- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ας τοποθετηθώ κι εγώ, χωρίς φόβο και πάθος, ζητώντας την κατανόησή σας αν νομίζετε ότι θίγω κάποιον. Δεν είναι στους σκοπούς μου. Αν γίνει, θα έχει γίνει από λάθος.
Αν και συμφωνώ με τον φίλο μου "Κέλσο" στο ότι πρέπει να προσπαθούμε να δημιουργούμε topics με φειδώ και με προσοχή αφού εξαντλήσουμε την έρευνά μας πρώτα....
...Αν και διαφωνώ (και το έχω δείξει) αρκετές φορές με τον Wolffaced σε πολλά ζητήματα, ωστόσο...
...νομίζω ότι αυτή η κόντρα δεν μπορεί να γίνει αφορμή για να αποχωρήσει κάποιος από μέλος...
...νομίζω ότι ο "Κέλσος" δεν σκέφτηκε να διαγράψει κανέναν...
...νομίζω ότι αν θέλει κάποιος μπορεί να συμμετέχει σε μια συζήτηση και να "αγνοήσει" αυτόν που νομίζει ότι έχει άδικο ως προς το συγκεκριμένο θέμα...
Το forum είναι μια κοινότητα απόψεων. Δεν ανήκει ούτε σε εμένα, ούτε στο "Κέλσο" και δεν έχουμε προσπαθήσει, νομίζω, να κάνουμε κατάχρηση εξουσίας. Δεν χρειάζεται Wolffaced να πας στα άκρα.
Άλλο η κριτική και άλλο η προσωπική επίθεση. Δέξου ότι ειπώθηκε σαν κριτική, κράτησε ότι θέλεις, απέρριψε ότι θέλεις και συνέχισε.
Θα σε παρακαλούσα να ξανασκεφτείς την απόφασή σου.

Στη ζωή μου δεν διάβασα μόνο Πλάτωνα…. δεν διάβασα μόνο Νίτσε….μόνο κάποιον….
Κοίταζα πάντα τι λένε (σχεδόν όλοι).. γιατί κατά κάποιο τρόπο, μαθαίνω συνεχώς.
Με αλλά λόγια, βρίσκω σημεία… γύρω από τα οποία αναρωτιέμαι.
Στο εσωτερικα είμαστε φιλοξενούμενοι, αν και μερικές φορές, όσο και να μην μας αρέσουν ορισμένα που γράφονται… από την άλλη, μπορούμε να το πούμε, …πάντα με ευγενικό τρόπο.
Μπορεί να μην μου αρέσουν οι θέσεις που έχει ο Παρμενιωνας…. μα μου αρέσει η καλαισθητική του. Δεν συμφωνώ μαζί του για το Χιτλερ και το έργο του…. μα αρέσκομαι να διαβάζω τη δύναμη του λόγου του….ορισμένα ιστορικά και επιστημονικά τεκμηριωμένα γεγονότα..
που δύσκολα θα μπορέσει να τα βρει κάποιος.
Εσύ Wolffaced, όταν άρχισε και έγραφε ο Αντώνιος τα αποφθέγματα, χρωμάτιζες με αλλά χρώματα εκεί μέσα… Τα διάβαζα ΟΛΑ, και αρκετά μου άρεσαν.
Μην αφήνεις τους άλλους να κανονίζουν τη ζωή σου, μα σιγά σιγά κύλησε, γίνε ΕΝΑ μαζί της, ώστε οι άλλοι, αν βάλλονται εναντίον σου… βάλλονται ενάντια στη ΖΩΗ!!!
Αυτό δεν είναι κακία…. μα φυσικός νόμος!
Δεν φτάνει για να συνεχίσεις σαν άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους? ![]()
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΦΙΛΕ Wolffaced ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΥΚΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ...![]()
![]()
ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗ... ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Υ.Γ Δεν έχει να κάνει με τι μου αρέσει να διαβάζω, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ "ΕΛΕΝΧΩ" τι γράφουν οι άλλοι...
Δεν θα ήθελα να εφαρμόσω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να ΣΒΗΝΩ μηνύματα...
Απλά ΣΥΜΟΡΦΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
Λοιπόν, τι βλέπω!!!
Το παραμύθι της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ συνεχίζεται;;;
Μίλησε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ότι δεν είχα σκοπό να διαγράψω κανέναν, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ έτσι είναι, αλλά φαίνεται ότι δεν παρατηρούμε καλά τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ κάποιος με τα γνωστά αποτελέσματα της ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ και αυτό είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τίς συζητήσεις του Esoterica.gr...
