- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αιθηρ
DSM - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Έχει μια έφεση στον κουβά... δεν του φταίω εγώ
Η μετα WH εποχή, είναι δύσκολη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
για μετακίνηση του κέντρου βάρους μας, της τροχιάς της γης
και του συμπαντικού ασυνείδητου με υπόγειες σκουληκότρυπες,
παγκόσμιες ελίτ, άσπρους κόκκινους κιτρινοπράσινους ναούς δεν θα τα ακούσεις απο εμένα
Σε λάθος θέμα είσαι!

quote:
Ξέρω που πήγε το μυαλό σου.
Στις Σαύρες!!!
Είπαμε ότι σε πολλά θέματα "αλλού πάει η δουλειά..."
αλλά εσύ Νικόμαχε το παρακάνεις!![]()
quote:
Το κλασσικό φαινόμενο, του μη σκεπτόμενου πολίτη!!!
Ρε σεις, αυτα δεν σας λέω τόση ώρα και τόσες σελίδες?Πρέπει να τα πεί η "τηλεόραση" και ο "αναγνωρισμένος" τρίχας πρώτα?
Γιατι δεν μου είπατε, ότι συμφωνείτε μαζί μου και ας μην με γουστάρετε!!!
Σόρρυ που θα σε απογοητεύσω Νικόμαχε, αλλά εγώ το έλεγα ακόμα πιο πριν...κι από σένα κι από τον Τρίχα (πρώην κολλητό του Κομιστή)...
(Βασικά οι περισσότεροι μας εδώ το λέγαμε/σκεφτόμασταν ούτως ή άλλως)
ότι αν Μία φορά ήταν καραγκιοζάκος και γραφικός ο φυρερίσκος Μοσχαρολιάκος
άλλες Δέκα (10) φορές είναι πιο έκθετη και γελοία η σημερινή καρικατούρα "δημοκρατίας" (ποιας? αχαχουχα...) και "Δικαιοσύνης" (αχαχούχα εις το τετράγωνο) που έχουμε και απολαμβάνουμε ως πολίτες.
Γι'αυτό και ο Ταρζανοτρίχας, που και βέβαια σωστά τα γράφει στο παρόν απόσπασμα έχει δίκιο, αλλά κάνει μια λάθος υπόθεση:"
Ελπίζω οι αποδείξεις και τα επιχειρήματα να είναι ισχυρά, διαφορετικά το τσουνάμι που θα ακολουθήσει μπορεί να είναι πολλαπλάσιο σε ισχύ από τον στιγμιαίο εντυπωσιασμό. Η δημοκρατία δεν συμπεριφέρεται ως λόχος ορεινών καταδρομών που επιτίθεται διά του αιφνιδιασμού. Έχει κανόνες, που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους."
αναφέρεται προφανώς σε μια άλλη, αλλοτινή, ιδεατή "δημοκρατία"...
Στο εδώ και στο τώρα ο όρος δεν είναι καθόλου δόκιμος... Υπαρχει πληθώρα προτάσεων, θα μπορούσε να πει Μιντιοκρατία, Αφελοκρατία, Κοροϊδοκρατία, Γερμανο-ΔΝΤ-κρατία, και ένα σωρό άλλους όρους που θα ήταν πραγματικά πολύ περισσότερο πλησίον της πραγματικότητας
quote:
Θα συνταχθώ επί του συγκεκριμένου,ιδεολογικά με τον DSM,διπλωματικά με τον Νικόμαχο,
αλλά και θα συμφωνήσω με τον Αίολο σε αυτό:α.Δεν έχουμε δημοκρατία.
β.Αυτή δεν νομιμοποιείται να συλλάβει ούτε λυσασμένο σκύλο.
γι'αυτό συμφωνώ και επαυξάνω ΄βεβαια.
Οσο για την 'προφητεία' της Αρβελέρ, την θυμάμαι κι εγώ όπως και άλλοι, όμως δεν ήταν η μόνη που την ξεστόμισε και ούτε καν η πρώτη... ![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 28/09/2013 23:59:28
Το αλεξίπτωτο, μην ξεχνάς.
Προφανώς είσαι ο μόνος που δεν βλέπει σχέδιο, άπιαστο για ελληνική κυβέρνηση δούλων, πίσω απο όλη αυτη την μασκαράτα των συλλήψεων.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν μου λες Πυθαγόρα, μόλις αναφέρθηκε το όνομά σου, μαζί με κάτι μπύρες, εμφανίστηκες?
Το όνομά μου αναφέρεται εδώ κι εκεί, δεν είναι αυτή η αιτία...
Τις μπυρίτσες όμως που μου χρωστάς εσύ (κι ο Αμεινίας) σας τις κρατάω ...Μανιάτικο ![]()
![]()
![]()
(άσε που είναι και καλή βραδιά απόψε, εδώ που τα λέμε, παρά την ψυχρούλα στο μπαλκόνι να δροσιστούμε με τινα οίνον, μετά ηλεκτρονικής συζητήσεως...)

.
.
.
quote:
γι'αυτό συμφωνώ και επαυξάνω
Ξέρω ότι συμφωνείς.
Και από σένα δεν περιμένω απάντηση περί λυσασμένων σκύλων..
Μου την δίνεις με το δικό σου τρόπο εδώ:
quote:
αν Μία φορά ήταν καραγκιοζάκος και γραφικός ο φυρερίσκος Μοσχαρολιάκος
Και φυσικά με καλύπτει.![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Δεν μου λες Πυθαγόρα, μόλις αναφέρθηκε το όνομά σου, μαζί με κάτι μπύρες, εμφανίστηκες?
Το όνομά μου αναφέρεται εδώ κι εκεί, δεν είναι αυτή η αιτία...
Τις μπυρίτσες όμως που μου χρωστάς εσύ (κι ο Αμεινίας) σας τις κρατάω ...Μανιάτικο ![]()
![]()
![]()
(άσε που είναι και καλή βραδιά απόψε, εδώ που τα λέμε, παρά την ψυχρούλα στο μπαλκόνι να δροσιστούμε με τινα οίνον, μετά ηλεκτρονικής συζητήσεως...)

.
.
.
quote:
Τις μπυρίτσες όμως που μου χρωστάς εσύ (κι ο Αμεινίας) σας τις κρατάω ...Μανιάτικο
Δίκιο έχεις.
Δηλώνω ένοχος.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Τι θα κάνουμε βρε, με την καταιγιστική επιστημονική πληροφόρηση στο Παράξενο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.