ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ειλικρινά...!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ειλικρινά...!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βλήτο31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΒλήτοΝέο Μέλος
28/07/2004, 20:53:25

ΑΚΟΥΓΑΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ!!

Ε Λ Ε Ο Σ! Ε Λ Ε Ο Σ ! Ε Λ Ε Ο Σ! Ε Λ Ε Ο Σ! Ε Λ Ε Ο Σ!

ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, Ο ΚΑΘΕ ΑΘΕΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΤΗΣ, Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΙΛΑΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ Ε!,Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13,ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ.ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

ΑΓΑΠΗΤE [:Ο] HERMES [:Ο]
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ?

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] korleone[:Ο]
σταμάτα να βάζεις θέματα που δεν τα ξέρει κανείς για να τραβήξεις την προσοχή

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] foititi 2002 [:Ο]
αμφιβάλω αν αυτή ηιστορία με την αδελφή σου αληθεύει,Δεν πιστεύω λέξη

ΑΓΑΠΗΤΗ [:Ο] AMAZONA[:Ο]
είσαι όλο απορίες-απορίες-απορίες.Ειλικρινά έχω βαρεθεί να σε...ακούω

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] Oneiric
ειλικρινά πολυασχολήσε πολύ με την μαντική.Μήπως να μου πεις κι εμένα τη μοίρα μου

ΑΓΑΠΗΤΗ [:ο] NefertIty
πολυασχολήσε κι εσύ με αγγαλάκια,καλά δεν μεγάλωσες??

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] Beyond[:Ο]
όλο φιλοσοφίες και εικασίες είσαι

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] ΣΚΟΡΠΙΕ ΝΟΤΗ[:Ο]
ειλικρινά ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι... κάπως.Και τα θέματά σου μοίαζουν με παραμύθια παιδικά.

ΑΓΑΠΗΤΕ [:Ο] 22[:Ο]
Τα λεγόμενα σου μοίζουν με ..σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Προσγειώσου!!

Υπάρχουν κι άλλοι που με εκνευρίζουν αλλά αυτοί οι παραπάνω με κάνουν να καραφλιάζω σιγά-σιγά.

ειλικρινά δεν θελω να προκαλέσω αλλα ήθελα να τα πω.

"Θέλω να την κάνω"

AmazonaΜέλος
28/07/2004, 21:02:41
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??

ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΘ ΤΡΑΒΑΣ??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΗΘΕΙΑ??
ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΣ??

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟ "Βλήτο" ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!

ΕΒΑΛΕΣ ΣΚΟΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΕ.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ!ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ.

ΛΕΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
28/07/2004, 22:06:28
Όταν κάποιος βλέπει κάτι που δεν του αρέσει καλό είναι, να κοιτάει μέσα του, μήπως το κουβαλάει και ίδιος!
Όσο για σένα amazona δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι. Η κριτική είναι καλή γιατί σε βοηθάει να βελτιώνεσαι

JimmerlusΜέλος
28/07/2004, 22:42:30
Ρε βλήτο τι σε νοιάζει τι κάνουν τα άλλα μέλη; Άμα θές μπες στα φόρουμ και πες τη δική σου γνώμη σε κάθε θέμα. Για μερικά πράγματα έχεις πολύ άδικο. Για σε παρακαλώ.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ΒλήτοΝέο Μέλος
29/07/2004, 00:12:35
ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ!

ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ,ΚΑΒΓΑΤΖΗΣ Κ.Τ.Λ
ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ε..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΖΟΝΑ,
ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Jimmerlus ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
ΑΝΤΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ

JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 00:15:45
Και επίσης αγαπητοί συντονιστές (με κάποιες εξαιρέσεις)
και μέλη με τα πολλά μηνύματα και τη μεγάλη συμμετοχή
να μπαινετε σε forum και να επιβάλετε την άποψη σας
σε άλλα μέλη ξέρετε. Να πηγαίνετε και να την λέτε σε
αυτούς που πρέπει και να κλειδώνετε τα topic που πρέπει
δεν ξέρετε. Είναι δυνατόν να μπαίνει ο κάθε βλ@κ@ς και
να λέει ότι θέλει; Να θυμηθώ τον black cup που έκανε 1
και μόνο μήνυμα και αυτό ήταν να φτιάξει ένα forum που
αφορούσε ένα μέλος τον Hermes. Ολόκληρο topic για ένα
μέλος λες και δεν μπορούσε να του στέιλει προσωπικό
e-mail αν ήθελε να μάθει για εκείνον. Εκεί που ήταν οι
"μεγάλοι" να παρενεβουν;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