Απλά το ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ...
Ρωτάς με απορία φίλε μου Λυκοπρόσωπε
quote:
Δεν μπορώ να καταλάβω πως με απειλεί με διαγραφή
Την ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ έχω ΚΑΙ ΕΓΩ και θα ήθελα πάρα πολύ να μου ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ...
Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...
Νομίζω οτι ΟΛΟΙ έχετε καταλάβει ΚΑΛΑ τι θέλω να πώ και δεν θα ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΩ...
Το ΠΟΙΟΣ μένει και το ΠΟΙΟΣ φέυγει, δεν είμαι εγώ που το κρίνω...
Μάλλον η μέχρι τωρα ιστορία έχει δείξει ότι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γίνεται μέλος στο Esoterica.gr και ΜΟΝΟΣ του φέυγει...
Το ΓΙΑΤΙ, ας το αναζητήσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Φιλικά, Reo.
"Τώρα σε ότι ΕΣΥ φίλε μου είπες, κρατάω το ΕΝ ΜΕΡΗ και θα ήταν καλό να ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ το υπόλοιπο ΕΝ ΜΕΡΗ του Esoterica.gr
Ευνόητο το ΓΙΑΤΙ έτσι δέν είναι;;;"
Σε ευχαριστω ρε kelso για την συμβουλη σου για αρχη!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...
Φιλε AVATARGR δεν το λεω αυτο για αντιπαραθεση. Ισα ισα εκτιμω αυτα που λες, απλουστατα σε θεματα που ολοι μας πολυ καλα ξερουμε οτι ΔΕΝ υπαρχουν αποδειξεις παρα μονο καποιες ενδειξεις και εικασιες ΠΩΣ ζητατε κατι που και οι ιδιοι ξερετε οτι δεν ειναι δυνατον να εχει ο οποιοσδηποτε.
Ο thoth λεει:
"Το forum είναι μια κοινότητα απόψεων." ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει την αποψη του, οποια κι αν ειναι αυτη νομιζω. Ειναι το δικαιωμα ελευθεριας του λογου, ετσι νομιζω οτι το λενε.
Τιποτα αλλο...
...open minds are better minds!
Τον τελευταίο καιρό απλά απολαμβάνω τα γραφόμενα στο forum χωρίς να παίρνω θέση στα γραφόμενα...
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχεις ξεφύγει φίλε Κέλσο.
Επίτρεψε μου να σου θυμίσω τι είχες γράψει στο τόπικ «περί ειρωνίας και άλλων...δαιμονίων» που είχε ανοίξει η αγαπητή Αμαλία και κατακεραύνωνε όλους όσους -και εμένα- οι οποίοι,τω καιρώ εκείνω, χρησιμοποιούσαν διάφορα «δαιμόνια» στις συζητήσεις.
«Φίλη μου Αμαλία, δυστυχός κάποιους ανθρώπους, δεν μπορείς να τους αλλάξεις, αλλα και γιατί να τούς αλλάξεις, όταν εκείνοι δεν αντιλαμβάνονται σε τι επίπεδα πέφτουν;;;»
Κατ’αυτόν τον τρόπο «άδειαζες» όλους εμάς των χαμηλοτέρων επιπέδων.
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα έχει περάσει δυσανάλογα λίγος χρόνος σε σχέση με τον μεγάλο όγκο ειρωνίας,βρισιάς και άλλων δαιμονίων που έχεις προσφέρει σε τούτο το χώρο.
...φυσικά δεν προσπαθώ να σε αλλάξω...και δεν θέλω...και δεν μπορώ.
Απλά γράφω γιά τον αγαπητό Wolffaced...γιά να μην αισθάνεται μόνος,να ξέρει ότι πολλά από αυτά που έγραφε διαβάζονταν ευχάριστα -τουλάχιστον από εμένα-και ότι έχει απόλυτο δίκιο στην προκειμένη περίπτωση κατά την ταπεινή μου άποψη.
Θα σε παρακαλούσα φίλε Κέλσο να μην με παραπέμψεις-κατά την προσφιλή σου μέθοδο-να ξαναδιαβάσω τα γραφόμενα σου γιατί ίσως να μην κατάλαβα καλά.
Κατάλαβα πολύ καλά.
