ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/09/2011, 14:08:01
quote:
αθεος

το παράσιτο πεθαίνει όταν πεθάνει ο ξενιστής του

Κι εγώ σου λέω. Υπάρχουν παράσιτα που ΔΕΝ πεθαίνουν και συνεχίζουν να ζουν εις βάρος κάποιων οργανισμών. Μπορεί να ζουν παρασιτικά, ναι, αλλά συνεχίζουν να ζουν. Γιατί ειδικά το παράσιτο που λέγεται Εβραίος να πεθάνει δηλ. ; Γιατί να έρθει το τέλος του ; Γιατί να πεθάνει ο "ξενιστής" του παράσιτου δηλ. ;

Θες να το γυρίσουμε τώρα στη μικροβιολογία ; Θες να κάτσω και να ψάξω να βρω παράσιτα που συνεχίζουν να ζουν στους "ξενιστές" τους ; Τι άλλο θα μας πείτε ; Τι άλλο θα μας πείτε ; Τι ;;;

Edited by - zip on 20/09/2011 14:13:03

20/09/2011, 14:12:07
ρε zip έλεος, ο χίτλερ εδώ θέλει να πει ότι οι εβραίοι έτσι όπως λειτουργούν καταστρέφουν εκτός από τους άλλους και τους εαυτούς στους τρανό παράδειγμα η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε από την αμερική πριν 3 χρόνια, κατάφεραν οι τραπεζίτες μεσώ των στεγαστικών στο τέλος να αυτοκαταστραφούν

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

20/09/2011, 14:15:15
δες για παράδειγμα τι λέει ο σμιθ στον νιο στο ματριχ

quote:
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί
σου μια αποκάλυψη, την οποία είχα καθώς προσπαθούσα να ταξινομήσω το είδος
σας: συνειδητοποίησα πως στην πραγματικότητα δεν είστε θηλαστικά. Όλα τα
θηλαστικά του πλανήτη ενστικτωδώς αναπτύσσουν μια φυσική ισορροπία με το
περιβάλλον τους. Εσείς οι άνθρωποι, όμως, δεν το κάνετε. Καταλαμβάνετε μια
περιοχή και πολλαπλασιάζεστε έως ότου κάθε φυσικός πόρος εξαντληθεί. Ο μόνος
τρόπος που έχετε τότε ώστε να επιβιώσετε, είναι να εξαπλωθείτε σε μια άλλη
περιοχή. Υπάρχει ένα ακόμη είδος στον πλανήτη που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Ξέρεις ποιο; Οι ιοί. Οι άνθρωποι είναι το νόσημα, ο καρκίνος του πλανήτη».

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

20/09/2011, 14:15:20
quote:
αθεος

ρε zip έλεος, ο χίτλερ εδώ θέλει να πει ότι οι εβραίοι έτσι όπως λειτουργούν καταστρέφουν εκτός από τους άλλους και τους εαυτούς στους τρανό παράδειγμα η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε από την αμερική πριν 3 χρόνια, κατάφεραν οι τραπεζίτες μεσώ των στεγαστικών στο τέλος να αυτοκαταστραφούν

Κοίτα, άθεε, εγώ περίμενα μια τέτοια απάντηση. Δηλ. σε στυλ, "Ο Χίτλερ θέλει να πει". 'Ντάξει, ok, αφού θέλει να πει αυτό, ok φίλε, κανένα πρόβλημα.

