ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yiannos Cyprus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Jiannis24Νέο Μέλος
19/10/2007, 17:04:39
Πολεμος θα γινει ενω θα ειμαι εγω φανταρος,οπως καταλαβαινετε δεν εχετε να φοβαστε τιποτα,χαλαρωστε,το ~εχω.
(Εχω Και τηλεκάρτα)
19/10/2007, 17:24:24
"Δεν κατεεις πραμα..."

Jiannis24Νέο Μέλος
19/10/2007, 18:08:24
Κατέω την άγνοια πολλών "διαβασμένων"...

Ελλάδα και ήλιο..O Πρώτος να βλέπω

20/10/2007, 09:32:53
Kαι αμα σου λεγαν οτι ο πολεμος θα παρει "αναβολη", λογω "σπουδων", εσυ τι θα κανεις?

Ας παραμεινουμε σοβαροι ετσι?! Η αγνοια πια ειναι? ΝΑ περιμενεις να γινει ενας πολεμος? Αυτο ειναι το σοβαροτερο θεμα, ή οτι κινδυνευει η Ελλας να υπονομευτει απο καποιους 300 (συγχρονους) που καμια σχεση δεν εχουν με τους 300 του Λεω ???

Jiannis24Νέο Μέλος
22/10/2007, 01:22:30
Είναι γελοίο να καθόμαστε και να προβλεπουμε και να περιμενουμε ποτε θα γίνει πολεμος..ας τον ξεκινήσουμε τωρα,Εμεις...(πλάκα κάνω).

Αλλα οτι ειναι κοντά κάποια μεγάλη ανατροπη στα πολιτικά και στρατιωτικα δεδομενα δεν ειναι δύσκολο να το καταλαβεις,εκτος και αν δεν θες,
Άγνοια-ημί μάθεια πες το όπως θές..

MIXAHL32Μέλος
22/10/2007, 01:50:22
Στην Τουρκια εγκριθηκε απο την εθνοσυνελευση τους,απο'τι ξερετε,εισβολη σε εδαφος του Ιρακ.Ηδη εχουν αρχισει εχθροπραξιες.Εχουν σκοτωθει 15 τουρκοι στρατιωτες και αλλοι 15 αγνοουνται αν δεν κανω λαθος.
Με λιγα λογια εχουμε εξελιξεις.
kostakisΜέλος
22/10/2007, 09:34:24
Καλημέρα σε όλους

quote:
Αλλα οτι ειναι κοντά κάποια μεγάλη ανατροπη στα πολιτικά και στρατιωτικα δεδομενα δεν ειναι δύσκολο να το καταλαβεις,εκτος και αν δεν θες

quote:

Φυσικά και έχουμε εξελίξεις και μάλιστα σε πολύ βαθύτερο ορίζοντα από αυτόν που θέλουν κάποιοι να μπορούμε να διακρίνουμε. Το κακό είναι ότι δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες (άλλωστε με αυτούς που ηγούνται, δνε μπορούσαμε να προσβλέπουμε και σε κάτι καλύτερο).

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

stavros77Μέλος
22/10/2007, 13:21:08
Αγαπητοί φίλοι είναι αυτό που λέγαμε.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ημερομηνίες αλλά είναι φως φανάρι ότι η χύτρα πλέον σφυρίζει πολύ επικίνδυνα.....

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

22/10/2007, 15:56:06
-TΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
- ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΧΥΤΡΑ! ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ!
- 1)ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΑΙ
- 2)ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

22/10/2007, 16:14:22
quote:

Στην Τουρκια εγκριθηκε απο την εθνοσυνελευση τους,απο'τι ξερετε,εισβολη σε εδαφος του Ιρακ.Ηδη εχουν αρχισει εχθροπραξιες.Εχουν σκοτωθει 15 τουρκοι στρατιωτες και αλλοι 15 αγνοουνται αν δεν κανω λαθος.

Mαλλον δεν τα βλεπετε σωστα...

ΔΕΝ "ΕΧΟΥΜΕ" ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΄(ή οπως εσεις θελετε να το αποκαλειτε)... αλλα ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

ΔΕΝ "ΕΧΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... αλλα οι ΤΟΥΡΚΟΙ...

ΔΕΝ "ΕΧΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ... αλλα οι ΤΟΥΡΚΟΙ...

Η ιστορια με το PKK (το Κουρδικο Εργατικο Κομμα) ξεκιναει στα τελη του 1994, με αποκκορυφωμα το 1995... Δηλαδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ουτε Θεοσταλτο! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

Ειναι 2 διαφορετικα "μετωμα" που ο στρατος της Τουρκιας δεν μπορει να αντιμετωπισει, αν "διχαστει"...

Βλεπουμε επισης οτι απο το 1995 και μετα, εχουν υποστει (οι Τουρκοι) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ σε ανθρωπινο και δη στρατιωτικο υλικο... και μιλαμε για 4.000 ΑΝΤΑΡΤΕΣ, με ελαχιστο οπλισμο, σε αμεση συγκρουση με, τουλαχιστο, 100.000+ Τουρκους στρατιωτες και Ειδικων Δυναμεων, χωρια τα επιθετικα ελικοπτερα, αεροπλανα, πυροβολικο, αρματα μαχης κτλ...