- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
κερδίζω βραβείο εικονοερευνητή! βρήκα ποιά εικόνα είναι, μέσα σε 20 μόλις δευτερόλεπτα!

Σύντομα και λακωνικά: Γκρουπάρα απίστευτη από Ιταλία (και αρχίζω να αναθεωρώ για τους Ιταλούς τελευταία.) Sorry, αν έχουν ξαναναφερθεί. Πάντως, progressive gothic δεν είχα ξανακούσει, και για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα πως το ένα είδος αναιρεί το άλλο. Άν κάτι δεν χαρακτηρίζει το gothic, αυτό είναι σίγουρα οι εναλλαγές.
Εν ολίγοις, οι Malombra

παίζουν progressive gothic, που μεταλλίζει αρκετά. Βέβαια, θα ήταν αρκετά καλύτερα αν έλειπαν τα σόλο στην κιθάρα. Αλλά, anyway, αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο, παρακαλώ τα φώτα σας!
Μπορείτε να ακούσετε μερικά κομμάτια τους στο myspace.com. Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στο El Centro . Οι γκοθάδες της παρέας, ας τσεκάρουν και τον Chrisantemo Del Carrione. Καθόλου κακός.
Θα θελα να ξερα τι άλλο θα βγάλουν!
Το συγκρότημα που αναφέρεις, καλή μου Brie Boy, δεν το γνωρίζω αλλά θα ψάξω το τραγούδι που λες ώστε να δω περί τίνος πρόκειται.
Από την Ιταλία πάντως έχουν προέλθει πολύ καλά συγκροτήματα όπως οι Lacuna Coil, Theatres Des Vampires, Macbeth κτλ οπότε τους βρίσκω μια χαρά τους Ιταλούς! ![]()
Όσο για το quiz, έπεσα εντελώς έξω! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Από τις λίγες περιπτώσεις που ένα ελληνόφωνο συγκρότημα μου κέντρισε τόσο έντονα το ενδιαφέρον... Μιλάω για τους 1550, άκουσα το Κάποια Κυριακή τυχαία στο ραδιόφωνο και ο ήχος τους μου θύμισε κάτι από Nada Surf και Whipping Boy (οι τελευταίοι υπήρξαν φαινόμενο κατά την άποψή μου - μιλάμε για ανεξάρτητο rock για όσους αναρωτιούνται).
Ρίξτε τους μια ματιά στο http://www.myspace.com/fifteen50 και πείτε μου την γνώμη σας. Θα τους ψάξω περισσότερο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο....
quote:
κερδίζω βραβείο εικονοερευνητή! βρήκα ποιά εικόνα είναι, μέσα σε 20 μόλις δευτερόλεπτα!
Είσαι κορυφή! Αν και περίμενα πως θα το βρεις!
quote:
(και αρχίζω να αναθεωρώ για τους Ιταλούς τελευταία.)
quote:
Από την Ιταλία πάντως έχουν προέλθει πολύ καλά συγκροτήματα όπως οι Lacuna Coil, Theatres Des Vampires, Macbeth κτλ οπότε τους βρίσκω μια χαρά τους Ιταλούς!
Παιδιά στην Ιταλία υπάρχει τρομερό υλικό. Ο Dying Incubus έγραψε παραπάνω κάποια πολύ καλά group, o crucifire θα πει Rhapsody of Fire, υπάρχουν και οι Ataraxia και γενικώς ότι έχω ακούσει από την Ιταλία στέκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Τους Malombra θα τους κοιτάξω.
quote:
Από τις λίγες περιπτώσεις που ένα ελληνόφωνο συγκρότημα μου κέντρισε τόσο έντονα το ενδιαφέρον... Μιλάω για τους 1550, άκουσα το Κάποια Κυριακή τυχαία στο ραδιόφωνο και ο ήχος τους μου θύμισε κάτι από Nada Surf και Whipping Boy (οι τελευταίοι υπήρξαν φαινόμενο κατά την άποψή μου - μιλάμε για ανεξάρτητο rock για όσους αναρωτιούνται).
Τους Nada Surf τους ξέρω σαν όνομα. Τους Whipping Boy δεν....Πάντως τους 1550 τους άκουσα μόλις τώρα στο myspace και έχουν ενδιαφέρον.
Θα παρουσιάσω συντομα: Hellas: The Black Death Anthology (1989-2006)
Μια συλλογή σε δύο cd με σπάνια κομμάτια από την ιστορία του ελληνικού black/death.
AGATUS ,ZEMIAL, KAWIR, NOCTERNITY, MACABRE OMEN, LEGION OF DOOM, REX INFERNUS, LEMEGETHON, ORDER OF THE EBON HAND, SARCASTIC TERROR, DEVISER, MORTIFY, SADISTIC NOISE, DREAMER'S SEAL, NOCTURNAL DEATH, CTHONIUM, NECROMANTIA, ROTTING CHRIST, NERGAL, VARATHRON, NIGHTFALL, OBSECRATION, ZEPHYROUS,SEPTIC FLESH, THE ONE, HORRIFIED, THOU ART LORD, DISHARMONY
Έχει αρκετό ενδιαφέρον.....
Επίσης (αυτό σας το κράταγα για έκπληξη): Παλιά, πέρα από τα άλλα που έχω κάνει ήμουνα και καλλιτέχνης της electronica
![]()
Λέω να ανεβάσω μερικά κομμάτια μου στο rapidshare να μου πείτε την γνώμη σας. Τρίπτυχο concept από την Ορφική κοσμογονία. Κάποιοι εδώ εξέφρασαν ενδιαφέρον να τα ξανακυκλοφορήσουν. Πριν λοιπόν γίνω ρεζίλι να μου πείτε αν αξίζει....

