέρει να κάνει πλάκες και να γελάει.
Είναι δυνατόν ολόκληρος θεός και να μην γουστάρει το γέλιο?
Είναι σαφέστατο ότι όλο αυτό που έκανε ήταν για να διασκεδάσει τον πατέρα του.

Και ιδού το φως το αληθινό

Ματθαίου κεφάλαιο 10 εδάφιο 21-22

21 ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΔΕΛΦΟΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΤΕΚΝΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΠΑΝΑΣΤΗ ΤΕΚΝΑ ΚΑΤΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ
22 ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΘΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Ο ΔΕ ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ ΟΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΩΘΗ

Εδώ είναι φανερό ότι ο Χριστός μας κάνει πλάκα.
Μας λέει ότι πρέπει να γίνουμε κτήνη για να σωθούμε και είναι
φανερό ότι εννοεί το αντίθετο, γιατί πολύ απλά μας κάνει πλάκα.
Το θέμα είναι ποιοι έχουν χιούμορ και ποιοι δεν έχουν.
Εγώ που έχω είμαι ο καλύτερος χριστιανός που υπάρχει.

Ματθαίου κεφάλαιο 13 εδάφιο 12

12 ΔΙΟΤΙ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΘΗ ΟΣΤΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗ ΑΠ ΑΥΤΟΥ

Εδώ πάλι μας δουλεύει κανονικά, μας λέει ότι οποίος είναι πλούσιος πρέπει να γίνει πιο πλούσιος και οποίος είναι φτωχός να γίνει ποιο φτωχός.

Λουκά κεφάλαιο 14 εδάφιο 26

26 Ει τις ερχεται πρός με και ου μισει τον πατέρα εαυτου και την μητέρα και την γυναικα και τα τέκνα και τους αδελφους και τας αδελφάς, ετι τε και την ψυχην εαυτου, ου δύναται ειναί μου μαθητής. 27 οστις ου βαστάζει τον σταυρον εαυτου και ερχεται οπίσω μου ου δύναται ειναί μου μαθητής.

Εδώ πέρα είναι ένα μάθημα αγάπης.
Όποιος δεν μισεί τα πάντα δεν μπορεί να είναι μαθητής του.
Είναι φανερό ότι μας δουλεύει. Ο τύπος είναι αναρχικός και λέει ότι γουστάρει.

Λουκά κεφάλαιο 19 εδάφιο 22-27

22 λέγει αυτω, Εκ του στόματός σου κρίνω σε, πονηρε δουλε. ηδεις οτι εγω ανθρωπος αυστηρός ειμι, αιρων ο ουκ εθηκα και θερίζων ο ουκ εσπειρα; 23 και δια τί ουκ εδωκάς μου το αργύριον επι τράπεζαν; καγω ελθων συν τόκω αν αυτο επραξα. 24 και τοις παρεστωσιν ειπεν, Αρατε απ' αυτου την μναν και δότε τω τας δέκα μνας εχοντι 25 , και ειπαν αυτω, Κύριε, εχει δέκα μνας,ς 26 λέγω υμιν οτι παντι τω εχοντι δοθήσεται, απο δε του μη εχοντος και ο εχει αρθήσεται. 27 πλην τους εχθρούς μου τούτους τους μη θελήσαντάς με βασιλευσαι επ' αυτους αγάγετε ωδε και κατασφάξατε αυτους εμπροσθέν μου.

Εδώ τα βάζει με έναν αηδιαστικό ασήμαντο δούλο

λέγω υμιν οτι παντι τω εχοντι δοθήσεται, απο δε του μη εχοντος και ο εχει αρθήσεται.

Ο φτωχός, πρέπει να γίνει πιο φτωχός και ο πλούσιος ποιο πλούσιος
γιατί είναι καλύτερα για τον φτωχό να πεθάνει της πεινάς παρά να έχει και αυτός ο κακόμοιρος κάτι.

πλην τους εχθρούς μου τούτους τους μη θελήσαντάς με βασιλευσαι επ' αυτους αγάγετε ωδε και κατασφάξατε αυτους εμπροσθέν μου.

Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους εχθρούς του στους οποίους άμα τον σφαλιαρησουν από την μια γυρνάει και από την άλλη, αλλά τελικά αυτός που δημιούργησε τον κόσμο ήταν τόσο πλακατζής που θέλησε να έχει για γιο του έναν αναρχικό που δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει. Να τους σφάξουν λέει και όχι μόνο, να τους
φέρουνε μπροστά ούτω σώστε να καυλώσει από μίσος και εκδίκηση.

Ιωάννη κεφάλαιο 3 εδάφιο 18

18 ο πιστεύων εις αυτον ου κρίνεται. ο δε μη πιστεύων ηδη κέκριται, οτι μη πεπίστευκεν εις το ονομα του μονογενους υιου του θεου.

Εδώ εξαντλεί το χιούμορ του.
Φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να ισοπεδώσει του ηλίθιους σε όλο τον πλανήτη.
Όσοι τον πιστεύουν δεν κρίνονται, αυτοί που δεν πιστεύουν θα κριθούν.
Φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να ξεχωρίσει τους ηλίθιους από τους έξυπνους.
Γιατί το ερώτημα είναι, ποια η ουσία του να κρίνει έναν υποανάπτυκτο ηλίθιο?

Ιωάννη κεφάλαιο 5 εδάφιο 14

14 μετα ταυτα ευρίσκει αυτον ο Ιησους εν τω ιερω και ειπεν αυτω, Ιδε υγιης γέγονας. μηκέτι αμάρτανε, ινα μη χειρόν σοί τι γένηται.

Εδώ πέρα μας λέει ότι οι ανάπηροι είναι αμαρτωλοί για αυτό και ο πατέρας του τους τιμωρεί.

Ιωάννη κεφάλαιο 9 εδάφιο 39

39 και ειπεν ο Ιησους, Εις κρίμα εγω εις τον κόσμον τουτον ηλθον, ινα οι μη βλέποντες βλέπωσιν και οι βλέποντες τυφλοι γένωνται.

Εδώ πέρα μας λέει ότι ήρθε να κάνει τους ηλίθιους να βλέπουν και τους έξυπνους να τυφλωθούν. Δεν νομίζω να μην φαίνεται καθαρά το νόημα.

Ιωάννη κεφάλαιο 10 εδάφιο 8-21

8 πάντες οσοι ηλθον προ εμου κλέπται εισιν και λησταί. αλλ ουκ ηκουσαν αυτων τα πρόβατα. 9 εγώ ειμι η θύρα. δι' εμου εάν τις εισέλθη σωθήσεται και εισελεύσεται και εξελεύσεται και νομην ευρήσει. 10 ο κλέπτης ουκ ερχεται ει μη ινα κλέψη και θύση και απολέση. εγω ηλθον ινα ζωην εχωσιν και περισσον εχωσιν. 11 Εγώ ειμι ο ποιμην ο καλός. ο ποιμην ο καλος την ψυχην αυτου τίθησιν υπερ των προβάτων. 12 ο μισθωτος και ουκ ων ποιμήν, ου ουκ εστιν τα πρόβατα ιδια, θεωρει τον λύκον ερχόμενον και αφίησιν τα πρόβατα και φεύγει,ι και ο λύκος αρπάζει αυτα και σκορπίζει,ι 13 οτι μισθωτός εστιν και ου μέλει αυτω περι των προβάτων. 14 Εγώ ειμι ο ποιμην ο καλός, και γινώσκω τα εμα και γινώσκουσί με τα εμά, 15 καθως γινώσκει με ο πατηρ καγω γινώσκω τον πατέρα. και την ψυχήν μου τίθημι υπερ των προβάτων. 16 και αλλα πρόβατα εχω α ουκ εστιν εκ της αυλης ταύτης. κακεινα δει με αγαγειν, και της φωνης μου ακούσουσιν, και γενήσονται μία ποίμνη, εις ποιμήν. 17 δια τουτό με ο πατηρ αγαπα οτι εγω τίθημι την ψυχήν μου, ινα πάλιν λάβω αυτήν. 18 ουδεις αιρει αυτην απ' εμου, αλλ' εγω τίθημι αυτην απ' εμαυτου. εξουσίαν εχω θειναι αυτήν, και εξουσίαν εχω πάλιν λαβειν αυτήν. ταύτην την εντολην ελαβον παρα του πατρός μου. 19 Σχίσμα πάλιν εγένετο εν τοις Ιουδαίοις δια τους λόγους τούτους. 20 ελεγον δε πολλοι εξ αυτων, Δαιμόνιον εχει και μαίνεται. τί αυτου ακούετε; 21 αλλοι ελεγον, Ταυτα τα ρήματα ουκ εστιν δαιμονιζομένου. μη δαιμόνιον δύναται τυφλων οφθαλμους ανοιξαι;