AmazonaΜέλος
29/07/2004, 00:16:37

O κύριος βλήτο έχει πολλά νεύρα απ΄ότι φαίνεται
και το επίπεδό του φαίνεται κι από το ψευδώνυμό του.

εγωκεντρισμός σε ολο του το μεγαλειο.
Για B:COOL λίγο γιατί μας έχεις κάνει τα νεύρα κρόσια.
Άντε πια!!
Για πήγαινε σπίτι σου.

nefertityΜέλος
29/07/2004, 00:26:58
Aγαπητέ βλήτο,θα ήθελα να σου πω πως την κριτική τη δέχομαι γιατί βοηθά στη βελτίωση...
Δε νομίζω πως είναι κακό να ασχολούμαι με τους αγγέλους,αφού είναι κάτι που πιστεύω!Επίσης δε νομίζω πως ενοχλούνται τα υπόλοιπα μέλη με την πίστη μου σ'Αυτούς...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει...αν εσύ είσαι βουδιστής ή ισλαμιστής,ή οτιδήποτε και δεν ενοχλείς κανέναν εγώ δεν έχω το δικαίωμα να σου αλάξω γνώμη...
Όλοι στο forum αυτό βρίσκονται στο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης...συγχώρεσέ μας φίλε μου αν κρίνεις πως δεν είμαστε ικα΄νοί και βασιζόμαστε σε ''αερολογίες''...
Το αν κάποιος βασίζεται σε επιστημονική φαντασία,παραμύθια,ακόμη κι αν ''κάνει τον έξυπνο'' όπως λες,ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθείς πως μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω από σένα...αν κάποιος έχει απορίες,ασχολείται με θέματα άγνωστα,κ.τ.λ. του αξίζει ένα μπράβο κι ένας σεβασμός...
Αν ξέρεις περισσότερα από όλους μας,διάλεξες το χειρότερο τρόπο να το δείξεις...αν ξέρεις κάτι παραπάνω δώσε μας τα ''φώτα'' σου χωρίς να κρίνεις και να ''κοροϊδεύεις''...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ...

ΒλήτοΝέο Μέλος
29/07/2004, 00:33:35

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Jimmerlus ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ??
ΑΝΤΕ ΠΙΑ

ΟΣΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠ[ΗΤΗ ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ ΟΚ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!

ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ

AmazonaΜέλος
29/07/2004, 00:38:35

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ.

ΕΛΕΟΣ!ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ!!

nefertityΜέλος
29/07/2004, 00:44:20
Δεν το παίζω ''υπεράνω'',απλά για να στο πω στα ίσα γιατί κατάφερες να βγάλεις και μένα έξω φρενών,κουράστηκα όλους εκείνους που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή με αερολογίες και ανευ επιχειρημάτων...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ,ΕΣΥ,Ο LABOLAS GLASYA,Κ.Α. ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ'' ΑΥΤΟ!!!

Αν είσαι ανώτερος θα έπρεπε να μην ασχολείσαι καθόλου μαζί μας...
Δεν πρόκειται να σου ξανααπαντήσω,εκτός κι αν έχεις κάτι βάσιμο να πεις...

ΕΣΥ ΚΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ....ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ....

JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 00:47:37
Βλήτο δε λέω σπόντες για να σε πετάξουν έξω από το φόρουμ. Σκασίλα μου. Εγώ λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω απο τη δική μου πλευρά. Αν και λίγη ευγένεια προς άλλα μέλη δε θα έβλαπτε. Προσωπικά δε με πειράζει πως θα απευθυνθείς σε εμένα γιατί θα σου απευθυνθώ αναλόγως.

pappous_manowarΝέο Μέλος
29/07/2004, 00:49:52
Μετα απο πολυ κοπο και γελιο εγω και ο φιλος μου pRiMiTiVe μαζεψαμε τις καλυτερες ατακες που κυκλοφορησαν στο esoterica,Για να δειτε οτι οτι λενε εδω περα δεν στεκει παντα!

1. σε εκεινη την στροφη τους πεταγεται μια γρια τουλαχιστον δυο μετρα ψηλη...γυρνανε ολοι τα κεφαλια τους και βλεπουν την γρια να τρεχει καταπανω τους παταει γκαζι ο τυπος η γρια απο πισω απο το αμαξι σε καποια στιγμη πηγαιναν με 120 και η γρια ετρεχε απο πισω τους και σχεδον τους ειχε φτασει οποτε ξαφνικα χαθηκε

3. foniades ton psariwn arguropelekanoi

4. H mama tou kai ta zwa koitousan me anoixto to stoma

5. Na brei diko ths krebbati h papatza

6. Κανοντας μια λαθος ερωτηση στο πνευμα ισως καταστρεψεις την ιδια σου την ζωη.

7. Μετα απο 6 δευτερα το ποτηρακι με καποιες κινησεις πηγε στα γραμματα και σχηματισε την λεξη ναι.Εγω χεστηκα πανω μου

8. ..."Δειξε μας την δυναμη σου"...Περασαν 3 δευτερα και εσπασαν τα τζαμια απο ολο το σπιτι...τα παραθηρα και οι πορτες ανοιγοκλειναν...ολα τα γραμματα και οι αριθμοι ειχαν εξαφανιστει...περασαν 5 λεπτα οπου τα ειχαμε δει ολα μεχρι που ειδαμε το ποτηρι να σηκωνεται σε ενα υψος μισο μετρο κατω απο την λαμπα του σαλονιου και να εκτινασεται στον τοιχο οπου και εσπασε...

9. Ξεχασα να σας πω οτι η κασετα ειχε λιωσει μεσα στην καμερα..

10. εγω εχω ενα κινεζικο οπτικαλ (ψιλομαιμου) και στο τοιχο βλεπω (χωρις παρεξηγηση) ενα πραγμα σαν gremlin...(οποιος τα θυματε, ξερει...)

11. αμεσως αρπαξα ενα βαρακι για προστασια και ανοιξα την πορτα

12. Μετά χαράς να γίνεται διάλογος αλλά ο φιλος disasert είχε μιλήσει με ανάρμοστες εκφρασεις

13. Μήπως αυτό το περιστατικό σας θυμίζει κάτι απο Μάτριξ; Υπάρχουν άραγε ανάμεσά μας άνθρωποι που μπορεί με κάποιον τρόπο να εξαφανίζονται ξαφνικά;

14. ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η "ΛΕΚΑΝΗ" ΕΙΝΑΙ "ΠΥΛΗ"... ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΥΠΟΝΟΜΩΝ"

15. Τοποθετούμε το νεκρό στην κάσα με το πρόσωπο προς το χώμα, έτσι που σε περίπτωση που γίνει βρυκόλακας και προσπαθήσει να σκάψει για την επιφάνεια, να βγεί στην... Κίνα.

16. Στα μάτια του υποψήφιου βρυκόλακα θα πρέπει να τοποθετηθούν δύο κέρματα ώστε να μπορεί να πληρώσει τα διόδια για τον άλλο κόσμο.

17. οτι η γατα σου κοιταει στο πουθενα..το κανει και ο δικος μου γατος. .... narya και σε εμενα χτες το ιδο εγινε! Ξαφνηκα αρχισε να γριλιζει και να μην κινητε καθολου...

18. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

19. κοιτουσα σταθερα τον τοιχο για περιπου 5 λεπτα,αρχισε μπλε φως να ξεπετιετε απο δεξια και αριστερα,ωραια εμπειρια.

