ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ISRAEL....Η αυτοκρατορία του αίσχους. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ISRAEL....Η αυτοκρατορία του αίσχους. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

manos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/05/2005, 23:50:32

Ρε Avallon κοίτα πρώτα τα τεράστια κόμπλεξ του δικού μας λαού και άστους αυτούς.

Ας κοιτάμε πρώτα τα δικά μας απωθημένα και μετά μιλάμε για τους άλλους.Άιντε...

28/05/2005, 23:52:14

Δεν θυμάμαι ποιοί το είπαν και βαριέμαι να ψάχνω.

Πάντως το είπαν!!Να είσαι σίγουρη για αυτό.

28/05/2005, 23:59:33

Φίλε Νοσηλευτή δεν είμαι φιλοεβραίος ούτε παραβλέπω τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.Πρόκειται για λαό πολεμοχαρή που δεν πιάνεται φίλος.Είναι αδύνατον να τους συμπαθήσεις.
Όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Πάντως για να κάνω και λίγο πλάκα εύχομαι να μην ξαναπετύχει ο Θρύλος αυτή την κωλοομάδα τη Makabi στο Champion's League ούτε καμία άλλη εβραική.

Εντάξει είμαστε άχρηστοι στην Ευρώπη όμως τα κοράκια μας έχουν περάσει πολλά χειρουργεία και αυτό της Κύπρου ίσως ήταν το χειρότερο.Οι κωλομακαβαίοι 80%-20% την είχαν τη διαιτησία!

29/05/2005, 00:53:37
quote:
Ρε Avallon κοίτα πρώτα τα τεράστια κόμπλεξ του δικού μας λαού και άστους αυτούς.

quote:
Ας κοιτάμε πρώτα τα δικά μας απωθημένα και μετά μιλάμε για τους άλλους.Άιντε...

Kost οι απαντήσεις σου είναι αφοπλιστικές!
Ειδικά αυτό το :

quote:
Δεν θυμάμαι ποιοί το είπαν και βαριέμαι να ψάχνω.Πάντως το είπαν!!Να είσαι σίγουρη για αυτό.

Οτι πεις αγόρι μου... Για να το λές εσύ...
Πάντως αν κάποια στιγμή ξεβαρεθείς και εδεήσεις να το ψάξεις λίγο... μην μας ξεχάσεις... Ε πως να το κάνουμε, έχουμε αγωνία...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Deva_ParinitoΜέλος
29/05/2005, 10:14:22
Δυο φίλοι αντάμωσαν τυχαία,
στου Βερολίνου την μεριά,
κι αποφασίσανε παρέα,
να κάνουν βόλτα στα στενά.
Ο ένας ήταν Γερμανός,
ο άλλος ήτανε Εβραίος.

‘Κει που περπάταγαν με φόρα,
φτάνουν στου Τείχους τα μπετά,
κοίτα να δεις, η μαύρη ώρα,
πως τους εμπαίζει ξαφνικά.
Μπροστά πηγαίνει ο Γερμανός,
πίσω πηγαίνει ο Εβραίος.

Στάθηκαν σαν μαρμαρωμένοι,
κι εξαφανίστηκε η λαλιά,
πιο δίπλα κάπου ήταν βαλμένη,
μια πινακίδα με καρφιά.
Κοιτά να δει ο Γερμανός,
κοιτά να δει και ο Εβραίος.

Τότε θαρρείς και σε κρεσέντο,
ξέσπασαν γέλια δυνατά,
η πινακίδα στο τσιμέντο,
έγραφε «Τείχος, Άντε γεια!»
Γελούσε τότε ο Γερμανός,
γελούσε τότε κι ο Εβραίος…

Τα δέοντα,
Deva Parinito

29/05/2005, 10:26:55
Αγαπητή Deva Parinito μέχρι να πέσει το δικό μας "τείχος" δε νομίζω να μπορέσουμε να γελάσουμε... Εύχομαι να πέσει όμως σύντομα και να υπάρξει ισορροπία στο χώρο.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Deva_ParinitoΜέλος
29/05/2005, 10:45:02
quote:
Εύχομαι να πέσει όμως σύντομα και να υπάρξει ισορροπία στο χώρο.

Δεν αρκούν οι ευχές. Αν σας θλίβουν τα εγκλήματα στην Μέση Ανατολή, τι κάνετε για να τα σταματήσετε ? Θα μου πεις, τι μπορούμε να κάνουμε ? Ε, κάτι μπορείτε να κάνετε κι εσείς. Ο καθένας με τον τρόπο του...

Το "Τείχος" υπάρχει μέσα σας. Γκρεμίστε πρώτα αυτό, και μετά βλέπουμε...

Deva

Edited by - Deva_Parinito on 29/05/2005 10:52:09

HermesΜέλος
29/05/2005, 13:31:20
quote:
τι μπορούμε να κάνουμε ? Ε, κάτι μπορείτε να κάνετε κι εσείς

Τιποτα απολυτως...οσο ειμαστε τοσο λιγοι.Βλεπεις οι Ελληνες εχουν καλυτερα προβληματα να ασχοληθουν απο τους αδικους πολεμους στον κοσμο.Αλλα να δω τι θα γινει οταν ο πολεμος ειναι προ των πυλων, τοτε θα μας νοιαζει...να δω πως θα εκαναν ολοι αν εσφαζαν τα παιδια της Ελλαδας...τοτε θα ασχοληθουν ολοι.Μονο αμα γινουμε μια φωνη, μια γροθια στην επεκτατικη πολιτικη του Israel, καθε ανθρωπος καθε λαου.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣΝέο Μέλος
29/05/2005, 13:41:39
ΦΙΛΕ KOST ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ.(ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΦΥΛΕΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕ Ο ¨ΦΙΛΟΣ¨ ΜΟΥ.
Deva_ParinitoΜέλος
29/05/2005, 14:39:05
quote:
να δω πως θα εκαναν ολοι αν εσφαζαν τα παιδια της Ελλαδας...

Τα παιδιά της Ελλάδας σφάζονται κάθε μέρα. Τα σφάζει η ίδια η Ελλάδα. Άνοιξε τα μάτια σου και θα τα δεις! Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, μην κάνεις τίποτε. Δεν σου 'βαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό...

Deva

Edited by - Deva_Parinito on 29/05/2005 14:48:52