- John Titor: Φάρσα ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πρόσφατα στο περιοδικό Strange τεύχος Σεπτεμβρίου δάβασα για το θέμα John Titor. Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον.
Περιληπτικά, αναφέρεται σε έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε από το μέλλον και πιο συγκεκριμένα από το έτος 2036. Σκοπός του ήταν να πάει στο έτος 1975 και να πάρει από τον παππού του έναν computer IBM 5100 ο οποίος θα του χρησίμευε να μετατρέψει αρχεία προγράμματος UNIX. Το λειτουργικό πρόγραμμα UNIX θα αχρηστευτεί το 2038 γιατί δεν είναι προγραμματισμένο να δέχεται ημερομηνίες μεγαλύτερες από το 2038.
Στο ταξίδι του πήγε και στο έτος 2001 όπου και μπήκε σε διάφορα forum και είπε την ιστορία του. Έδωσε πληροφορίες και φωτογραφίες της ''χρονομηχανής'' του.
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι μίλησε για πόλεμο που ενδέχεται να γίνει το 2015 μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής. Συνέπειες του πολέμου αυτού θα είναι ότι θα μείνουμε πολλά χρόνια στάσιμοι τεχνολογικά και πολιτιστικά.
Πληροφορίες αλλά και φώτο μπορείτε να δείτε στο site: http://johntitor.strategicbrains.com/
Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας περί του θέματος
Το θέμα που έθιξες είναι πολύ ενδιαφέρον. Το διάβασα και εγώ στο περιοδικό και μου έκανε εντύπωση. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να είναι πραγματικότητα. Κάποιος που έχει σχετικές γνώσεις ίσως να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από το site που παρέθεσες καθώς έχει αναλυτικά τα σχέδια της χρονομηχανής.
Επίσης είναι δύσκολο να εντοπίσουν αυτόν το άνθρωπο εφόσον το όνομα που έχουμε πιθανόν να είναι ψευδόνυμο και έτσι καμία υπηρεσία δεν γνωρίζει κάτι.
Είναι σίγουρα ένα θέμα που χρίζει έρευνας.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!!
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ:
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΥΚΤΟ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Π.Χ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ JOHN TITOR OTAN ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ)?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 2036 ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ?
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΤΟ 2015 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΙ!
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΗΔΗ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ-ΘΕΟΥΣ-ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! <<ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ JOHN TITOR?>>
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ!!!
"""ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?"""
Εχουν χρονομηχανή και γυρίζουν πίσω να πάρουν έναν υπολογιστή 60 χρόνων και όχι για να σταματήσουν τον επερχόμενο πυρηνικό πόλεμο ?
Για το UNIX και τις ημερομηνίες είναι η πιο χαζή δικαιολογία που έχω ακούσει...
Δυστυχώς τα περιοδικά αυτού του είδους (strange,3ο μάτι,ανεξήγητο,...) μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν, κάνουν ανακύκλωση των γνωστών θεμάτων και αναπαράγουν ότι μα....α βρουν στο internet για να περνάει η ώρα και να γεμίζουν τα φύλλα...
Φιλικά, osalonikios...
Mporei na einai kai alithia alla i istoria mou fenete poli pseftiki,
an kai den ksero ti einai ta unix.
Auto pantos mou thimise mia alli istoria enos alou xronotaksidioti.
Diteto sxetiko athro: http://www.e-telescope.gr/gr/cat06/art06_040112.htm
quote:
Simfono apolitos me ton/tin osal.
Siggnomi salonike se perasa gia koritsi.
τωρα ενας πυρηνικος πολεμος δεν ξερω αν θα ειναι αιτια τεχνολογικης και πολιτισμικης στασιμοτητας
αιτια αφανισμου ομως θα ειναι σιγουρα
και αφου η ανθρωποτητα εμεινε στασιμη με ποια τεχνολογια ταξιδεψε στον χρονο?
