- Νερό στον Αρη! (επισήμως από την ΝASA) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ. ΕΞ'ΆΛΛΟΥ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Να είστε επιφυλακτικοί με τις εκάστοτε μαρτυρίες που ακούγονται. Επειδή κάποιοι είδαν κάτι ιπτάμενο για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να γνωρίζουν τι είναι δεν σημαίνει ότι είναι κάτι "εξωγήινο". Μπορεί να είναι φώτα αεροπλάνου, μετεωρολογικά μπαλόνια, σφαιρική αστραπή ή κάτι εξηγίσιμο τέλος πάντων.
Οσο για τα κρυφά όπλα των ισχυρών χωρών εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δημοσιεύουν τα στρατιωτικά τους προγράμματα και την παραγωγή/αγοραπωλησία όπλων στις εφημερίδες της κυβερνήσεώς τους. Κάπου είχα ένα φυλλάδιο με τα νέα οπλικά συστήματα και τις νέες στρατιωτικές επενδύσεις των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (των ΗΠΑ) για το 2005, με λεπτομέρειες και κόστος. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει να μας τα κρύβουν. Ισα ίσα, προβάλλοντάς τα ισχυροποιούν τη θέση τους έναντι άλλων πιο αδύναμων κρατών και κάνουν παιχνίδι από τη θέση του ισχυρού.
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Αυτές οι σφαίρες εμφανίζονται συνήθως (αλλά όχι απαραίτητα) πάνω από σεισμικά ρήγματα και όσο περίεργο και να ακούγεται έχουν σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με τους "Σφαιρικούς Κεραυνούς" δηλαδή αιωρούνται και η πτήση τους φαίνεται να έχει κάποια "νόηση" σαν κάποιος να τις οδηγεί αλλά αυτό που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι λόγο τις σύστασης τους μοιάζουν να είναι μεταλλικές.
Όπως καταλαβαίνετε όποιος έβλεπε μια τέτοια "μεταλλική" μπάλα που πετάει σαν κάποιος να την οδηγεί θα την περνούσε για εξωγήινο σκάφος...
Αν έχει ακούσει κανείς κάτι ή έχει μια σχετική πηγή θα ήθελα να το αναφέρει.
Edited by - STERM on 06/04/2006 14:36:04
Αρκετοι επιστημονες εχουν δημοσιευσει τους προβληματισμους τουσ σε επιστημονικα περιοδικα.
Εχω κανει ενα καταλογο με ενδιαφερουσες δημοσιευσεις. Αν διαβαζετε Αγγλικα, και εχετε
κεφι, τα αρθρα μπορει να σας φανουν αρκετα ενδιαφεροντα.
http://users.physics.uoc.gr/~angmis/literature.html
Τα πιο πολλα χρειαζονται Acrobat reader.
Αν πελαγωσετε, ρωτηστε με απο ποια αρθρα να αρχισετε.
Angelos