ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

lydios4130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΣίφουναςΝέο Μέλος
19/01/2015, 22:56:17
quote:

Ο Γέροντας έλεγε για τη συντέλεια του κόσμου ότι θα διαρκέσει όσο κρατάει ο Εξάψαλμος, λίγα λεπτά. Την ώρα που θα κρινόμαστε, στον ουρανό θα ψέλνουν τον Εξάψαλμο οι Άγγελοι.

Όλοι οι άνθρωποι, που θα ζουν εκείνη τη στιγμή, θα βιώσουν τον θάνατο ακαριαία και αμέσως μετά θα αναστηθούν, θα είμαστε όλοι με τα σώματά μας άυλα, δεν θα πιάνουμε χώρο, ο ένας θα βλέπει το σώμα του άλλου και όλοι θα είναι στην ηλικία των 33 χρόνων.

Ο Κύριος θα κρατά το βιβλίο της ζωής, το Ευαγγέλιο, και αυτομάτως θα πηγαίνουμε δεξιά ή αριστερά από μόνοι μας, γιατί θα ξέρουμε αν είμαστε για τον Παράδεισο ή όχι.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/01/blog-post_62.html

19/01/2015, 23:09:58
quote:
Χ.Ο.
Ο Κύριος θα κρατά το βιβλίο της ζωής, το Ευαγγέλιο, και αυτομάτως θα πηγαίνουμε δεξιά ή αριστερά από μόνοι μας, γιατί θα ξέρουμε αν είμαστε για τον Παράδεισο ή όχι.

Όπως μπαίνεις, ή όπως βγαίνεις?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Shadow_DancerΜέλος
19/01/2015, 23:36:52
quote:
συνήθως στα φόρουμ βρισκόμαστε για να σπάμε πλάκα με τις απόψεις των άλλων

Εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα σου, σε ποιούς άλλους αναφέρεσαι?
Γιατί στο τέλος, μπορεί οι άλλοι να σπάνε πλάκα μαζί σου.....

Πάντως να σου πω, κάτι λώλους-ντιρόλους που βρίσκουν νόημα στη ζωή με το να σπάνε πλάκα με τις απόψεις των άλλων, εγώ τους λυπάμαι για τη μιζέρια τους.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

20/01/2015, 00:01:35
quote:
Χ.Ο
Είναι Παραδοση της Εκκλησιας,οτι όλα τα σωματα τα αναστημένα θα είναι 33 ετων,στην ιδια ηλικια που αναστηθηκε και ο Ιησους...Ακομα και τα βρέφη που πεθαιναν προωρα,θα λαβουν σωμα 33 ετων.....

Τα ίδια έλεγε και ένας πεοστύφτης, που στο τέλος κάθε "κατάθεσης", νόμιζε ότι άγγιζε το 'θείον".

πεοστύφτης:

Πεοστύφτη αποκαλούμε ένα αρσενικό το οποίο προσευχήθηκε στον Αυνάν και έκανε την κατάλληλη κατάθεση τουλάχιστον 7 φορές σε ένα 24ωρο. Αυτό το άτομο, δηλαδή ο πεοστύφτης αφουγκράζεται του περιεχομένου του Φατσοβιβλίου, του Πορνοσωλήνα και πολλών ακόμη πορνο-ιστοτόπων, με σκοπό να ξεζουμίσει κυριολεκτικά οποιοδήποτε ίχνος τεστοστερόνης υπάρχει μέσα του και με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/01/2015, 05:06:15
Nικομαχε σε κανα μηνα σου ετοιμαζω ποστ για την πραγματικη φυση των μαγνητων.Οπως και στα αλλα βεβαια ,και εδω λαθος μας τα μαθανε.

Shadow_DancerΜέλος
20/01/2015, 07:16:26
quote:
σε κανα μηνα σου ετοιμαζω ποστ για την πραγματικη φυση των μαγνητων

Ωχχχχχχ, τη βάψαμε.

Shadow_DancerΜέλος
20/01/2015, 07:23:20
Το επόμενο nick βάλτο Sloth, θα σου ταιριάζει άψογα.

20/01/2015, 13:37:01
quote:
Ας μην χαλάμε το θέμα του σεβαστού φίλου Χ.Ο.

Τα χαλασμένα θέματα, χαλάνε κι άλλο???

quote:
Όπως μπαίνεις, ή όπως βγαίνεις?