20/09/2011, 14:19:27
ενώ εσύ που πιάστηκες από την λέξη τέλος και έφτιαξες ολόκληρο σενάριο με δράκους ιππότες παρθένες πριγκιποπούλες και λοιπές αρλούμπες είσαι σωστός

Φρίντριχ φον Σίλλερ

20/09/2011, 14:20:53
Καλά, αυτό που λες τώρα για το MATRIX δηλ.

quote:
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου μια αποκάλυψη, την οποία είχα καθώς προσπαθούσα να ταξινομήσω το είδος σας: συνειδητοποίησα πως στην πραγματικότητα δεν είστε θηλαστικά. Όλα τα θηλαστικά του πλανήτη ενστικτωδώς αναπτύσσουν μια φυσική ισορροπία με το περιβάλλον τους. Εσείς οι άνθρωποι, όμως, δεν το κάνετε. Καταλαμβάνετε μια περιοχή και πολλαπλασιάζεστε έως ότου κάθε φυσικός πόρος εξαντληθεί. Ο μόνος τρόπος που έχετε τότε ώστε να επιβιώσετε, είναι να εξαπλωθείτε σε μια άλλη περιοχή. Υπάρχει ένα ακόμη είδος στον πλανήτη που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ξέρεις ποιο; Οι ιοί. Οι άνθρωποι είναι το νόσημα, ο καρκίνος του πλανήτη».

βασικά, είχα σκεφτεί να το παραθέσω κι εγώ. Και τι σημαίνει αυτό ; Ότι οι άνθρωποι είναι ιοί γι' αυτό και θέλει να τους εξοντώσει ; Kατ' αρχήν, υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά εδώ. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα επιλογής, αγαπητέ μου. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουν ούτε οι ιοί, ούτε τα παράσιτα.

Και μου φέρνεις αυτό το παράδειγμα, για να δικαιολογήσεις τι ; Τα λόγια του Χίτλερ ;;;

20/09/2011, 14:26:24
Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας

I rest my case

Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 20/09/2011 14:27:46

20/09/2011, 14:31:04
quote:
αθεος

ενώ εσύ που πιάστηκες από την λέξη τέλος και έφτιαξες ολόκληρο σενάριο με δράκους ιππότες παρθένες πριγκιποπούλες και λοιπές αρλούμπες είσαι σωστός

Εγώ δεν έφτιαξα κανένα σενάριο φίλε μου. Η Ιστορία το έχει φτιάξει το σενάριο. Ο Χίτλερ είχε προειδοποιήσει. Πεντακάθαρα, είχε προειδοποιήσει τι θα συνέβαινε στους Εβραίους μόλις αναλάμβανε την εξουσία. Και σ' αυτό ειδικά το θέμα, της προειδοποίησης δηλ. δεν μπορεί να τον κατηγορίσει κανένας. Κάποιος θα έλεγε "Μπράβο του που όλα όσα έλεγε, τα έκανε πράξη".

Στα τέλη του Ιανουαρίου του 1933 ο Έριχ Λούντεντορφ, ο οποίος, δέκα χρόνια πριν υποστήριξε τον Χίτλερ στο πραξικόπημά του (1923), έγραψε τα εξής σε επιστολή προς τον Χίντενμπουργκ: "Παραδώσατε την πατρίδα μας σε έναν από τους μεγαλύτερους δημαγωγούς όλων των εποχών. Σας δηλώνω επισήμως ότι ο ολέθριος αυτός άνθρωπος θα ρίξει το Ράιχ σε γκρεμό και θα φέρει την δυστυχία για το έθνος μας. Μέλλουσες γενιές θα καταραστούν τον τάφο σας για την πράξη αυτή."

Edited by - zip on 20/09/2011 14:42:43

20/09/2011, 14:32:17
quote:
αθεος

Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας [ Πολύ κλισέ, καθυστερημένε ... βρες τίποτε άλλο ]

I rest my case

Έτσι μπράβο ... τουμπέκα!

Περιμένω να μου εξηγήσει την φράση ο ταγματασφαλίτης ...

Edited by - zip on 20/09/2011 14:37:09

20/09/2011, 14:36:22
quote:
Έτσι μπράβο ... τουμπέκα!

εδώ ταιριάζει το "όλοι γελούν μαζί μου και εγώ ξεκαρδίζομαι"

Φρίντριχ φον Σίλλερ