- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
SpacegirlΚαι δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?
zip
Γουστάρεις να το κάνω τάλαρα το παραπάνω ; Κοίτα ... Ξέρεις τι λέει παραπάνω η "δεν είμαι καμμία απο αυτές που νομίζεις"; Λέει πως ναι μεν είναι διπλός λογαριασμός, αλλά στην περίπτωση που αποκαλυφθεί πως είναι [ καλή ώρα δηλ ] και αν της ζητηθεί από τους υπεύθυνους να πει ποιος είναι ο αρχικός λογαριασμός της, θα διαλέξει έναν από το τσουβάλι, όπως λέει [ άραγε τι εννοεί το σπουργιτάκι ; ] και θα τους τον πασάρει. Δηλ. - και το λέει ξεκάθαρα - θα κοροϊδέψει την διαχείριση και τους υπεύθυνους του χώρου, θα τους παραπλανήσει και θα τους δώσει έναν μουσαντέν λογαριασμό ότι τάχαμ είναι αυτός ο αρχικός της. Αυτό λέει.Βέβαια δεν μας εξηγεί γιατί να το κάνει αυτό, εφ' όσον για τον αρχικό λογαριασμό της ισχυρίζεται πως έχει χάσει τους κωδικούς και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να αποκρυφθεί. Ούτως ή άλλως δηλ. αυτός ο αρχικός λογαριασμός, αν και εφ' όσον είναι χαμένοι οι κωδικοί πρόσβασης, δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Γιατί να θέλει κάποιος να παραμείνει κρυφός ; Δηλ. αν εγώ έχω έναν αρχικό λογαριασμό και χάσω ρε παιδί μου τους κωδικούς του και φτιάξω έναν δεύτερο και συνεχίζω να γράφω, ε, γιατί να θέλω να κρύβω τον πρώτο και μάλιστα να φτάσω σε σημείο να κοροϊδέψω και τους υπεύθυνους αν μου ζητήσουν να τους πως ποιος είναι ;
Τσίου τσίου, τσίου τσίου ... σπουργιταάκιι !!!
[ α! να σε πω και κάτι άλλο τζάνουμ : ο τρόπος που γράφεις σε δίνει ξερά μπρε χαϊβάν' ]
Τι φτηνή,κακοήθης και παράλληλα ξεδιάντροπη πολιτική. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα? Υποδεικνύεις εσύ στους διαχειριστές τι πρέπει να κάνουν?
Ποιος είσαι εσύ που υποδεικνύεις στη διαχειριστική ομάδα τι πρέπει να κάνουν?
Να σου πώ εγώ ποιός είσαι zip. Eίσαι αυτός που αμφισβήτησε όχι μόνο τη διαχειριστική ομάδα του esoterica αλλά και τον ``συνολικά υπεύθυνο`` του esoterica.
Kαι περιμένεις λοιπόν, ο ``συνολικά υπεύθυνος`` του esoterica να ευαισθητοποιηθεί, ή να ευθυνοποιηθεί, ή να απειληθεί, δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά νομίζω ότι πρώτον ο ``συνολικά υπεύθυνος`` θα πρέπει να έχει φυλάξει μια ειδική θέση στην καρδιά του για σένα, και δεύτερον ο ``συνολικά υπεύθυνος`` θα έπρεπε να σε έχει κηρύξει ως ανεπιθύμητο στις ομάδες συζήτησης του esoterica μιας και δημιουργείς συνεχώς προβλήματα στις ομάδες συζήτησης.
Συνεπώς ο τελευταίος που θα πρέπει να υποδεικνύει στους διαχεριστές τι πρέπει να κάνουν είσαι εσύ.
Το κειμενάκι σου πιο κάτω κατηγορηματικότατο και ειρωνικότατο προς τον ``συνολικά υπεύθυνο`` του esoterica...
quote:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=54&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9906libero
Συγχαρητήρια στον συνολικά υπεύθυνο του ESOTERICA, Μιχάλη Βίνο!zip
Είναι ακόμη συνολικά υπεύθυνος του esoterica.gr ο Μιχάλης ; libero, έχεις χάσει πολλλαααααά επεισόδια αγόρι μου, πολλλααααά....
