- Ελληνοτουρκική Φιλία .Ουτοπία ; Λάθος; Αλήθεια ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ...
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...
ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΛΑΜΥΔΟΛΑΓΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΗΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ,ΓΙΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΤΥΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...
Ο ΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΦΑΝΤΟΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΑΦΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΣΤΟΧΟ...
quote:
Αγαπητο Εσωτερικα ,
Εχεις αρχίσει και μοιάζεις με site της Χρυσής Αυγής (όχι του τάγματος...)
Αυτό είχατε σκοπό να δημιουργήσετε όταν ξεκινήσατε?
Ενα site εθνικιστικής μισσαλοδοξίας ? Οπου το κάθε βλήμα έρχεται και λέει το εθνικιστικό μακρύ και κοντό του ? Τόσα site ύπάρχουν στο internet για αυτή τη δουλειά... πρέπει να γίνει και το esoterica τέτοιο ?
Ετσι είναι ένα site Εσωτερισμού ?
Αυτό ονομάζεται εσωτερισμός ?
Η αλλάξτε όνομα και κάντε το "Εθνοτέρικα" ή πάρτε μέτρα ...γιατι η κατάσταση έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόφορη...ή παρατήστε τα...
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...
Edited by - AION on 04/09/2003 14:38:59
quote:
ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΤΥΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...
Όταν κάποιοι μεθούν με τσιφτετέλια και αμανέδες κάποιοι άλλοι φέρνουν το θέμα της Ελληνοτουρκικής φιλίας για συζήτηση.
(και αυστηρή κριτική αν δέν απατώμαι).
Το μόνο κουκούτσι που φτύνει αυτή η χώρα είναι απο το μούσμουλο της ελληνοκινεζοτουρκολαπωνικής φιλίας που την ταίζουν.
Άξιοι να λέγονται Έλληνες λοιπόν είναι όσοι επιθυμούν να καταργηθούν τα σύνορα,να βρίζονται εθνικά σύμβολα , και να καταργηθεί το Ελληνικό Έθνος.
Τώρα μόλις μάθαμε και τι είναι ο αληθινός άντρας χάρι σ`αυτό το τόπικ. Αυτός που "αντιστέκεται" παθητικά μέχρι τελικής πτώσεως ,με κατεβασμένο το παντελόνι της ψυχής και του σώματος.
Πιθανόν το πρόγραμμα να έχει και πεολειχία ή άλλα σενάρια "ρεαλιστικού" κινηματογράφου.
Οσο για την γνώση... να πω ότι δεν είναι καραμέλα που θέλει πιπίλισμα αλλά τροφή για το νού και σαν τροφή χρειάζεται αφομίωση για να γίνει τρόπος ζωής και όχι τρόπος προπαγάνδας...
steelspring απορώ που κολλάει εδώ το σχόλιό σου περί πεολειχίας που εκτός από άτοπο είναι και άπρεπο...να υποθέσω ότι υπάρχει απωθημένο?![]()
![]()
Οσο για το ποιοί από δω μέσα είναι άντρες θα μου επιτρέψεις ως γυναίκα να είμαι σε θέση να κρίνω εκτός και αν εσύ μπορείς να κρίνεις καλύτερα...![]()

Edited by - Avallon on 04/09/2003 16:34:47
quote:
[quote]
Τώρα μόλις μάθαμε και τι είναι ο αληθινός άντρας χάρι σ`αυτό το τόπικ. Αυτός που "αντιστέκεται" παθητικά μέχρι τελικής πτώσεως ,με κατεβασμένο το παντελόνι της ψυχής και του σώματος.
Πιθανόν το πρόγραμμα να έχει και πεολειχία ή άλλα σενάρια "ρεαλιστικού" κινηματογράφου.
Φίλε steelspring να υποθέσω ότι τα παραπάνω έχουν να κάνουν με αυτά που έγραψα εγώ;
Γιατί αν είναι έτσι μπορείς να μου το πεις ξεκάθαρα, για να πάρεις και μια ξεκάθαρη απάντηση από εμένα.
