- ΕΙΔΑ ΟΥΦΟ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ(ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΗ...),ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
ΚΟΙΤΑ!!ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!!ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ,ΣΕ ΥΨΟΣ 150-200 ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ!!!ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΟΝΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΦΩΤΑ,ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ...ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΓΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ???ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Πάντως αν λάβω υπ 'οψη ότι στη Βέροια μένει μία παλιά μου φίλη, τότε καθόλου παράξενο δεν είναι αυτό που είδες να ήταν κανονικό ούφο
ath.
quote:
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ???ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??
Μου κάνει εντύπωση το γεγονός που αναφέρεις,γιατί από τον Αργοσαρωνικό πέρασε ένα παρόμοιο ιπτάμενο αντικείμενο γύρω στη 1:35 τα μεσάνυχτα.
Στην αρχή ήταν έντονα φωτεινό και φαινόταν ακίνητο και μετά άρχισε να κινείται πιο γρήγορα σαν αεροπλάνο. Τότε παρατήρησα ότι είχε φωτάκια που αναβόσβυναν από κάτω (σαν αεροπλάνο), ενώ πριν δεν φαινόντουσαν.
Υπέθεσα πως ήταν αεροπλάνο, αν και με παραξένεψε η συμπεριφορά πτήσης του. Σχετικά με το ύψος, το έβλεπα πάνω από την Αίγινα - οπότε δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσο ψηλά πετούσε.
Μπορεί απλά να είναι και σύμπτωση.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

"In nomine patris,et filii, et spiritus sancti."
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Γι'αυτό θα ήθελα να αναφέρω πως αυτό που εγώ πρόσεξα χτες όλη μέρα και μέχρι και της 22:00 περίπου τη νύχτα, ήταν συχνές πτήσεις ελικοπτέρων.(Αφού όλοι αναρωτιόμασταν τί να έγινε).Μας είχαν κυριολεκτικά ξεκουφάνει.
Συνεχώς!
Αρκετά χαμηλά.
Πολύ πολύ βιαστικά.
Κάνοντας ασταμάτητα κύκλους.
Δεν θέλω να πω πως αυτό που είδε ο φίλος μας ήταν ελικόπτερο.
Αλλά μήπως υπάρχει κάποια σχέση.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ουτε τηλεκατευθηνομενα ουτε οτιδιποτε διαφορετικο απο τα γνωστα.
Εξ αλλου εχουμε και απαγορευση πτησεων επανω και πλησιων οποιασδηποτε ολυμπιακης εγαταστασης
για τον φιλο απο την αιγινα αυτο που ειδες δεν αποκλειεται να ηταν το ζεπελιν απο μακρια μιας και χτες η ατμοσφαιρα κατω στη γλυφαδα ηταν ιδιαιτερα καθαρη
(το οποιο να γνωριζεται κανει και ενα ιδιαιτερο θορυβο οταν πεταει ο οποιος ειναι χαρακτηριστικος)
οτιδηποτε αλλο λοιπον παρατηριθει στην Αθηνα μπορει να ειναι ουφο.
τωρα για τον φιλο εκει στα βορεια δεν ειναι απιθανο αυτο που ειδες να ειναι ουφο μιας και ζεπελιν εκει δεν εχετε
καθε εμποδιο για καλο
ΧΜ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!
1)----> ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ ΙΣΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
2)----> ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!!!
------------------------
Σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος σε οτι αφορά τηνα απόσταση..
100 μέτρα είναι σχεδόν δίπλα σου.. οτι και να ήταν θα έπρεπε να το δείς τεράστιο...
Τα UFO συνήθως δεν εχουν πράσινα και κόκκινα φωτάκια .. αυτά τα συνηθίζουν αεροπλάνα ή ελικόπτερα..
Αυτό που χαρακτηρίζει τα UFO είναι η χαμηλή ταχύτητα , και το κυριότερο ο τρόπος που απομακρύνονται , η ιλλιγιώδης ταχύτητα...
Δεν μας λές πολλά.... σίγουρα θα είδες με ποιόν τρόπο απομακρύνθηκε..
quote:
Σχετικά με το ύψος, το έβλεπα πάνω από την Αίγινα - οπότε δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσο ψηλά πετούσε.
Μπά... Αίγινα .. πού???![]()
------------------------
Τα σήματα είναι ανευ διαμόρφωσης... παρά τις προσπάθειες μου να unlock τα DCC δεν τα κατάφερα...είναι δε παρατεταμένα χωρίς διακοπές για αρκετή ώρα και ανοίγουν χωρίς εξατονίες πραγμα που σημαίνει οτι μεταφέρουν ψηφιακό σήμα. Το δε σήμα αλλού είναι ισχυρό 10-10 αλλού 5-10.
Σίγουρα χρησιμοποιούν κάποιους υπότονους τους οποίους μπορώ να ανιχνεύσω, οχι ομως σε αυτή την περίπτωση..
quote:
ΚΑΛΑ ΡΕ ΑLLZARO ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΟΛΛΗΣΕΣ???
Οταν γίνεται μια αναφορά ``στενής επαφής 1ου τύπου `` πρέπει να γίνεται λεπτομερέστατα...
100 μέτρα είναι απόσταση αναπνοής... φαίνονται τα πάντα ... είναι δίπλα σου... είναι σπάνιο φαινόμενο επαφής 1-ου τύπου απο τόσο κοντά... Φυσικά λοιπόν και κολλάω στην απόσταση... Εξάλλου στα 100 μέτρα σίγουρα θα πρέπει να είχες και ακουστική επαφή... ΟΤΙ και να ήταν...
Τα ΑΤΙΑ σε τόσο πολύ κοντινές αποστάσεις αφήνουν πολλά χαρακτηριστικά....
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΖΑΡΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΑ ΔΛΔ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ!!!
------------------------
quote:
Δεν θέλω να πω πως αυτό που είδε ο φίλος μας ήταν ελικόπτερο.
Οχι Ελευθερία.. αποκλείεται ... ελικόπτερο τόσο χαμηλά έπρεπε να τους εχει πάρει ο αέρας οχι μόνο αυτούς αλλά ακόμα και τα τραπέζια τους...
Είμαι σίγουρος οτι ειδικά το βράδυ πετούν παράξενα αντικείμενα γύρω απο την περιοχή της Αττικής.. μάλλον με τη βοήθεια αερίων τύπου zepelin τα σήματα τα οποία λαμβάνω δεν έρχονται απο ενα συγκεκριμένο σημείο αλλά αλλάζουν σημείο αργά... πολύ αργά...
Οποιος εχει δέκτη υψίσυχνο .. και ξεκλείδωτο φυσικά μπορεί να ψάξει επάνω απο τους 650 ΜΗΖ εως τους 900 αλλάζουν συχνότητα δεν χρησιμοποιούν την ιδια...
Εχω δε την εντύπωση οτι εχει μειωθεί και η απολαβή σήματος δεν το εχω τσεκάρει ακόμα ...το ψάχνω...
Αποφεύγω να συζητώ , μόνον παρατηρώ συζητήσεις... αλλά αυτές τις μέρες ... παρατηρώ κινητικότητα ....
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΕΜ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΣΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
------------------------