- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Ήρθε; Εχω να χρησιμοποιήσω το interface αυτό απο το 2005.
Ναι, ok, ευχαριστώ. :)
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
quote:quote:
Ήρθε; Εχω να χρησιμοποιήσω το interface αυτό απο το 2005.Ναι, ok, ευχαριστώ. :)
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Εφόσον το είδες, πες μας, είναι μια περίπτωση κάποιου που αυτοσχεδίασε, εφάρμοσε κατακράτηση και την έπαθε;
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σε εκείνη την υποκατηγορία από ανθρώπους που αυτοσχεδίασαν και τώρα ψάχνουν να βρούν πως θα ξεφορτωθούν τα συμπτώματα. Για αυτό επιμένω ότι ο αυτοσχεδιασμός είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να συστήνεται. Δεν είναι πταίσμα όπως το αφήνει να εννοηθεί ο Ζήκος.
Δυστυχώς είναι παραπροϊόν του εγωισμού και της νοοτροπίας "εγώ ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου!" κάτι το οποίο δεν ισχύει. Επιπλέον στην προκειμένη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η λογική γιατί, ούτε έχει λογική η εσωτερική καλλιέργεια, ούτε και ο αρχάριος στον χώρο έχει τις απαραίτητες γνώσεις να αυτοσχεδιάσει.
Edited by - Peronosporos on 13/06/2019 07:20:16
quote:
Εφόσον το είδες, πες μας, είναι μια περίπτωση κάποιου που αυτοσχεδίασε, εφάρμοσε κατακράτηση και την έπαθε;
Ναι, έτσι φαίνεται.
quote:
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σε εκείνη την υποκατηγορία από ανθρώπους που αυτοσχεδίασαν και τώρα ψάχνουν να βρούν πως θα ξεφορτωθούν τα συμπτώματα. Για αυτό επιμένω ότι ο αυτοσχεδιασμός είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να συστήνεται. Δεν είναι πταίσμα όπως το αφήνει να εννοηθεί ο Ζήκος.Δυστυχώς είναι παραπροϊόν του εγωισμού και της νοοτροπίας "εγώ ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου!" κάτι το οποίο δεν ισχύει. Επιπλέον στην προκειμένη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η λογική γιατί, ούτε έχει λογική η εσωτερική καλλιέργεια, ούτε και ο αρχάριος στον χώρο έχει τις απαραίτητες γνώσεις να αυτοσχεδιάσει.
Ειναι αυτονοητο οτι ο καθενας μας εχει τα δικα του δεδομενα ,τα οποια μπαινουν ολα αναγκαστικα σε ζυγαρια
Ετσι οι παραμετροι ειναι πολλες
Αυτος που πειραματιζεται ας πουμε ...... θα πρεπει να εχει καποιο επιπεδο εφυιας.... λεμε λεμε ..... γνωωσης λεμε ....και συνεσης
ξαναλεμε
Θαρους και πολλακις θρασους ματαλεμε
Να του αρεσει να πειραματιζεται ειναι σημαντικο
Ο πειραματισμος και η ερευνα πρεπει να ειναι ενα αυθυπαρκτο κινητρο απο μονα τους......... τζζζζζζτ
Βραχυκυκλωμα .......
