ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dim.kar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
04/07/2006, 21:20:10
Αγαπητή Αμαλία,

είδα την παρέμβασή σου και τρόμαξα !

Το θέμα με το "αυνανιζατέρ" ξεκίνησε από πλάκα και κοντεύει να γίνει μιά "κάλτ" έκφραση ! Πώς λέμε "απ τα καλύτερα που έχουν ειπωθεί".

Μη το πάρεις και μην το πάρετε με στραβό μάτι. Είναι κάθε άλλο απ΄ότι φαίνεται !

Προτείνω σε όλους να το δούμε χαλαρά, και μια που και η γενικότερη θεματολογία του φόρουμ είναι από δυσνόητη ώς ακαταλαβίστικη για ανηλίκους, δε βλέπω να έχουμε πρόβλημα και με την ... Αγορανομία !

Χαλαρώστε και απολάυστε το ... αυνανιζατέρ !
(πλάκα κάνω με το διφορούμενο των λέξεων, μην το πάμε αλλού !?)

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

05/07/2006, 00:48:58
quote:
Επίσεις, κάποια κομάτια των τοιχογραφιων θα τα βρείς και σε ένα πλαστικό κοφίνι, στο εκλησσάκι, δίπλα στο ιερό. Αυτά περι σεβασμού και πολιτισιτικής κληρονομιάς.

Αντε, δεν το πιστεύω! LOL

Τελικά μάθαμε και ποιοί κλέβουν την λατύπη... δεν πάμε καθόλου καλά!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Ntavelis666Μέλος
05/07/2006, 01:59:01
ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΕ Βρίλ, για’ σένα.

Ο λόγος που την παρέθεσα, πέραν του οτι είναι αφιερωμένη στον Βρίλ, είναι ότι με την Τέχνη, τα πνεύματα ηρεμούν (όπως είχε πει κάποτε ο Εχέμβροτος σε μια παρόμοια περίσταση)…

Ηρεμία και επιστροφή στο θέμα.

Χαιρετώ σε Καπετάν Μπαμπάνη!

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

Ntavelis666Μέλος
05/07/2006, 02:04:02
Ελπίζω να μην αναρωτιέσαι καπετάνιο για το ποιος είναι ο εικονιζόμενος.

Ποιος άλλος…ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΟΙΒΟΣ ΛΥΚΩΡΕΥΣ.

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

hendrixΜέλος
05/07/2006, 05:23:24
Ωραία ως εδώ, λοιπόν,

τόσο χρόνο μετά, τόσα τόπικ, μηνύματα, αντιπαραθέσεις, εξομολογήσεις, και..., και..., και..., με κάποιους να εξακολουθούν να ποστάρουν... ακόμα!...

τι έχετε αφαιρέσει και τι έχετε προσθέσει στην ιστορία τής Σπηλιάς τού Νταβέλη;

ΒρίλΜέλος
05/07/2006, 12:17:06
quote:

Ωραία ως εδώ, λοιπόν,

τόσο χρόνο μετά, τόσα τόπικ, μηνύματα, αντιπαραθέσεις, εξομολογήσεις, και..., και..., και..., με κάποιους να εξακολουθούν να ποστάρουν... ακόμα!...

Βεβαίως !
Γιατί διαπίστωσα, ότι για να σου απαντήσω, δεν ήξερα από που να αρχίσω και που να τελειώσω !

Καταρχήν, εγώ διαπίστωσα ότι το όλο θέμα έχει πάρει μια τροπή. Από την εποχή που "έβγαινε" ο καθένας και εξιστορούσε την "αχ τόσο τρομακτική" του θέαση εκεί πάνω μέχρι σήμερα είμαστε έτη φωτός μακριά !

Έχουν εξαφανιστεί όλοι εκείνοι που είχαν στενές επαφές με τα Τέρατα, είτε εξωγήινοι, είτε έσωγήινοι, διαβόλια, τριβόλια και δε ξέρω και εγώ τι.

