ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

alati1361 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
DAGONΜέλος
21/04/2003, 22:40:27
Φίλοι μου γειά σας,
Χαίρομαι που στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ζωντάνια μέσα τους και με πάθος για την εξερεύνηση του αγνώστου.
Το παρακάτω περιστατικό μου το διηγήθηκε ένα κοντινό μου πρόσωπο που έζησε το μυστήριο της σπηλιάς αμέσως μετά την λήξη των έργων του 81(είναι αρκετά μεγάλος αφού έχει περάσει την κρίσιμη ηλικία των σαράντα εδώ και δύο χρόνια).

Το 81,όταν σταμάτησαν τα έργα και ο χώρος της σπηλιάς άνοιξε για τους πολίτες,πλήθος ερευνητών άρχισαν να επισκέπτονται την σπηλιά .Έτσι και ο φίλος μου με την παρέα του(άλλα τρία άτομα) πολλές φορές επισκέφθηκαν τη σπηλιά και μάλιστα αρκετές φορές πέρασαν την νύχτα τους εκεί(άλλες εποχές τότε).Το περιστατικό που μου διηγήθηκε είναι το εξής

Κάποια φορά μετά από επίσκεψη στην σπηλιά η τετραμελής παρέα αποφάσισε να διανυκτερεύσει εκεί-για την ακρίβεια σε μία καλύβα λίγο πιο πάνω από την σπηλιά που είχε κατασκευαστεί κατά την διάρκεια των έργων.Είχαν περάσει κι άλλες φορές την νύχτα τους εκεί και όλα έδειχναν φυσιολογικά.Ξαφνικά,όταν περίπου η ώρα είχε πάει 01.00 ακόυνε γυναικεία ουρλιαχτά.Τα σπαραχτικά ουρλιαχτά διάρκεσαν για 5 περίπου λεπτά και όταν επιτέλους σταμάτησαν αποφασίζουν να βγουν και να δουν τι συμβαίνει.Έψαξαν όλη την γύρω περιοχή με φακούς για μία ώρα αλλά μάταια.
Το πραγματικό μυστήριο ξεκινά το επόμενο πρωί.Οι τέσσερις φίλοι αποφασίζουν να επισκεφθούν την σπηλιά για μία τελευταία φορά πριν φύγουν.Οι δύο περιμένουν έξω και ο φίλος μου με άλλον έναν μπαίνουν μέσα.Εκείνη την περίοδο η σπηλιά είχε διάφορες μικρές τρύπες στα τοιχώματά της αλλά ήταν τόσο μικρές που μεταβίας χώραγε ανθρώπινο χέρι.Από μία τέτοια τρύπα έβγαινε λίγο νερό που κατέληγε σε ένα σκουριασμένο τενεκεδάκι.Αυτό το πρόσεξε ο φίλος μου και ο άλλος που ήταν μαζί του και τους έκανε εντύπωση.Ποιός να το είχε βάλλει εκεί και γιατί?Αφού πέρασε λίγη ώρα αποφασίζουν να βγουν.Όταν βγήκαν,βρήκαν μπροστά από την είσοδο της σπηλιάς τους άλλους δύο που τους περίμεναν.Οι άλλοι δύο με το που τους βλέπουν τους ρωτάνε
"Τί κάνατε τόση ώρα μέσα.Σας είπε τίποτα ο τύπος?"
Οι άλλοι δύο μένουν έκπληκτοι.Τόση ώρα?Μα μόνο λίγα λεπτά ήταν μέσα.Και ποιός τύπος?Αυτοί δεν είδαν κανέναν να μπαίνει μέσα.Υποψιαζμένοι ότι οι άλλοι δύο τους πάιζουν ένα άσχημο παιχνίδι αρχίζουν τις ερωτήσεις.Οι άλλοι δύο τους εξηγούν ότι όσο αυτοί ήταν μέσα είχε έρθει ένας παράξενος γέροντας ντυμένος με κουρέλια και τους είπε ότι θα έμπαινε μέσα στην σπηλιά για να μαζέψει νερό!Αυτοί δεν ήξεραν γιατί ήθελε να κάνει κάτι τόσο παράλογο αλλά τον είδαν να μπαίνει στην σπηλιά και μετα απο λίγο να βγαίνει κρατώντας ένα τενεκεδάκι γεμάτο νερό στα χέρια του.Οι άλλοι δύο βέβαιοι πως τους δουλεύουν ,τους προκαλούν να ψάξουν εκεί κοντά για να τον βρουν.Ψάχνουν την γύρω περιοχή αλλά πάντα έχοντας θέα ο ένας τον άλλον και την σπηλιά ώστε αν κανείς μπει να τον δουν.Δεν τον βρίσκουν. Γυρίζουν στην σπηλιά και μπαίνουν και οι 4 μέσα.Το τενεκεδάκι με το νερό δεν ήταν εκεί.
Ποιός ήταν ο γέρος,πώς και δεν τον είδαν,πώς εξαφανίστηκε το τενεκεδάκι,από που προέρχονταν τα ουρλιαχτά και τι χωροχρονικά ολισθήματα βιώσανε ίσως δεν το μάθουν ποτέ.