Δεν μπορει να πειραματιστει καποιος ,ακομα και αν πληρει ολες τις αλλες προυποθεσεις αν δεν το εχει με αυτο
Αν δεν του αρεσει ...... η δεν εχει μαθει να το κανει ......διοτι εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κανει ζημια
Μια αλλη η παραμετρος ειναι αυτη του κινδυνου
Τι διακινδυνευουμε .....και αν αξιζει ο κοπος σε σχεση με το ποθουμενο πιθανο αποτελεσμα
Αλλες φορες ο κινδυνος να γνινει ζημια μπορει να ειναι αμελητεος..... αλλες μετριος .....,και αλλες μεγαλος
Μπορει επισης ο κινδυνος να ειναι μεγαλος αλλα και το ποθουμενο πιθανο αποτελεσμα να ειναι μεγαλυτερο....οποτε .....να αξιζει το ρισκο
Ολα μπαινουν στην ζυγαρια
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο και δεν ειναι επισης ολα τα πεδια πειραματισμου καταστασειες ιδα
Σε αλλο πεδιο μπορει να μην ελοχευει κανενας κινδυνος ,σε αλλο ο κινδυνος να ειναι μετριος και σε αλλο υψυηλος
Και ολα αυτα σε συναρτηση με τις δικες σου προυποθεσεις που ανεφερα .....συνυπολογιζονται
Εγω προτεινα τον πειραματισμο ....και αυτο ειναι αληθεια
Τον προτεινα ομως σε σχεση με την χρηση της συνειδητης θεληματικης προσοχης
Πραγμα που σημαινει οτι δεν υφισταται κινδυνος να γινει ζημμια
Βλεπεις ομως οι ανθρωποι δεν μπαινουν ποτε σε νερα που δεν γνωριζουν επειδη αδυνατουν να σκεφτουν καποια πραγματα ..... η και επισης φοβουνται
Δεν νομιζω οτι προτεινα καπου αλχημιστικες πρακτικες εκτος ισως .......... απο στο μετρο του δυνατου την εγκρατεια
Παρολο που προσωπικα .....δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πειραματιστω σε αυτον τον τομεα επειδη εχω διαπιστωσει και εχω δει πραγματα ενθαρυντικα και πολλακις απιστευτα .....σε ανθρωπους που το εχουν επειχειρησει
Εσυ παλι ....πηρες μια κουβεντα μου και την εφερες στα δικα σου μετρα και σταθμα
Εκει που σε βολευε ....χωρις να συνυπολογισεις τπτ απο τα παραπανω
Ξερεις τωρα εσυ .....
Καταστασεις που δεν απαιτουν..... ουτε το μινιμουμ εφυιας ...........
Ειπες οτι ειπες........ για μια πιθανη ζημια .....
Τι ζημια;;;;; .....λεει αληθεια ;;;;;;;εχει συμφερον;;;;;; ειναι βλαξ......... καλη ωρα
Τι απο ολα αυτα και πολλα αλλα ισχυει ;;;;;
Ανεφερες μονο αυτο .....και οτι αλλο κατεβηκε στο αδειο σου κεφαλι ..... αλλα δεν σκεφτηκες ....ουτε αναφερες ..... τα δισεκατομυρια ανθρωπων που σαπιζουν στην ζωη τους ........ επειδη ποτε δεν τολμησαν να ξεμυτισουν απο τα γνωστα τους τρυπακια
Ετουτα ειχον να ειπω ........
quote:
Δυστυχώς είναι παραπροϊόν του εγωισμού και της νοοτροπίας "εγώ ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου!" κάτι το οποίο δεν ισχύει.
Αχαχαχαχαχαχα..............
Παλι.....Αχαχαχαχαχα
Τζζζζζζζζζτ
Βραχυκυκλωμα
Η πενταγιωτισα
Case study μάγκες αυτός ο χρήστης και τα γραπτά του. Τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος στην εσωτερική αναζήτηση.
+++ τα διπλά/τριπλά διαστήματα, αποσιωπητικά συνέχεια μέσα στο κείμενο, λέξεις άτακτα ερριμμένες, έχουν-δεν έχουν σχέση με αυτά που γράφει. Ό,τι να ναι, φτάνει να γεμίζουν την οθόνη τα σεντόνια που φτιάχνει. Κι όλα αυτά για να αποσπά την προσοχή ενός περιστασιακού αναγνώστη από αυτά που του γράφουν οι άλλοι. Επικός τύπος, έτσι;
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Edited by - Heretic on 13/06/2019 17:19:26
Δυστυχώς είναι παραπροϊόν του εγωισμού και της νοοτροπίας "εγώ ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου!" κάτι το οποίο δεν ισχύει.Αχαχαχαχαχαχα..............