Τώρα αν ο Εliphas Levi ή η Μπλαβάτσκυ και οι παρατρεχάμενοι τους λένε άλλα γιά τον όφι που δαγκώνει την ουρά του αυτό δεν σημαίνει ότι κατέχουν το αλάθητο του πάπα...
Όσον αφορά το παρόν θέμα εμένα προσωπικά αυτή η θεωρία δεν μου φαίνεται υπερβολική.
Είναι γνωστή η σχέση του Χίτλερ με μυστικές ομάδες αμφιβόλου προελεύσεως και σκοπών και δεν ξέρουμε που ήθελαν να τον οδηγήσουν έστω και εν αγνοία του.Επίσης είναι παράδοξο το γεγονός ότι η Γερμανία καταστραμμένη από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο και υπό την επιτήρηση των μεγάλων δυνάμεων ξαφνικά ξεπετάγεται με έναν άσημο δεκανέα γιά ηγέτη και έναν κολοσιαίο στρατό να καταλάβει όλη την Ευρώπη και να αφανίσει τους εβραίους από την Γη.
Άντε φίλε Κέλσο, ευκαιρία να συμμαχήσεις με τον Παρμενίωνα![]()
Φίλε Wolffaced θα σου πρότεινα να μην φύγεις.Ξανασκέψου το.
Η Χάρη Του θεού μαζί σου.
Φιλε Wolffaced πιστευω οτι ακομα διαβαζεις τα forum και θα ελεγα οτι ειμαι σχεδον σιγουρος... Γυρνα πισω και ξαναγραψε τις αποψεις σου, κανεις δεν μπορει να σου στερησει αυτο το δικαιωμα φιλε μου. Η συμμετοχη σου και παλι φιλε θα με ευχαριστησει πολυ.
Μην πεφτεις φιλε στη παγιδα της προσωπικης επιθεση ή "κριτικης" καποιων καποιων.
...open minds are better minds!
Να μεινεις εδώ και να αγωνιστής για ακουστεί η φωνή σου !!!!!!
η το ουρλιαχτο σου ...!!!!!
Σίγουρα ολοι εμείς εδώ μέσα εχουμε βρε8εί στην ιδια θέση να πούμε μπαρουφολοσυνομοσιολιες !!!!!!!!!!!!!!
ναι συμφωνο ...δεν ειναι καλη η παραπληροφοριση ....ομως μέσα από αυτή βγαίνει το ζουμί .....μέσα από τις εμπειρίες και τα ακούσματα ...βγαίνουν οι αντιπαρα8εσεις ...
Ναι και εγώ εχω ακούσει , τόσες και τόσες φορές ....
θα το πώ ..για να μου πει κάποιος χριστιανός ..αν αυτά που ακουσα ισχύουν !!!!!
Και εγώ σε πολλα που δεν εχω στοιχεία ....ρίχνω αδεια για να πιάσω γεμάτα ...και εχω βγάλει λαυράκι δεν μπορώ να πω....
Λοιπόν ξανασκέψου και μην λακίζεις ...
μπορεί εκείνη την μέρα να ειχατε ανάδρομο τον Κρόνο σε συζευξη με τον Πλουτονα που ερχοτανε σε αντιπαραθεση με τον Ερμή και να επηρέασε την γράμμη Αρη - αφροδίτη ...δεν ειναι τίποτα .......απλα μια μπόρα !!!!!!!![]()
Ορίστε μέχρι και αστρολόγος εγινα για σας !!!!!!!!!
(ελπίζω να μην με κατηγορήσετε για προσβολή του σωματείου )
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Το μόνο που κάνετε είναι να τσακώνεστε.
Τσακωθείτε ελεύθερα... Αρκεί κάποιος να αλλάξει το θέμα του παρόντος forum, και να το κάνει "Ελάτε να τσακωθούμε" !!!
Μόλις θυμηθείτε να γράψετε κάτι για το πραγματικό θέμα του forum, φωνάξτε με... Εδώ θα είμαι.
Χαιρομαι που την ειρωνεια του κελσου την εχουνε διακρινει και αλλοι αλλα θα σας παρακαλουσα αν ξερει κανεις τιποτα για το χιτλερ να απαντησει...
