ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alex2260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
03/09/2009, 13:29:54
Σε βλέπω για συντονιστή εσένα,στο μέλλον.
03/09/2009, 14:27:50
Χαχ.. Δεν θα ήταν άσχημο. Βασικά θα έβγαζέ απο πολύ κόπο τους υπάρχοντες συντονιστές. Αλλά ίσως να ήταν φρόνιμο να είχα δύο λογαριασμούς όπου ο ένας να είναι του συντονιστή και ο άλλος του.. αθρώπου. Γιατι ως συντονιστής δεν ξέρω αν θα είχα την δυνατότητα να είμαι.. ενας κοινός θνητός

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

03/09/2009, 16:45:13
Για να διορθώσει κάποιος το αστρικό του σώμα,να αφυπνίσει τις δυνατότητές του και τέλος να μπορεί να βγαίνει με το φυσικό του σώμα στο αστρικό επίπεδο(4η διάσταση),θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πλήρως το 4ο σκέλος dna,εμείς οι κοινοί θνητοί γεννηθήκαμε με το 4ο σκέλος dna ενεργοποιημένο κατα το ήμιση,για αυτό και μπορούμε να κάνουμε αστρική προβολή ή να έχουμε όνειρα και γενικά αστρικές εμπειρίες.

Το 4ο σκέλος dna αντιστοιχεί στο 4ο τσάκρα στην 4η διάσταση και στο 4ο μερκαμπά ηλεκτρομαγνιτικό πεδίο.Οι κωδικοί του dna είναι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.Αρα, με την ενεργοποίηση του 4ου μερκαμπά,ενεργοποιήται ταυτόχρονα και το dna,δηλαδή οι δεξιότητες του αστρικού σώματος.

Πάντως για να έχει κάποιος την επίγνωση του αστρικού όταν κοιμάτε και να είναι συνεχόμενη η συνείδησή του απο το ένα επίπεδο στο άλλο,δέν χρειάζεται η ενεργοποίηση του 4ου σκέλους dna,αλλα η διόρθωση των 3ων πρώτων σκελών,έτσι ώστε να μπορεί το φυσικό σώμα να αναπαράγει τις ανώτερες δονήσεις.

tyxaiosperastikosΝέο Μέλος
03/09/2009, 18:53:10
quote:
alex22
Οι κωδικοί του dna είναι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες».

ΟΧΙ! Το DNA είναι ένα μόριο! Αποτελείται από πολλά τμήματα, που το καθένα δίνει ένα χαρακτηριστικό στον κάτοχο του (χρώμα δέρματος, μαλλιών κλπ) και λόγω των άπειρων συνδυασμών που μπορεί να έχει χαρακτηρίζεται ως κωδικός. Το μοναδικό serial number του κάθε ανθρώπου.

Συχνά λέτε φράσεις του τύπου "θα βρεθεί στην τέταρτη και στην πέμπτη διάσταση". Οι διαστάσεις είναι νούμερα που προσδιορίζουν τη θέση ενός σημείου στο χώρο και στο χρόνο. Δεν είναι οι ίδιες χώροι, που μπορεί να πάει κανείς! Ως τέταρτη διάσταση χαρακτηρίζουμε το χρόνο, αλλά δυστυχώς το φτωχό μας μυαλό μας επιτρέπει να φανταστούμε μόνο τις 3 διαστάσεις, γιατί για περισσότερες δεν υπάρχει γεωμετρικό ανάλογο.

Προσπαθώ να δώσω μια περισσότερο ορθολογική προσέγγιση του φαινομένου χωρίς να αποκλείω το μεταφυσικό. Εντελώς φιλικά σας προτείνω να διαβάζετε λιγότερο και να σκέφτεστε περισσότερο. Αυτό θα πει μελέτη. Έχετε παραθέσει τουλάχιστον 50 άγνωστες λέξεις και όρους και χάνετε την ουσία. Το forum πρέπει να είναι προσιτό για όλους και όχι με θεωρίες κατανοητές μόνο από άτομα με τρία διδακτορικά στη θεολογία!!!

