- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
εδω και μέρες σκεφτόμουν να βάλω αυτό το θέμα για να αναλύσω και να ακούσω γνώμες σχετικά με το φαινόμενο που λέγεται Αννίτα Πάνια και τις εκπομπές που κάνει.
Edited by - Απέριττος on 25/04/2007 12:19:04
Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ...

In anticipation of my resurrection...
Καλώς ήρθες στο forum !
Σε προσκαλώ στα θέματά μου, στη στήλη Άστρα, να γράψεις τις απόψεις σου.
Φιλικά
ΦΙΛΕ ai_olos ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΟΜΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Όταν γίνεσαι μέλος σε κάποιο φόρουμ, χαιρετάς πρώτος & μετά ακολουθούνε τα καλοσωρίσματα των μελών.
Ευχαριστώ .
Καλώς ήρθες και καλή πνευματική καλλιέργια ,προς την τελειοποίηση .
Eύχομαι, με τη σειρά μου, γόνιμες και δημιουργικές συζητήσεις.
Y.Γ.: Mου άρεσε πολύ το ρήμα μοιράζομαι που χρησιμοποίησες.
Θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να το έχουμε πάντα υπ' όψιν, όλοι όσοι έχουμε επιλέξει να συζητάμε.

Εάν δεν βρούμε την Μία Αλήθεια, ελπίζω να βοηθηθούμε να βρούμε τουλάχιστον κάτι που να μας οδηγήσει στην
quote:
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ... ( ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ) ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Χαμογέλα λοιπόν σε Εσένα τη Ζωή και σε Εμάς.
Να είσαι καλά.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ Κρου Ασάν ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ SITE ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΨ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Edited by - Κρου Ασάν on 15/07/2005 02:50:15