- ΑΥΡΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ...
..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Vvvvvvv..
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αναζήτηση , και βάζοντας τη λέξη-κλειδί "Αύρα", θα διαπίστωνες ότι υπάρχουν αρκετά θέματα που ασχολούνται με το αυτό ακριβώς αντικείμενο. Σου παραθέτω λοιπόν κάποια από αυτά, όπου μπορείς είτε να διαβάσεις τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά να συνεχίσεις και εκεί τη συζήτηση. ![]()
ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε;
ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΡΑΣ
Τριτο μάτι
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!

Μιας και το άλλο τόπικ έκλεισε, αυτό για τον Μπαλάνο, λύσε μου μία απορία
Λες
"Μάλλον πλέγμα Μ όπως Μαλ*****.
Είναι ένα δίχτυ το οποίο σαν ιστός της αράχνης τραβάει όλους τους Μ*** (καλή ώρα σα και μας)και τους εγκλωβίζει στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τι είναι αυτό... το οποίο "αυτό" μάλλον είναι ένα ακόμα διαφημιστικό κόλπο...
Αντε ψάρια πάλι τσιμπήσατε..."
Αλλα λες και
"... και που ιδέα δεν είχα και το μόνο στοιχείο που ανέφερα ήταν από το βιβλίο του Μπαλάνου."
και ότι καννιβάλισαν το θέμα επειδή θεώρησες ως έγκυρη πηγή τα βιβλία του Μπαλάνου.
Τελικά τον θεωρείς έγκυρο ή όχι?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>ΠΡΟΣΟΧΗ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ΑΥΤΟ ΤΟ POST Δ Ε Ν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ/Η ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ*
*δεν αναφέρομαι σε σενα ΑVALLON
Σου εξήγησα κάτι... αν δεν το καταλαβαίνεις και θες να καταλάβεις κάτι άλλο δικαίωμά σου... Οσο για τους διπλούς κωδικούς ΝΟΜΙΖΩ ότι ο admin και η οποιαδήποτε άλλη αρχή του φόρουμ μπορεί να καταλάβει με τις ανάλογες τεχνικές διαδικασίες ότι δεν ήμουν εγώ πίσω από αυτό τον κωδικό.
Ρώτησα κάποια πράγματα...
και κάποια μου απάντησες (όπως το γιατί δε συνάντησε κανένας σας την ΑΦΜΑ) αλλά και κάποια μου τα άφησες αναπάντητα όπως τη σκοπιμότητα αυτού του τόπικ που μας έκανε όλους μπάχαλο και με οδήγησε σε φυγή από το esoterica. Kαι σας ξαναρωτώ:
Tι είχα να κερδίσω με το άνοιγμα αυτού του τόπικ???
Εκτός και αν θεωρείς κέρδος το ότι μου έφυγαν κάποιες τσίμπλες και είδα ξεκάθαρα ποιοί είναι αυτοί που λέγανε ότι είναι φίλοι μου...![]()
Αγαπητέ DAGON... νομίζω και συ είχες αποχωρήσει κάποτε...![]()
Λοιπόν για να σου λύσω την οποιαδήποτε απορία σου λέω το εξής:
Tα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο-μαύρο... υπάρχει και το γκρι...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Μπαλάνος δεν μπορεί να μας καλύπτει σε όλα ούτε και σε όλα να συμφωνούμε μαζί του...
Στην αρχή τον θεωρούσα αξιόπιστο γι'αυτό και τον ανέφερα στο εν λόγω τόπικ αργότερα με κάποια πράγματα που άκουσα για κάποια άλλα βιβλία του άρχισα να αλλάζω άποψη. Στην τελική ακόμη δεν έχω κατασταλάξει κάπου.
Οσο για τη φράση μου:
quote:
"Μάλλον πλέγμα Μ όπως Μαλ*****.
δεν είναι παρά ένας αστεϊσμός μέσω λογοπαινγίου και φυσικά γι'αυτό συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό...