Φιλικά,
DAGON

LoucasΜέλος
21/04/2003, 22:51:22
ΦΙΛΕ ΔΑΚΟΝ

ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.

ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΝΙΚΟΣΝέο Μέλος
22/04/2003, 01:24:35
ΧΑΙΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ,ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM
ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.
ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ 3 ΦΟΡΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΣΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΝΕΛ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΑΜΕ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

alati13Μέλος
22/04/2003, 08:04:58
Την καλημέρα μου σε όλους τους νέους φίλους. Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μας γράψει ο Νίκος τι εννοεί γράφοντας :

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΣΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρων αν μας έδινες λίγες περισσότερες πληροφορίες.

kalkoklouklaksΝέο Μέλος
22/04/2003, 11:28:59
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι

Αγαπητοί alati13 και Ntavelis666 σας ευχαριστώ για τις νεώτερες πληροφορίες που μου δώσατε. Πολύ ενδιαφέρον επίσης το περιστατικό που μας περιγράφει ο Dagon (παρεπιπτόντως, αν και λίγο άσχετο, κάπου είδα πως θα κυκλοφορήσει σε video μια ταινία με τον ομώνυμο τίτλο βασισμένη στο διήγημα του H.P.Lovecraft!) Το περιστατικό αποκτά πρόσθετη σημασία αν σκεφτεί κανείς πως έγινε 22 χρόνια πρίν, σε μια εποχή που η μεγάλη "κίνηση" στην Πεντέλη δεν είχε αρχίσει ακόμη. Περίπου την εποχή εκείνη ξεκινούσα κι εγώ τις έρευνές μου και θυμάμαι πολύ καλά την μικρή καλύβα έξω από την σπηλιά την οποία, μερικά χρόνια αργότερα, βρήκαμε κατεστραμένη. ΄Ηταν δε σε εκείνη την καλύβα που, κάποιος από την παρέα, βρήκε ένα μικρό φυλλάδιο-κατάλογο του ΝΑΤΟ (έκδοση των Βρυξελλών) με βιβλία σχετικά με βιολογικό και ανορθόδοξο πόλεμο!

Θα τα ξαναπούμε...

ΠεριηγητήςΝέο Μέλος
22/04/2003, 13:03:59
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ 20 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΙΧΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ
ΤΟΝ ΧΑΡΟ!!! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ
ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΩ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
ΤΟΝ ΧΑΡΟ!! ΑΝΤΑΜΩΝΩ
ΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩ ΜΕ ΠΟΝΟ....

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

22/04/2003, 13:30:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ???????

1- ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ???
2- ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΝΕΛ ????
3- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΡΑΤΕ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ Η ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ?????
ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ?????

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

22/04/2003, 23:51:13
quote:

Γειά σας αγαπητοί φίλοι

΄Εχω να κάνω μια ερώτηση πρός οποιονδήποτε ξέρει κάτι σχετικά. Πρίν από αρκετά χρόνια υπήρχε κρεμασμένη πάνω από την είσοδο της σπηλιάς, στον κάθετο βράχο, μια κούκλα!! Την έβλεπα για αρκετούς μήνες και υποθέτω πως είχε τοποθετηθεί από αναρριχητές για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο. Μετά, σε κάποια άλλη μου επίσκεψη...δεν υπήρχε πιά! Ξέρει κανείς κάτι;;

ωστε εσυ ησουν το Σαββατο - απογευματακι - στη σπηλια;;;

αυτή...που τα κατάφερε!

ΝΙΚΟΣΝέο Μέλος
23/04/2003, 01:58:14
ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΝΕΛ ΠΛΗΡΩΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ.Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ . Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ(Η ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ) ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΑΡΡΙΧΗΣΗΣ.ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΣΠΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ Η'
ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ.

kalkoklouklaksΝέο Μέλος
23/04/2003, 09:23:53
ωστε εσυ ησουν το Σαββατο - απογευματακι - στη σπηλια;;;

Αγαπητή Αμαλία

΄Οχι, δεν ήμουν εγώ. Για διάφορους λόγους έχω να ανέβω στην σπηλιά αρκετό καιρό...