Παλι.....Αχαχαχαχαχα
Τζζζζζζζζζτ
Βραχυκυκλωμα
'Εγώ γελώ με δώδεκα και δεκατρείς με μένα'
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σε εκείνη την υποκατηγορία από ανθρώπους που αυτοσχεδίασαν και τώρα ψάχνουν να βρούν πως θα ξεφορτωθούν τα συμπτώματα. Για αυτό επιμένω ότι ο αυτοσχεδιασμός είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να συστήνεται. Δεν είναι πταίσμα όπως το αφήνει να εννοηθεί ο Ζήκος.Δυστυχώς είναι παραπροϊόν του εγωισμού και της νοοτροπίας "εγώ ξέρω καλύτερα τις ανάγκες μου!" κάτι το οποίο δεν ισχύει. Επιπλέον στην προκειμένη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η λογική γιατί, ούτε έχει λογική η εσωτερική καλλιέργεια, ούτε και ο αρχάριος στον χώρο έχει τις απαραίτητες γνώσεις να αυτοσχεδιάσει.
Ειναι αυτονοητο οτι ο καθενας μας εχει τα δικα του δεδομενα ,τα οποια μπαινουν ολα αναγκαστικα σε ζυγαριαΕτσι οι παραμετροι ειναι πολλες
Στην περίπτωσή σου είναι η εξής μία: υπέρμετρος και αβάσιμος εγωισμός.
quote:
Αυτος που πειραματιζεται ας πουμε ...... θα πρεπει να εχει καποιο επιπεδο εφυιας.... λεμε λεμε ..... γνωωσης λεμε ....και συνεσης
ξαναλεμε
Αυτός που έχει επίπεδο ευφυίας ξέρει ότι δεν πρέπει να πειραματίζεται.
quote:
Θαρους και πολλακις θρασους ματαλεμε
Το θάρρος, το θράσσος και η σύνεση μόνο στα μυαλά ενός ψυχοπαθή κολλάνε μεταξύ τους. Είναι αντικρουόμενα χαρακτηριστικά της ψυχολογίας.
quote:
Να του αρεσει να πειραματιζεται ειναι σημαντικο
Για να πάθει βλάβη; Ανεκτίμητο!
quote:
Ο πειραματισμος και η ερευνα πρεπει να ειναι ενα αυθυπαρκτο κινητρο απο μονα τους......... τζζζζζζτ
Και ποιός το λέει αυτό ακριβώς;;
Ο Κομφούκιος, ο Λάο Τζί; Κάποιος ινδός μύστης; Ο Βούδας; Ο Χριστός μήπως;
Μάλλον κάποιος ασήμαντος καραγκιόζης με "30 χρόνια εμπειρία στον εσωτερισμό"ΤΜ
quote:
Δεν μπορει να πειραματιστει καποιος ,ακομα και αν πληρει ολες τις αλλες προυποθεσεις αν δεν το εχει με αυτο
Μάθαμε άλλο ένα....
Και πως θα καταλάβει ρε στούρνο ένας αρχάριος χωρίς καθοδήγηση ότι πληροί τις προϋποθέσεις;
quote:
Τι διακινδυνευουμε .....και αν αξιζει ο κοπος σε σχεση με το ποθουμενο πιθανο αποτελεσμα
Δηλαδή ποιό είναι το απότέλεσμα;
Για πες για να μάθουμε και εμείς;;
Τις μεταφυσικές δυνάμεις κυνηγάς;
Κακώς! Αυτές είναι προϊόντα της προόδου στο δρόμο
της εσωτερικής καλλιέργειας και όχι αυτοσκοπός!
Όποιος έχει προχωρήσει σε αυτό τον δρόμο, δεν
δίνει σημασία σε αυτές τις ιδιότητες.
quote:
Αλλες φορες ο κινδυνος να γνινει ζημια μπορει να ειναι αμελητεος..... αλλες μετριος .....,και αλλες μεγαλοςΜπορει επισης ο κινδυνος να ειναι μεγαλος αλλα και το ποθουμενο πιθανο αποτελεσμα να ειναι μεγαλυτερο....οποτε .....να αξιζει το ρισκο
Ε ναι ρε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταλήξει κάποιος σαν και εσένα. Είναι μεγάλο το ρίσκο....
quote:
Ολα μπαινουν στην ζυγαρια
Ό,τι πάρεις 100! Έλα τώρα που γυρίζει!
quote:
Τον προτεινα ομως σε σχεση με την χρηση της συνειδητης θεληματικης προσοχης
Προσοχή παιδιά, πρόκειται για βαθιά διδασκαλία!