Οσοι κατάλαβαν ... κατάλαβαν...
Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα άλλο παρά μόνο για το λάθος που έκανα και που εξήγησα νομίζω το γιατί.
Από κει και έπειτα ας νομίσει ο καθένας ότι θέλει για την Αvallon![]()
Κύριε Ράμογλου... τιμή μου που με αποδεχόσαστε αν και έχω αυτό το κουσούρι...![]()
Υ.Γ. Αγαπητέ DAGON Ομως θα προτιμούσα να ακούσω την άποψή σου για τους διπλούς κωδικούς...

quote:
Οσο για τους διπλούς κωδικούς ΝΟΜΙΖΩ ότι ο admin και η οποιαδήποτε άλλη αρχή του φόρουμ μπορεί να καταλάβει με τις ανάλογες τεχνικές διαδικασίες ότι δεν ήμουν εγώ πίσω από αυτό τον κωδικό.
σωπάτε τώρα αγαπητή!
πως θα γίνει αυτό παρακαλώ?????
γιατί όλες αυτές τις τεχνικές διαδικασίες τις έχουμε αναλύσει διεξοδικά στο θέμα "Κλωνοποίηση Τώρα" και δεν είδα να βγαίνει συμπέρασμα...
εδώ δεν μπορεί να γίνει πιστοποίηση ότι δύο υπαρκτά διαφορετικά πρόσωπα, που μένουν και κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα το ένα απ' το άλλο και δεν είναι ένα...
και εσύ νομίζεις (αλήθεια, το νομίζεις αυτό?) πως μπορεί να εντοπίσει τους διπλούς κωδικούς ?????
μη λέμε τα χιλιότρελλα τώρα...
όσο για το θέμα με τα παγώνια... να σου πω την αλήθεια, εμένα πάντως δεν θα με "έκαιγε" τόσο πολύ το ποιος καννιβάλισε και ποιος δεν καννιβάλισε το θεματάκι... αν ΔΕΝ ήταν δικό μου...
όσο για το ότι το μέλος ΑΦΜΑ πρότεινε συνάντηση... ούτε αυτό έχει καταλήξει ξέρεις να είναι αποδεικτικό στοιχείο...
γιατί ας πούμε (ακόμα και αν δεν είσαι εσύ όπως ισχυρίζεσαι, σίγουρα πάντως το μέλος αυτό είναι διπλός κωδικός κάποιου) πως θέλει να ρίξει "στάχτη στα μάτια" τι πιο απλό λοιπόν, από το να προτείνει μια συνάντηση και να στείλει στην θέση του κάποιον άλλο?
και νομίζω πως αν εγώ, εκείνη την εποχή, συμμετείχα στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι θα είχα σκεφτεί και δεν θα είχα μπει στον κόπο να αποδεχτώ την πρόσκληση συνάντησης...
όταν έχουν γίνει τα σημεία και τέρατα, αν αποκλείσεις το αδύνατο ό,τι απομείνει, όσο απίθανο κι αν φαίνεται δεν μπορεί παρά να είναι η πραγματικότητα...
βλέπεις κάτι που να δεχτούμε ως αδύνατο σε όλα αυτά?
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Σύμφωνα με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα κάποιων απο εδώ μέσα,
συμπεραίνω πώς:
η Avallon είναι στο esoterica
άρα
Avallon=Ramoglou
Avallon=Zadok
Avallon=vrill
Avallon=avatargr
Avallon=1900
Avallon=dan
Avallon=temporary
Avallon=Pyramid
Avallon=galadriel
Kαι παράσταση συνεχίζεται.............

HOME SWEET HOME
quote:
Λυπάμαι για τον αγαπητό Οαννες που ενώ ξέρει πολύ καλά αυτή μου την ακεραιότητα (περί διπλών κωδικών) όπως μου είπε σε συζήτηση που είχαμε δε βγαίνει να το διαβεβαιώσει ανοιχτά...
