ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομαδα ερευνας παραφυσικων φαινομενων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ομαδα ερευνας παραφυσικων φαινομενων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

deadangel35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
deadangelΝέο Μέλος
09/06/2008, 13:49:47
katarxhn kalhspera!

Loipon nomizw oti xreiazomai thn bohtheia sas!kai etsi tha hthela thn apanthsh stis erwthseis mou an einai eukolo!!!

1)ti einai o kuklos prostasias?
2)pws ftiaxnete?
3)theloume na epikalesoume kai tha epikalesoume ena pneuma ti na proseksoume?

h bohtheia sas tha einai polu xrhsimh!

euxaristw gia to xrono sas

deadangel

DEADANGEL

09/06/2008, 22:28:57
deadangel καλώς ήρθες στο ESOTERICA .

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι ευκολοδιάβαστα τα μηνύματα σου .

11/06/2008, 07:55:20
Αγαπητέ/ή deadangel, καλώς ήλθες κοντά μας και καλή συνέχεια.

Συμφωνώντας με την ορθή επισήμανση του elo, θα πρέπει να σου αναφέρω ότι ο σκοπός κάποιων θεμάτων στις Συζητήσεις του Esoterica όπως για τις επικλήσεις πνευμάτων κλπ, δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων για να επιτευχθούν, αλλά για να δοθεί το έναυσμα να αναπτυχθεί ένας διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων σε μια φιλοσοφική βάση και με ερευνητική διάθεση κυρίως για αυτά τα ζητήματα.

In anticipation of my resurrection...

neraidoulaΝέο Μέλος
06/07/2008, 02:34:53
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καταρχην μπραβω σε ολους για αυτη την φαυμασια σελιδα. Υπαρχει πολυ καλη ενεργεια για συζητηση και ερευνα.

Θα ηθελα να ρωτησω βασικα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ

Εχω διαβασει πως πνευματα ειναι ψυχες που εχουν χασε το δρομο για ΠΑΝΩ και ειναι χαμενα στον δικο μας κοσμο.

SoSaTΜέλος
06/07/2008, 10:25:30
Και μετά από 6 χρόνια αδιαφορίας το θέμα απέκτησε ζωή...
neraidoulaΝέο Μέλος
06/07/2008, 12:47:38
Ολα με τον καιρο τους...μπορει γιατι τωρα αρχιζουν οι ανθρωποι να ξυπνανε...
CentariusΜέλος
11/08/2005, 00:02:06
Μία παρένθεση πείτε μου ότι κάποιος είδε το ρεπορτάζ στο Άλτερ για τις θεάσεις UFO στην γη!!!!!
Αναφέρθηκαν σε μια πόλη της Βρετανίας όπου οι καταγγελίες για θεάσεις έφτασαν τις 15.000 σε μια εβδομάδα και συνέχισε και με άλλα μέρη στον κόσμο που έχει αυξηθεί η εμφάνιση των αντικειμένων το τελευταίο καιρό μεσα σε αυτά ήταν το Περού η Αίγυπτος και η Τουρκία
στην οποία κάποιος ερασιτέχνης μαγνητοσκόπησε ένα τέτοιο αντικείμενο και το βίντεο το μελετάει το υπουργείο άμυνας τους σε συνεργασία με τους Αμερικάνους,κλείνωντας το ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος τα θεώρησε όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά και συγκεκριμένα είπε ότι πλησιάζει η ώρα που θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας....έτσι απλά!!!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

elfeyeΜέλος
11/08/2005, 00:06:36
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ.ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ.ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΗΚΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ...Α,ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΩ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ...

CentariusΜέλος
11/08/2005, 00:10:37
και η θεωρία του Δαρβίνου απο ότι ξέρω έχει καταριφθεί απο την στιγμή που δεν έχουν βρει όμοιο DNA με του ανθρώπου σε κανένα γνωστό ζωντανό οργανισμό δεν μπορούν να πουν με σαφήνεια απο πού κατάγετε ο άνθρωπος!!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