Υπάρχει και μη συνειδητή θεληματική προσοχή κατά τον Ζήκο!
Μπορείς να στρέψεις την προσοχή σου με την θέληση σου χωρίς να το συνειδητοποιείς!
quote:
Πραγμα που σημαινει οτι δεν υφισταται κινδυνος να γινει ζημμια
Ε ναι. Τρείς παραγράφους πιο πριν μιλούσε ο "δάσκαλος" για πιθανούς κινδύνους που τους αξιολογούσε σε μικρούς, μέτριους και μεγάλους και ξάφνου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος! *Πούφ* εξαφανίστηκαν σε ένα σύννεφο καπνού!
Τελικά ρε Ζήκο, αποφάσισες; Υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνδυνος;
quote:
Βλεπεις ομως οι ανθρωποι δεν μπαινουν ποτε σε νερα που δεν γνωριζουν επειδη αδυνατουν να σκεφτουν καποια πραγματα ..... η και επισης φοβουνται
Αντιθέτως αυτά συμβαίνουν γιατί κάποιοι είναι ημιμαθείς, ακαθοδήγητοι και ΔΕΝ φοβούνται.
quote:
Δεν νομιζω οτι προτεινα καπου αλχημιστικες πρακτικες εκτος ισως .......... απο στο μετρο του δυνατου την εγκρατεια
Που αν διάβαζες το μύνημα που παραπέμπω, θα έβλεπες ακριβώς τι συμβαίνει με αυτό που προτείνεις.
quote:
Παρολο που προσωπικα .....δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πειραματιστω σε αυτον τον τομεα επειδη εχω διαπιστωσει και εχω δει πραγματα ενθαρυντικα και πολλακις απιστευτα .....σε ανθρωπους που το εχουν επειχειρησει
Ξέρεις κόσμο στην ψυχιατρική κλινική;
Γιατί δεν εκπλήσομαι;
quote:
Εσυ παλι ....πηρες μια κουβεντα μου και την εφερες στα δικα σου μετρα και σταθμα
Εσύ την είπες και εγώ απλώς έδειξα τις συνέπειές της. Ούτε την πήγα ούτε την έφερα.
quote:
Εκει που σε βολευε ....χωρις να συνυπολογισεις τπτ απο τα παραπανω
Ξερεις τωρα εσυ .....
Καταστασεις που δεν απαιτουν..... ουτε το μινιμουμ εφυιας ...........
Ειπες οτι ειπες........ για μια πιθανη ζημια .....
Τι ζημια;;;;; .....λεει αληθεια ;;;;;;;εχει συμφερον;;;;;; ειναι βλαξ......... καλη ωρα
Τι απο ολα αυτα και πολλα αλλα ισχυει ;;;;;
Όποιος θέλει, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, μπορεί να μου ζητήσει το link και να κρίνει μόνος του.
Εσύ μείνε με το "κληρονομικό χάρισμα" της γιαγιάς σου της Μικρασιάτισας που έλεγε τον καφέ και άσε εμάς να κάνουμε την δουλειά μας.
quote:
Ανεφερες μονο αυτο .....και οτι αλλο κατεβηκε στο αδειο σου κεφαλι ..... αλλα δεν σκεφτηκες ....ουτε αναφερες ..... τα δισεκατομυρια ανθρωπων που σαπιζουν στην ζωη τους ........ επειδη ποτε δεν τολμησαν να ξεμυτισουν απο τα γνωστα τους τρυπακιαΕτουτα ειχον να ειπω ........
Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
Χορτάσαμε "βαθιές διδασκαλίες" των βιβλίων
της παραλίας.
Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε την Αστρολογία, πώς όμως τη γνωρίζουμε; Σαν μια "διαδικασία" που ο Αστρολόγος θα μας "πεί" το μέλλον μας, πού θα πιάσουμε δουλειά, αν θα παντρευτούμε τον καλό μας- καλή μας, αν θα έχουμε πολλά λεφτά στη ζωή μας, το πότε θα κάνουμε παιδιά, άν θα κάνουμε παιδιά, πότε θα πεθάνουμε.... και τόσα μα τόσα άλλα που θα θέλαμε να γνωρίζουμε, αλλά αδυνατούμε;;;
Θεωρώ καλό να δώσουμε κάποιους ορισμούς για την διευκόληνση μας.
Τί είναι η Αστρολογία; Είναι η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ επιστήμη που εξαιτάζει, αναλύει και ορίζει τις επιδράσεις των ουρανίων σωμάτων επάνω σε εγκόσμιες υποθέσεις.
Τι είναι πεπρωμένο; Είναι η αλυσίδα της ΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ, που παράγει αντίστοιχες σειρές αποτελεσμάτων. Κάθε άνθρωπος (και όχι μόνο)είναι δημιουργός του εαυτού του. Η μελλοντική μας προσωπικότητα είναι αποτέλεσμα του τωρινού τρόπου ζωής μας. 'Αρα η τωρινή μας κατάσταση είναι το αποτέλεσμα παρελθόντων καταστάσεων μας, όπως ένα δέντρο αναπτύσσεται απο τον σπόρο που είχε πέσει στη γή, απο ένα άλλο (φαινομενικά) δέντρο.
η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΗ που μας διδάσκει ποιές συγκεκριμένες αιτίες παράγουν κάποιους συνδιασμούς. Αν κατανοήσουμε το πραγματικό της νόημα, μας παρέχει τα μέσα εκείνα για το πώς θα καθοδηγήσουμε τις μελλοντικες μας γεννήσεις!!!
Η Ασρτολογία είναι η ΣΟΦΗ μητέρα και παιδί της είναι η Αστρονομία, την οποία αποφευγω να τη χαρακτηρίσω.
Αστρονόμος ήταν ο τίτλος του μεγάλου ιεροφάντη στα ιερά άδυτα της Αιγύπτου. Αφού είχε περάσει απο τους βαθμούς του ΝΕΟΦΥΤΟΥ, του ΠΑΣΤΟΦΟΡΟΥ, του ΝΕΩΚΟΡΟΥ, του ΜΕΛΑΝΟΦΟΡΟΥ, του ΚΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, του ΧΗΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ο μυούμενος διδασκόταν τα μυστικά σημεία του Ζωδιακού, μάθαινε το κυκλικο "χορο των πλανητων" και του απονεμόταν ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!! (Ταυ ή Τατ)
Απο εκείνους τους μακρυνούς χρόνους βλέπουμε τη σχέση που είχε η ΧΗΜΕΙΑ με την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. Ο Ιπποκράτης λέγεται ότι είχε τέτοια πίστη για την ΑΜΕΣΗ σχέση των 2, που έλεγε ότι καλό θα ήταν για τον άρωστο, να μην εμπιστεύται Ιατρό που δε γνωρίζει ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
Και ο Παράκελσος, την ίδια ακριβώς πίστη είχε.
Σε επόμενο άρθρο θα επανέλθω με περισότερα για την ΑΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.
Τελικά η επιστήμη ΜΠΟΡΕΙ να καταντήσει απάτη, ΜΟΝΑΧΑ αν ο επιστήμονας που τη μελετά και την εφαρμόζει την ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ. Επιστήμη απο μόνη της απάτη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Κέλσος
Η δική μου γνώμη στο θέμα είναι πως οι σημερινοί επιστήμονες διαθέτουν μια γνώση που τους δίνει ισχύ (είτε γιατροί είναι, είτε δικηγόροι, είτε λογιστές, είτε φυσικοί, είτε βιολόγοι...). Η ισχύς αυτή όμως δεν συνοδεύεται και από την αντίστοιχη παιδεία πάνω σε θέματα ηθικής και συμπεριφοράς, γι' αυτό και όλοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι αναγκάζονται να νομοθετήσουν τους περίφημους Κώδικες Δεοντολογίας, ώστε να αποφεύγουν, έστω τις κραυγαλέες, περιπτώσεις αποχαλήνωσης που δίνει η δύναμη χωρίς τη γνώση. Το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει όταν σε παιδιά δώσουμε ένα αυτοκίνητο ή ένα όπλο.