Eίχα να μπω στο forum αρκετές ημέρες (συγκεκριμένα από τις 9 Aπριλίου) και για να είμαι ειλικρινής δεν είχα και σκοπό να μπω σύντομα, καθώς διανύω μια περίοδο της ζωής μου κατά την οποία αφ' ενός έχω επιλέξει τη σιωπή και αφ' ετέρου ετοιμάζομαι για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην άλλη πλευρά του Aτλαντικού εν μέσω πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν μου αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο διατηρώ τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιους Φίλους που γνώρισα μέσα από το Esoterica, ένας εκ των οποίων με ενημέρωσε για το παραπάνω post της αγαπητής Avallon.
Θα προτιμούσα, βεβαίως, αντί να ξαναμπώ στη δίνη των προσωπικών αντιπαραθέσεων που τόσο μας έχουν πληγώσει όλους κατά το παρελθόν, να προσπαθήσω να ξανασυζητήσω ή και να αντιπαρατεθώ σε κάποιο άλλο topic, από τα αρκετά αξιόλογα που υπάρχουν. Hρθαν όμως έτσι τα πράγματα, με βάση το προαναφερθέν quote το οποίο αναφέρεται στη διαδικτυακή μου υπόσταση, που είμαι υποχρεωμένος να «σπάσω» τη σιωπή και να «κλέψω» λίγο από το χρόνο μου για να γράψω την άποψή μου για τα τεκταινόμενα.
Θα απευθυνθώ, λοιπόν, σ' εσένα Avallon, μιας και είσαι εκείνη η οποία με επικαλέστηκες.
Όντως, σε συζήτηση που είχαμε πριν 2 μήνες για κάποια γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε αυτό το forum πέρσι τέτοια εποχή, σου είχα πει ευθέως τις απόψεις μου για ένα συγκεκριμένο άτομο που από τα συμφραζόμενα και τον τρόπο γραφής του ήμουν και είμαι πεπεισμένος ότι μπήκε και μπαίνει κατά καιρούς με διάφορα nicknames. ¶λλωστε, ανεξαρτήτως των δικών μου συμπερασμάτων, το ίδιο αυτό άτομο είχε γράψει ότι μπήκε με άλλο nickname σε κάποιο topic και σου είχα πει ότι αφού το έκανε μία φορά γιατί να μην το επιχειρήσει ξανά. Aπό τη συζήτηση που είχαμε, αυτό το οποίο εισέπραξα και σου είπα, ήταν ότι το μοναδικό nickname που εσύ χρησιμοποιείς είναι το Avallon και πως δεν νομίζω ότι χρησιμοποιείς άλλα.
Aπό κει και πέρα όμως, κανείς δεν είναι μπροστά στον υπολογιστή κανενός όταν μπαίνει σε ένα forum για να γράψει, κάτι άλλωστε που ισχύει για τον πάσα ένα μηδενός εξαιρουμένου ακόμη και του εαυτού μου και κατά συνέπεια - κι εκεί θέλω να καταλήξω - κακώς επικαλείσαι τη μαρτυρία μου διότι δεν μπορεί να αποδείξει απολύτως τίποτα. H δε προσωπική μου γνώμη, ακόμη κι αν είναι θετική για 'σένα, δεν είναι αλάθητη. Aλλοιώς δεν θα έμπαινα ως Oannes αλλά σαν ...Bενέδικτος που είναι και της μόδας.
Aυτά σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του ονόματός μου με το όλο ζήτημα.

quote:
και εσύ νομίζεις (αλήθεια, το νομίζεις αυτό?) πως μπορεί να εντοπίσει τους διπλούς κωδικούς ?????
