- Διάρκεια Ζωής των Πατριαρχών τής Παλαιάς Διαθήκης - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:quote:quote:
Ποιος ειναι ο συγγραφεας;;;321
Θα το δείτε όταν βγει το βιβλίο,υπομονή,δεν μπορώ να πω περισσότερα.....
Δεν πιστευω να εχει σχεση με πριγκ.Ουιλιαμ και τετοια τρελλα;;;321
Ωχχχχ
Για να μην απαντας μαλλον εχει.
Επειδη εχει διαρρευσει το πραγματικο προσωπο και δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια, μην το παλευεται,εαν φυσικα εχει σχεση με πριγκηπες το βιβλιο.321
Edited by - nediB on 13/01/2013 10:42:18
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...Όλα αυτά τα μεταφέρω με επιφύλαξη,διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε και γιατί.Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...Όλα αυτά τα μεταφέρω με επιφύλαξη,διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε και γιατί.Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......
Αφού φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε υπάρχει τόσο μπέρδεμα , η καλύτερη λύση είναι να απευθυνθείτε στην εκπομπή της Νικολούλη και θα σας τον βρη στα σίγουρα . Τι στο καλό , αυτή έχει βρει τόσους και τόσους , σ' έναν τόσο δα αντίχριστο θα κολλήση ;
*
quote:Κάτσε ρε παιδί μου.... FOX δεν είπαμε οτι θα τον λένε; Τι σχέση έχει το "William" με το "Fox" για να καταλάβω δηλαδή. Με ποια λογική ο Μάξιμος είχε συμφωνήσει για το William;
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...
quote:quote:Κάτσε ρε παιδί μου.... FOX δεν είπαμε οτι θα τον λένε; Τι σχέση έχει το "William" με το "Fox" για να καταλάβω δηλαδή. Με ποια λογική ο Μάξιμος είχε συμφωνήσει για το William;
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...
Είχε πει σε ανύποπτο χρόνο οτι κατα 85% ο Αντίχριστος είναι ο Ουίλλιαμ.Επειδή βγάζει καινούργιο βιβλίο και έχει όντως γραφτεί (ηλεκτρονικά) ολόκληρο βιβλίο για αυτόν,πίστευα οτι θα εξέδιδε αυτό!Τελικά,μόλις σήμερα έμαθα οτι θα είναι άλλο,και οχι αυτο με τον πρίγκηπα!Όπως και να έχει,αν δεν έρθει η Κυριακή να ξεκαθαρίσει εντελώς το πράγμα,δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι...Θα δόυμε το βιβλίο και μετά θα πούμε.....

