- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
με τη δική σου προκλητικότατη συμπεριφορά Διονύσιος Σκυλόσοφος ?
Τελευταία για μια ακόμη φορά το πράγμα ξεφεύγει λεκτικά,
δεν μπορείτε να σεβαστείτε τους συνομιλητές σας ούτε το χώρο.
Δεν μπορούμε να κάνουμε καθημερινά μαθήματα συμπεριφοράς και διαλόγου,
ουτε να μην κάνουμε άλλη δουλειά, απο το να διαγράφουμε τους λογαριασμούς που φτιάχνει κάποιος με μοναδικό σκοπό τη διαταραχή των συζητήσεων.
Ειδικότερη προσοχή χρειάζεται ο χειρισμός του/ων trolls,
κατανοώ το βαθμό δυσκολίας, ομοίως έχω πέσει στον πειρασμό να απαντήσω και το έχω μετανιώσει "πριν" ακόμα πατήσω το enter...
Ας πράξει καθείς όπως προστάζει η συνείδηση του.
quote:Μα γιατί τον λες ηλίθιο;;;
Kapa ceneni aptal!

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Τι διαφορά έχει το (σαφώς κατακριτέο) emotion του Αίολου,
με τη δική σου προκλητικότατη συμπεριφορά Διονύσιος Σκυλόσοφος ?
Υπέδειξέ την αν μπορείς. Δεν μπορείς, οπότε άστο.
Όσο για τον διάλογο συμφωνώ, δεν γίνονται μαθήματα σε άτομα που δεν έχουν ιδέα τί εστί διάλογος και σεβασμός απόψεων.
Και σε αυτή την χώρα γεννήθηκε ο διάλογος και η ανοχή απόψεων, ή μήπως ο δογματισμός και ο φασισμός?
Επαναλαμβάνω ξανά την άποψή μου. ΝΑΙ στο μνημόνιο και στο σεβασμό στους δανειστές. Δεν είναι δυνατόν να δανείζεσαι και μετά να λες ως νεοέλληνας κάφρος δεν πληρώνω. Οπότε τα σπασμένα να ζητήσουν να τα πληρώσει αυτός που δανείστηκε στο όνομα του ελληνικού λαού και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια(ο γνωστός Τζέφρυ Μινέικο).
Επίσης δεν είναι δυνατόν να λες όχι στο μνημόνιο και να μην είσαι έτοιμος να πολεμήσεις. Όχι στο μνημόνιο σημαίνει πείνα και πόλεμο.
Γι' αυτό καλύτερη είναι η ηρεμία και η λιτότητα, παρά η κρίση και ο πόλεμος.
Αυτή ήταν η άποψή μου για την οποία με ασεβή, απολίτιστο και αλήτικο τρόπο, ο άλλος έκανε χειρονομία και ο δεύτερος ζήτησε και διπλή χειρονομία.

Ούτε πόλεμος να γίνει, ούτε καμμιά φασαρία. Όχι άλλο κρέας και αίμα για τα καθίκια, ξυπνάτε.

Να αποφευχθεί το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές αλλά και να αποφευχθεί μια χουντική κυβέρνηση.
Μόνο ενωμένη η Ελλάδα θα σωθεί και η λύση είναι το κέντρο.
*