11/08/2005, 00:16:52
Αγαπητή elfeye,σου παραθέτω απόσπασμα από συνέντευξη του Πουλιανού,για του λόγου το αληθές φυσικά:
«Οι Αρχάνθρωποι του Σπηλαίου των Πετραλώνων στην Χαλκιδική έζησαν πριν από περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια . Εκεί μπήκαν όταν άλλαξε το κλίμα και έγινε ψυχρό στην αρχή της Πλειοκαίνου , δηλαδή πριν 1.700.000 περίπου. Και εγκατέλειψαν το Σπήλαιο όταν αυτό γέμισε φερτές ύλες(μπάζα) πριν 580.000-600.000 χρόνια. Σ’ αυτό το εκατομμύριο χρόνια που έζησαν μέσα στην Σπηλιά , σ’ όλες τις παγετώδεις περιόδους και περιόδους ξηρασίας , ανέπτυξαν ένα πολιτισμό, που έδωσε την ρίζα, την αρχή για κάθε άλλο πολιτισμό. Ο Πολιτισμός των Ανθρώπων των Πετραλώνων είναι πιο παλαιός από τους πολιτισμούς της Μέσης Ανατολής, των Σουμερίων, Αιγυπτίων κλπ και όλων των άλλων λαών (Ινδιών και Κίνας) που υπήρξαν ποτέ επί της Γης»(Άρης Πουλιανός Περιοδ. ΔΑΥΛΟΣ /230 Φεβ. 2001)
Αν επισκεφτείς το σπήλαιο,στη ξενάγηση θα σου πουν για 700.000χρόνια περίπου.Κοντά λοιπόν στο 1.000.000 χρόνια που αναφέρει στη συνέντευξη ο Πουλιανός.
Πολύ μακριά όμως από τα 12.000.000 που έγραψες παραπάνω.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

elfeyeΜέλος
11/08/2005, 00:18:18
ΦΙΛΕ CENTARIUS,ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ <<ΜΙΚΡΟΙ>> ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩΝΤΑΝΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ!ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ?

elfeyeΜέλος
11/08/2005, 00:23:40
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΕΥΕΤΕ,...ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ...

CentariusΜέλος
11/08/2005, 00:36:31
και εγώ εκεί θέλω να καταλήξω ότι είμαστε πολύ μικροί για να καταλάβουμε απο πού καταγόμαστε!!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

KrisnnaΜέλος
11/08/2005, 08:48:44
quote:
και η θεωρία του Δαρβίνου απο ότι ξέρω έχει καταριφθεί απο την στιγμή που δεν έχουν βρει όμοιο DNA με του ανθρώπου σε κανένα γνωστό ζωντανό οργανισμό δεν μπορούν να πουν με σαφήνεια απο πού κατάγετε ο άνθρωπος!!!

Τότε ίσως συμβαίνει αυτό που λένε πολλοί ερευνητές ανάμεσα τους και ο Sitchin για επέμβαση στο DNA του πιό εξελιγμένου πιθήκου (απο Θεό? απο εξωγήινους? κανείς δέν ξέρει) και στην ταχύτατη μετάλλαξη του σε άνθρωπο λόγω αλλαγής του DNA.
O πίθηκος με τον άνθρωπο (όπως και ο ουρακουτάγκος) έχουν ένα κοινό που δέν το βρίσκεις σε κανένα άλλο ζώο, το αίσθημα της αυτοσυνείδησης.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

11/08/2005, 10:13:36
Ίσως να είναι χαζό αυτό που θα πώ και να ακουστεί ακόμα πιό αφελές αλλά αποκλείεται να επήλθε μία αλλαγή με την πάροδο των αιώνων και των χιλιετιών στο DNA του πίθηκου (ή στο είδος που είναι πιό κοντα με αυτό του ανθρώπου) και να μεταλλάχτηκε σε αυτό του ανθρώπου...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

KrisnnaΜέλος
11/08/2005, 11:19:03
Είτε έγινε αμέσως η μετάλλαξη ή μετά απο αιώνες ή απο χιλιετίες το ίδιο είναι. Αυτό που μετράει είναι η ύπαρξη κάποιου εξωτερικού παράγοντα που εξώθησε την μετάλλαξη.
Ο παράγοντας αυτός πρέπει να εντοπιστεί.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

11/08/2005, 11:31:25
Αυτό που λέω εγώ, αγαπητέ μου, είναι μήπως ο παράγοντας αυτός δεν είναι εξωγενής αλλά ενδογενής.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

CentariusΜέλος
11/08/2005, 14:18:11
quote:

Αυτό που λέω εγώ, αγαπητέ μου, είναι μήπως ο παράγοντας αυτός δεν είναι εξωγενής αλλά ενδογενής.

Δηλαδή???? Τι εννοείς με τον όρο ενδογενή?????

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

elfeyeΜέλος
11/08/2005, 14:45:03
ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:<<...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΣΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΙΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ!ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΙΟ 12.000.ΟΟΟΕΤΩΝ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ Σ'ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟ.Σ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ!
<<...ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΕΥΡΗΜΑ,ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ,ΟΠΟΥ Η ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΠΤΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...>>

CentariusΜέλος
11/08/2005, 15:25:57
Elfeye δεν το έχω ακούσει αυτό το συμβάν αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο και μιας που αναφέραμε κρανία έχω ακούσει για ένα κρανίο στην νότιο αμερική που έχει ανακαλυφθεί πριν αρκετά χρόνια και δεν μπορούν να προσδιορίσουν την χρονολογία κατασκευής του ούτε με τί μέσα κατασκευάστηκε!!!(είναι τόσο τέλειο που μόνο με την τεχνολογία των λέιζερ μπορεί να κατασκευάστηκε!)

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