και αφου θα υπαρξει αυτη η τεχνολογια γιατι ταξιδεψε μονο αυτος?
και αφου υπαρχει αυτη η τεχνολογια πως υπαρχει ακομα η μαυρη ιστορια του ανθρωπινου γενους?
λογικα θα επρεπε να γεμισουμε τουριστες απο το μελλον και οχι μονο αυτο αλλα η δικαιολογια οτι οσοι ερχονται απο το μελλον δεν πρεπει να κανουν αλλαγες δεν νομιζω να πειραξει κανεναν αν λαθη τυπου ολοκαυτωματος δεν υπαρξουν ποτε
ναι ισως να μεινει πισω η γεννετικη και η αποδειξη του ανθρωπινου πολιτισμου αλλα θα μας την ωσουν οι ανθρωποι του μελλοντος
και αφου ηρθε απο το μελλον γιατι αυτο το κολημα με την αμερικη?
η αμερικη αυτο και εκεινο
τροφη για τα αμερικανακια μου μυριζει.

we'll all take turns
i'll get mine, too
καταλαμβαίνεις που μπάζει νερά η υπόθεση .
America will soon be engaged in civil war with itself; a civil war that we'll see the beginnings of during 2004 and 2005, escalating until it is indisputable by 2008 ("a general date by which time everyone will realize the world they thought they were living in was over") and "will consume everyone in the US by 2012" (μα πως ,που θα παεί ο στρατός και ο εθνικισμος που τον φωναζουν σαν σκοτώνουν αθώα παιδάκια πατριωτισμό , μαλλον εκει που είναι και τωρά , αλλός πολέμος ίσως ; ή αλλό ψέμα στον ψευτικο κόσμο της αλήθειας του δυνατου )
Βλέπωντας την γνώση του παροντός, όχι κατά μεγάλη πιθανοτητά δεν είναι αλήθεια.
Αν παρουμε υπόψη πως είναι φαρσά γιατί καποιος να καμει τον κόπο για αυτό , δοξα , χρήμα , πως μπορουμε να ερευνήσουμε ποιος πραγματικα κρύβετε πίσω από τον Tutor ; (Μπορούμε ;)
Μεγαλή δυναμή εχεί τελικά το Ιντερνετ.
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Και εγω εχω να κανω μερικες ερωτησεις πανω στο θεμα:
α/Αφου ειναι απο το μελλον γιατι δεν μας λεει πως εφτιαξαν την χρονομηχανη για να φτιαξουμε και εμεις μια τωρα?
β/Γιατι ηρθε στην δικη μας εποχη αφου επρεπε να παει στο 1975?
γ/Μηπως εχει καποια αλλα πραγματα να κανει εκτως απο τον Η/Υ?
Εγω παντως δεν πειστηκα απολυτα απο αυτα που γραφει στην σελιδα και δεν ξερω και ποσο αληθινα ειναι τα εγγραφα.
Ευχαριστω για ολα και παρακαλω βοηθηστε!!
A critical view of Linear Apocalyptic Thought, and how Linearity makes a sneak appearance in Timewave Theory's fractal view of Time...
πυργους!
Εκτος και αν μεχρι τοτε ενδεχεται να υπαρξει συγκαλυψη του γεγονοτος.
Άν κάποιος ερχόταν απ το μέλλον και σας έλεγε σαν "πειστήριο" ότι ξέρετε, θα γίνει π.χ. πόλεμος ή η τάδε έκρυξη ή η τάδε καταστροφή, θα τον πιστέψετε αμέσως, γιατί ο άνθρωπος λατρεύει την κινδυνολογία και λατρεύει τα σενάρια την αποκάλυψης.
Πέρα απ αυτό, άν π.χ. μιλούσε για πόλεμο, σίγουρα θα προσπαθούσε κάποιος να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η συνέχεια στον χωροχρόνο.