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω ρε libero ; Ακριβώς αυτό που κάνεις τώρα. Λες :
libero
Συγχαρητήρια στον συνολικά υπεύθυνο του ESOTERICA, Μιχάλη Βίνο!zip
Αναφέρεις ένα όνομα. Γιατί ρε φίλε ; Γιατί ρε φίλε δεν λες "Συγχαρητήρια στον administrator του ESOTERICA" ; Γιατί αναφέρεις όνομα ; Δηλ. τώρα εσύ θες να θυμώσει ας πούμε ο Μιχάλης Βίνος ; Δηλ. ειρωνεύεσαι εσύ τώρα τον Μιχάλη Βίνο ; Και ποιος είσαι εσύ ρε libero ; O libero ;
Δηλ. ο liberο ειρωνεύεται τον Μιχάλη Βίνο. Χέστηκε πατόκορφα ο Μιχάλης Βίνος που τον ειρωνεύεται ο libero. Το ίδιο βέβαια θα χεζόταν και ο κάθε επώνυμος που τον ειρωνεύεται ένας ανώνυμος.
Και γιατί αναφέρεις το όνομα ; Για να μάθουμε πως τον συνολικά υπεύθυνο του esoterica.gr τον λένε Μιχάλη Βίνο ; Και τι μας νοιάζει ρε μεγάλε ;
Έπειτα, εσένανε γιατί σ' αφήνουνε και γράφεις ; Δεν σε διαγράψανε ; Δηλ. εμ σ' αφήνουνε, εμ τους κατηγορείς. Ωραίος ρε φίλε ... Πάρε με στο γάμο σου να σου πω "και του χρόνου" ...
Edited by - zip on 16/12/2010 23:45:21

quote:
Και δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?
Καταγγέλω και εγώ με τη σειρά μου την κακόβουλη προσπάθεια του μέλους zip, όπου διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου με κατηγόρησε οτι προσπαθώ να εξαπατήσω τη διαχειριστική ομάδα του εσωτέρικα.
Για να αποδείξω την ελαφρότητα που διέπει τον zip στην πρώτη προσπάθεια του να με θίξει, είπα οτι ``Και δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?` Είπα λοιπόν ``και δεν διαλέγω`` δεν είπα οτι θα διαλέξω όπως με κατηγορεί παρακάτω.
Είναι εμφανές οτι το μέλος zip εσκεμμένα έδρασε κατ`αυτόν τον τρόπο με άγνωστο σκοπό. Ζητώ να του επιβληθούν οι κατάλληλες κυρώσεις, όπως συνηθίζεται στις ομάδες συζήτησης.

Edited by - Spacegirl on 16/03/2011 19:17:37
quote:
SpacegirlΤι φτηνή,κακοήθης και παράλληλα ξεδιάντροπη πολιτική. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα? Υποδεικνύεις εσύ στους διαχειριστές τι πρέπει να κάνουν? [ Όχι, καθόλου. Απλά αναλύω τις δικές σου κουβέντες ]
Ποιος είσαι εσύ που υποδεικνύεις στη διαχειριστική ομάδα τι πρέπει να κάνουν? [ Αυτός που είμαι ]Να σου πώ εγώ ποιός είσαι zip. Eίσαι αυτός που αμφισβήτησε όχι μόνο τη διαχειριστική ομάδα του esoterica αλλά και τον ``συνολικά υπεύθυνο`` του esoterica.
Kαι περιμένεις λοιπόν, ο ``συνολικά υπεύθυνος`` του esoterica να ευαισθητοποιηθεί, ή να ευθυνοποιηθεί, ή να απειληθεί, δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά νομίζω ότι πρώτον ο ``συνολικά υπεύθυνος`` θα πρέπει να έχει φυλάξει μια ειδική θέση στην καρδιά του για σένα, και δεύτερον ο ``συνολικά υπεύθυνος`` θα έπρεπε να σε έχει κηρύξει ως ανεπιθύμητο στις ομάδες συζήτησης του esoterica μιας και δημιουργείς συνεχώς προβλήματα στις ομάδες συζήτησης.
