- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Edited by - zip on 15/03/2011 18:22:51
Τώρα.. ρωτάς αν είμαι διπλός!
Είχα κάποτε λογαριασμό εδώ. Μετά έγραφα στο mystica. Οταν ξαναγύρισα έχασα τους κωδικούς μου και άνοιξα ετούτον.

quote:
SpacegirlΓι`αυτό με περίμενες? Απορώ γιατί ν`αναρωτιέσαι βρε ``ντε βρε ντε`` αφού το ήξεραν μόνο 3 ψάξε αυτά τα 3. Εκτός αν δεν σου λένε! [ Δεν τα ρώτησα να σου πω την αλήθεια δηλ. ]
Τώρα.. ρωτάς αν είμαι διπλός!
Είχα κάποτε λογαριασμό εδώ. Μετά έγραφα στο mystica. Οταν ξαναγύρισα έχασα τους κωδικούς μου και άνοιξα ετούτον.
[ Και ποιος ήταν ο λογαριασμός που έχασες τους κωδικούς του ; ]
quote:
SpacegirlΠαρεπιπτόντως, απο που συμπεραίνεις οτι εγώ γνωρίζω το ``ντε βρε ντε``?
Έλα ντε ...
Απλά, έψαξα σε κάποιες παλιότερες δημοσιεύσεις σου.
Edited by - zip on 15/03/2011 18:39:44

Τώρα! στην ερώτηση μου Παρεπιπτόντως, απο που συμπεραίνεις οτι εγώ γνωρίζω το ``ντε βρε ντε``? απαντάς ``έλα ντέ`` και μετά συμπληρώνεις ``Απλά, έψαξα σε κάποιες παλιότερες δημοσιεύσεις σου``ν`τάξει λέω καλά τα πάς συνέχισε...

quote:
SpacegirlΔεν αποφεύγω απλά. Δεν βρίσκω το λόγο να σου πώ με τι λογαριασμό έγραφα το 2006. Απορώ μάλιστα που έχεις την απαίτηση να σου πώ. [ Δεν έχω απάιτηση, χαλάρωσε. Απλά, σε ρώτησα. ]
Άμα σου δώσω έναν λόγο να απαντήσεις στην ερώτησή μου, θα απαντήσεις ;
quote:
Άμα σου δώσω έναν λόγο να απαντήσεις στην ερώτησή μου, θα απαντήσεις ;
Nα σε πώ!
Επειδής έτυχε να παρακολουθήσω την όλη ιστορία του deva και επειδής έγραφα και στο mystica και επειδής Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του λέω να μην σε απαντήσω!!
έγινε τα λέμε....

Τελικά δεν είσαι και τόσο έξυπνος όσο θα ήθελες.
Και δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?
Και δε με λές εσύ που δηλώνεις ευθαρσώς ότι έχεις 500 λογαριασμούς και δεν ξέρω πόσους έτσι για να μην σε αντιγράψουν, δεν σου έχει ζητηθεί να τους δηλώσεις?
Και μην μας πείς οτι αυτά τα ανέφερες ΠΧ γιατί θα τραβήξω τις κοτσίδες μου. Αντε να κρυφτείς ρε καρντάσι πίσω απο το Λευκό Πύργο να δείς αν έρχομαι? δε

quote:
SpacegirlΚαι δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?
[ Α, κάνεις και τέτοια ;;; Πονηρούλα ... Να τα λες βρε αυτά, να τα μαθαίνουμε ...
]
Και δε με λές εσύ που δηλώνεις ευθαρσώς ότι έχεις 500 λογαριασμούς και δεν ξέρω πόσους έτσι για να μην σε αντιγράψουν, δεν σου έχει ζητηθεί να τους δηλώσεις?
[ Δεν έχω. Είχα. Και δεν χρειάστηκε να τους δηλώσω. Διεγράφησαν. ]
Και μην μας πείς οτι αυτά τα ανέφερες ΠΧ γιατί θα τραβήξω τις κοτσίδες μου. Αντε να κρυφτείς ρε καρντάσι πίσω απο το Λευκό Πύργο να δείς αν έρχομαι? δε
[ Εγώ εύκολα κρύβομαι πίσω από τον Λευκό Πύργο άμα θέλησω. Εσύ δεν ξέρω που θα κρυφτείς, γιατί δεν κρύβεσαι κι εύκολα πανάθεμά σε ...
]
Edited by - zip on 15/03/2011 21:48:59