Προσέξτε τι λέει

Όσοι ήρθαν πριν από μένα ήταν ψεύτες και ληστές αλλά δεν τους άκουσαν τα πρόβατα(εμείς δηλαδή).

Ερώτηση κύριε αναρχικέ, αφού ήταν όλοι ψεύτες και ληστές, γιατί μας λες ότι δεν μπορούμε να παραβούμε στο παραμικρό τον βιβλικό κανόνα στο σύνολο του?

Γιατί τονίζεις σε τουλάχιστον 20 σημεία πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε
αυτούς πού ήρθαν πριν από σένα?

Και γιατί κύριε, μας τονίζεις ότι δεν τους άκουσαν τα πρόβατα?

Μήπως εσύ πλήρεις όλες τις προϋποθέσεις να γίνεις ο καλύτερος ψεύτης και ο καλύτερος
κλεφτής?

Και φαίνεται καθαρά ότι κάποιοι είχαν μυαλό ανάμεσα στους ιουδαίους και κατάλαβαν ότι είναι δαίμονας.

Ο δαίμονας της αναρχίας που δεν υπολογίζει τίποτα .

Ιωάννη κεφάλαιο 11 εδάφιο 4

4 ακούσας δε ο Ιησους ειπεν, Αυτη η ασθένεια ουκ εστιν προς θάνατον αλλ' υπερ της δόξης του θεου, ινα δοξασθη ο υιος του θεου δι' αυτης.

Εδώ πέρα μας ξεκαθαρίζει ότι η αρρώστια του Λάζαρου δεν ήταν λόγος
για να θανατωθεί, απλά έπρεπε να πεθάνει για να μπορέσει να κάνει τα μαγικά του και να δοξαστεί ο Γιαχβέ. Κάνει καλπάκια για τους ηλίθιους που τον πιστεύουν.

Και βασικά αυτά τα λίγα είναι από το αρχείο μου που είναι γεμάτο με τέτοια.
Φαίνεται καθαρά ότι ο Χριστός είναι αναρχικός και γουστάρει να κάνει πλάκες.
Τον περιμένω να έρθει να πάμε μαζί να ισοπεδώσουμε το Βατικανό και να κάψουμε τις εκκλησίες στην Ελλάδα.
Έρχεται, να μετράτε μέρες.
Σε λίγο καιρό θα είναι μαζί μας για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Συμφωνώ απόλυτα με τον μελετητή για αυτό που λέει για τον 10 πλανήτη.
Στην πραγματικότητα όμως είναι διαστημόπλοιο που θα έρθει στην γη το 2012 και μαζί με τον Χριστό θα έρθουν οι 12 θεοί του Ολύμπου και οι Ε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