Δεν δημιουργώ καθόλου προβλήματα και αυτά που ξέρεις για να δημιουργείς εντυπώσεις, άσ' τα γιατί δεν σε παίρνει. Συμμετέχεις σε ένα θέμα που ασχολείται με διπλούς λογαριασμούς. Και ενώ παραδέχεσαι πως είσαι διπλός λογαριασμός, παραδίδεις και μαθήματα ηθικής ;;; Πας καλά ρε κοπελιά ;;; Ποιον προσπαθείς να κοροϊδέψεις ;;; ![]()
quote:
SpacegirlΣυνεπώς ο τελευταίος που θα πρέπει να υποδεικνύει στους διαχεριστές τι πρέπει να κάνουν είσαι εσύ.
Το κειμενάκι σου πιο κάτω κατηγορηματικότατο και ειρωνικότατο προς τον ``συνολικά υπεύθυνο`` του esoterica...
Λάθος my dear, λάθος. Αν ο "συνολικά υπεύθυνος" του esoterica.gr είχε θιγεί από το μήνυμά μου, να είσαι σίγουρη πως θα δρούσε ανάλογα. Τα παραπάνω που λες είναι αμιγώς προσωπικές σου απόψεις και το κειμενάκι μου, όπως λες, κάθε άλλο παρά ειρωνικό ήταν προς τον "συνολικά υπεύθυνο". Η δημοσίευση αυτή, υπενθύμιζε απλώς στον libero πως το να χρησιμοποιεί κάποιος ένα όνομα που τυγχάνει να το γνωρίζει αφ' ενός δεν τον δικαιώνει, αφ' ετέρου τον οδηγεί σε μονοπάτια "επικίνδυνα". Κι αυτήν την επικινδυνότητα της υπόθεσης για την ταυτοποίηση των μελών, την έχει σημειώσει και ο ίδιος ο Admin του esoterica.gr.
Σε αυτό το θέμα της ταυτότητας και της δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων, έχεις παρασυρθεί και εσύ γλυκιά μου Περσεφόνη. Σου θυμίζω εκείνο το σπαρακτικό "Γιατί Παύλο μου να μου ζητήσεις συγνώμη? Εγραψες τόσα και τόσα μέσα εδώ, τώρα ο χώρος δεν είναι κατάλληλος?"![]()
quote:
SpacegirlΚαταγγέλω και εγώ με τη σειρά μου την κακόβουλη προσπάθεια του μέλους zip, όπου διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου με κατηγόρησε οτι προσπαθώ να εξαπατήσω τη διαχειριστική ομάδα του εσωτέρικα.
[ Καθόλου κακόβουλη. Εγώ ερμήνευσα αυτά που εσύ έγραψες και απλώς ανέδειξα την αλήθεια και αυτό που πραγματικά κρύβει ο λόγος σου. ]
Για να αποδείξω την ελαφρότητα που διέπει τον zip στην πρώτη προσπάθεια του να με θίξει, είπα οτι ``Και δεν διαλέγω ρε ``ντέ βρέ ντέ`` έναν λογαριασμό από το τσουβάλι αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο και να τους πώ αυτός είναι διαγράψτε τον τι μου το λές δηλαδής?` Είπα λοιπόν ``και δεν διαλέγω`` δεν είπα οτι θα διαλέξω όπως με κατηγορεί παρακάτω.
[ Το ίδιο είναι, υποδηλώνει σκοπιμότητα και υστεροβουλία ]
Είναι εμφανές οτι το μέλος zip εσκεμμένα έδρασε κατ`αυτόν τον τρόπο με άγνωστο σκοπό. Ζητώ να του επιβληθούν οι κατάλληλες κυρώσεις, όπως συνηθίζεται στις ομάδες συζήτησης.
Εγώ τι να ζητήσω να σου επιβληθεί που δημοσιεύεις προσωπικά μου στοιχεία ; α ; ![]()
![]()
quote:
(αν συμβει μπορω να βλεπω;)
Κι εγώ θέλωωωω!!!!!!!
http://www.krassanakis.gr/gelio.files/image014.gif
I never said that I may deceive all the people all the time.