Αν όμως κατάλαβα λάθος θα πάω να αγοράσω μια μυγοσκοτώστρα (να μην μυγιάζομαι).
Όπως και να έχει , αν θες ξεκαθάρισε μας λίγο τι ακριβώς εννοείς.

δεν θα πω πως ειμαι εναντιον οποιασδηποτε συρραξης,θα πω πως αν θελεις την ειρηνη,να προετοιμαζεσαι για το αντιθετο,οταν εχεις να κανεις με "ανθρωπους" που φθονουν και ζηλευουν το δικαιωμα του να εισαι ελευθερος.
οι τουρκοι δεν εχουν αποδειξει πως αξιζουν να ειναι φιλοι μου,το αντιθετο,κανουν τα παντα για να μας γονατισουν.
να αφησουμε τα 60 αεροσκαφη που εχουν ,ανα πασα στιγμη να πετουν αιγαιο,αθηνα,να φωτογραφιζουν και να ειναι ετοιμοι ,εχοντας εγκλωβισει τους στοχους που θελουν ,να μας εξοντωσουν ?????
ποσα παιρνουν τον μηνα οι 300 ????,καινουργια αμαξια,υπερσυγχρονα μηχανηματα γυμναστικης ....υπολογιστε τα.
εχουμε και εμεις λαθη ,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
αλλα η επαγρυπνιση δεν βλαπτει.
δεν ειμαι με κανεναν ,γιατι δεν με εχει βοηθησει κανενας,ισως αν ηταν αλλιως τα πραγματα ,ομως δεν ειναι.
αλλα και παλι θα μιλαγα ,γιατι η κυπρος ακομη υποφερει,γιατι ειναι ακομη χωρισμενη,γιατι βλεπω να χορευουν και να γελανε εις βαρος τοσων παιδιων που σκοτωσαν οι "ανθρωποι" τουρκοι.
θελω ειρηνη,θελω παιδεια,θελω εργασια,θελω να με σεβονται ως ελληνα και ως ανθρωπο,μεχρι τοτε δεν αρμοζουν και δεν εχουν χωρο τα γλεντια και ο "υπνος".
δεν αντιλεγω πως δεν εχουμε και πλεονεκτηματα και οτι δεν ειμαστε σε αρκετα καλυτερη κατασταση και πως εχουμε πετυχει υπερβολικα πολλα και καλα,ομως ετερον εκατερον,(συγχωρεστε με αν δεν το εγραψα καλα),αυτο δεν εχει σχεση με την επιβουλη των τουρκων εις βαρος της χωρας μας.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη, ο μανος σας
I am no human now
because I choose to know..
quote:
Το θέμα δεν είναι Πόλεμος ή Ειρήνη… το θέμα είναι Ελευθερία ή δουλεία.
Εμπρός λοιπόν ας σκίσουμε το χακί μας πουκάμισο και ας παρατάξουμε τα στήθη μας ενάντια στον εχθρό!!!! ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
Τι κακό μπορεί να φέρει ο Πόλεμος;;; ελάτε μην κάνετε σαν παιδάκια. Ας σφάξουμε μερικές χιλιάδες από τους Βρομότουρκους. Ας παλουκώσουμε τα κεφάλια τους στα σύνορά μας. Ας ξεκοιλιάσουμε τα παιδάκια τους. Να πάρουμε το αίμα μας πίσω βρε αδερφέ. Και μετά οι επόμενες γενιές δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Και το μίσος θα συνεχιστεί για πάντα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Λυπάμαι ειλικρινά , αλλά δεν θα πάρω. Ίσως να μην είμαι τόσο ΑΝΤΡΑΣ. Θα παραμείνω απλά
το σκουλήκι της Ειρήνης.
Χωρίς να συμφωνώ,εκτιμώ και σέβομαι τις αντιλήψεις σου που τις διαβάζω σε όλο το φόρουμ.