Με εκτίμηση
Kalkoklouklaks

bodarkΜέλος
18/06/2004, 20:54:38
Όποιος πιστεύει πραγματικά οτι υπάρχουν και όποιος έχει πληροφορίες για αυτούς, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο bodark@mailbox.gr

Edited by - bodark on 18/06/2004 20:56:50

Edited by - bodark on 19/06/2004 18:05:12

bodarkΜέλος
20/06/2004, 14:29:34
Αν και δε πηρα καμια απαντηση εγω επιμενω και σημειωνω οσοι πιστευουν οτι η λυκανθρωπια δεν ειναι ασθενια. και οσοι ενδιαφερονται για το θεμα αυτο.

bodarkΜέλος
25/06/2004, 21:49:44
Μπείτε και εδώ αν θέλετε: http://www.angelfire.com/moon/darkchamber/monthsub/msu_were.htm

_Μέλος
26/06/2004, 20:23:16
Φίλε, έχω ακούσει, άμα θέλεις μπορείς να επιτύχεις θεριανθρωπισμό, και όχι μόνο διανοητική μετάλλαξη mental shiftting και τα λοιπά παρακλάδια.

και βαμπίρες υπάρχουν, αλλά για να μην πιάσω τώρα την αριστερά φιλοσοφική πορεία και λοιπά χολυχουντιανά τεχνάσματα που μπερδεύονται με τον αποκρυφισμό θα σου πω κάτι πιο κοολ για την ώρα,

Έχω βρει τελετή σε αμερικάνικα σαητς, με οποία ισχυρίζονται ότι μπορείς να περάσεις στην διάσταση των πόκεμον και να γίνεις εκπαιδευτής του πικατσου. (τώρα αυτό πως το θυμήθηκα δεν ξέρω, αλλά είχε γέλιο)

ΤΙ λες ρε φίλε? Οι λάμπες σβήνουν δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι, έκανες τον κόπο να πατήσεις το κουμπάκι που λέει search, υπάρχουν παρόμοια θέματα, ξέχασε το!

Κάτω Πάυλας

bodarkΜέλος
27/06/2004, 18:35:50
quote:

Φίλε, έχω ακούσει, άμα θέλεις μπορείς να επιτύχεις θεριανθρωπισμό, και όχι μόνο διανοητική μετάλλαξη mental shiftting και τα λοιπά παρακλάδια.

και βαμπίρες υπάρχουν, αλλά για να μην πιάσω τώρα την αριστερά φιλοσοφική πορεία και λοιπά χολυχουντιανά τεχνάσματα που μπερδεύονται με τον αποκρυφισμό θα σου πω κάτι πιο κοολ για την ώρα,

Έχω βρει τελετή σε αμερικάνικα σαητς, με οποία ισχυρίζονται ότι μπορείς να περάσεις στην διάσταση των πόκεμον και να γίνεις εκπαιδευτής του πικατσου. (τώρα αυτό πως το θυμήθηκα δεν ξέρω, αλλά είχε γέλιο)

ΤΙ λες ρε φίλε? Οι λάμπες σβήνουν δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι, έκανες τον κόπο να πατήσεις το κουμπάκι που λέει search, υπάρχουν παρόμοια θέματα, ξέχασε το!

Φιλε _
Εγω δεν μιλησα για πικατσου, βαμπιρες, κτλ.
Εκανα τον κοπο και πάτησα το κουμπακι που μου υπεδειξες και βρηκα τα θεματα τα οποια είχα ξαναδει παλια, τα οποια λενε αρλουμπες και τιποτα αλλο.
Ολοι υποστηριζουν οτι οι λυκανθρωποι ειναι γενετικη ανωμαλια.
Υπαρχουν γυρω στους 100 ανθρωπους πανω στην γη που πιστευουν οτι υπαρχουν. Ενας απο αυτους ειμαι και εγω και προσπαθώ να βρω και καποιους αλλους για να μελετησουμε μαζι το θεμα, αλλα δυστηχως εδω μεσα δεν βρηκα κανεναν. Το ψευδωνυμο bodark δεν το διαλεξα τυχαια σημαινει Λυκανθρωπος στα Ρωσικα.
Λοιπον ασε με να πιστευω οτι θελω και να κανω την δουλεια μου οπως την ξερω, χωρις να μπλεκεσαι μεσα στα ποδια μου.

Bodark
--------------

_Μέλος
28/06/2004, 20:23:29
Καλά ρε φίλε, πίστευε ότι θες μόνο ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ, πολύ βαράς, χαλάρωσε,

To Hollywood Έχει Κάψει!