Οχι απλώς νομίζω...είμαι βέβαιη!
quote:
Eδώ έχουν ακουστεί τόσα και τόσα...
quote:
όσο για το θέμα με τα παγώνια... να σου πω την αλήθεια, εμένα πάντως δεν θα με "έκαιγε" τόσο πολύ το ποιος καννιβάλισε και ποιος δεν καννιβάλισε το θεματάκι... αν ΔΕΝ ήταν δικό μου...
To αν εσένα σου είναι αδιάφορο να βλέπεις το σπίτι του γείτονα να καίγεται επειδή δεν είναι δικό σου δε σημαίνει ότι σκέφτονται όλοι έτσι...
quote:
γιατί ας πούμε (ακόμα και αν δεν είσαι εσύ όπως ισχυρίζεσαι, σίγουρα πάντως το μέλος αυτό είναι διπλός κωδικός κάποιου) πως θέλει να ρίξει "στάχτη στα μάτια" τι πιο απλό λοιπόν, από το να προτείνει μια συνάντηση και να στείλει στην θέση του κάποιον άλλο?
Αν το νομίζεις είσαι ή αφελής ή χαζή...
Αυτά τα πράγματα αγαπητή μου δε κρύβονται... οι δονήσεις και μόνο που εκπέμπει το κάθε άτομο είναι αρκετές να πουν την αλήθεια.
quote:
Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!
Πάντως σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου...
quote:
Avallon=Typhwnas
Typhwna γλυκέ μου εαυτέ... Μας πήραν χαμπάρι!!

quote:
Avallon=Typhwnas
A ρε βριλ..... Τυφλα να χει ο Σερλοκ Χολμς,
quote:
είανι
Υποχθόνιες δυνάμεις δυσλεξίας.
![]()

HOME SWEET HOME
Ναι αγαπητή φίλη. Πριν 2 χρόνια και τους λόγους για τους οποίους έφυγα τους έγραψα σε ένα post με τίτλο "Διάβασέ με". Πέρα από την όλη τακτική του επίσημου esoterica(βλέπε συντονιστές) απέναντι σε κάποια ζητήματα σημαντικά κατ εμέ, με ενοχλούσε ιδιαιτέρως και η στάση κάποιων συντονιστών(ονόματα δεν λέμε) απέναντι σε μένα αλλά και σε άλλα μέλη. Μία στάση που χαρακτηρίζονταν από εκδηλώσεις μίσους σε ορισμένες τάξεις ομιλητών(με επιλεκτικές διαγραφές post και μελών, μη τεκμηριωμένες απόψεις, ρουφιανιά και π....στιά σε όλο τους το μεγαλείο κα) και χάϊδεμα αυτιών σε κάποιους άλλους που έγλυφαν επειδή είχαν μεγαλεπίβολα σχέδια(ξέρεις συντονιστιλίκι και τέτοια). Κάποια στιγμή λοιπόν που τα επιχειρήματα τελείωσαν και άρχισαν τα παραπάνω σε σημείο να λες "αϊ γα....σου" από την αηδία, την έκανα.
Όχι ότι χέστηκε και η φοράδα στο αλώνι που έφυγα ή που ξαναγύρισα. Απλά και τότε και τώρα αντιμετώπισα αυτό το χώρο ως χώρο ανταλλαγής απόψεων και όχι ως πραγματική ζωή.
Αυτά τα λίγα μιας και το σχολίασες
"Λοιπόν για να σου λύσω την οποιαδήποτε απορία σου λέω το εξής:
Tα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο-μαύρο... υπάρχει και το γκρι...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Μπαλάνος δεν μπορεί να μας καλύπτει σε όλα ούτε και σε όλα να συμφωνούμε μαζί του...
Στην αρχή τον θεωρούσα αξιόπιστο γι'αυτό και τον ανέφερα στο εν λόγω τόπικ αργότερα με κάποια πράγματα που άκουσα για κάποια άλλα βιβλία του άρχισα να αλλάζω άποψη. Στην τελική ακόμη δεν έχω κατασταλάξει κάπου."
