- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
PANXROMANAΜέλος
Homo για το παιχνιδι νομιζω πως σχετιζεται με μια παιδικη σειρα τα "Monchichis".
Lina_n το αλλο που λες αφου δεν ειναι το "Battle of the Planets" πρεπει να ειναι το "SilverHawks".
Lina_n το αλλο που λες αφου δεν ειναι το "Battle of the Planets" πρεπει να ειναι το "SilverHawks".
homoΜέλος
οχι δεν ειναι το "Monchichis".
το δικο μου ηταν ξεκαθαρα γοριλακι, χωρις ουρα' και εβαζε τον αντιχειρα και το μεγαλο δαχτιλο του ποδιου στο στομα
.δεκαετια 1980
κοντα στο 83
το δικο μου ηταν ξεκαθαρα γοριλακι, χωρις ουρα' και εβαζε τον αντιχειρα και το μεγαλο δαχτιλο του ποδιου στο στομα
.δεκαετια 1980
κοντα στο 83
η συνειδηση παμφωτη...
homoΜέλος
καπως ετσι αλλα αυτο ειναι πιο παλιο , το δικο μου ηταν πιο ρεαλιστικο αλλα στα ιδια χρωματα
http://www.etsy.com/listing/44106384/funky-vintage-monkey-stuffed-animal-doll
η συνειδηση παμφωτη...
stelianaΝέο Μέλος
geia se olous!thelw ti voitheia sas!
psaxnw xronia twra ena palio paidiko alla mexri twra kaneis den to iksere.
einai o mpampas arkoudos kai to arkoudaki tou.ksekinouse to paidiko dixnontas ena treno na peftei apo mia gefira(itan tsirko nomizw)kai menei o mpampas me to mikro.zoune se enan kormo dentrou se ena potami dipla kai tous kinigane sinexeia 2 krokodikoi opou o enas foraei panta mia xaraktiristiki portokali(an thimamai kala)perouka.
den mporw na thimithw me tipota pws legotan gia na psaksw na to vrw.
to gnwrizei kaneis???
psaxnw xronia twra ena palio paidiko alla mexri twra kaneis den to iksere.
einai o mpampas arkoudos kai to arkoudaki tou.ksekinouse to paidiko dixnontas ena treno na peftei apo mia gefira(itan tsirko nomizw)kai menei o mpampas me to mikro.zoune se enan kormo dentrou se ena potami dipla kai tous kinigane sinexeia 2 krokodikoi opou o enas foraei panta mia xaraktiristiki portokali(an thimamai kala)perouka.
den mporw na thimithw me tipota pws legotan gia na psaksw na to vrw.
to gnwrizei kaneis???
NorthStarΜέλος
quote:
Kissyfur
Αγαπητή steliana καλοσώρισες στo forum. Lost in Necropolis 
La ville de la mort
Θα ήθελα να σου επισημάνω πως θα πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish για να διαβάζονται ευκολότερα τα μηνύματά σου.
Καλή συνέχεια![]()

stelianaΝέο Μέλος
Ζηταω συγνωμη δεν το γνωριζα!ευχαριστω πολυ!!!
k.chatzidakiΝέο Μέλος
Γειά σας,
νέα εδώ. Όταν ήμουν μικρή άκουγα σε κασέτα το παραμύθι "ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες". Ξέρετε που μπορώ να το βρω;;;;;;;;;;;;;;;;
νέα εδώ. Όταν ήμουν μικρή άκουγα σε κασέτα το παραμύθι "ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες". Ξέρετε που μπορώ να το βρω;;;;;;;;;;;;;;;;
frouktinosΝέο Μέλος
Θυμαται κανεις ενα παιδικο με ενα ανδρα πολεμιστη που συναντησε μια γρια μαγισσα ,της εκοψε το κεφαλι και μετα μπηκε σε ενα μερος.Αυτο το μερος ειχε τρια δωματια με ενα γιγαντιο σκυλι σε καθε ενα, που καθοτανε πανω σε κατι για να το προστατευει.Ηταν ενα γκρι σκυλι ,ενα κοκκινο και το αλλο δεν θυμαμαι και τελως παντων τα σκυλια αυτα ειχαν μια ξεχωριστη ιδιοτητα το καθε ενα και αυτο που θυμαμαι ειναι οτι το κοκκινο μπορουσε να τρεχει πολυ γρηγορα και στο τελος εσωσε τον κοσμο .Αν θυμαται κανεις plz ας πει
NorthStarΜέλος
quote:
ενα παιδικο με ενα ανδρα πολεμιστη που συναντησε μια γρια μαγισσα ,της εκοψε το κεφαλι και μετα μπηκε σε ενα μερος.Αυτο το μερος ειχε τρια δωματια με ενα γιγαντιο σκυλι σε καθε ενα, που καθοτανε πανω σε κατι για να το προστατευει.Ηταν ενα γκρι σκυλι ,ενα κοκκινο
Fyrtøjet/The Magic Tinderbox (1946)
http://www.dfi.dk/faktaomfilm/nationalfilmografien/nffilm.aspx?id=1326
Edited by - NorthStar on 24/11/2010 00:01:32
Edited by - NorthStar on 24/11/2010 00:02:28
frouktinosΝέο Μέλος
Εισαι παιχτης Northstar !!!
mairoula_32Νέο Μέλος
Χαίρεται!!! Είμαι καινούρια στο forum και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό το post.Είναι πολλές οι αναμνήσεις...