03/09/2009, 19:38:26
Δεν θα λεγα θεολογία ακριβώς αλλά νάι got the point
Το χω πει και εγώ να αποφεύγουν όλα αυτά τα "διαδικαστικά" που έχουν να κάνουν με πράγματα απρόσιτα σε εμάς άμεσα και να εστιάσουν σε άλλα ζητήματα και επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουν τις πηγές των πρηροφοριών τους αφενός επειδή αυτές διαφέρουν αφετέρου για να έχουν και άλλοι τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές. Έχουν βέβαια αναφερθεί οι πηγές των περισσοτέρων απλά θα έπρεπε να είναι πάντα ξεκάθαρο αυτό.

03/09/2009, 20:05:28
Φίλε tyxaiosperastikos, όλα επηρεάζονται απο τις συχνότητες,ειδικά το dna.Τα μόρια είναι επίσης δονήσεις συχνοτήτων,όλα είναι δονήσεις.

03/09/2009, 20:36:39
Φίλε αλεξ μου αρέσει που βρήκες ένα εσωτερικό σύστημα που σε εμπνέει.
Η αμφιβολία μου βρίσκετε στο ότι: αν δεν ανέβει η κουνταλινη δεν μπορούν
τα τσακρα να λειτουργήσουν ολοκληρωτικά.

Εσύ τώρα από όσα έχω καταλάβει και από αυτά που λες, υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν με κάποιο άλλο τρόπο.

Με κάνει να χαίρομε ιδιαιτέρα να βλέπω άτομα που προχωρούν τον εσωτερικό δρόμο. Περιμένω από εσένα ότι και από έναν χριστιανό, ένα βουδιστή, έναν σουφι ένα τοιστη κ.λ.π ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.

Όσο μπορώ θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων τις εμπειρίες σου επάνω στην λειτουργία τον τριών κατώτερων μερκαμπα και την ολοκληρωτική λειτουργία του τέταρτου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

03/09/2009, 20:39:16
Φίλε tyxaiosperastikos μήπως μπορώ να βοηθήσω με τις άγνωστες λέξεις;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

03/09/2009, 20:52:41
quote:
Φίλε αλεξ μου αρέσει που βρήκες ένα εσωτερικό σύστημα που σε εμπνέει.
Η αμφιβολία μου βρίσκετε στο ότι: αν δεν ανέβει η κουνταλινη δεν μπορούν
τα τσακρα να λειτουργήσουν ολοκληρωτικά.

Συμφωνώ απόλυτα,το ταντρικό σεξ είναι ο δρόμος προς την πηγή.Οι κευλόντιες πληροφορίες το υποστηρίζουν αυτό.Αν και έχουν μεταφραστεί μόνο οι 5 μεταλικές πλάκες απο τις 12 και δέν έχω δεί πολλές πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα.Πάντως αυτό είναι αλήθεια μόνο με το ταντρικό σεξ ξυπνάει ουσιαστικά η κουνταλίνη.Εξάλου υπάρχει μια στενή σχέση στο σαμάντι και στην σεξουαλική έκσταση,είναι φανερό.

quote:
Εσύ τώρα από όσα έχω καταλάβει και από αυτά που λες, υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν με κάποιο άλλο τρόπο.

Μπορείς να διευκρινήσεις λίγο την ερώτηση?

quote:
Όσο μπορώ θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων τις εμπειρίες σου επάνω στην λειτουργία τον τριών κατώτερων μερκαμπα και την ολοκληρωτική λειτουργία του τέταρτου.

Φίλε Δημήτρη,δέν έχεις τίποτα να χάσεις άμα δοκιμάσεις ό ίδιος,απλά το οραματίζεσαι.Θέλω να πώ οτι είναι καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό που σου λέω για να πιστείς.