29/06/2004, 15:49:22
ΦΙΛΕ BODARK, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ:
1. ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΑΙ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
2. ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ Ή ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ?
3. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ, Ή ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ"?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
MCΜέλος
30/06/2004, 09:04:42
quote:
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ...
quote:

Φιλε _
Εγω δεν μιλησα για πικατσου, βαμπιρες, κτλ.
Εκανα τον κοπο και πάτησα το κουμπακι που μου υπεδειξες και βρηκα τα θεματα τα οποια είχα ξαναδει παλια, τα οποια λενε αρλουμπες και τιποτα αλλο.
Ολοι υποστηριζουν οτι οι λυκανθρωποι ειναι γενετικη ανωμαλια.
Υπαρχουν γυρω στους 100 ανθρωπους πανω στην γη που πιστευουν οτι υπαρχουν. Ενας απο αυτους ειμαι και εγω και προσπαθώ να βρω και καποιους αλλους για να μελετησουμε μαζι το θεμα, αλλα δυστηχως εδω μεσα δεν βρηκα κανεναν. Το ψευδωνυμο bodark δεν το διαλεξα τυχαια σημαινει Λυκανθρωπος στα Ρωσικα.
Λοιπον ασε με να πιστευω οτι θελω και να κανω την δουλεια μου οπως την ξερω, χωρις να μπλεκεσαι μεσα στα ποδια μου.

Bodark
--------------

_Μέλος
30/06/2004, 12:18:05
Βασικά ετοιμαζόμουνα να απαντήσω στον gretel αλλά μετά από την ανατροπή του MC καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίνε οι Δαίμονες, εεε και εγώ να δεις υποπτευόμουν για δαίμονα τον Γιαχβέ. :P

To Hollywood Έχει Κάψει!

bodarkΜέλος
30/06/2004, 19:31:49
Ωραια λοιπον αφου θες να μαθεις τι πιστεύω θα σου απαντησω.

quote:

1. ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΑΙ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ?

Οι λυκανθρωποι γινονται με τον γνωστο τροπο, αλλα υπαρχει και αλλος ένας τροπος πολύ πιο ανωδυνος. Πιστευεται οτι υπαρχει μια ουσια την οποια την εχουν στην κατοχη τους μονο οι λυκανθρωποι. Αν καποιος ανθρωπος θελει να γινει μελος μιας "οικογενειας" λυκανθρωπων θα πρεπει να παρει την συγκεκριμενη ουσια.
Λυκανθρωπος μπορεί να γενηθει αλλα αυτο γινεται σπανια γιατι δεν επιτρεπεται να "ζευγαρωσει" λυκάνθρωπος με αλλο.

quote:

2. ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ Ή ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ?

Οι λυκανθρωποι ειναι ισοι με το ανθρωπινο ειδος, αλλα αν θελήσουν να καταστρεψουν μια κοινωνια ανθρωπων θα μπορεσουν να το κανουν ευκολα, χωρις να θανατωθει κανένας λυκανθρωπος. Ειναι πιο δυνατοι μυικα και δεν ειναι ευαλωτοι σε ανθρωπινες ασθενειες, (αυτο δεν συμαινει οτι δεν ειναι ευαλωτοι σε καμια ασθενεια).

Θα αναρωτιεστε ισως, αφου μπορουν να καταστρεψουν τον ανθρωπο γιατι δεν το κανουν; Η απαντηση ειναι η εξης, δεν το κάνουν γιατι αν καταστρεψουν το ανθρωπινο ειδος θα καταστραφουν και αυτοι, μιας και εξαρτωνται απο αυτους. Γι'αυτο λοιπον ειναι ισοι με τους ανθρωπους.

quote:

3. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ, Ή ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ"?

Η μεταμορφωση ειναι εξωτερικη και οχι μονο στο γεματο φεγγαρι. Μπορουν να μεταμορφωθουν μονο οταν το φεγγαρι ειναι στην περιοδο νεας σεληνης-πανσεληνου. Μπορουν να μεταμορφωθουν επισης και τις ημερες αυτης της περιοδου, αλλά ειναι πιο αδυναμοι. Εσωτερικα παντα εχουν το ενστικτο του λυκου και οταν μεταμορφωνονται εχουν την αγριοτητα του λυκου αλλα συναμα την λογικη και την εξυπναδα ενος φυσιολογικου ανθρωπου.

Υ.Σ.:Οι λυκανθρωποι δεν μπορουν να επιβιωσουν μονοι τους, ζουν σε "οικογενειες" οπως αλλωστε και οι λυκοι.

Ελπιζω να πηρες τις απαντησεις που ηθελες. Εαν δεν καταλαβε κανεις κατι ας το πει τωρα.

Φιλικα Bodark
-------------------