Αγαπητε Agentwolf,
Το ξερω οτι ολοι τσακωνονται αλλα θα σε παρακαλουσα αμα εχεις κατι να πεις να το πεις γιατι εγω ανοιξα το θεμα και με ενδιαφερει. Ευχαριστω
Μια βαρύγδουπη "ανακάλυψη" σε ένα νέο σε κυκλοφορία βιβλίο, ενός... παγκοσμίως αγνώστου "ιστορικού", συμφωνα με τον οποίο, ο Χίτλερ ήταν... ομοφυλόφιλος!!! Με ποιές αποδείξεις; Προσέξτε! Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η απόδειξη συνίσταται στο ότι ο Χίτλερ πήγε στο Μόναχο, επειδή, όπως ισχυρίζεται, το Μόναχο την εποχή εκείνη ήταν πόλος έλξης ομοφυλοφίλων! Επιπροσθέτως, παρατηρεί με έμφαση, ότι εκεί ο Χίτλερ διέμενε σε ξενώνα για άντρες και αυτό το θεωρεί ως μια ακόμη απόδειξη της τάχα ομοφυλοφιλίας του! Επίσης, σημειώνει ότι εξαπέλυε σκληρές διώξεις εναντίον των ομοφυλοφίλων, αφ' ότου κατέλαβε την εξουσία, για να καλύψει το δήθεν... αμαρτωλό "παρελθόν" του! Ολα αυτά, σύμφωνα με το "αποκαλυπτικό" ρεπορταζ ενός δελτίου "ειδήσεων"!
Είναι μάλλον περιττό να προσθέσω ότι πρόκειται για παιδαριώδεις γελοιότητες που δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν ένα αληθοφανές ψεύδος!
Και φυσικά, ούτε κέντρο ομοφυλοφίλων υπήρξε το Μόναχο, ούτε το επισκέφθηκε ο Χίτλερ για κάποιον άλλον λόγο, πέραν του ότι συνέβαινε να είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη κοντά στη γενέτειρά του Μπραουνάουαμ - Ιν. Και βεβαίως, εκείνη την εποχή οι ξενώνες ήταν μόνο για άντρες και μόνο σε ξενώνα θα μπορούσε να μείνει, δεδομένης της άθλιας οικονομικής του καταστάσεως. Με μία διαφορά. Σε ξενώνα για νέους έμεινε όταν είχε πάει στη Βιέννη, στην οποία είχε αρχικώς πάει για να βρεί την τύχη του, και όχι στο... Μόναχο, όπως αναφέρει το "ντοκουμέντο"...
Κατά τα άλλα, το υλικό της αποκαλυπτικής "είδησης", πέρα από τις προφανείς αναλήθειες ( ήταν γνωστή η μεγάλη απέχθεια του Χίτλερ για την ομοφυλοφιλία και κάθε είδους άλλη διαστροφή προς τη φυσική τάξη, όπως προκύπτει και από τις ιδέες του, που εκτείθενται στα κείμενά του, στις συζητήσεις του - βλ. σημειώσεις Μπόρμαν - στους λόγους του και όπως προκύπτει και από τις ενέργειές του - εκκαθάριση του κόμματος από πρόσωπα για τα οποία υπήρχε υπόνοια ομοφυλοφιλικών τάσεων, θέση της ομοφυλοφιλίας εκτός νόμου, αποπομπή ομοφυλόφιλων εκτός του κρατικού μηχανισμού κλπ. ) υπήρξε μια απάτη!
Το όλο ρεπορτάζ, υπήρξε μια κακόγουστη προσπάθεια δυσφημίσεως και λασπολογίας. Αυτή είναι μια όντως ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΉ ενημέρωση! Αυθαίρετα, πρόχειρα συμπεράσματα και εσωτερικές αντιφάσεις. Κατάφερνε όμως κάτι. Και αυτός, προφανώς ήταν ο στόχος: να ενσπείρει έναν σπόρο αμφιβολίας και να περιαγάγει σε σύγχυση τους εύπιστους, αφελείς και ανεπαρκώς πληροφορημένους σε σχέση με ιστορικά θέματα, τηλεθεατές, οι οποίοι πλέοντες σε μια πλημμυρίδα ανούσιας κουτσομπολίστικης καθημερινής ειδησεογραφίας , εισέπραξαν και αυτό το ρεπορτάζ με την ίδια ελαφρότητα, που συνήθως εισπράττουν κι όλα τα άλλα. Αφήνοντας δηλαδή μια αόριστη εντύπωση στο θολό τους υποσυνείδητο.