03/09/2009, 21:06:14
Δέν αμφιβάλω για σένα,αλλά για την γνωστική διδασκαλία. Ο Δ.Σαμαέλ δέν ήταν μαθητής του Άλιστερ κρόουλι?Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν μαύρος μάγος.
03/09/2009, 21:52:59
Συγχώρα με για την αμάθεια σε αυτό,δέν ξέρω άν ήταν αυτός ή ο κρούμ χέλερ,πάντως όλα έχουν σχέση.
04/09/2009, 06:53:26
Του Άλιστερ Κρόουλι? Δεν το νομίζω και πρώτη φορά ακούω.
Το Κρουμ Χέλερ ναι, βγάζει νόημα, αν και δεν ήξερα πως είχε καν δάσκαλο ο Σαμαέλ.

04/09/2009, 11:27:07
Δέν θα το έλεγα ακριβώς Δάσκαλο.Απλώς ήταν σε κάποιο τάγμα του.
04/09/2009, 13:50:27
Ο δας. Σαμαελ είχε δάσκαλο αλλά δεν ξέρουμε ποιος είναι . Είναι ένας μυστικός δάσκαλος.

Φιλε αλεξ

Πρέπει να ερευνούμε για να μπορούμε να αποκτούμε εμπειρία. Η ΠΡΩΤΗ κολόνα της ΓΝΩΣΗΣ είναι η επιστήμη. Ο επιστήμονας ψάχνει για αποδείξεις μέσα από το πείραμα και όχι μέσα από έναν διανοητικό συλλογισμό. Για αυτό από τα λίγα που μου έχεις πει πειραματίστηκα και έβγαλα κάποια συμπεράσματα.

Δώσε μου και άλλες πληροφορίες για το που να δω αλλά να είναι στα ελληνικά.

Εχθές είχα ένα περιστατικό οικογενειακό που μου έβγαλε πολύ θυμό τον οποίο βεβαία τον είχα εξωτερικά υπό έναν ελέγχω, αλλά εσωτερικά μου είχε κάνει κατάληψη στο διανοητικό και στο συναισθηματικό.

Συγκεντρώθηκα και οραματίστηκα όλα τα τσακρας να περιστρέφονται από την αριστερή μέρια δηλ από την μεριά της καρδιά. Μετά από λίγο ηρέμισα και ο θυμός είχε φύγει. Μόλις όμως σκεφτόμουνα το περιστατικό πάλι ο θυμός επέστρεφε.

Δοκίμασα να συγκεντρωθώ στην καρδιά και είχα το ίδιο αποτέλεσμα, μετά δοκίμασα το πατερ ημών και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το ίδιο.

Αυτό που συμπέρανα είναι ότι όταν η προσοχή μαζί με την συνείδηση από-ταυτίζετε από το θυμό τότε ο θυμός δεν μπορεί να αυτό-ενισχυθεί.

Ομως η ταύτιση της συνείδηση παραμένει σε κάτι άλλο. Μπορεί να από-ταυτίστηκε από τον θυμό αλλά ταυτίστηκε με έναν οραματισμό ή με μια προσευχή ή με κάτι άλλο.

Όσο υπάρχει ταύτιση υπάρχει και κοιμισμένη συνείδηση. Το ότι ηρέμισα δεν σημαίνει ότι αφύπνισα και συνείδηση.

Για αυτό η διαίρεση της προσοχής είναι αναγκαία και επείγων για κάποιον που θέλει να αφύπνιση την συνείδηση του.

Όταν η προσοχή μου μπορεί να βλέπει τον θυμό ή να οραματίζετε ή να προσεύχεται ή να λέει μαντραμ ή να συγκεντρώνετε σε οτιδήποτε και παράλληλα μια δεύτερη προσοχή έχει την ενθύμηση ότι είμαι αυτός που κοιτά ή αυτός ο οποίος βλέπει σαν ένας αμέτοχος παρατηρητής….
τότε όλα έχουν μια σημασία λόγω του ότι η διαιρεμένη προσοχή σε οδηγεί αναπόφευκτα στην επίγνωση αυτού που κοιτά έξω από το περιεχόμενο του νου.

