ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Vitras30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/09/2011, 10:22:35
quote:

Xaxa.καλώς θα σου εξηγήσω.

Λαμβάνω υπ'όψιν την εκκεντρότητα και την κωνική τομή,σαν αρχή στούς υπολογισμούς μου.Η κωνική τομη [αx^2+2βxy+cy^2+2dx+2ey+f=0] είναι η καμπύλη που προκύπτει απο την τομή κώνου και επιπέδου.Η εν λόγω καμπύλη νοείται οτι δεν εχει καμμία ευθεία.

Η εκκεντρότητα τώρα υπολογίζεται με πολλούς συντελεστές επειδή πρόκειται για κινούμενα σώματα.Η εκκεντρότητα χαρακτηρίζεται με e[το διάνυσμά της].Ετσι έχουμε ελλειπτική τροχιά 0<e<1,κυκλική e=0,υπεργρήγορη e>1 και παραβολική όπου e=1.

Χρησιμοποιώ ελλειπτική τροχιά στον βασικό μου υπολογισμό,δηλ.e=da-dp/da+dp=1-2/[da/dp]+1. Οπου dp είναι η απόσταση στο περίκεντρο και da η απόσταση στο απόκεντρο.

Πάνω σε αυτούς τούς τύπους τοποθετώ τα γνωστά σημεία που είναι σταθερά σήμερα και περιλαμβάνονται στην πορεία του Ελένιν και είναι:Η Γη με εκκεντρότητα 0,0167 , ο Ερμής με 0,02056,η Αφροδίτη με 0,00677323,η Σελήνη με 0,0554 και ο Αρης με 0,09341233.

Λαμβάνω υπ'όψιν την ταχύτητα της Γης των 108.000 χιλ.την ωρα,την κατα 99% προσέγγιση της ταχύτητας του Ελένιν και συμφωνα με τους πιο πάνω τύπους τον βασικό επηρεασμό του απο τον Ηλιο [έλξη,εξαέρωση]κ.λ.π με ενα σωρό άλλες εξισώσεις και καταλήγω εν ολίγοις,οτι είναι πολύ πιθανή η διέλευση μεταξύ Γης-Σελήνης,χωρίς αυτό να είναι βέβαιο 100%.

Αυτη αγαπητέ D.I είναι μια άκρως περιληπτική αναφορά στον τρόπο του <<πώς το ξέρω>>.Είναι αδύνατον να ποστάρω ολη την έρευνα.Αν καταλαβαίνεις έστω και το 25% απο αυτα που έγραψα,θα πάρεις μια απάντηση στις ερωτήσεις σου.

και επειδή νομίζω οτι είναι λίαν κουραστικό για μένα να απαντώ σε κάθε ερώτηση με αυτον το τρόπο,αρκέσου σε παρακαλώ σε οτι ποστάρω και μην κάνεις ερωτήσεις τέτοιες,ώστε να αναγκάζομαι να απαντώ με εξισώσεις και μαθηματικά.Φυσικά δεν υποχρεούσαι να δεχθείς τίποτα απο οσα λέω και να αρκεσθείς στις απαντήσεις της ΝΑΣΑ,αν την θεωρείς αξιόπιστη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ουάου!!! Νικ

Τον πέθανες !!!
Άντε να βγάλει άκρη
Μα τόσες ....αναλυτικές λεπτομέρειες?

Dying καιρός να αλλάξεις όνομα σε .... Dead

Βρε Νικ για πιθανή “βροχή διαττόντων” μιλάς, ή “βομβαρδισμό μετεωριτών”?
Στην πρώτη περίπτωση – την πιθανότητα την έχουμε ήδη αναφέρει – θα έχουμε την χαρά και την τύχη, - αν τελικά η γή διασχίσει την ουρά του κομήτη- να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα για 2-3 νύχτες
Στην δεύτερη περίπτωση βρες την σπηλιά που έχει εντοπίσει ο Ντόκτορ και διαλογίζεται, και κρύψου μέσα.

Δε με λες, στην πρώτη περίπτωση που μας προκύψουν διάττοντες, δεν θα πρέπει να τους βαφτίσουμε?
Εγώ προτείνω το όνομα “Νικομαρχίδες” μια και είσαι – μακρά ο πρώτος – που με καθαρά επιστημονικό τρόπο εντόπισες και προέβλεψες το φαινόμενο.
Άλλο όνομα “καμηλοπαρδαλίδες” απο το όνομα του αστερισμού που πιθανόν να παρατηρείται το φαινόμενο

'Ε τι λες?
Συμφωνείς?