Και εδώ η θέση σου ήταν ξεκάθαρη και δεν σου ζήτησα άμεση εξήγηση ούτε και έκανα κάποιο σχόλιο για τα γραφόμενά σου.
Άν χρειαστεί θα σου κάνω άμεσες ερωτήσεις και φυσικά θα είμαι έτοιμος να δεχτώ και τις άμεσες απαντήσεις σου.
Σε διαβεβαιώ ότι τα σχόλιά μου κανένα απολύτως υπονοούμενο δεν έχουν όσο αφορά το πνεύμα του παραπάνω μηνύματός σου .
quote:
steelspring απορώ που κολλάει εδώ το σχόλιό σου περί πεολειχίας που εκτός από άτοπο είναι και άπρεπο...να υποθέσω ότι υπάρχει απωθημένο?Οσο για το ποιοί από δω μέσα είναι άντρες θα μου επιτρέψεις ως γυναίκα να είμαι σε θέση να κρίνω εκτός και αν εσύ μπορείς να κρίνεις καλύτερα...
Διαβάζεις ένα ποστ, εκλαμβάνεις ότι εκλαμβάνεις, το μεταφράζεις όπως το μεταφράζεις, και έρχεσαι και μας λές "Νά το αντρικό πρότυπο .όσοι δεν έχετε το θάρρος να ομολογήσετε ότι φοβάστε, είστε Αδερφές."
Δηλαδή πείστηκες ότι όλοι εδώ μέσα φοβούνται και δεν το ομολογούν.
Στολίζεις λοιπόν υμάς και αλλήλλους κατα "ευπρεπέστατο" τρόπο , εισπράττεις τα δέοντα, και έρχεσαι ξανά να ζητήσεις το λόγο για τις θύελες που προκάλεσαν οι άνεμοι που εσύ έσπειρες.
Τώρα επισημαίνεις και απρέπεια , ανιχνεύεις απωθημένα, και συνεχίζεις να ψηλαφείς τα..... γραφόμενα των συμμετεχόντων για να κάνεις για άλλη μια φορά διαπίστωση φύλου.
quote:
Οσο για το ποιοί από δω μέσα είναι άντρες θα μου επιτρέψεις ως γυναίκα να είμαι σε θέση να κρίνω εκτός και αν εσύ μπορείς να κρίνεις καλύτερα...
Φυσικά και όλοι σου επιτρέπουν να είσαι σε θέση να κρίνεις και σαν γυναίκα και σαν ότι άλλο θέλεις για το ποιοί είναι άντρες εδώ μέσα και ποιοί δεν είναι. Τέτοιες κρίσεις όμως δεν ανακοινώνονται σε δημόσιο διάλογο.
quote:
Διαβάζεις ένα ποστ, εκλαμβάνεις ότι εκλαμβάνεις, το μεταφράζεις όπως το μεταφράζεις, και έρχεσαι και μας λές "Νά το αντρικό πρότυπο .όσοι δεν έχετε το θάρρος να ομολογήσετε ότι φοβάστε, είστε Αδερφές." Δηλαδή πείστηκες ότι όλοι εδώ μέσα φοβούνται και δεν το ομολογούν.Στολίζεις λοιπόν υμάς και αλλήλλους κατα "ευπρεπέστατο" τρόπο , εισπράττεις τα δέοντα, και έρχεσαι ξανά να ζητήσεις το λόγο για τις θύελες που προκάλεσαν οι άνεμοι που εσύ έσπειρες.
![]()
Aπορώ γιατί διαβάζεις πίσω από τις λέξεις όταν δε χρειάζεται...
Βλέπεις πράγματα και σκέψεις εκεί που δεν υπάρχουν...
Σου φάνηκε τόσο βαθυστόχαστο αυτό που είπα που χρειάστηκε περαιτέρω ανάλυση?
Απλά πράγματα...