Όσο δεν υπάρχει διαιρεμένη προσοχή υπάρχει χάσιμο χρόνου. Αυτά μέχρι στιγμής θα εξετάσω όσο μπορώ ότι άλλο μου δώσεις.

Μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί που μας προτείνε ο doktor

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

04/09/2009, 14:18:27
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Ο δας. Σαμαελ είχε δάσκαλο αλλά δεν ξέρουμε ποιος είναι . Είναι ένας μυστικός δάσκαλος.

Κοιτάξτε εδώ π.χ. Αυτή η απάντηση είναι απάντηση που απευθύνεται σε νήπια. Πρέπει δηλ. το μυαλό σου να βρίσκεται σε νηπιακή κατάσταση για να δεχτείς μια τέτοια πρόταση. "Είναι ένας μυστικός δάσκαλος". Σας το λέω εγώ, ε, πιστέψτέ το τώρα εσείς.

Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα - τουλάχιστον για μένα.

04/09/2009, 14:27:04
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Πρέπει να ερευνούμε για να μπορούμε να αποκτούμε εμπειρία.

Μα ... ΤΙ να ερευνήσουμε ρε άνθρωπέ μου όταν εσύ μας λες πως ο δάσκαλος του Σαμαέλ είναι ένας μυστικός δάσκαλος, λες και πάμε 1η δημοτικού ; Να ψάξουμε εμείς και να βρούμε τον "μυστικό" δάσκαλο του Σαμαέλ ; Δηλ. μεγάλε, εμένα να με πλήρωνες για να το κάνω αυτό, δεν θα το έκανα.

Συναντήθηκαν χθες ο Ψινάκης με τον Καρατζαφέρη. Δηλ. καλά, πιο κεντρικό μέρος από 'κει που διάλεξαν για να συναντηθούν, δεν υπήρχε, άσ' το αυτό, τελειώνει η συνάντηση και ρωτάνε τον Καρατζαφέρη "κ. πρόεδρε, συζητήσατε με τον κ. Ψινάκη την απόφαση του κ. Καραμανλή να πάει σε εκλογές ;" Και λέει ο Καρατζαφέρης : "Συζητήσαμε σοβαρά πράγματα!".

04/09/2009, 14:50:21
Τα μπέρδεψες λίγο Ζιπ δεν μιλάμε για τέτοια ερεύνα ..για αλλά πράγματα μιλάμε. Λεμέ ότι πρέπει να ερευνήσουμε. Το να ερευνήσουμε ήταν επάνω σε αυτά που είπε ο αλεξ σε σχέση με τα μερκαμπα και τι αποτέλεσμα έχουν αυτά πάνω σε ένα ελάττωμα.

Αυτό ήταν όλο. Το δοκίμασα και είπα την γνώμη μου από την εμπειρία που είχα σε σχέση με αυτό.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

04/09/2009, 20:31:28
Το "Πρέπει να ερευνούμε για να μπορούμε να αποκτούμε εμπειρία", είναι μια γενίκευση και όποιος διαβάζει αυτήν την πρόταση καταλαβαίνει πως ο εκφραστής της μιλάει γενικά, ασχέτως αν αναφέρεται σε ένα πρόσωπο (στην συγκεκριμένη περίπτωση στον alex22).
04/09/2009, 20:58:10
Πιστεύω ότι μίλησα πολύ συγκεκριμένα και με παραδείγματα. Ερεύνησα με συγκεκριμένο τρόπο και έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Κάποιος άλλος μπορεί να βγάλει αλλά.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

04/09/2009, 21:01:25
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Πιστεύω ότι μίλησα πολύ συγκεκριμένα και με παραδείγματα.

Άλλο το τι πιστεύεις ότι κάνεις, κι άλλο το τι κάνεις.

Edited by - zip on 04/09/2009 21:02:02