quote:
Θα πρέπει βέβαια να σου υπενθυμίσω πως το να δηλώνεις πως είσαι διπλός λογαριασμός, πολύ πιθανόν να προκαλέσει την αντίδραση των υπευθύνων του esoterica.gr. Και δεν αποκλείεται [ παρ' όλο που εσύ δεν με απαντάς στην ερώτησή μου ] να σου ζητηθεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για την ύπαρξη των δύο λογαριασμών. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Dr Jekyll Mr Hyde. Δηλ. ήδη σ' αυτό το θέμα, έχουμε δύο μέλη του φόρουμ που παραδέχονται πως έχουν διπλούς λογαριασμούς.
Δεν παίζεσαι!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε βλέπω λίαν συντόμως ντυμένο χωροφύλακα!!!
Άντε ρε τεράστιε και σ΄ανώτερα!!!
http://4.bp.blogspot.com/_NsGK5gN_6qw/Sb_kr7f_UYI/AAAAAAAABng/5tYcu-krGFI/s1600-h/17-3-09_1.jpg
I never said that I may deceive all the people all the time.
It's enough for a human to do either one or the other.
Edited by - ζουζου on 16/03/2011 00:34:03
quote:
Τα τρία χαρακτηριστικά ενός Παρθένου.. καλός, κακός και άσχημος hello zip δεν είμαι καμμία απο αυτές που νομίζεις
Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του, φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει..
Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.
Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια από τα δεξιά...
Τον χαβά του άλλος.
Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει:
-Φίλε, αυτό που γκαμάς, έφυγε !!!!!!!!
http://www.krassanakis.gr/gelio.files/image014.gif
Λοιπόν, στο θέμα μας. Dr Jekyll Mr Hyde, στην αρχή του πολύ ενδιαφέροντος θέματός σου [ θα σου βγάλω λαγό σε λίγο ... χα, χα, χα ], λες :
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΘα ήθελα επίσης να μιλήσουμε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και το περιεχόμενο του λόγου αυτών των δεύτερων(τρίτων, τέταρτων..) λογαριασμών.
Λοιπόν, πάρε μία μέθοδο που μας την προσφέρει απλόχερα η Spacegirl χωρίς ασφαλώς να το αντιλαμβάνεται η ίδια :
quote:
SpacegirlΚαι δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?
Γουστάρεις να το κάνω τάλαρα το παραπάνω ; Κοίτα ... Ξέρεις τι λέει παραπάνω η "δεν είμαι καμμία απο αυτές που νομίζεις"; Λέει πως ναι μεν είναι διπλός λογαριασμός, αλλά στην περίπτωση που αποκαλυφθεί πως είναι [ καλή ώρα δηλ ] και αν της ζητηθεί από τους υπεύθυνους να πει ποιος είναι ο αρχικός λογαριασμός της, θα διαλέξει έναν από το τσουβάλι, όπως λέει [ άραγε τι εννοεί το σπουργιτάκι ; ] και θα τους τον πασάρει. Δηλ. - και το λέει ξεκάθαρα - θα κοροϊδέψει την διαχείριση και τους υπεύθυνους του χώρου, θα τους παραπλανήσει και θα τους δώσει έναν μουσαντέν λογαριασμό ότι τάχαμ είναι αυτός ο αρχικός της. Αυτό λέει.
Βέβαια δεν μας εξηγεί γιατί να το κάνει αυτό, εφ' όσον για τον αρχικό λογαριασμό της ισχυρίζεται πως έχει χάσει τους κωδικούς και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να αποκρυφθεί. Ούτως ή άλλως δηλ. αυτός ο αρχικός λογαριασμός, αν και εφ' όσον είναι χαμένοι οι κωδικοί πρόσβασης, δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Γιατί να θέλει κάποιος να παραμείνει κρυφός ; Δηλ. αν εγώ έχω έναν αρχικό λογαριασμό και χάσω ρε παιδί μου τους κωδικούς του και φτιάξω έναν δεύτερο και συνεχίζω να γράφω, ε, γιατί να θέλω να κρύβω τον πρώτο και μάλιστα να φτάσω σε σημείο να κοροϊδέψω και τους υπεύθυνους αν μου ζητήσουν να τους πως ποιος είναι ;
Τσίου τσίου, τσίου τσίου ... σπουργιταάκιι !!!
[ α! να σε πω και κάτι άλλο τζάνουμ : ο τρόπος που γράφεις σε δίνει ξερά μπρε χαϊβάν' ]
Edited by - zip on 16/03/2011 08:34:49
Ένας καθηγητής φιλοσοφίας μπαίνει στην αίθουσα. Αφού καλησπερίζει του φοιτητές του, τους ενημερώνει πως θα τους διηγηθεί μια ιστορία.