Α, γεια σου....

quote:
quote:
συνήθως στα φόρουμ βρισκόμαστε για να σπάμε πλάκα με τις απόψεις των άλλων
Εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα σου, σε ποιούς άλλους αναφέρεσαι?
Γιατί στο τέλος, μπορεί οι άλλοι να σπάνε πλάκα μαζί σου.....

Πάντως να σου πω, κάτι λώλους-ντιρόλους που βρίσκουν νόημα στη ζωή με το να σπάνε πλάκα με τις απόψεις των άλλων, εγώ τους λυπάμαι για τη μιζέρια τους.

Ο Ντενίζ προφανώς μπαίνει για 'να σπάει πλάκα'
και φυσικά εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια....

Άρα τα υπόλοιπα πού σε χαλάνε ρε Σκυλοσώφ, δεν κατάλαβα.

Αν δεν σπάσουμε πλάκα στο παρόν θέμα, με τα Αντί-δια και τα κρεμμύδια, πού θα σπάσουμε? Στο κοράνι?
(Εκεί μόνο με βλακ-χιούμορ, και άν....)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

quote:

Αν σε γουστάρω για κάτι Γιαλαντζή
είναι γιατί είσαι και ο πρώτος ...Σεναριολόγος!

Πάγενε στο Χολυγουντ (ή ΄εστω στο Μπόλυγουντ) ρε αγόρι μου,
και είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο!
Ή αν το διανθίσεις με καμιά πικάντικη λεπτομέρεια πάνε και στον...Σειρηνάκη!

Δηλαδής τώρα για να καταλάβω, εγώ ο αφελής έχω μερικές απορίες:

Καταρχήν ποιος σε τα είπε αυτά.
Ύστερα, γιατί αυτό το κόλλημα με το 33? Με άλλα λόγια είναι η καλύτερη ηλικία? Λίγο προκρούστιο ακουγεται το όλο σκηνικό.
Υστερα, αυτά με τους Εξάψαλμους και τα Εξασφαιρα και τα Εξαπτέρυγα...Δηλαδή στο τσακ μπαμ η δουλειά, πριν τελειώσει η ψαλμωδία....Γιατί τόση βιασύνη? Μια αιωνιότητα είναι αυτή, χάθηκε να γίνει λίγο σκόντο...?
Και αυτό με τους δεξιούς και αριστερούς και την αυτόματη διαλογή....(μήπως θα έχει και φωτεινά βελάκια στο διάδρομο???)
Και ο καημένος ο Βασίλης Λεβέντης πού θα πάει? Ακόμα και στον Παράδεισο, δίπολα και δικομματισμός ρε γαμώτο???

Κι αυτό με τα άυλα σώματα, δηλαδή τί είδους σώματα? Πώς θα καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον? Και με ένδυση ή χωρίς?
(στο χωρίς πάει το σεναριο του Σειρηνάκη...)

Ε, ρε γλέντια!

Πάντως ευχαριστώ που μ'έκανες και ξεράθηκα απ'τα γέλια βραδιάτικα,
και ενώ διάβαζα για κόκκαλα και σκελετούς (της Αμφίπολης...)

Να'σαι καλά ρε μπαγλαμά!

.
.
.

Πυθαγόρα,
το ''κολλημα'' που εχω με το 33,είναι γιατι αυτή θα είναι η ηλικια εμφάνισης του Αντιχριστου,ο οποιος θα το παιξει ο ιδιος ο Χριστος στην Δευτερα Παρουσια!Συνεπως,γεννημενος το 1982,το 2015 γίνεται 33 και ετοιμος να εμφανιστεί!Γι'αυτο εχω φαει κολλημα με τα 33!!!

20/01/2015, 19:05:02
quote:
Πυθαγόρα,
το ''κολλημα'' που εχω με το 33,είναι γιατι αυτή θα είναι η ηλικια εμφάνισης του Αντιχριστου,ο οποιος θα το παιξει ο ιδιος ο Χριστος στην Δευτερα Παρουσια!Συνεπως,γεννημενος το 1982,το 2015 γίνεται 33 και ετοιμος να εμφανιστεί!Γι'αυτο εχω φαει κολλημα με τα 33!!!

Αφού ομολογείς ότι έχεις φάει κόλλημα,
πάρε μια αφιέρωση:
http://www.youtube.com/watch?v=Kdj54cN3TOU

Αλλαξε τον Κορυδαλλό με το ...Δαφνί,
και
...Είσαι Μέσα!

.
.
.