- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
δεν υπάρχει απόλυτος έρωτας
Όταν ακόμα και αυτός μπορεί να δηλητηριαστεί, ναι, από μια άποψη δεν υπάρχει...
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Σίγουρα δεν είναι σωστή σαν όρος, η υπάρχει αγάπη η δεν υπάρχει, δεν υπάρχει αγάπη με ολίγη....
Και ούτε περνάει.δεν είναι ίωση για να περάσει....
Τεσπά μάλλον πρέπει να πάω να δουλέψω και λίγο γιατί στο τέλος με αγάπη θα με διώξουν τα αφεντικά μου
Και όχι τπτ άλλο, με τέτοια κρίση που περνάμε δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να καταλήξω να βρω κι εγώ κανέναν να με εξασφαλίσει οικονιμικά
Άντε γιατί πολύ το βαρύναμε....
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, ότι κάποιος ζεί μόνο γι αυτούς, αγαπάει μόνο αυτούς, πεθαίνει γι αυτούς, ξυπνάει με τη σκέψη τους, κοιμάται με τη σκέψη τους, τρώει με τη σκέψη τους, κατουράει με τη σκέψη τους, που έχει μάτια μόνο γι αυτους που αυτό σημαίνει ότι δεν θα κοιτάξει ούτε τη Μις Κόσμος αν περάσει από μπροστά του... αυτό για κάποιους είναι απόλυτο.
Για άλλους απόλυτοι είναι όλοι οι έρωτες.
quote:Άντε γιατί πολύ το βαρύναμε....
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Όσο το συζητάμε , τόσο χαλάει και χάνει την μαγεία του...![]()
Ο έρωτας δεν θέλει συζήτηση , ούτε λογικού τύπου προσεγγίσεις , τα χάνει και χάνεται..!
Θέλει μάτια , κορμιά και αισθήσεις ...θέλει το συναισθηματικό κομμάτι μας και όχι το λογικό!
Σαν αρχίσει το μπλά-μπλά-μπλά...την έκανε τρεχαλητά..![]()
soul
αμα κατουραει με την σκεψη της και ειναι και αγορακι , τοτε την πατησαμε ... γιατι θα κανουμε καζανακι και πλακακια ΜΟΥΣΚΕΜΑ
ασε δε που εαν υπαρχει και συζυγος , τι παντοφλα εχει να πεσει οταν τα δει !!!! χαχαχα καλυτερα οταν κατουραμε να μη σκεφτομαστε !!!!
ομως ως μικρο παιδι αποριες εχω
και τι ειναι ο ερωτας ? (οχι η πραξη, εκει ειναι ποιο ευκολο να ξερουμε χαχα)
τι αλλο απο μια χημικη διεργασια που κατακληζει το σωμα μας με ορμονες στην θεα του θυληκου ή αρσενικου ?
και αντε εγω να βρω τα θελω μου και την ελευθερη βουληση μου .... χαχαχαχα γιαυτο μας περνει και μας σηκωνει
κανενας ερωτας (και καμια αγαπη φυσικα) δεν ειναι κακος και ακομη και ο πονος και αυτος καλος ειναι ... γιατι ειναι κακο να πονας ? εαν δεν πονας τοτε εχεις προβλημα
και ο πονος εχει το ρολο του εκπαιδευτικος και αυτος , ειτε ειναι πονος γιατι μας τσαλακωσαν το ΕΓΩ ειτε ειναι πονος γιατι μας δωσαν ενα χαστουκι (που παλι το εγω ποναει ποιο πολυ χαχα)
το μονο ΙΣΩΣ οριο που θα εβαζα αλλα που ποτε δεν θα λογαριαζε καποιος ερωτευμενος ειναι να μη σου κανει ΚΑΚΟ (στην υγεια εννοοω) εκεινος ο ερωτας - αγαπη νομιζω οτι αποτελει κατι το αρνητικο !!!
το θεμα ειναι για μενα να μπορουμε να τα "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ" ολα αυτα , να τα κατανοουμε να τα αποκωδικοποιουμε , εστω και κατοπιν εορτης γιατι εκεινη την ωρα μονο αναλυση δεν θα κανουμε ...
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
quote:
ασε δε που εαν υπαρχει και συζυγος , τι παντοφλα εχει να πεσει οταν τα δει !!!! χαχαχα καλυτερα οταν κατουραμε να μη σκεφτομαστε !!!!
Για να πιάσεις σφουγγαρίστρα στο χέρι σου όυτε λόγος ε;
quote:
και ο πονος εχει το ρολο του εκπαιδευτικος και αυτος , ειτε ειναι πονος γιατι μας τσαλακωσαν το ΕΓΩ
Συμφωνώ, αλλά έλα που κάποιοι περιμένουν να έρθει ο άλλος και να τους τα δώσει όλα χωρίς αυτοί να κοπιάσουν.
δε φταιω εγω ... στη μαμα μου τα παραπονα .... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αλλα δυστυχως ετσι ειναι (και πες μου εσυ τωρα που θα παει η αγαπη σου οταν δεις ενα μπανιο τετοιο και κατα ποσο φταιω εγω εαν μια ζωη το εκανα αυτο χωρις να εχω συνειδητοποιηση τι κανω!!!! .... οπως και το αλλο , το καπακι ... δε σας εμαθαν να το κατεβαζεται και μας φωναζεται καθε φορα ? ευκολο ειναι δε φτανει που το σηκωσαμε να μη το λερωσουμε θελετε και αλλα ? ενα ενα γιατι μπερδευομαστε με πολλα .. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... τι σου ειναι ο ανθρωπος τελικα .. και ποση πλακα εχει εαν τον πρατηρησεις ) ... αν και αλλαζει ... σιγα σιγα αλλα αλλαζει , οποτε να φροντισεις να μη κακομαθεις να "αρσενικα" που θα μεγαλωσεις χαχαχαχα
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]