Και τώρα κάτι δύσκολο...Υπήρχε μια παιδική σειρά (νομίζω σε κρατικό κανάλι παιζόταν ΕΤ1 ή ΕΤ2) με έναν από τους χαρακτήρες να είναι μια γαλοπούλα που έλεγε συνέχεια γκομπλ γκομπλ....Το αναγνωρίζει κανείς;;; Όσους έχω ρωτήσει δεν το γνωρίζουν και καταλήγω να πιστεύω ότι κανείς δεν το έβλεπε αυτό το παιδικό εκτός από μένα και τον αδερφό μου....Ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλειά!!!
Και τώρα κάτι δύσκολο...Υπήρχε μια παιδική σειρά (νομίζω σε κρατικό κανάλι παιζόταν ΕΤ1 ή ΕΤ2) με έναν από τους χαρακτήρες να είναι μια γαλοπούλα που έλεγε συνέχεια γκομπλ γκομπλ....Το αναγνωρίζει κανείς;;; Όσους έχω ρωτήσει δεν το γνωρίζουν και καταλήγω να πιστεύω ότι κανείς δεν το έβλεπε αυτό το παιδικό εκτός από μένα και τον αδερφό μου....Ευχαριστώ και συνεχίστε την καλή δουλειά!!!
laloulaΝέο Μέλος
καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας διοτι ψαχνω ενα παλιο παιδικο του οποιου βεβαια δεν θυμαμαι τον τιτλο αλλα μπορει να σας βοηθησει η περιγραφη του!
εχει να κανει με ποντικακια τα οποια ειχαν τα σπιτακια τους στο εσωτερικο των δεντρων κ μπαιναν μεσα απο τις ριζες των δεντρων.σκοπο ειχαν να ανοιξουν τουνελ.
Α!κ ακομα ενα παιδικο με λαγουδακια τα οποια ειχαν ραφειο κ φτιαχναν ρουχα.
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
εχει να κανει με ποντικακια τα οποια ειχαν τα σπιτακια τους στο εσωτερικο των δεντρων κ μπαιναν μεσα απο τις ριζες των δεντρων.σκοπο ειχαν να ανοιξουν τουνελ.
Α!κ ακομα ενα παιδικο με λαγουδακια τα οποια ειχαν ραφειο κ φτιαχναν ρουχα.
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
amyntasΝέο Μέλος
maple town το 2ο
laloulaΝέο Μέλος
Δεν ειναι αυτο! Συνηθος το εδειχνε στην ερτ τα χριστουγεννα!Σ'ευχαριστω ομως!
frouktinosΝέο Μέλος
Θυμαται κανεις τον καρβουνιαρη και την βοσκοπουλα με ενα μεγαλο ρομποτ?
NikosrastyΝέο Μέλος
γεια και απο μενα! χρονια τωρα ψαχνω ενα παιδικό το οποιο,αν δεν κανω λαθος, παιζοταν στο tv100 στα τελη του 90 μπορει και λιγο στις αρχες 2000. δεν το εχετε αναφερει καθολου μιας και δεν ειναι καθολου γνωστο.δεν εχει να κανει ουτε με ρομποτ,ουτε διαστημοπλοια,ουτε νιντζα και τετοια... ηταν ενα παιδακι που είχε διαφορες περιπέτειες καπου στην αφρική ή ασία και είχε γνωρίσει εναν τυφλο ιθαγγενή ο οποιος κυκλοφορουσε με ένα κοντάρι. ηταν οι μονοι ηρωες.δεν ήταν απο τα παιδικά που σε καναν να γελάς, είχε ελαχιστους διαλόγους και γενικα ήταν πιο underground απο τα άλλα.μου έχει μείνει η εξης κλασσικλη σκηνή τέλους... το παιδάκι πανω σε έναν ελέφαντα, ο τυφλός μπροστά και πισω μια ουρα απο ελεφαντες που τρέχουν να σωθούν απο πυρκαγιά... εχω φαει ωρες στο ιντερνετ να το βρω
NorthStarΜέλος
quote:
Θυμαται κανεις τον καρβουνιαρη και την βοσκοπουλα με ενα μεγαλο ρομποτ?
Le Roi Et L' Oiseau
http://www.youtube.com/watch?v=yAb9yQqLPF8
quote:
. ηταν ενα παιδακι που είχε διαφορες περιπέτειες καπου στην αφρική ή ασία και είχε γνωρίσει εναν τυφλο ιθαγγενή ο οποιος κυκλοφορουσε με ένα κοντάρι. ηταν οι μονοι ηρωες.δεν ήταν απο τα παιδικά που σε καναν να γελάς, είχε ελαχιστους διαλόγους και γενικα ήταν πιο underground απο τα άλλα.μου έχει μείνει η εξης κλασσικλη σκηνή τέλους... το παιδάκι πανω σε έναν ελέφαντα, ο τυφλός μπροστά και πισω μια ουρα απο ελεφαντες που τρέχουν να σωθούν απο πυρκαγιά... εχω φαει ωρες στο ιντερνετ να το βρω
Jungle Boy Kenya
http://www.youtube.com/watch?v=6-sKEjBr3i4
Edited by - NorthStar on 21/01/2011 01:24:49
yianneisΝέο Μέλος
θα παρακαλούσα κάποιον να βρει κάποια λίστα με όλες τις σειρές που έχει παίξει το κανάλι 0-6 ευχαριστώ.
erzebet_bathoryΜέλος

Timendi causa est nescire...