17/09/2011, 15:52:52
Κύρ-Γιάννη θέλεις και καλά να γίνεις Νονός?

Πρίν τα βαφτίσουμε όμως θα πρέπει να ξέρουμε το φυλλο.
Ετσι πρέπει να μου εξηγήσεις την διαφορά μεταξύ <διαττόντων> και <μετεωριτών>!!

ποιά είναι τα αρσενικά και ποιά τα θηλυκά?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2011, 16:35:04
Αυγουστιάτικη φωτογράφηση του Elenin
(απο τον γνωστό ερασιτέχνη αστρονόμο Terry Lovejoy)

Η "ουρά" του κομήτη εκτείνεται κατα 1° δηλαδή, πάνω απο 3.000.000 Κm

Hellas at War
17/09/2011, 16:46:11
Μπράβο Atherovamon,τώρα κοιτώντας την φωτογραφία,πρόσεξε το εντονα φωτεινό κομμάτι της ουρας του.Είναι περίπου το 1/3 του συνολικού της μήκους.Το κομμάτι αυτο είναι 900.000-1.000.000 χιλ.και αυτο είναι και το ουσιαστικό τμημα της ουρας που μας ενδιαφέρει,επειδή είναι αμέσως μετα το κύριο σώμα και αυτο είναι που μεταφέρει-παρασύρει τα ογκώδη αντικείμενα[βράχους].Το υπόλοιπο είναι υπολλείματα σκόνης διάσπαρτα ανευ σημασίας και μηδενικής πυκνότητας.

Επίσης η άχλη που φαίνεται γύρω απο το κυρίως σώμα[φωτεινό]εκτείνεται σε απόσταση 200.000-250.000 χιλ.σε διάμετρο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2011, 17:02:30
Το θέμα είναι αν θα περάσουμε μεσα απο την ουρά ...

κατι off-topic
τις τελευταίες ώρες έφτασε, και βομβαρδίζει τη γη μια ισχυρότατη ηλιακή καταιγίδα, τα όργανα έχουν "τρελαθεί" στους πόλους
αυτο ειναι το γεγονός ...
εντύπωση (κακη) μου κάνει η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ αύξηση του positive magnetic northward (το θετικό του μαγνητικού Βορρά)
Μακάρι να βγω λάθος , αλλα σε κάποιο ρήγμα ,,, δεν θα αρέσει αυτή η πίεση ...

Hellas at War
17/09/2011, 17:38:48
Μιλάς για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια?
Δεν πέφτεις έξω.Είναι υποψήφιο για ταρακούνημα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2011, 17:57:00
Μακάρι να πέσω εξω , αλλά ειναι άκρος ανησυχητική αυτη η κατάσταση
η οποία αντί να ομαλοποιείται επιδεινώνεται , ήδη το θετικό έχει ξεφύγει κατω τα 1000 nT , η βίαιη επαναφορά κρίνετε άκρος επικίνδυνη

(πάντα προσωπική εκτίμηση, μη φαω και το ψωμί του Τσελέντη)

συγγνώμη για το άσχετο το θέματος κύριε θεματοθέτα

Hellas at War
17/09/2011, 18:05:14
Συγχωρεμένος αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ.
Με αυτη την προσφώνηση γλυτώνουμε το...ξύλο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/09/2011, 19:09:00
quote:

Κύρ-Γιάννη θέλεις και καλά να γίνεις Νονός?

Πρίν τα βαφτίσουμε όμως θα πρέπει να ξέρουμε το φυλλο.
Ετσι πρέπει να μου εξηγήσεις την διαφορά μεταξύ <διαττόντων> και <μετεωριτών>!!

ποιά είναι τα αρσενικά και ποιά τα θηλυκά?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Βρε μουρλέ δεν το έχεις καταλάβει πως είμαι …. «Νονός»?
Δεν έχει ακουστά το άσμα ο κουμπάρος την κομπάρα δυο φορές την εβδομάδα?

Τι είναι αυτά που με ρωτάς πάλι?
Πως μπορώ να διαπιστώσω στις μέρες μας αν είναι κοπελιά η κοπέλι, αν δεν θέσω δάκτυλο?

Εσύ μπορεί να το διακρίνεις εκ του μακρόθεν, γιατί είσαι ριψοκίνδυνος. ή … έμπειρος λόγω ηλικίας
Μπορώ εγώ να ρισκάρω?

17/09/2011, 19:15:37
Επιμένω,θέλω να ξέρω την διαφορα <διαττόντων>>και <<μετεωριτών>>!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.