Οι σημερινοί επιστήμονες είναι μεγάλα παιδιά με τρομερά δυσανάλογη με το ηθικό τους ανάστημα δύναμη και μοναδικό σκοπό ζωής την απόκτηση φυσικού πλούτου. Οι φωτεινές εξαιρέσεις του κανόνα αυτού, ασχολούνται με λιγότερο επικερδείς ασχολίες, όπως η συγγραφή βιβλίων. Έτσι, ενώ η συντηριπτική πλειοψηφία των επιστημονικών βιβλίων δείχνει μια καλή εικόνα της επιστημονικής "κοινότητας", η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, επειδή τα "μεγάλα παιδιά" κρύβονται...
Εύχομαι να μη χρειαστεί να πέσει κανείς μας στην ανάγκη ενός σημερινού επιστήμονα (κυρίως στον τομέα της υγείας! ! !).
theo_
Πανεπιστήμια... μια απο τα ίδια, ανύπαρκτα!!!
Αν τολμούσε ένας απο αυτούς που διεκδικούν το τίτλο του επιστήμονα να αναλύσει τη λέξη, θα έβγαζε αφρούς απο το στόμα του!!!
Πανεπιστήμιο... που είναι αυτό;;; Ποιος μπορεί να βγάλει ένα "πανεπιστήμιο", δηλαδή να μετέχει στην ΠΑΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ;;;
Ποιά είναι Αυτή;;; Ποιός την Διδάσκει;;; Ποιός αντέχει ΣΗΜΕΡΑ να μπεί στους περιορισμούς που απαιτεί η ΠΑΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ για να του δωθεί;;;
Περιμένω σχόλια για την εκλεκτή αυτη ομάδα της σημερινής ανθρωπότητας που λέγεται "επιστημονική κοινότητα"...
Κέλσος
Τότε της είπα ότι κάνει ένα μικρό, αλλά σοβαρότατο λάθος!!!
Της είπα ότι ο κρατών τη κανάτα, δε χύνει νερό, ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! Της εξήγησα ότι ακόμα και το όνομα του ζωοδίου της, "ΥΔΡΟΧΟΟΣ", σημένει: "Ο κρατών την ΥΔΡΙΑ και ΧΕΩΝ την ενέργεια".
Συνηδητοποιήσα για άλλη μια φορά, πόσο σύνχηση επικρατεί στον χώρο του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ και της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Τι κρίμα να μην μπορούμε να ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ την εσωτερική, αλλά ΦΑΝΕΡΗ, γνώση;;;
Πόσο χάνει ο άνθρωπος όταν δε στέκεται στις λεπτομέριες!!!
Θα ήθελα να αναλύσουμε όλοι μαζί αυτά τα 12 ζώδια, το τι κρύβουν και τι φανερώνουν σε εμάς τους ανθρώπους που ζούμε και κινιόμαστε κάτω απο τις επιροές τους!!!
Κέλσος
Έχει κανείς κάτι;;;
theo_
Κέλσος
Όλα για εμάνα ξεκινούν απο την παιδεία, η οποία ειδικά στην Ελλάδα σήμερα δεν υφίσταται...
Καμμία πρόταση για βιβλίο εσωτερικής αστρολογίας και αποσυμβολισμου;
'Οσο για τον αποσυμβολισμό, μάλλον φίλε Πλωτίνε θα πρέπει να τον κάνεις απο μόνος σου, θέλω να πώ ότι είναι καλύτερα να κάνεις τις δικές σου προσπάθειες στον αποσυμβολισμό. Είναι καλύτερα, απο το να "μπερδεύεσαι" με όσα κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται, ΑΝ αντιλαμβάνεται...
Κέλσος
theo_
Να τι είχαμε στη παρέα μας συζυτήσει για την Ιερή επιστήμη των άστρων.
Ρίξε μια ματιά...
Το μύνημα φυσικά απευθήνεται και σε όλους τους άλλους καλους φίλους και συναιδυτήμονες σε αυτό το τραπέζι γνώσης
Κέλσος