Μα πώς μπορεί ένας απηνής διώκτης των ομοφυλοφίλων να είναι κι ο ίδιος ομοφυλόφιλος; Τυπική σιωνιστική μεθοδολογία, που με θαυμαστή οξυδέρκεια πρώτος ο Χίτλερ απεκάλυψε στον "Αγών μου", ότι δηλ. τυπική τακτική των σιωνιστών είναι να μην αφήνουν τίποτε το καθαρό και αγνό, που να μην το σύρουν στη λάσπη!
Και για το θέμα περι εβραϊκής καταγωγής, θα αναφέρω μόνο ένα απόσπασμα από την πολιτική του διαθήκη, την οποία υπαγόρευσε στην γραμματέα του Traudl Junge, στο καταφύγιο :
"...Και πάνω απ' όλα ζητώ από τους αρχηγούς του Έθνους και από τους υφισταμένους να αγωνισθούν για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων και ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ".
Για τους αγγλομαθείς, υπάρχει ολόκληρο το βιβλίο του DIETRICH ECKART :
http://www.ety.com/HRP/booksonline/mosestolenin/mostolentoc.htm
Ελληνική έκδοση δεν νομίζω να υπάρχει... Γιατί άραγε;
Λοιπόν ……
Εγώ δεν ξέρω τίποτα και ψάχνω απεγνωσμένα το διαδύκτιο για πληροφορίες που θα διευρύνουν τη γνώση μου .
Κάποια στιγμή βρίσκω το εσωτερικά και αρχίζω να ρουφάω γραπτά, γνώση, ιδέες.
Ερωτεύομαι το χώρο και θέλω κι άλλη γνώση .
Μα τι θέλω τεκμηριωμένη, θέλω βιβλιογραφία, θέλω μια μικρή απόδειξη, που θα οδηγήσει τη σκέψη μου.
Και λέει ο Κέλσος …… « από πού ; που αναφέρετε αυτό ; »
Και απαντάτε οι άλλοι …. « Είσαι φασίστας ! »
Α Ok ! Κολλάει με το θέμα ! Το έπιασα το υπονοούμενο !
Μετά ο άλλος λέει «Φεύγω !!!! Γιατί με κυνηγάνε και μου στερούν την ελευθερία του λόγου μου»
Οι άλλοι φωνάζουν «μείνε μη φεύγεις ! που πας ;;;»
Αυτός που έθιξε λέει, δείχνει, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε φύγε απλά είπε ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ.
Οι άλλοι συνεχίζουν «ΑΒΑΤΑΡ, Κέλσο, κατεστημένο το εσωτερικά θα κάνουμε αποβλακωμένο !»
Εδώ έχουμε μίξη παιδί του λαού ( Ξανθόπουλος ) με πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβία και λίγο από υπολοχαγό Νατάσσα .
Να ‘τος πάλι ο Χίτλερ !
Ένας συνεχίζει ακάθεκτα να παραθέτει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ απόψεις αλλά ουδείς ασχολείται ( γιασαν του μάγκα του Παρμενίωνα ).
Καλά εφ όσον δε χρειάζεται στα θέματα της εσωτερικής αναζήτησης να υπάρχει απόδειξη γιατί ψάχνουμε να αναλύσουμε ;
ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ !!!
ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ; ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ; ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ F-16 !!!!!!!!!!!!!!
( 10 μέρες φυλακή έφαγε ο άλλος στο στρατό που είπε ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ )
Άρα συμπερασματικά …..
Ο ουροβόρος φίδις είναι σύμβολο των Εβραίων που έβαλαν το Χίτλερ να τους κατασφάξει γιατί εκείνο το οικοπεδάκι που βρήκαν μετά από τόσες γενιές περιπλάνησης στην έρημο το είχαν κάνει χρησικτησία οι άλλοι και εκείνοι το ήθελαν πίσω.
Ο δε Χίτλερ ο οποίος εκτός από το ότι την άπλωνε την κρέμα στη μπουγάτσα και το γυάλιζε το δελφίνι έκανε παρέα και με κάτι μυστικές αποκρυφιστικές οργανώσεις.
Επειδή λοιπόν όλοι αυτοί του κάνανε το κεφάλι καζάνι άνοιξε το Άουσβιτς το Νταχάου κλπ και τους έχωσε όλους μέσα ( κάποιους ξέχασε αχμ ! ).