Το όλο θέμα έχει πάρει μια πιο μαλακή όψη και έχει χάσει εκείνο το ύφος της στυγνής τρομοκρατίας. Έχουν ασχοληθεί σοβαροί άνθρωποι με έρευνες και έχουν χαθεί τα σούργελα. Πάρε ένα απλό παράδειγμα. Πάρε τους Ίρανον (αλλά που να τους ξέρεις εσύ... )
Έχουν δαπανήσει ώρες και ώρες σε τεκμηριωμένες έρευνες και τους γβάζω το καπέλο. Όσες φορές πήγα εγω στην Εθνική Βιβλιοθήκη, σκεφτόμουν πόσες ώρες χρειάζεσαι για να ψάχνεις σε βιβλία τα κομματάκια του πάζλ, για να βρείς έστω μια αρχή σε όλα αυτά.

Οι έρευνες έχουν περάσει πλέον σε ιστορικό και τεκμηριωμένο πλάισιο. Πάνε εκείνες οι εποχές, που ανέβαινε ο καθένας με ένα μαραφέτι και πήγαινε για σαφάρι τρομο-τρόπαιων. Να, πρόσφατα αναφέραμε και το κασετοφωνάκι των Ιρανον και γέλασα, γιατί με πήγε έτη φωτός πίσω...

Πέρα από τις έρευνες. Καποιοι που ασχοληθήκαμε, αλλάξαμε. Μας άλλαξε η ενασχόληση με το θέμα. Άλλος βρήκε το ένα και άλλος το άλλο. Το δικό μου είναι πιστεύω γνωστό και αφήνω τους άλλους να πούν ο καθένας για το δικό του.
Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη σπηλιά είναι πιο γνωστή και από κεντρική καφετέρια. Όσοι περασαν από κεί, σίγουρα κάτι αποκόμισαν. Σίγουρα όμως και πολύ διαφορετικό για τον καθένα. Σίγουρα πάρα πολλοί έμειναν εκεί που ήταν, στον Τόπο των Τεράτων, και σίγουρα κάποιοι προχώρησαν παραπέρα. Εγώ, στον χώρο μου πιά, συναντώ πολλούς που ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα πετρώματα και τις τεχνικές από το συγκεκριμένο Σπήλαιο...

Όποιος θέλει, μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το νήμα. Λέω να βάλω μια άνω τελεία, γιατί θα επαναλάβω πολλά γνωστά πράγματα.

Και μια τελευταία σκέψη μου. Ήθελα κάποτε να ρωτήσω τους Ίρανον, ποιό θα είναι το επόμενο βήμα (τους). Βρήκα πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ειπωθηκαν για την Αδελφότητα της Σπηλιάς και θα ήθελα να ήξερα ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. Θα πάμε στην εξέλιξή της και πιθανές επιδράσεις της στη σύγχρονη εποχή ?

05/07/2006, 15:28:04
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΠΟΛΗ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΡΑΝΩΝ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ jonniebegood
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .
ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΗΛΑΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΖΩΘΕΙ

ΒρίλΜέλος
05/07/2006, 15:42:56
Φίλε μου....

Καλά που παρακολουθείς το τόπικ εδώ και 38 σελίδες και επιτέλους, μα επιτέλος φανερωθηκες.

Οι βαθιές σου γνώσεις με έχουν αφήσει άναυδο ! Τα μαζεύω και πάω σπίτι μου...

Α, πές μας και το λογαριασμό να βάλουμε τα χρήματα και μετά να κάνουμε τις έρευνες που λές.

Edited by - Βρίλ on 05/07/2006 15:53:15

05/07/2006, 15:50:52
quote:

Φίλε μου....

Καλά που παρακολουθείς το τόπικ εδώ και 38 σελίδες και επιτέλους, μα επιτέλος φανερωθηκες.

Οι βαθιές σου γνώσεις με έχουν αφήσει άναυδο ! Τα μαζεύω και πάω σπίτι μου...

Α, πές μας και το λογαριασμό να βάλουμε τα χρήματα και μετά να κάνουμε τις γνωριμίες που λές.

Edited by - Βρίλ on 05/07/2006 15:44:37

ALFA BANK 157865421586542
ΜΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ
05/07/2006, 15:56:09
ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Κ.Βρίλ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