It's enough for a human to do either one or the other.
quote:
Εγώ τι να ζητήσω να σου επιβληθεί που δημοσιεύεις προσωπικά μου στοιχεία ; α ;
Ποιός προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει εντυπώσεις!
Ποιόν προσπαθείς να δουλέψεις βρε παλιοπαγαπόντη?
Ποιά προσωπικά σου στοιχεία να δημοσιεύσω όταν εσύ ο ίδιος τα έχεις δημοσιεύσει. Και να ήταν μόνο αυτά?
quote:
Γεια σου Αμαλία,
Εγώ με το πρώτο είμαι ok. Συμφωνώ, και σου λέω πως έχω κάθε καλή πρόθεση να συμμετέχω στο φόρουμ. Όμως, γιατί θα πρέπει να σε συναντήσω, δεν το καταλαβαίνω. Και άντε πες ότι σε συνάντησα, ΣΑΣ συνάντησα δηλ. τι θα βγει ? Και μ' αρέσει που λες "μία ή και περισσότερες συναντήσεις". Δηλ. αν δεν βγει τίποτε με την πρώτη, εγώ θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι πέρα - δώθε στην Αθήνα. Αυτό λες. Ν' αφήσω την δουλειά μου, τις υποχρεώσεις μου, και "- Τι δουλειά κάνεις ; - Να, προσπαθώ να γράψω σ' ένα φόρουμ και πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα". Ρε Αμαλία, δηλ... ως πότε θα σας συναντάω ; Και όλα αυτά για ένα φόρουμ, έτσι ; Όχι για τίποτε άλλο. Για ένα φόρουμ. Για να γράψω, κι εγώ κι ο Μάνος, κι η ΑΤΜΑ, σ' ένα φόρουμ! Τι να πω ... δεν ξέρω. Εμείς μένουμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε απασχολεί εσένα. Πώς θα έρθουμε, που θα μείνουμε, ok, κανένα πρόβλημα για σένα.
Εγώ Αμαλία, να σε συναντήσω δεν γουστάρω. Το τηλ. μου είναι 6972490073, άμα θες να πούμε δυο κουβέντες, πάρε με απόκρυψη, no problem, να τα πούμε. Γιατί να κουβαλιώμαστε Αθήνα ; Και τα τηλ. των παιδιών τα έχεις, πάρε τηλ. - ή πάρε ρε παιδί μου από κάπου και πες να σε πάρουμε εμείς για να μην χρεώνεσαι κιόλας - και τα λέμε. Απλά, όμορφα και εύκολα.
Εγώ αυτά έχω να σου πω.
Έγινε, τα λέμε...
Παύλος Β. Βουλουτιάδης
Μέχρι και το νούμερο του κινητού σου έβγαλες στη φόρα. Oλα είναι γραμμένα και τίποτις δεν σβήνει. Δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει κάποιος στην αναζήτηση ``έγινε τα λέμε`` και ούπς..
Μας δουλεύεις βρε ``ντε βρε ντε`` εσύ είσαι σαν το σκύλο που αφήνει κατουρά παντού για να αφήνει σημάδια. Ακου λέει του τα δημοσίευσα.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8680&ARCHIVE=
Στο παραπάνω link μπορεί να δεί κανείς τα λεγόμενα σου και σε περίπτωση που αρνηθείς οτι αυτά τα έγραψες εσύ, διάβασε εκτός απο το 1ο και το 2ο πόστ.
Ασε τα τάλαρα και τα μαγκίτικα καθώς και τα αν με παίρνει ή αν δεν με παίρνει..

Edited by - Spacegirl on 16/03/2011 22:05:24
Γιατί το έσβησες?

Για να μπουμε ετσι λιγο και στα δρωμενα![]()
![]()
quote:
Spacegirl, θα σου πω μονάχα το εξής : Εγώ δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ προσωπικά μου στοιχεία.
ντάξει zip σε πιστεύω.
Μεγάλος άνθρωπος είσαι, σοβαρός είσαι, μορφωμένος είσαι γιατί να μην σε πιστέψω. Για να το λές, έτσι θα είναι. Τα φαινόμενα καμμιά φορά απατούν. Πιστεύω να γίνονομαι αντιληπτή ![]()

quote:
Spacegirlντάξει zip σε πιστεύω.