20. (δόξα το 12θεο υπάρχουν χιλιάδες forums και εκατομμύρια topic στον Παγκόσμιο ιστό )

21. Εμενα ο γατος μου ειναι μαυρος αλλα εχει που και που ασπρες τριχιτσες

22. Μήπως μέσα στο αμάξι σου έχεις καμιά μαύρητρύπα ????

23. Στο τραπέζι της κουζίνας, είχα ένα σετάκι με αλατοπίπερο,σε κλασικό σχήμα και τα δύο, δηλαδή, με λαιμό, στο τέλος του οποίου βίδωνε ένα νικελένιο καπάκι με τρυπούλες. Λοιπόν, τα σκεύη αυτά ήταν αποκεφαλισμένα, και ο λαιμός του καθενός, με το καπάκι βιδωμένο επάνω, είχαν προσγειωθεί στο πάτωμα της κουζίνας.

24. Όταν πέθανε η σκυλίτσα μας την έβλεπα συνέχεια στον ύπνο μου να μου μιλάει,Μιλούσε με ανθρώπινη φωνή εννοώ! Ήρεμα και γλυκά σαν να ήταν μία φίλη μου

25. και καταλαβαμε πως πραγματικα ο λαγος με το 1.5 υψος μετρο και τη φουσκωμενη κοιλια ηταν προαγγελος του θανατου του.

26. ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕ Ο ΙΣΚΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ

27. ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

28. Άλλοτε ήταν ένα όνειρο, κατά το οποίο σηκώνομουν,κι έκανα αυτό που έβλεπα.Παράδειγμα:Κάποια φορά μπήκα στο δωμάτιο των γονιών μου και τους πρόσφερα λουλούδια

29. Το γεφύρι της Άρτας είχε καταντήσει.Έφτιαχναν τις γυψοσανίδες, έπεφτε η τέντα.Το σίδερο που την κράταγε ήταν σαν να κόπηκε με μαχαίρι.Μπροστά στα μάτια μας.Άνοιγαν σκάλες με ανθρώπους πάνω, και έγιναν ατυχήματα.Και ως εκεί καλά.Πάλι έβαζα τον ανθρώπινο παράγοντα.Κακές κατασκευές κλπ.Ώσπου κόπηκε στα δυο ένα τασάκι στην κουζίνα.Γυάλινο.

30. Η γέννηση της Ουφολογίας χρονολογείται από τις 24 Ιουνίου του 1947

31. mhpws exoun sxesh oi E.T?

32. Σε ενα σημειο λοιπν λεει στη μελισσα''Πηγαινε κατω στην Ιωαννα μας να της πεις πως εισαι εδω και να της δωσεις ενα φιλακι να την παρηγορησεις............" η Ιωαννα ειπε πως χτυπησε το κουδουνι δεν ειδε κανεναν.Κλεινοντασ την ειδε μια σφιγγα που προλαβε και την ""τσιμπισε στο μετωπο"

33. "το μωρο γεννηθηκε νοεμβρη 2002 ο σκυλος πεθανε ιουνιο 2001" --Τι σύμπτωση! Το σκυλάκι μου πέθανε Ιούνιο 2001 και η κόρη μου γεννήθηκε Δεκέμβριο 2002!

34. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗ?

35. Πριν μερικές μέρες και ενώ καθόμουν στο σαλόνι και παρακολουθούσα τηλεόραση με ένα φιλαράκι μου, σε μια φάση πηγαίνω να πλυθώ (λερώθηκα με τη σοκολάτα). Όταν κοίταξα στον καθρέφτη είδα τα γένια μου μεγάλα παρ'όλο που ξυρίστηκα το πρώι.

36. βλεπω εναν ηλικιωμενο αναπηρο με ενα ποδι και πατεριτσες να προσπαθει να διασχισει την 3η Σεπτεμβριου . Σταματαω ακαριαια μην τον χτυπησω , φευγει το βλεμμα μου για μια στιγμη αλλου , και την επομενη στιγμη που ξανακοιταω μπροστα απο το αμαξι , δεν υπαρχει κανενας !!

37. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

38. κι όταν γύρισαν σπίτι,εκείνος ήταν μες στα αίματα:τα ολοκαίνουργια λάστιχα του ψαροντούφεκου είχαν σπάσει κι είχαν εκτιναχθεί στο στόμα του και τα΄2 μπροστινά του δόντια είχαν σπάσει.Το σπίτι μου,ακριβώς από πάνω από του ξάδερφού μου,έπιασε φωτιά και κόντεψε να καεί ολόκληρο από 1 σπίρτο,το μαγαζί της οικογένειας ενώ πήγαινε άψογα μέχρι τότε,ήταν στο όριο της χρεοκωπίας,το εξοχικό μας πλημμύρισε και ο ξάδερφός[/b] μου γλίτωσε το θάνατο[/b] στο τσακ από ένα τρακάρισμα που είχε.όλα αυτά στη διάρκεια των 4 μηνών από την ημέρα που είχαν χωρίσει.Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,η θεία[/b] μου άρχισε να παραπονιέται για τρομαχτικούς πονοκεφάλους και πόνους σε όλο το σώμα[/b],να λέει στο πατέρα μου να της ετοιμάσει τη διαθήκη της[/b] κι οτί έχει έρθει η ώρα της πια και πως δεν αντέχει άλλο να ζήσει[/b].

38. ΛΟΙΠΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ?

---------------------
____ \o/
-|__|_|---|-----------
/ \
---------------------

Edited by - pappous_manowar on 29/07/2004 00:52:20

Edited by - pappous_manowar on 29/07/2004 11:56:45

AmazonaΜέλος
29/07/2004, 01:11:30

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ!
ΑΣΤΑ!
ΚΑΙ ΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ..
ΛΙΓΗ ΛΙΓΟ"ΤΕΡΗ ΑΓΡΙΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ pappous_manowar ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

lazarosΝέο Μέλος
29/07/2004, 02:04:33
Και εγω πιστευω οτι εδω μεσα ο καθενας γραφει οτι θελει... λιγη σοβαροτητα δεν υπαρχει;

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
29/07/2004, 03:37:45
Βλητο...
Χωρις να συμφωνω με την διατυπωση{μπορουσες να μιλησεις αοριστα χωρις να ονοματιζεις} ...συμφωνω σχεδον απολυτα με τις διαπιστωσεις σου.
ειναι γεγονος οτι ωρες ωρες το επιπεδο του φορουμ,ειναι κλασης δημοτικου,για να μην πω παιδικης χαρας.
Ο παππους Μανοβαρ εκανε καταπληκτικη συλογη των μαργαριταριων του φορουμ...ΕΥΓΕ !!! Παππου.

Και εσεις οι υπολοιποι....τι τραμπουκισμος ειναι αυτος?

29/07/2004, 03:55:36
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ" ΚΑΙ "ΕΛΑΦΡΑ" ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ... Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΩΤΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ -ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΨΑΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ.
ΛΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΕΦΥΓΕ.

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 29/07/2004 04:06:00

29/07/2004, 04:01:26
ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΜΑΝΟWAR PAPPUS ΓΡΑΨΑΝΕ!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
who knowsΜέλος
29/07/2004, 04:59:03
pappous_manowar ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ...

never say never **

korleoneΜέλος
29/07/2004, 09:00:10
Καλημέρα σε όλους . ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ !!! Πες τα να τα ακούσουμε και να βάλουμε μυαλό . Τέτοια κριτική όπως εγώ την εκλαμβάνω τουλάχιστον , με χιούμορ , την δέχομαι πάντα , γιατί μπορεί να έχω υπερβάλει κάποιες φορές , ή να έχω χάσει το μέτρο.
Κριτικές όμως από ''Λαχανικα'' και δη ''ΒΛΗΤΑ'' λυπάμαι , δεν θα δεχτώ , γιατί δεν είναι καλοπροαίρετη και κυρίως γιατί γίνεται για να θίξει μέλη αυτού του Forum .Οι κύριοι συντονιστές ίσως θα μπορούσαν να επέμβουν . Ευχαριστώ.

Πάντα Φιλικά και με σεβασμό,

korleone