Συμψωνώ σε όλα! Ο λόγος που σε ρώτησα είναι γιατί με άφησες μπερδεμένο μετά το ποστ σου στο τόπικ στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ ενώ τον είχες αναφέρει ως έγκυρη πηγή στο τόπικ για τη Φωλιά.
"Υ.Γ. Αγαπητέ DAGON Ομως θα προτιμούσα να ακούσω την άποψή σου για τους διπλούς κωδικούς..."
Όσον αφορά αυτό, όπως σου είπα δεν αντιμετωπίζω αυτόν τον χώρο όπως αντιμετωπίζω και την πραγματική ζωή χωρίς την ψυχρή οθόνη του υπολογιστή(δεν είναι δηλαδή της ίδιας σημασίας για μένα). Οπότε αν κάποιος θέλει να στήσει το διαδικτιακό παραμύθι του με διπλούς κωδικούς, ίντριγκες κλπ ας το κάνει. Μπορεί και να καταφέρει έτσι να γίνει ADMIN...της κατάντιας του.
Αν όμως ξέρω για κάποιον συγκεκριμένα ότι το κάνει τότε σίγουρα δεν θα χαίρει της εκτίμησης μου. Μόνο ένα φοβισμένο ανθρωπάκι θα σκέφτονταν τόσο δόλια, που δεν έχει τρόπο να αντιμετωπίσει την μίζερη πραγματικότητά του.
Πώς το είχε πει ο sir William?
Πολύ κακό για το Τίποτα.Το Τίποτα με Τ κεφαλαίο!
παρόλο που η συζήτηση έχει αρχίσει και αποπνέει έναν αέρα τύπου "άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου"... ας δούμε τι "έπαιξε" while I was sleeping...
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Οχι απλώς νομίζω...είμαι βέβαιη!
αν θυμάμαι καλά αγαπητή... αυτό το νομίζω το είχες βάλει με κεφαλαία σε προηγούμενο ποστ.... πούντο μωρέ... α, ναι...
quote:
Οσο για τους διπλούς κωδικούς ΝΟΜΙΖΩ ότι ο admin και η οποιαδήποτε άλλη αρχή του φόρουμ μπορεί να καταλάβει με τις ανάλογες τεχνικές διαδικασίες ότι δεν ήμουν εγώ πίσω από αυτό τον κωδικό.
και όταν ξεκίνησα να γράφω την απάντηση μου έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στον να χρησιμοποιήσω ακριβώς τις εκφράσεις σου...
αφού όμως είσαι τόσο σίγουρη, σε παρακαλώ πολύ μετέδωσε αυτή την σιγουριά και στον αγαπητό μας Admin και εξήγησε του τις τεχνικές λεπτομέρειες για να μπορέσουμε κι εμείς να βγάλουμε μια άκρη σ'αυτό το έρημο το θεματάκι "Κλωνοποίηση Τώρα"...
quote:
quote:
Eδώ έχουν ακουστεί τόσα και τόσα...
και αυτός είναι λόγος για να ακούσουμε κι άλλα?
quote:
quote:
To αν εσένα σου είναι αδιάφορο να βλέπεις το σπίτι του γείτονα να καίγεται επειδή δεν είναι δικό σου δε σημαίνει ότι σκέφτονται όλοι έτσι...
μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω... (αναμενόμενο?)
αλλά μια που το ανέφερες, αυτού του είδους την "ευαισθησία" καλό θα είχα τον οποιονδήποτε να την αναπτύσσει για όλα τα θέματα που "καννιβαλίζονται"....
quote:
quote:
Δηλαδή αν σε μια συνάντηση του esoterica παρουσιαστεί κάποια ως Zadok ενώ δεν είναι η πραγματική νομίζεις ότι μέσω της συζήτησης κάποια στιγμή δε θα ξεσκεπαστεί?
πρόσεξε τώρα μια μικρή διαφορά που πιθανόν σου διαφεύγει...