Μετά πήγε στη Βραζιλία ( κάνοντας τον πεθαμένο ) και έγινε πρόεδρος στη Flamenco και τα έγγραψε όλα στα ……. Παλιά του τα παπούτσια .
EoN μην ακούς τη λένε στα τραίνα διάβαζε εσωτερικά !!!!!!!!!!!!!!
Αχ καημένε Αδόλφε ακόμα και τώρα προκαλείς με τη αλλαγή του ωροσκόπιου σου.
Υ.Γ. Α και για να μην ξεχάσω !!!!!
Αν ο Κολοκοτρώνης ήταν αρχαίος θα λεγόταν ΠΡΩΚΤΟΛΙΘΟΣ !
Apostolos
Κατηγορήσε κύριε Ραμογλου γιατι παραπληροφορείς τον κοσμάκι που θέλει να μάθει και διψάει για αλήθεια. Ο Χίτλερ ουδέποτε πήγε στη Βραζιλία... του είχαν απαγορέψει οι σχολές σάμπα την είσοδο στη χώρα επειδή στην ταινία με τον Πελέ (η μεγάλη απόδραση...) είχε λαδώσει τον Ευθυμιάδη που ήταν διαιτητής και οποίος έφαγε ξύλο απο τον Σταλόνε και τον Μπέο που ήταν παράγοντες της ομάδας των συμμάχων...
Αλλα βέβαια έτσι εσείς οι Σιωνιστές Σελτζούκοι Τουρανομόγγολοι κιτρινιάρηδες παραπληροφορείτε τον κοσμάκι και του κρύβετε οτι τα χιλιάδες παιδάκια που πέθαναν στην κατοχή απο την πείνα το πάθαν γιατι στο αρδρευτικό σύστημα της Αθήνας οι Εβραίοι είχαν ρίξει τόνους μαγειρικής σόδας με αποτέλεσμα ότι τρώγαν να το χωνεύουν αμέσως...
Για να λάμψει η αλήθεια...
quote:
Χμ-Χμ. Κέλσο, μπορεί άλλο να ήθελες να γράψεις, αλλά όπως το έγραψες... και με μεγάλα γράμματα! Ήταν σαν απειλή. Τι να πει και ο φίλος μας ο Τοth! Άσε που κοντέψαμε να χάσουμε και τον Great (ή τον χάσαμε κι αυτόν;). Ε, αν γράφει κάποιος και κάτι ανεξακρίβωτο, δεν χάλασε ο κόσμος, ούτε παρεξηγούμαστε.
Φιλικά, Reo.
Με τη σειρά μου να σκεφτώ λοιπόν φίλε Ρέο...
Χμμμμ Χμμμμμ και λέω λοιπόν ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος, ακριβώς επειδή ΔΕΝ τον ακούμε.... Δεν το έχουμε μπροστά μας για να τον ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ "μα, τι θές να πείς, εξηγήσου"...
Για το θέμα της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ τώρα που ΑΥΤΟ είναι και το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, κοιτάχτε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και θαυμάστε...
Ξαφνικά πήρε τον λόγο ο φίλος Νάγκουαλ και ΕΤΡΕΞΕ να βγάλει πόρισμα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ...(!!!!)
Αμέσως να ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ και να ΒΓΑΛΟΥΜΕ συμπεράσματα!!!!!!
Και θα πέι μετά σε κάποια συζήτηση...
"Μα ναί σας λέω, ΣΦΑΓΕΙΣ των λαών ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ είναι όσοι ΣΕΒΟΝΤΑΙ το ΣΥΜΒΟΛΟ του Ουροβόρου 'Οφεως... Το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ και οι ΙΔΙΟΙ μέσα απο το Esoterica.gr, τον διαδυκτιακό τους τόπο"
ή
"Μα αφού το διάβασα σας λέω, υπάρχει ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ άποψη για την ΣΧΕΣΗ των ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ναζί) με τους (ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ)... 'Εχουν την ίδια ΜΑΝΑ Εβραϊκής καταγωγής ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ... ... Τι που το έμαθα αδελφοί μου, μα στο Esoterica.gr το ΔΙΑΒΑΣΑ, στο διαδυκτιακό τόπο των Ελλήνων Εσωτεριστών..."
