ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kapodistria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/08/2003, 12:30:04
ΑΝ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ FLAWLESS ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ "ΕΙΡΗΝΗΣ-ΠΟΛΕΜΩΝ" , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ FLAWLESS ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΥΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΥΧΗ...
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ-ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

(ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΦΩΤΟ ).

[H MOYΣΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.....]

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 20:07:35

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:14:52
Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

07/08/2003, 13:43:53
quote:

Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

KAΛΑ, ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΟΨΥΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΣΟΤΕΡΑ ΩΣ ESOTERIKISTES!!!! ΛΟΙΠΟΝ; ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:55:13
Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

07/08/2003, 16:36:44
quote:

Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ"...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ; ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΒΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ,ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/08/2003, 17:57:42
καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

07/08/2003, 18:14:32
quote:

καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΠΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΟ ΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ;)ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 18:23:38
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

Edited by - Masvidal on 24/12/2003 20:49:06

07/08/2003, 19:23:01
quote:

quote:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ/ΕΞΙΛΕΩΣΗ/ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ/ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ...ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-(ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ;)!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 21:01:24

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 20:08:24
Κapodistria (γιατι οχι Καποδιστρια ?) σε διαβεβαιω οτι οι στιχοι ηταν εξ αρχης στα αγγλικα και ειπα να μην τους αλλαξω (αν και μια απο τις ασχολιες μου ειναι η μεταφραση αγγλικων στιχων στα Ελληνικα).
Οσο για την μεταφραση σου,ειναι super ... εεε συγγνωμη,"υπερ" ηθελα να πω (χι χι) !!

Που να ακουγες τους στιχους και τραγουδιστα !! Θα βυθιζοσουν περισσοτερο στο ονειρο !!

Edited by - Masvidal on 07/08/2003 20:09:40

FlawlessΜέλος
07/08/2003, 20:57:25
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
(ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ )
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ‘ΞΑΦΝΙΚΑ’
ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ
ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ‘ΣΩΣΤΟ ‘ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ‘ΛΟΓΙΚΗ’ ΟΜΩΣ!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ (ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ
ΗΘΕΛΑ ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ
ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ‘ΘΑΝΑΤΟ’. ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΟΦΟΣ,ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ)
ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ
ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!(ΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ΑΦΟΥ
ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ –ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΑΝ ΘΕΣ !)

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

07/08/2003, 21:28:38
quote:

Κapodistria (γιατι οχι Καποδιστρια ?) σε διαβεβαιω οτι οι στιχοι ηταν εξ αρχης στα αγγλικα και ειπα να μην τους αλλαξω (αν και μια απο τις ασχολιες μου ειναι η μεταφραση αγγλικων στιχων στα Ελληνικα).
Οσο για την μεταφραση σου,ειναι super ... εεε συγγνωμη,"υπερ" ηθελα να πω (χι χι) !!

Που να ακουγες τους στιχους και τραγουδιστα !! Θα βυθιζοσουν περισσοτερο στο ονειρο !!

Edited by - Masvidal on 07/08/2003 20:09:40

ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓΓΛΙΚΟ" ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ"!!!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑΝΑΙ "ΟΝΕΙΡΟ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ).

wiccaΜέλος
07/08/2003, 21:39:09
ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΙΝΙ ΜΕ "3" ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"

Πέθανε μια άλλη μέρα
07/08/2003, 21:41:31
quote:

ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
[quote]
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ
ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!(ΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ΑΦΟΥ
ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ –ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΑΝ ΘΕΣ !)

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !

"ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..."ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ FLAWLESS, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΟΥΣ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΚΑΚΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ... ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.. ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/08/2003, 21:52:17
[quote]
ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΙΝΙ ΜΕ "3" ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ".

[quote]
ΦΙΛΕ WICCA,
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΤΖΙΝΙ"(ΟΠΩΣ ΛΕΣ), ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ(ΜΥΘΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ"...ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ.... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

FlawlessΜέλος
07/08/2003, 22:06:16
quote:
ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...

ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ,ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ) ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ
quote:
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ --ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ-- ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑ

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ

quote:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΟΥΣ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ !
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

ma.gosΜέλος
08/08/2003, 01:05:50
?
?
?
?
?
?
?
?
?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΕΟΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΒΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΛΟΝ!
ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.................???????????
Ι WISH YOU WERE HERE....

If man is 5
then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
oneiric1Μέλος
08/08/2003, 16:46:47
Καλησπέρα σας φίλοι μου.

Πάντα η ίδια ευχή:
"Να μου δώσει μία και μόνη ημέρα ξανά με την μητέρα μου".

* Irene *
~ Love is the only truth ~

08/08/2003, 19:20:01
quote:

Καλησπέρα σας φίλοι μου.

Πάντα η ίδια ευχή:
"Να μου δώσει μία και μόνη ημέρα ξανά με την μητέρα μου".

* Irene *
~ Love is the only truth ~

ΦΙΛΗ ONEIRIC1,
OΠΩΣ KAI NAXEI H EYXΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

LAMANIΝέο Μέλος
08/08/2003, 21:10:25
Θεέ μου μη μου δίνεις όσα μπορώ ν' αντέξω...