quote:
o crucifire θα πει Rhapsody of Fire
όχι! θα πω nanowar! γμτ, μόνο την παρασκευή το μεσημέρι θα έχω χρόνο να τους παρουσιάσω...
quote:
Λέω να ανεβάσω μερικά κομμάτια μου στο rapidshare να μου πείτε την γνώμη σας.
άντε, άντε, άντε, γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα!
έτσι με ψήνεις να ανεβάσω κι εγώ τα ηλεκτρονικά κομμάτια που έιχα γράψει στο γυμνάσιο ρε πούστη...! μπα, δεν παίζει. μουσιακά κομμάτια...
να σου πω, σε αυτά τα κομμάτια ανοίκουν οι στίχοι που μου είχες πει ότι θα μου στείλεις;
quote:
Επίσης (αυτό σας το κράταγα για έκπληξη): Παλιά, πέρα από τα άλλα που έχω κάνει ήμουνα και καλλιτέχνης της electronica![]()
Πως και προέκυψε η electronica? ![]()
Υ.Γ. Να πω κι εγώ μια extra καλημέρα στους Brie Boy & KERRY KING που ψιλοκάνουμε μαύρα μάτια ώσπου να τους δούμε!

quote:
να σου πω, σε αυτά τα κομμάτια ανοίκουν οι στίχοι που μου είχες πει ότι θα μου στείλεις;
Όχι και ρε γαμώτο συγνώμη το είχα ξεχάσει τελείως. Στο τέλος της εβδομάδας πάντως.
quote:
Πως και προέκυψε η electronica?
Δεν λένε πως πρέπει να τα κάνεις όλα από μία φορά; Πάντως δεν ξέρω αν είναι electronica, έτσι μου λένε πάντως.
Λοιπόν κατεβάστε τα, είναι μόνο 47 ΜΒ.
Be kind, και πείτε μου γνώμες. Μετά θα σας πω για το τι περιγράφουν τα κομμάτια.
Άντε και σε καλή μεριά....![]()
http://rapidshare.com/files/36639098/Orphica.rar.html

quote:
Be kind, και πείτε μου γνώμες. Μετά θα σας πω για το τι περιγράφουν τα κομμάτια.Άντε και σε καλή μεριά....
Περίμενε να πάω σπίτι κι αρχίζω να κατεβάζω! ![]()