Γιατί το εξέλαβες ως σεξουαλικό υποννούμενο και το έθεσες σε τέτοια βάση? Αν νομίζεις ότι ο ανδρισμός συμβαδίζει με τη σεξουαλική δυνότητα...
Τι να πω? Μάλλον σε έχουν πληροφορήσει λάθος!
Το ότι είσαι ο μόνος που το εξέλαβε έτσι και εκνευρίστηκε μάλλον θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις...![]()
Η Avallon δεν έχει συνηθίσει να λέει άλλα και να υποννοεί άλλα...
Τα λέει "έξω από τα δόντια" .
Δεν της αρέσει να "χαϊδεύει" αυτάκια...
Της αρέσει να τραβάει αυτάκια ....
Να αφυπνίζει συγκινήσεις και να εγείρει αντιδράσεις....
ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ... το κάνει εύκολα όμως όταν την θίγουν...
Ζητώ συγνώμη από τον φίλο Steelspring ...για κάτι που δεν έκανα... μόνο και μόνο γιατί θέλω να λήξει το θέμα εδώ και να δει ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να μειωθεί η προσωπικότητά του.![]()
![]()
Καλό είναι να λείπουν οι απρεπείς φράσεις όχι μόνο σε μια τόσο σοβαρή συζήτηση αλλά και γενικότερα ως σεβασμό στο χώρο που μας φιλοξενεί.![]()
Ποιό είπαμε είναι το θέμα μας?

Εχω συνηθήσει άλλωστε...Κανείς εδώ δεν είπε να κατέβουν βρακιά,κανείς δεν έβρισε σύμβολα... αλλά η ΚαρατζαφεροΠλεύρια μέθοδος πατριδοκαπηλίας και Θεοεμπαιξείας επιβάλλει όταν θέλουμε να κάνουμε τους Κινέζους (γιατι εκτός απο το να κάνουμε τους Ελληνες μπορούμε και αυτό)όταν δεν έχουμε μια σοβαρή απάντηση να αρχίζουμε το ποίημα για ορφανά του Μαρξ, για τον κομμουνιστικό κύνδυνο της αθείας,για σημαίες,σύμβολα και άλλα.... Οσον αφορά τη σημαία μου ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΑΝΩ!!! ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (όπως τον αποκαλείτε) ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ? απο κεί να καταλάβεις συγκρότηση που έχουν τα άτομα....
Αν υποθέταμε οτι είσασταν κυβερνήτες της Ελλάδος κύριε Παρμενίωνα,κύριε Dagon κύριε Παν , κύριε steelspring τι θα κάνατε τη δεδομένη στιγμή ? Θα καταρίπτατε τα αεροσκάφη των Τούρκων όπως διατίνεται και ο Καρατζαφέρης ? Θα πηγαίνατε να πάρετε την Πόλη ? Θα εισβάλατε στην Β.Ηπειρο ? Θα κάνατε Εθνοκάθαρση απο τους Αλβανούς ? Θα μας βγάζατε απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?
Μπορεί έστω ένας απο εσας να μου απαντήσει ?
Edited by - AION on 05/09/2003 08:52:32
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΧΙ ΔΕ ΛΕΜΕ.ΕΣΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ,ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ
ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,
ΠΑΡΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ,ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ,
ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ,ΝΑ
ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. (ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ADMIN ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ).
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΤΕ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΕΣ? (ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ;;;
Ο Παρμενιων με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο απάντησε
quote:
Λύσεις υπάρχουν. Όμως δεν έχουν κανένα νόημα στην Ελλάδα του...George Παπανδρέου. Στην Ελλάδα που ανίκανοι πολιτικάντηδες είναι οι πραγματικοί υποθηκευτές του Μέλοντός μας - συνειδητοί ή ασυνείδητοι προδότες του Έθνους...Κι αν κάποιοι νεοραγιάδες πιστεύουν στο "Σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω", να είναι σίγουροι ότι υπάρχουν κι Έλληνες που αρνούνται να γίνουν γιουσουφάκια!
