ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DarkElf77730 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/02/2013, 20:33:57
quote:
DSM
Τώρα τί να σου πω κόουτς. Συμφωνώ όλο και πιο συχνά μαζί σου, κι έχω αρχίσει να ψάχνομαι...
Εγώ ψηφίζω κόμματα εκτός βουλής, πάντα.
Η επόμενη λύση είναι ή η επανάσταση και αλλάγή κατεστημένου
Ή να φτιάξουμε μια κοινότητα στα βουνά και να πάμε να ζήσουμε εκεί χωρίς νερό ρεύμα τηλέφωνο (εννοώ ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) και να πούμε άντε γα.... όλοι.
Επειδή τα δυο τελευταία τα βρίσκω δύσκολα, καταλήγω στο πρώτο.
Αλλά στην ουσία αν δεν υπάρξει μια εσωτερική αλλαγή της ανθρώποτητας, όσο καλό και να είναι το σύστημα, θα καταλήγει στα σκουπίδια. Γιατί δεν ειναι το σύστημα το πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/02/2013 22:45:27

26/02/2013, 20:45:25
Αόρατος στον κόσμο, ορατός στα υπόγεια παλάτια της Μασωνίας.

Στις 20 Δεκεμβρίου 24:00, όταν κάποιοι γλεντοκοπούσαν αμέριμνοι,
ο Αντίχριστος ξυπνούσε...

Τέκτονες κραυγάζουν
Δαίμονες αλαλάζουν

Μ' ευλάβεια προσφέρουνε θυσία αιματηρή
τον Διάολο υμνούνε της γης οι πονηροί

Όμως αγέρωχος ο Άγιος Νικόλαος τους λέει:
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

26/02/2013, 20:48:19
Άντε να ξεκινήσουμε την Ιερά Εξέταση πάλι!
nediBΜέλος
26/02/2013, 22:30:38
quote:

quote:
macedon
quote:
Δεν υπάρχει αδελφοί μου,έστω και ένας άγιος η εκκλησιαστικός συγγραφέας,σε κάθε αιώνα που μας πέρασε,ο οποίος να μην έγραψε,έστω και λίγα λόγια,σχετικά με τα έσχατα χρόνια και τον Αντίχριστον και την Δευτέραν Παρουσίαν του Κυρίου μας.

Λογικό είναι. Χωρίς τον Αντίχριστο (ας είναι ευλογημένο το όνομά του) ο Χριστός είναι άνεργος που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες χριστιανοί που αναφέρεις δεν θα έχουν αντικείμενο.

Nα υποθέσω ότι μιλάς εκ πείρας ως επαγγελματίας άθεος που του εκδίδουν ΔΩΡΕΑΝ το ρυπαρογράφημά του που μάχεται το Χριστό???

quote:

Χωρίς το φόβο δεν υπάρχουν πιστοί. Και χωρίς πιστούς δεν υπάρχει μαγαζί.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ πάντως είναι πως ΕΣΥ ως άθεος και καθώς ΔΕΝ έχεις τέτοιους φόβους, αντί να χαίρεσαι και να κάνεις ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα κάθεσαι εδώ μέσα 7+ χρόνια με 7400 ποστς και ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!

Έλα πες μου, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????

Εκτός αν είσαι επαγγελματίας άθεος οπότε δε μου χρωστάς καμμία απάντηση...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 25/02/2013 20:29:00

321

nediBΜέλος
26/02/2013, 22:33:57
quote:

Αόρατος στον κόσμο, ορατός στα υπόγεια παλάτια της Μασωνίας.

Στις 20 Δεκεμβρίου 24:00, όταν κάποιοι γλεντοκοπούσαν αμέριμνοι,
ο Αντίχριστος ξυπνούσε...

Τέκτονες κραυγάζουν
Δαίμονες αλαλάζουν

Μ' ευλάβεια προσφέρουνε θυσία αιματηρή
τον Διάολο υμνούνε της γης οι πονηροί

Όμως αγέρωχος ο Άγιος Νικόλαος τους λέει:
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Βιαζεσαι Χριστο.
Προηγουντε αλλα.

321

27/02/2013, 07:16:48
Και τι δεν έγινε εκείνα τα μεσάνυχτα.. υπόγειο πάρτυ παγκόσμιο

Άπάντες οι πολιτικοί ηγέτες εθνών, οι θρησκευτικοί ηγέτες, οι μεγιστάνες του εμπορίου... μεταξύ των οποίων και ο κατάπτυστος Τζέφρυ Μινέϊκο, ο οποίος έλαβε εξαιρετικές ευλογίες και παράσημα, για το καταπληκτικά του επιτεύγματα στον τομέα της παγκόσμιας οικονομίας και του σοσιαλισμού. Άλλωστε οι τελευταίες φωτογραφίες του με το σιχαμερό γλοιώδες και σατανικό χαμόγελό του, αποδεικνύουν πόσο καλά τιμήθηκε από τον πατέρα και θεό του, τον Διάολο. Εύγε τέκνον μου.

