ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η πυραμιδα της Σπαρτης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η πυραμιδα της Σπαρτης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

aceman25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dim.karΜέλος
29/12/2005, 20:36:28
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

quote:

ΜΗΝ ΞΕΧΑΤΕ Επισης οτι υπαρχει και μια αλλη Πυραμιδα. Βρισκεται στον Ολυμπο. Ειναι η Κορυφη Προφητη Ηλια (Το Υψιπεδο) που παλιοτερα ηταν ο Βωμος του Δια (το εχω δει, φαινεται στη βαση σαν να ειναι "κτιστο")

Φωτό της οποίας υπάρχει πιο πάνω... Άσχετα βέβαια αν από κοντά διαπιστώνεις πως ΔΕΝ είναι πυραμίδα...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

UnseenΜέλος
30/12/2005, 08:20:11
Καλημέρα

quote:
Έμαθα επίσης ότι υπάρχει μια πυραμίδα στη Γκιώνα, μάλιστα η κορυφή της έχει το όνομα "Πυραμίδα" αλλά δεν είναι κανονική, είναι περισσότερο σαν κώνος. Άλλη μία πυραμίδα απαντάται στον Ερύμανθο (Αντιχάσια πυραμίδα) που επίσης είναι περισσότερο σαν κώνος. Μαζί με τον Προφήτη Ηλία στον Όλυμπο, μας κάνουν το σύνολο τέσσερις στον ελλαδικό χώρο, εκ των οποίων η πιο κανονική είναι αυτή του Ταΰγετου.

Τα είπαμε ήδη αυτά.

Πολλές ευχές για τον καινούριο χρόνο

Unseen

******* By Art we live *******

UnseenΜέλος
30/12/2005, 12:08:36
Σκεφτόμουν (ξανά) ότι ίσως έχει σημασία να δούμε τη σχετική θέση των τεσσάρων πυραμίδων (αν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους, αν δημιουργούν κάποιο κανονικό σχήμα), δυστυχώς όμως δεν έχω κάποιον χάρτη της προκοπής.

dim.kar ίσως εσύ να μπορείς να βρεις κάτι... μπορείς;

Unseen

dim.karΜέλος
30/12/2005, 13:37:22
quote:
Σκεφτόμουν (ξανά) ότι ίσως έχει σημασία να δούμε τη σχετική θέση των τεσσάρων πυραμίδων (αν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους, αν δημιουργούν κάποιο κανονικό σχήμα), δυστυχώς όμως δεν έχω κάποιον χάρτη της προκοπής.

dim.kar ίσως εσύ να μπορείς να βρεις κάτι... μπορείς;

Unseen

Παρότι δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στην χρτογραφία, θα προσπαθήσω... Αν και σας δηλώνω προκαταβολικά ότι αν θέλουμε να αναζητήσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σχέσεις ανάμεσα σε ο,τιδήποτε θα τις βρούμε... Ακόμη κι αν αυτές είναι ανάμεσα σε εντελώς τυχαία θέματα, όπως κορφές βουνών... Το δε άλλο φοβερό είναι το σύστημα με το οποίο γίνεται η χαρτογράφηση, η προβολές, οι αποκλίσεις κλπ κλπ. Είναι σαν την αριθμοσοφία: αφού δεν υπάρχει κανένας κανόνας, μπορείς να αποδείξεις τα ΠΑΝΤΑ...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

UnseenΜέλος
02/01/2006, 12:13:43
Καλή χρονιά!

Εντάξει, dim.kar, τότε μείνε στην πρώτη προσπάθεια. Αν με την πρώτη δεν βγαίνει κάτι, ασφαλώς δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε από τα μαλλιά το θέμα.

Ευχαριστώ πάντως.

Unseen