Άρα, η "απόδειξη" θα έπρεπε να έρθει με ένα γεγονώς, που να εκπληρεί κάποιες προϋποθέσεις για να γίνει πιστευτό, όπως
- θα συμβεί στο μέλλον ΜΑΣ, δηλ. δεν το γνωρίζουμε σήμερα
- είναι απρόβλεπτο για ΜΑΣ, δηλ. θα πρέπει να μας εκλπήξει
- θα πρέπει να είναι αναπόφευκτο, για να μήν αλλάξει το παρών ΤΟΥ
Το μόνο που μου ικανοποιεί τέτοιες προυποθέσεις είναι φυσικές καταστροφές.
Με τόπο και χρόνο, φυσικά ...
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φτίαξανε και το <<Ίδρυμα John Titor>> όπως αναφέρει στο Strange και ότι κάποιος εισαγγελέας κατάθεσε τα κείμενα του Τitor για να διασφαλίσει την αυθεντικότητα τους(?).
Πως αποδεικνήεται ότι είναι αυθεντικά και μάλιστα γραμμένα από κάποιον εκτός παρόντος χρόνου(και τόπου
) δεν καταλαβαίνω, μάλλον το copyright της ιστορίας επεδίωκε.
Πάντως στο http://www.anomalies.net/time_travel/john.html έχει φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα της χρονομηχανής και στο http://www.anomalies.net/time_travel/steve.html έχει ένα περίεργο βίντεο στο οποίο κάνει επείδηξη της χρονομηχανής ο Steve ένας Dimensional Traveler.
Προσώπικα πιστεύω ότι πρόκειται για ένα αρκετά έξυπνο άτομο με μεγάλη φαντασία και σημαντικές επιστημονίκες γνώσεις, εφόσον πρόσπάθησαν να ξεσκεπάσουν το <<ψέμα>> του προσπαθόντας να τον κάνουν να μην στέκουν αυτά που λέει και αυτός τους αποστόμονε συνεχώς, μάλιστα τους την είπε κίολας, λέγοντας:
<<Είδα ακόμη μια ιστορία σχετικά με τη μετακίνηση Ρωσικών πυρηνικών στα Βαλκάνια, για να παρεμποδιστεί η μελλοντική επέκταση του ΝΑΤΟ. Αλλά δεν έχω ακούσει κανένα σας να με ρωτά για το <<πληροφοριακό πείραμα>> στο ΙΒΜ5100 ή να τσεκάρει τις πληροφορίες που σας έδωσα για την αχρήστευση του UNIX στο 2038. Με όλο τον σεβασμό, μου είναι δύσκολο να σας πάρω στα σοβαρά.>>
Σίγουρα πήρε λεπτομέρειες από το βιβλίο του 1950 Alas Babylon που αναφέρει το Strange και μιλάει για τον επερχόμενο πυρηνικό πόλεμο και την μεταφορά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ στην Ομάχα.
Το μόνο σίγουρα είναι ότι όλα αυτά πουλάνε σαν τρελά και κάποιοι τα αρπαζουν χοντρά.
Το πρόβλημα είναι με τους ανθρώπους που είναι ψυχικά κάπως ευαίσθητοι και επηρεάζεται η ζώη τους σε δραματικό σημείο.
ΕΘΕΣΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΙΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ
Τα επιστημονικά δεδομένα όμως που ούτε ο Stephen Hawking αρνείται
είναι οτι το ταξίδι στον χρόνο ΕΙΝΑΙ πιθανό μέσα απο μία μαύρη
τρύπα στην οποία ανοίγουμε σε συγκεκριμένο σημείο, άν δεν βρούμε
μια φυσική στο διάστημα...
Ακόμα και όταν τον Ιούλη ο Hawking που έχει εντρυφήσει στις τρύπες
είπε οτι αυτές δεν οδηγούν πουθενά δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο
για το αντίθετο. Ε; ![]()
ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Χ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΣΕ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΟΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAI AYΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!?!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!