Όμως ο Οφθαλμός Δικαιοσύνης βλέπει τα πάντα, ακόμα και τις πιο σκοτεινές καταχωνιασμένες σκέψεις στο μυαλό των πονηρών, που νομίζουν ότι θα κρυφθούν στα σπήλαια τους και θα γλυτώσουν.

Ο πόλεμος της Μεγάλης Ημέρας του Κυρίου Ημών καταφθάνει.

27/02/2013, 07:20:42
quote:

quote:
DSM
Τώρα τί να σου πω κόουτς. Συμφωνώ όλο και πιο συχνά μαζί σου, κι έχω αρχίσει να ψάχνομαι...
Εγώ ψηφίζω κόμματα εκτός βουλής, πάντα.
Η επόμενη λύση είναι ή η επανάσταση και αλλάγή κατεστημένου
Ή να φτιάξουμε μια κοινότητα στα βουνά και να πάμε να ζήσουμε εκεί χωρίς νερό ρεύμα τηλέφωνο (εννοώ ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) και να πούμε άντε γα.... όλοι.
Επειδή τα δυο τελευταία τα βρίσκω δύσκολα, καταλήγω στο πρώτο.
Αλλά στην ουσία αν δεν υπάρξει μια εσωτερική αλλαγή της ανθρώποτητας, όσο καλό και να είναι το σύστημα, θα καταλήγει στα σκουπίδια. Γιατί δεν ειναι το σύστημα το πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/02/2013 22:45:27

Εγώ ψηφίζω Ιησού Χριστό βασιλέα.

Αλλά από τις λύσεις που πρότεινες, βρίσκω καλύτερη την τελευταία. Στα βουνά μακρυά από το άγχος και τον εξαναγκασμό. Βέβαια, αν γίνει μαζικά τότε οι άρχοντες του συστήματος θα μας κυνηγήσουν και θα το απαγορέψουν.

ΙαπετόςΜέλος
27/02/2013, 16:40:45
Xριστιανός Ορθόδοξος

quote:
DarkElf777,
όλοι οι Άγιοι Πατέρες,στο πέρασμα των αίωνων,μας λένε οτι η πλάνη στην περίοδο του Αντιχρίστου,θα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών!Δεν θα είναι εύκολο να τον αναγνωρίσουμε,θα χρειαστούμε βοήθεια.Σκέψου δε τις άλλες θρησκείες,πόσο εύκολα θα τον δεχθούν,αφού κιόλας τον περιμένουν!Έτσι,λοιπόν,ακόμα και αν έμφανιστεί ένας που θα κάνει ακριβώς οτι έκανε ο Χριστός,δεν είναι σίγουρο οτι πολλοί χριστιανοί θα το καταλάβουν.....

Χριστιανέ Ορθόδοξε,στο Μεταξουργείο πηδάς με 10 euro

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

27/02/2013, 17:24:06
Ιαπετός η εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη σου, με αυτή άλλων συμμετεχόντων στα forum του εσοterica.gr,
σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα για εξευτελιστικά σχόλια!

Τελευταία παρατηρείται, για μια ακόμη φορά δυστυχώς, οτι ορισμένα μέλη του forum έχουν ξεχάσει οτι συμμετέχουν
σε ενα δημόσιο χώρο ανταλλαγής απόψεων
και όπως όλοι οι δημόσιοι χώροι, ετσι και εδω, ισχύουν οι στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
ΙαπετόςΜέλος
27/02/2013, 17:52:14
Aγαπητέ AitheroVamon οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ είμαι απ'τα άτομα που έχουν μεταφυσικές ανησυχίες.

Στη προκειμένη περίπτωση όμως,(αν διαβάσεις και προηγούμενα post)έχουμε να κάνoυμε (χωρίς να είμαι ειδικός) με άτομο που έχει σεξουαλικά προβλήματα και πιθανόν μελλοντικά ψυχιατρικά...

Δεν είναι το θέμα λοιπόν αν διαφωνώ εγκάθετα μαζί του,το θέμα είναι ότι ο Χριστιανός Ορθόδοξος χρήζει υποστήριξης, βοήθειας και αλληλέγγύης

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)