Μεγάλος άνθρωπος είσαι, σοβαρός είσαι, μορφωμένος είσαι γιατί να μην σε πιστέψω. Για να το λές, έτσι θα είναι. Τα φαινόμενα καμμιά φορά απατούν. Πιστεύω να γίνονομαι αντιληπτή
Πολύ καλά. Αφού λοιπόν με πιστεύεις, τότε θα πρέπει :
α) Να ζητήσεις δημόσια συγνώμη από τους αναγνώστες αλλά και από τους υπεύθυνους του φόρουμ για την προσπάθεια παραπλάνησής τους, βάζοντας μία εντελώς άσχετη δημοσίευση ισχυριζόμενη πως είναι δική μου.
β) Μιας και είσαι διπλός λογαριασμός, να πεις δημόσια ποιος είναι ο άλλος σου λογαριασμός.
Πιστεύω να έγινα και εγώ με την σειρά μου αντιληπτός ![]()
quote:
.ΤΟ έχεις αναρρωτηθεί για το ΣΑΜΑΕΛ,τον ΟΣΣΟ κτλ?
Κανεις λαθος να αποριπτεις αυτους τους ανθρωπους και μαλιστα τελεσιδικα
Το οτι παρερμηνευσαμε τις προτροπες τους δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις
ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Αυτην πρεπει να επανεξετασουμε
Αν επανεξετασουμε αυτη ,τοτε ολη η υπαρξη θα απλωνει μαζικα τις εξηγησεις μπροστα μας
Ξαναλεω η θεωρια δεν ειναι για να κρεμαστουμε απο αυτην
Η μεγαλυτερη χρηστικοτητα της ειναι για να μας επιβεβαιωνει οτι βρισκομαστε στον σωστο δρομο
quote:
Εμεις ομως ,εχουμε συνηθισει να κρεμομαστε απο την ετοιμη γνωση
Που αν την δεις για αυτό που είναι ,είναι ένα σύνολο κυριολεκτισμών και μονοδιάστατων σκέψεων που το άτομο της κάνει και ''νομίζει πως ξέρει'' .Οι Πραγματικές Εμπειρίες είναι η πηγή της Αληθινής γνώσης πέρα απο το μυαλό που σκέφτεται κάτι και το συναισθήματα ασφάλειας και τα ενστικτα του να ανήκεις κάπου,σε μιά ιδέα.
,
quote:
και να παραμελουμε αγνοουμε αυτην που μπορουμε να αποκτησουμε εμεις ,με την δικη μας ανεξαρτητη προσπαθεια
Τη δουλειά σίγουρα εμείς πρέπει να την κάνουμε όσον αφορά τον ευατό μας και τι έχει αποδεχθεί σαν πραγματικότητα του.
Αλλά άτομα ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ μπορεί να βοηθήσουν το ένα το άλλο και όσους ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΕΠισης υπάρχουν και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ που ειναι μαζί με όσους υποστηρίζουν την ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ και βρίσκονται σε πολλά επίπεδα της ύπαρξης.
Απλώς με αφορμή αυτό ,θυμάμαι αυτό που λέει ο Όσσο,''να είσαι μοναχικό λιοντάρι'',να''στέκεσαι σαν νησίδα στις ομάδες που πας'' που το μόνο που έχει σαν αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι να γίνονται εγωιστές και εγκλωβισμένοι στον προσωπικό ευατό τους με όλες τις ψευδαισθήσεις που αποδέχονται.Και αυτό συμβαίνει στους πνευματικόυς χώρους και στη γιόγκα.Είναι απίστευτο το υπερ-εγώ τον ανθρώπων που απλά το ντύνουν με ''μεγαλοιδέες'' για να αισθάνονται ότι ''κάτι κάνουν''.