Και ρωτάω ΟΛΟΥΣ που θεωρούν ότι το ΝΑ ΠΟΥΝ και να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ μια ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ, ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΗ, ΑΝΟΥΣΙΑ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ άποψη, που άκουσαν μέσα στο τρένο απο κάτι γριές (κατα τα γραφώμενα του φίλου μου ΕοΝ χεχεχε) ρωτάω λοιπόν, θα θέλατε να σας κολλήσουν αυτές τις ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ;;;
Που τόσο εναγωνίος ψάχνουν μερικοί για να ΜΑΣ κολήσουν ρετσινίες και ταμπελίτσες, αυτό θέλετε;;;;
Ηδη ο φίλος μας Νάγκουαλ το έκανε, γιατί να μην το κάνει και κάποιος άλλος φίλος και κάποιος άλλος φίλος και μετά;;;;
Μετά μας πήρε ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ......
Δεν ξέρω ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;;;; Ειληκρινά...
Αλλά δεν θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ (όσο μπορώ και μου επιτρέπετε) να ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ το μεγαλύτερο Ελληνικό χώρο Μεταφυσικής έρευνας...
Ηδη αυτό το έκανα με το μέλος Παρμενίωνα στο θέμα του "Εκλεκτού Λαού" με το τέλειο D.N.A
Μη μπερδεύεται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ με την Ελευθερία του να ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, έτσι επειδή μου αρέσει και ας μην μπορώ να στηρίξω αυτά που λέω...
Λοιπόν, όποιος έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, έχω και e-mail και όποιος δεν θέλει να μου γράψει γράμμα, τον κερνάω ΚΑΙ καφέ...
Αρκεί να ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ το θέμα...
Το θεωρώ ΛΗΞΑΝ και όποιος έμεινε έμεινε, όποιος έφυγε, ΚΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Φυσικό να συμβαίνει, θα έλεγα, αφού για όλα τα σημαδιακά πρόσωπα της ιστορίας λέγονται τόσα και τόσα, από συμπεράσματα βάσει αυθαίρετων ενδείξεων μέχρι πλήρη παραμύθια. :)
Είναι γεγονός. Σκέψου μόνο πόσα έχουν "ακουστεί" για τον Μέγα Αλέξανδρο, για τον Χριστό, , για τους 300 Σπαρτιάτες, για τον Στάλιν, για...για... Φυσικά εκείνοι που δίνουν βάση σε τέτοια "ακούσματα", δεν κάνουν τον κόπο να μελετήσουν τις ίδιες τις πηγές. Ακόμη και οπαδοί των προσώπων αυτών! Αλήθεια πόσοι κομμουνιστές έχουν διαβάσει Λένιν...Και πόσοι εθνικοσοσιαλιστές έχουν διαβάσει Χίτλερ... Για να μην πώ πόσοι Χριστιανοί έχουν διαβάσει τους Πατέρες της θρησκείας τους...Και πόσοι ελληνοκεντρικοί έχουν διαβάσει Αρχαίους κλασικούς... Τελικώς ζούμε πάντα με μια επίφαση γνώσεως. Ισως πάλι έτσι να 'ναι. Γι αυτό και τα μαζικά κινήματα είχαν ως βάση τον δυνατό λόγο και όχι τα γραπτά των σοφών. Ο κομμουνισμός έκανε επαναστάσεις όχι γιατί οι οπαδοί του είχαν διαβάσει τους αμέτρητους θεωρητικούς του, αλλά διότι είχαν μια ακαταμάχητη πίστη στο δίκαιο της Ιδέας τους! Λίγοι έγιναν κομμουνιστές επειδή διάβασαν τα 'Απαντα του Λένιν (50 και...τόμοι). Τελικά αυτό είναι που κινεί την Ιστορία. Έτσι δρουν οι μάζες. Και οι πραγματικοί Ηγέτες το γνώριζαν και το γνωρίζουν αυτό.
Wolffaced ,
έχω δεχθεί ύβρεις και ειρωνείες...αλλά, και κάποιες λίγες θαρραλέες φωνές ηθικής ικανοποιήσεως. Εξέφρασαν ειρωνείες και χλευασμούς για τις πηγές μου, τη στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν πηγές. Υπήρξαν αγενείς, όταν δεν ήσαν για γέλια. Μελετώ και μαθαίνω, όταν εκείνοι νομίζουν ότι ξέρουν... Εγώ είμαι ο... φασίστας. Οι υβριστές μου δημοκρατικοί !
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 12/03/2003 14:08:02
εσύ είσαι ο καρκίνος και μείς η θεραπεία ... ![]()
Wolffaced, καλώς τον! :)