το κάθε μέλος του επιπέδου και της εμβέλειας Zadok, φυσικά και θα μπορούσε να αναγνωριστεί...
όμως όταν μιλάμε για διάττοντες αστέρες τύπου ΑΦΜΑ, θα μπορούσε κανείς πάρα πολύ εύκολα να διαβάσει αυτό και άλλα πέντε σχετικά τόπικ και να είναι πλήρως ενημερωμένος για το τι θα πει...
κι εδώ να διευκρινήσω ότι γίνομαι "κακή" με την έννοια που ορίζει ο κακός Vrill... αν δεν την γνωρίζεις ρώτα τον να σου πει...
quote:
Αν το νομίζεις είσαι ή αφελής ή χαζή...
μμμ... μάλιστα... εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αντιμετώπιση...
προσωπικοί χαρακτηρισμοί λέγεται αυτό?
κι αν ήμουν κίτρινη και με κεραίες μήπως θα ήμουν και τρόλλευ?
λέμε τώρα...
quote:
Αυτά τα πράγματα αγαπητή μου δε κρύβονται... οι δονήσεις και μόνο που εκπέμπει το κάθε άτομο είναι αρκετές να πουν την αλήθεια.
ΑΤΜΑ-άζεις.... αγαπητή... πρόσεχε... κάπως έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις...
quote:
quote:
Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!
χμ... όπως το δει ... κανείς...
αν και χωρίς μάτια δύσκολο το βλέπω...
quote:
Πάντως σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου...
παρακαλώ!
αρκεί να μην διαστρεβλώνονται αυτά που λέω...
Galadriel

quote:
κι εδώ να διευκρινήσω ότι γίνομαι "κακή" με την έννοια που ορίζει ο κακός Vrill... αν δεν την γνωρίζεις ρώτα τον να σου πει...
Αχ !
Με δάκρυα στα μάτια, το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω,
*sniff*
συγγινήθηκα
Εγω !
Πνευματικός πατέρας... !
quote:
κι αν ήμουν κίτρινη και με κεραίες μήπως θα ήμουν και τρόλλευ?
όχι, μήήή
Και η ιδέα και μόνο ..... !
Πάντως, άν για τον οποιονδήτε κακό λόγο γινόσουν τρόλεϋ, θα ήσουν το πιο όμορφο απ όλα.
Κρίμα μόνο, οτι είναι φτωχή παρηγοριά, σε σχέση με τη φριχτή απώλεια.
Μείνε να μας ομορφαίνεις.
ο κακός Βρίλ
quote:
Μόνο ένα φοβισμένο ανθρωπάκι θα σκέφτονταν τόσο δόλια, που δεν έχει τρόπο να αντιμετωπίσει την μίζερη πραγματικότητά του.

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
να "ξεπέσω" έτσι?
"πνευματικό τέκνο" του Vrill πάει πολύ...
τέσπα...
αν πάντως γίνω ποτέ τρόλλευ θα σας ενημερώσω τι δρομολόγιο θα κάνω..
.. για να ξέρετε να παίρνετε το αυτοκίνητο!
G.

quote:
ναι, κι εγώ συγκινήθηκα τα μάλλα...να "ξεπέσω" έτσι?
"πνευματικό τέκνο" του Vrill πάει πολύ...
τέσπα...
Θέλω να παραθέσω ενα αρχαίο .wav με το γέλιο που έριξα διαβάζοντάς το
Ελλείψει δυνατότητας, το αφήνω στη δημιουργική φαντασία σου (και σας).
quote:
αν πάντως γίνω ποτέ τρόλλευ θα σας ενημερώσω τι δρομολόγιο θα κάνω.... για να ξέρετε να παίρνετε το αυτοκίνητο!
Να, εγώ πάλι προτιμώ το Στέλθ.
Πετά χαμηλά, περνά αόρατο από παρατηρητές και προπάντων, διαθέτει αντίμετρα ηλεκτρονικού πολέμου.
![]()