Οι υπόλοιποι τι γνώμη έχετε;;;
Ποια θα ήταν κατά την γνώμη σας η πιο ενδεδειγμένη λύση στις προκλήσεις της τουρκικής κυβέρνησης;;; (και όχι του τουρκικού λαού).
Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε (για τους δικούς σας λόγους) να προτείνετε κάτι τότε το θέμα θα συνεχιστεί σαν μια ατέρμονη κλάψα και γκρίνια.
Αν δεν υπήρχαν οι διαφωνίες (καυγάδες) μας το θέμα πιστεύω θα είχε βαλτώσει προ πολλού.
Νομίζω λοιπόν ότι είναι ώρα για προτάσεις. (τουλάχιστον από τους υπολοίπους που μπορεί να έχουν να προτείνουν κάτι και δεν μένουν ικανοποιημένοι με το να κρίνουν ΜΟΝΟ)

Αν το σπίτι που μένουμε έχει γίνει ερείπιο τότε να το γκρεμίσουμε.
Όμως…
Τι θα χτίσουμε στην θέση του;;;

Έκανα την προσπάθεια να το ανοίξω πιστεύοντας ότι η ανθελληνική κουλτούρα (προπαγάνδα άν προτιμάτε) έχει εισχωρήσει βαθειά στην συνείδηση του τουρκικού λαού και μάλιστα αποτελεί προσπάθεια του τουρκικού κράτους να γαλουχεί τα τρυφερά του βλαστάρια με αυτό τον τρόπο.
Στα πρώτα μου πόστ δίνω μερικά παραδείγματα αυτής της κουλτούρας σαν μια πρώτη γνωριμία με το ζήτημα.
Προτείνω λοιπόν ο καθένας να καταθέσει όσα και όποια στοιχεία διαθέτει προκειμένου να γνωρίσουμε καλύτερα τι "παίζεται" σε επίπεδο λαού στην γείτονα χώρα , τι αντιλήψεις επικρατούν, τι λέγεται εκεί για το θέμα της φιλίας αυτης(αν λέγεται), αλλά και ότι άλλο στοιχείο βοηθήσει στο να σχηματίσουμε μια εικόνα .

Συνεχίζω λοιπόν.
Η Ελληνοτουρκική φιλία ήρθε ως πρόταση απο την κυβέρνηση.
Όχι δηλαδή απο κάποιον ανθρωπιστικό φορέα . Είναι πολιτική δηλαδή και όχι κάποια αφύπνιση σε ανθρώπινο επίπεδο παρόλο που ακούγεται και κάπως έτσι.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια απο την δικύρηξη δεν είδαμε κάτι θετικό απο πλευράς Τουρκίας . Οι ίδιες παραβιάσεις και οι ίδιες απειλές.
Σε ένα χρόνο θα γίνουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα.
Πως θα γίνουν; Εν μέσω παραβιάσεων /αναχαιτίσεων ;
Και εφόσον θα υπάρχουν Τούρκοι αθλητές στην διοργάνωση εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Αλλά να συμπληρώσω και κάτι. Το να παίρνει μια πόλη τους Ολυμπιακούς σημαίνει ότι ανήκει σε μιά χώρα που μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες και όσους άλλους φιλοξενεί άνετη και ευχάριστη διαμονή, αλλά σε ένα άλλο επίπεδο όλα αυτά μεταφράζονται και διαφορετρικά. Ότι είναι μιά ανεπτυγμένη χώρα και όλοι την εμπιστεύονται σε θέματα συνέπειας,ομαλής και άρτιας διεξαγωγής των αγώνων ως ευνομούμενη και ασφαλή .
Η άριστη ευκαιρία για να αποδείξουν κάποιοι το αντίθετο θα ήταν να συμβεί κάτι εν μέσω αγώνων. Υπάρχουν μνήμες απο τους Ολυμπιακούς στο Μόναχο.