macedon
quote:
Το να σας τραβήξει καμιά μήνυση ο William και να σας ζητάει τη μάνα σας και τον πατέρα σας, σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να πείσετε το δικαστήριο για τους ισχυρισμούς σας, παίζει καθόλου;macedon
Όχι,δεν παίζει!Υπάρχουν ήδη δύο βιβλία στο εξωτερικό που ισχυρίζονται το ίδιο πράγμα και δεν κουνήθηκε φύλλο!Το ''William 2015'' που λέει οτι ο Ουίλλιαμ θα στεφθει το 2015,και το ''Αntichrist 2012'' που όμως πέρασε!(έχουμε 2013!)
quote:quote:
gewkwn
Τα βιβλια που λες λοιπον φιλε μου Χ.Ο. ειναι και αυτα
ακριβα μια που ο "κ.Μαχιμος" και ο "Συνδεσμος" (που στην
ουσια ειναι η "κ.Μαξιμος")εχουν σκοπο το κερδος
τι εννοεις?Δεν ειναι προφανες;
Ο "κ.Μαξιμος" εχει τα δυο πιο σημαντικα ποστα
στον "Συνδεσμο"
1)Προεδρος.
2)Πνευματικος καθοδηγητης.Ασκει επιρροη στην διηκηση και στο "πνημοιο" .
Οσο για την τιμη που γραφω οτι ειναι ακριβα
εχω αναπτυξει αρκετα την θεση μου αναφεροντας
τιμες απο την πραγματικη ζωη και στην συνεχεια
τις κανω αντιπαραθεση με τα γραφωμενα του Χ.Ο.Εξηγω πως οδηγουμαι σε αυτο το συμπερασμα πολυ
απλα , οποτε θα σε παραπεμψω να διαβασεις τι εχω γραψει παραπανω.
ειχες γραψει ειναι η "κ.Μαξιμος"
το η που κολλαει?αυτο ηταν υπονοουμενο για κατι η απλο λαθος?
quote:quote:quote:Κάτσε ρε παιδί μου.... FOX δεν είπαμε οτι θα τον λένε; Τι σχέση έχει το "William" με το "Fox" για να καταλάβω δηλαδή. Με ποια λογική ο Μάξιμος είχε συμφωνήσει για το William;
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...Είχε πει σε ανύποπτο χρόνο οτι κατα 85% ο Αντίχριστος είναι ο Ουίλλιαμ.Επειδή βγάζει καινούργιο βιβλίο και έχει όντως γραφτεί (ηλεκτρονικά) ολόκληρο βιβλίο για αυτόν,πίστευα οτι θα εξέδιδε αυτό!Τελικά,μόλις σήμερα έμαθα οτι θα είναι άλλο,και οχι αυτο με τον πρίγκηπα!Όπως και να έχει,αν δεν έρθει η Κυριακή να ξεκαθαρίσει εντελώς το πράγμα,δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι...Θα δόυμε το βιβλίο και μετά θα πούμε.....
και το νεο βιβλιο τι θαα λεει?
quote:
Δεν ξέρω,θα δούμε οταν βγει...
αυτο θα γινει την κυριακη η κυριακη ηταν για το αλλο και απλα ακυρωθηκε?
quote:Με άλλα λόγια ο Πατέρας Μάξιμος, ούτε και ο ίδιος ξέρει τι λέει.quote:Κάτσε ρε παιδί μου.... FOX δεν είπαμε οτι θα τον λένε; Τι σχέση έχει το "William" με το "Fox" για να καταλάβω δηλαδή. Με ποια λογική ο Μάξιμος είχε συμφωνήσει για το William;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/01/2013 20:18:46
quote:Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...Όλα αυτά τα μεταφέρω με επιφύλαξη,διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε και γιατί.Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......
τι εμπλοκη ειναι?τσακωθηκαν?διαφωνησαν σε κατι στο περιεχομενο?ποιος ειναι ο συγγραφεας (οχι ονομα-ιδιοτητα)?
Ο Τσακωμός,
ο Πόλεμος,….
είναι μέσα στη φύση….
μα αντί να χαλάμε κάθε φορά την Ροή των Ποστ, με τις διάφορες αψιμαχίες… καλό θα ήταν να ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ εδώ μέσα….![]()
Πέστε ότι έχετε να πείτε, να είστε σίγουροι πως σας παρακολουθούν..
Τα ΣΟΟΥ Πόλεμου….. έχουν το μεγαλύτερο ακροατήριο παντού…![]()

Θα σε στύψω σαν λεμονι.. και θα πιω το ζουμί σου!!!!!!!![]()
χμμμ Πόσο μου άρεσε!!!! Το ευχαριστήθηκα!!!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 03/04/2003 10:35:39
Τρελαίνομαι να με κόβουν κομματάκια και να με στίβουν...
Ιδίως όταν πίνουν το ζουμί μου...
Χμμμ... Χμμμ... Άλλο! Άλλο!

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
Δε μπορεί να υπάρχουν δύο λύκοι σε ένα forum!!!
(Λέτε να πιάσει;;;)
Χιχιχιχιχι
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Edited by - Silverwolf on 03/04/2003 15:54:23