29/04/2004, 09:35:35
Ειναι αληθεια ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ (Apollwnios) οτι διαβαζοντας το μηνυμα σου, στην αρχη σοκαριστηκα... Προσπαθουσα να καταλαβω αν πραγματικα εννοουσες αυτα που εγραφες ή απλως ηθελες να μας σοκαρεις ολους με τα λεγομενα σου και τον τροπο που τα γραφεις... Στη μεση του μηνυματος σου καταλαβα οτι τα εννοεις σοβαρα. Δεν ειμαι μελετητης της Βιβλου και γενικοτερα δεν εχω ασχοληθει πολυ με αυτην σε βαθος. Αρα δεν μπορω να ξερω κατα ποσο τα εδαφια που παρουσιαζεις εννοουν την εξηγηση που εσυ δινεις. Σε ενα πραγμα θα συμφωνησω απολυτα: η Βιβλος και ειδικα η Καινη Διαθηκη, ειναι εσκεμενα μπερδεμενη για να μπορει να την εξηγει ο καθενας οπως θελει και να βγαζει τα συμπερασματα που τον βολευουν. Περα απο 2-3 στανταρ πραγματακια, ολα τα υπολοιπα ειναι προς αμφισβητηση απο τον καθενα. Και οι προφητειες και τα διδαγματα και οι παραβολες...
Μου αρεσε παντως που διαβασα ενα τετοιο μηνυμα, οπως το εχεις γραψει. Δεν μας δινεται η ευκαιρια συχνα...

-sonap-Μέλος
29/04/2004, 10:51:24
Η προσωπικη μου αποψη απο οσα εχω ακουσει και διαβασει ειναι πως θα παμε απο μετεωριτη..Το λεει και η αποκαλυψη.Μην ξεχνατε οτι και οι παραγωγες του Hollywood ειναι στην ουσια προ-μηνυματα για να συνηθιζουν οι ανθρωποι τα επερχομενα κακα!Πχ τρομοκρατικες ενεργειες,Oufo,καταστροφη της Γης κλπ

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

epithoΝέο Μέλος
29/04/2004, 12:32:48
απολλωνιε δεν ειμαι μελετητης της βιβλου, αλλα αυτα που λες ειναι η ποιο εμπεριστατομενη αποψη που μου εχουν παρουσιασει. Μπράβο! σοβαρά.

Balance

oneiric1Μέλος
29/04/2004, 16:06:00
... ναι και ‘γω σοκαρίστηκα αλλά επιπλέον δεν το βρήκα καθόλου διασκεδαστικό.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

29/04/2004, 23:30:19
ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ , [ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ],
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.

ΣΤΑΘΗΣ

MELETHTHS

captain stevenΜέλος
06/04/2003, 22:37:43
Αλήθεια πως θα σας φαινόταν να βρεθούμε κάποια φορά?μια συγκέντρωση των μελών του esoterica,να συζητήσουμε για αυτά που μας απασχολούν,να γνωριστούμε?αν γινόταν καλό θα ήταν να γινόταν οργανωμένα και να είχε αναγγελθεί αρκετό καιρό πριν.
Εσείς τι λέτε

06/04/2003, 23:47:57
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=840

AX VRE KAPETANIO FOVAME OTI KAI PALI ERXESE DEYTEROS.
KALO THA EINAI KAPETANIO NA TSEKAREIS TA THEMATA PRIN ANIXEIS
KAPIO TOPIC.YPARXEI MIA RITHMISH EPANO DEXIA SE MIA BARA.
EPELEXE EMFANISH THEMATON TELEYTEOU ETOUS.
DROPH SOU!(PLAKA KANW VEVEA)

Α=Ω

Knight MIXAILΜέλος
07/04/2003, 00:47:11
Καλησπερα
Μετα την θερμη υποδοχη που ειχα
αλλα ιδιαιτερα απο τις
πολυ ενδιαφερουσες σελιδες που βρηκα εδω,

αμεσως μου γεννηθηκε η επιθυμια να γνωρισω
τα ατομα του FORUM

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ πηγα στο παλαιοτερο θεμα που παραθετης.
Οσο αληθινα κι αν ειναι τα εμποδια αυτα,
μου φαινονται ως δικαιολογιες.

Το να ξεκινησει μια προσπαθεια δεν θα ηταν κακο
Εγω με θερμη το υποστηριζω.

Σχετικα με το να υπαρχει θεμα απο την πρωτη κιολας
συναντηση , πραγματι δεν ειναι εφικτο.

Knight ΜΙΧΑΗΛ

07/04/2003, 01:38:37
APLA PARETHESA TO LINK AYTO GIA NA SYNEXISTEI H SIZITISH ....