Καθηγητής: Ήταν μια φορά ένας νεαρός άνδρας και ένας μεσήλικας. Αποφάσισαν να ανέβουν μια απότομη πλαγιά ενός βουνού για να δουν τη θέα από την κορυφή. Και οι δυο τους ήθελαν να ανέβουν στην κορυφή. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ ανέβαιναν, σταμάτησαν να ξεκουραστούν. Ο νεαρός άνδρας καθώς έβλεπε τον μεγαλύτερό του να σταματάει σε χαμηλότερο σημείο της πλαγιάς, σκέφτηκε πως δεν υπήρχε λόγος να ανέβει πιο ψηλά. Αρκέστηκε να δει την θέα από το σημείο όπου είχε φτάσει. Φώναξε στον μεγαλύτερο άνδρα: «Δε μπορείς να φανταστείς τι υπέροχη θέα βλέπει κανείς από αυτό το σημείο;».
Ο μεσήλικας τότε αποφάσισε να ανέβει σε ένα πιο ψηλό σημείο, για να αποδείξει στον νεαρό ότι είχε τις δυνάμεις να το κάνει, αλλά κυρίως για να δει κι αυτός τη θέα από πιο ψηλά.
Καθηγητής: Επομένως, ποιος πιστεύεται ότι έφτασε στη κορυφή του βουνού πρώτος;
Μαθητής πρώτος: Σίγουρα ο νεαρός, ο οποίος θα ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση.
Μαθητής δεύτερος: Ίσως ο μεσήλικας, που είχε μεγαλύτερη επιμονή.
Καθηγητής: Δεν έχει σημασία παιδιά ποιος έφτασε πρώτος. Όπως δεν έχει σημασία αν δεν τα κατάφερε κανείς τους. Στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι η προσέγγιση της κορυφής που είναι η αλήθεια. Καθώς επίσης η θέληση να συνεχίζουμε να την αναζητούμε, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός ο δρόμος. Όσο κοντύτερα στην αλήθεια βρισκόμαστε, τόσο καλύτερα μπορούμε να αντιληφθούμε την ζωή μας και την θέση μας στην κοινωνία.
Οι μαθητές έμειναν άφωνοι! Ένας όμως ρώτησε: «Μα καλά πως είναι δυνατό να μας μιλάτε για αλήθεια και να μας παραπλανείτε δια μέσω μιας ψεύτικης ερώτησης; Εφόσον όπως υποστηρίζεται δεν είχε τελικά σημασία η ερώτηση;
Καθηγητής: Μα αυτό είναι το μυστικό της αναζήτησης. Αν το αληθινό είναι ο στόχος μας, το ψεύτικο θα αποτελέσει την αφορμή για αυτό το ταξίδι μας. Διότι δεν έχει αξία να γνωρίζεις μόνο το αληθινό, όπως δεν έχει αξία να γνωρίζεις μόνο το ψεύτικο. Σκοπός είναι να μπορείς να αντιληφθείς και τα δύο, ώστε αυτό να αποτελέσει την ώθηση προς τη σωστή πλευρά.
Σωστή η παρατήρηση που ειπώθηκε. Θα σας πω τι μου συνέβη πριν χρόνια. Μια μέρα, καθώς έψαχνα πληροφορίες στο διαδίκτυο, βρήκα έναν πρώην φοιτητή μου ο οποίος είχε αναρτήσει απόψεις μου από τις σημειώσεις του Πανεπιστημίου, παρουσιάζοντάς τες ως δικές του. Πολλοί χρήστες τον συγχάρηκαν για τις γνώσεις του και τις απόψεις του, οι οποίες όμως άνηκαν σε εμένα. Έτσι λοιπόν θα μπορούσα να του αφήσω κι εγώ ένα μήνυμα σχολιάζοντας πως δεν ήταν έντιμο αυτό που έκανε να χρησιμοποιήσει απόψεις άλλων και να τις παρουσιάζει ως δικές του. Δεν θα ήταν σωστή αυτή μου η στάση;
Μαθητής: Σίγουρα θα ήταν σωστό.
Καθηγητής: Όμως προτίμησα να τον συγχαρώ για το γεγονός αυτό. Ότι χρησιμοποίησε πληροφορίες από τις σημειώσεις μου ώστε να τις αναρτήσει στη προσωπική του σελίδα. Επομένως, εσύ που το θεώρησες σωστό, θεωρείς πως έπραξα λάθος;
Μαθητής: (σκεπτικός) Όχι.
Καθηγητής: Είδες λοιπόν, ακόμη και αν νομίζουμε ότι έχουμε προσεγγίσει την αλήθεια, δεν πρέπει ποτέ να είμαστε απολύτως σίγουροι. Διότι η αλήθεια είναι αποτέλεσμα της κριτικής σκέψης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το ερώτημα που έθεσα δεν ήταν άσκοπο αλλά ούτε και ψεύτικο. Δεν αφορούσε όμως το νόημα της ιστορίας.
Ο άνθρωπος κάνει κύκλους γύρω από την ζωή μέχρις ότου να επέλθει ο θάνατος.
Καλή σου μέρα...
quote:
α! ζουζου μου σε ερωτευτηκα!
Μη μου τι λες έτσι κοκκινίζω!!!
Θέλω να μου μιλάς πιο πρόστυχα.. με φτιάχνει!!!
Γενικά πάντως μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.. χαχαχα...
Edited by - ζουζου on 16/03/2011 14:14:20
Πως τόκανες κι σε σένα φαίνεται το σκυλάκι κι σεμένα όχι!!!
κλαψ,, κλαψ... κλάψ!!!!!
Δεν είναι δίκιο!!!