Με αυτη τη νοοτροπία ο ίδιος ο Όσσο έγινε ένας καρα-εγωιστης,έκανε μετωπική διδασκαλία,συσσωρευσε πλούτη και ''ΝΟΜΙΖΕ ΌΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ'' ΧΑΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.Δεν έχει σημασία αν διαφήμιζε ότι είχε φτάσει το απόλυτο.Mια πλούσια babysitter ¨ηταν σε όσους κοιτούσαν το φαινεσθαι του ''μεγάλου δασκάλου''.
quote:
Δυστυχως απο την αρχη ,το συστημα μας εχει καλιεργησει τα λαθος πραγματα και δεν εχει δωσει ουτε καν το στιγμα του πρακτικου,που αντιστοιχει στην πραγματικη μας φυση
Με αυτον τον τροπο μας εχουν μετατρεψει σε εργαλεια εξαρτηματα μιας μηχανης
Πολύ αληθινό!!!!
Όταν εξορισμού στα διάφορα συστήματα γίνεσαι εργαλείο για να συντηρείς αυτόυς που φτιάχνουν τα συστήματα,πως να υπάρξει ελευθερία !!Πως να δεις κάτι ευρύτερο πέρα απο αυτό που τα συστήματα ΘΕΛΟΥΝ να δεις για να σε κάνουν να συνεχίζεις να είσαι υπόδουλος τους και να δουλεύεις για αυτα!
!
Edited by - lydios_pretty_real on 27/02/2016 12:26:30
quote:
Παλεύω με αυτά τα όντα γιατί μοιράζομαι αυτό που μοιράζομαι.
Μοιράζομαι την Αληθινή Ελευθερία πέρα απο την υποδουλωση που ο άνθρωπος υφίσταται απο πολύ παλιά.
Ισως και για αυτο
Η δικη μου συμπληρωση ειναι ........και γιατι συνεχιζουμε ολοι να ειμαστε υποκειμενα των νομων που καθοριζουν και ολους τους αλλους
quote:quote:
.ΤΟ έχεις αναρρωτηθεί για το ΣΑΜΑΕΛ,τον ΟΣΣΟ κτλ?
Κανεις λαθος να αποριπτεις αυτους τους ανθρωπους και μαλιστα τελεσιδικα
Το οτι παρερμηνευσαμε τις προτροπες τους δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις
ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Αυτην πρεπει να επανεξετασουμε
Αν επανεξετασουμε αυτη ,τοτε ολη η υπαρξη θα απλωνει μαζικα τις εξηγησεις μπροστα μας
Ξαναλεω η θεωρια δεν ειναι για να κρεμαστουμε απο αυτην
Η μεγαλυτερη χρηστικοτητα της ειναι για να μας επιβεβαιωνει οτι βρισκομαστε στον σωστο δρομο
Μου πήρε πολύ καιρό για να απελευθερωθώ απο τον υπνωτισμό του Όσσο!
Μπορστά μου ήταν και δεν το έβλεπα.Για το Σάμαελ είχα δει ένα βίντεο που έλεγε ότι για να μάθει κάποιος στη γνωστική κίνηση τα αλχημιστική μυστικά ,θα πρέπει να υποβληθεί σε τεράστιους περιορισμούς.Πάλι βλέπω το μοτίβο διαφήμισης περιορισμών,αυστηρότητας,δήθεν ιερότητας και κανόνων και απόλυτης γνώσης.Και η αλχημεία btw είναι μια μεγάλη βλακεία χαχα ακόμη και αν τη χρησιμοποιεί κανείς μεταφορικα!Δεν είναι για μένα αυτά και για το 2016 .Η ζωή έχει επεκταθεί πολύ απο τότε.
Αύτοι έκαναν τα δικά τους τότε,δημιουργησαν κάρμα με βάση τις επιλογές τους αφού παρέσυραν τόσα άτομα με βάση τις ψεύτικες προσόψεις τους που εν γνώσει τους προέβαλλαν προς τα έξω είτε σαν δόλωμα είτε για το εγώ τους σαν δήθεν δάσκαλοι.Εμείς μπορούμε να κάνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Edited by - lydios_pretty_real on 27/02/2016 12:23:50
quote:
ΕΠισης υπάρχουν και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ που ειναι μαζί με όσους υποστηρίζουν την ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ και βρίσκονται σε πολλά επίπεδα της ύπαρξης.