Α=Ω

07/04/2003, 08:33:14
Την καλημέρα μου σε όλους...
Είναι ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ που το σκεφτόμαστε αυτό, ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ...
Ενας σημαντικός λόγος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ μέχρι τώρα ήταν, ότι ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ και άρα ο χώρος για να συγκεντρωθούμε θα έπρεπε εκ των πραγμάτων να είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ...
Και κλειστός χώρος, ΓΙΑ ΟΛΑ (έστω τα περισσότερα) ΜΕΛΗ ΤΟΥ Esoterica.gr μάλλον ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ..

[bΟΜΩΣ...][/b]
Τώρα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ή έστω κοντέυει...
Υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα να βρεθούμε σε ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ...
Λοιπόν φίλοι μου, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ το στοιχείο αυτό, ΑΣ ΔΟΥΜΕ τι προσέλευση μπορεί να έχει μια τέτοια συνάντηση και νομίζω ότι θα ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΟΥΜΕ....

Πιστευώ ότι θα υπάρξει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, άρα και η "οργάνωση" θα πρέπει να είναι ΑΝΑΛΟΓΗ....

Την καλημέρα μου,
Κέλσος

07/04/2003, 10:25:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ/ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΙΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΩΘ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

quote:
Δεν ξέρω και πόσοι φίλοι μας το επιθυμούν. Ίσως αυτός ο τρόπος της διαδικτυακής επικοινωνίας για πολλούς να είναι και μια συνειδητή προτίμησή αντί της άμεσης επικοινωνίας

EYXAPIΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

07/04/2003, 16:53:13
Tην καλησπέρα μου...
Καλέ μου φίλε ΑvatarGr, ΑΣ ΜΗΝ μπερδευτούμε με έννοιες όπως η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ(!!!!)
Τι σημαίνει δηλαδή ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ;;;
Και ΑΝ υποθέσω πώς ΥΦΙΣΤΑΤΕ ο όρος, ποιός θα ΚΡΙΝΕΙ τη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ(!!!) του καθένός μας;;;

Σίγουρα το ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ είναι το διαδύκτιο, ΑΛΛΑ και το αν βρεθούν ΟΣΟΙ και ΟΠΟΙΟΙ επιθυμούν με κάποιους ή και ΟΛΟΥΣ, αυτό είναι στην ελεύθερη βούλιση του καθενός, καθώς επίσης στην ελεύθερη βούλιση του καθενός μας είναι το ΑΝ θα παρευρεθεί σε μια τέτοια συνάντηση...

'Αλλωστε έχει εκφραστεί κατα καιρούς απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ η επιθυμία για συνάντηση...
Μάλλον έρχεται ο καιρός για να υλοποιηθεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Κέλσος

EoNΜέλος
07/04/2003, 19:44:14
αχ ωραία...
Πάω να αγοράσω καινούργιες σιδερογροθιές....

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

captain stevenΜέλος
07/04/2003, 22:13:32
ok,πάλι δεύτερος!τι να κάνω?έψαξα για παρόμοιο θέμα αλλά μάλλον μου διέφυγε

όπως και να'ναι πάντος εγώ ψηφίζω υπέρ!!!
ναι θέλω!να συναντηθούμε!

γιατί δεν κάνουμε μια ψηφοφορία?

08/04/2003, 10:44:24
Σιγά, σιγά ΕοΝ...
'Ασε και τίποτα για τους "άλλους"...
Ολα εσύ;;;;
Χαχαχαχαχα

Λοιπόν φίλε μου Κάπτεν, άσε να ανοίξει λίγο ο καιρός και βλέπουμε...
Ας μαζευτούν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ακόμα στο παρόν θέμα και εδώ είμαστε...
'Ολο και κάτι θα κακονίσουμε...

Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα ότι ΠΟΛΛΟΙ και ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ φίλοι, βρίσκοντε ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ....
Αλλά τι να κάνουμε...
Θα κάνουμε μια αρχή απο Αθήνα και βλέπουμε...