Ετσι
quote:
Απλώς με αφορμή αυτό ,θυμάμαι αυτό που λέει ο Όσσο,''να είσαι μοναχικό λιοντάρι'',να''στέκεσαι σαν νησίδα στις ομάδες που πας'' που το μόνο που έχει σαν αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι να γίνονται εγωιστές και εγκλωβισμένοι στον προσωπικό ευατό τους με όλες τις ψευδαισθήσεις που αποδέχονται.Και αυτό συμβαίνει στους πνευματικόυς χώρους και στη γιόγκα.Είναι απίστευτο το υπερ-εγώ τον ανθρώπων που απλά το ντύνουν με ''μεγαλοιδέες'' για να αισθάνονται ότι ''κάτι κάνουν''.
.
Για αναρωτησου ομως ,μηπως ο Οσο λεγοντας νησιδα και μοναχικο λιονταρι ......μηπως ενοουσε κατι αλλο
Ομως .......και βεβαια παντα παραφυλαει ο κινδυνος της υπεροψιας ,οπως και ολοι οι αλλοι κινδυνοι
Ειμαστε εδω ομως για να κανουμε ανιχνευση
ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΛΥΠΗΣ ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ,ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Τα συστήματα φτιάχτηκαν απο ανθρώπους.
Άρα τα συστήματα είναι τέλεια.
Δεν χρειάζεται κανένας να απελευθερωθεί απο τα "συστήματα" καθώς τα συστήματα είναι υπέροχα όπως ο ίδιος ο άνθρωπος
Άλλωστε και κάθε πράγμα που κάποιος θα "έκανε" για να απελευθερωθεί απο αυτά θα ήταν και ένας ακόμα περιορισμός
σωστά;
quote:
Ο άνθρωπος είναι τέλειος.
Τα συστήματα φτιάχτηκαν απο ανθρώπους.
Άρα τα συστήματα είναι τέλεια.
Δεν χρειάζεται κανένας να απελευθερωθεί απο τα "συστήματα" καθώς τα συστήματα είναι υπέροχα όπως ο ίδιος ο άνθρωπος
Άλλωστε και κάθε πράγμα που κάποιος θα "έκανε" για να απελευθερωθεί απο αυτά θα ήταν και ένας ακόμα περιορισμός
σωστά;
Τα συστήματα δεν φτιάχτηκαν απο τους ανθρώπους.Μην πας εναντίον στο είδος σου .Μόλις καταλάβεις ότι είσαι σαν τα πουλιά τότε είσαι πραγματικός ανθρωπιστής !
Αν είχα μια ταινία να σου προτείνω πάνω σε αυτό αυτή θα ηταν το Stargate του 1994 που δειχνει τι ήταν ουσιαστικά ο αιγυπτιακός πολιτισμός που μέχρι και σήμερα πιστεύομε ότι κρύβει την απόλυτη αλήθεια.Θα δεις ποιοι φτιάχνουν τα συστήματα,το ρόλο των συμβόλων.Πολύ καλή αναφορά σε αυτό που συμβαίνει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
(γράψε λάθος, μπερδεύτηκα με άλλον - edit)
Edited by - Πύρινος on 27/02/2016 12:37:42
quote:Και πώς το καταλαβαίνεις αυτό;
Μόλις καταλάβεις ότι είσαι σαν τα πουλιά τότε είσαι πραγματικός ανθρωπιστής !
quote:
Μου πήρε πολύ καιρό για να απελευθερωθώ απο τον υπνωτισμό του Όσσο!
Μπορστά μου ήταν και δεν το έβλεπα.Για το Σάμαελ είχα δει ένα βίντεο που έλεγε ότι για να μάθει κάποιος στη γνωστική κίνηση τα αλχημιστική μυστικά ,θα πρέπει να υποβληθεί σε τεράστιους περιορισμούς.Πάλι βλέπω το μοτίβο διαφήμισης περιορισμών,αυστηρότητας,δήθεν ιερότητας και κανόνων και απόλυτης γνώσης.
Γιατι εσυ πιστευεις ,οτι μπορουμε να προχωρησουμε εαν δεν καταφερουμε να αλλαξουμε την πορεια αυτων που συμβαινουν μεσα μας ,και καθοριζουν την λειτουργια μας
Αν μη τι αλλο τις ενεργειες ;
Θελω να μου απαντησεις σε αυτο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