- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
...και ποιο είναι ακριβώς το κριτήριο με το οποίο θα καθαρίσει το forum, just a man?Κι ακόμα κι αν υπήρχε ένα κοινά αποδεκτό τέτοιο κριτήριο, ποιος θα είχε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει?
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
galadriel,
Ο τρόπος που θα καθαριστή το forum, μερίδιο αυτού αντιστοιχεί σε όλους μας, και αυτό με την συμπεριφορά μας.
Το μόνο που μπορεί να μας δώσει το δικαίωμα να ενεργήσουμε σωστά είναι η συνείδηση μας φίλε μου και μόνο.
Αρκεί να μην την έχουμε σκοτώσει η να μην την έχουμε ντοπάρει.
Αισθάνομαι ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι στο παρόν topic.
Oannes,
Φίλε μου, και ο just κάπως έτσι αισθάνεται τελευταία.
Αν για παράδειγμα φταίνε δέκα πολίτες από ένα κράτος δεν βάζεις σε τιμωρία όλο το κράτος. Και αυτό σε ότι έχει να κάνει με το Edit και το Delete.
Τελικά αναρωτάμε αν σε αυτό το χώρο ποια γίνονται πνευματικές αναζητήσεις, η μήπως έχουμε φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει και η τηλεόραση.
Ποιο topic θα έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα. Νούμερα μηνυμάτων, θεμάτων αλλά τελευταία όλα αυτά χωρίς ουσία.
Ο Χρόνος όμως είναι ένα από ένα από τα πολυτιμότερα δώρα που έχουμε.
Αυτό που λείπει από την Ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων που είναι στην Πνευματική Ζωή είναι Πρόγραμμα. Χάρτης. Πυξίδα.
Γιατί χωρίς αυτά, το πλοίο της Ζωής τους πέφτει από βράχο σε βράχο μέχρι να τσακιστή.
Φίλοι μου, λυπάμαι που κάποιοι από εμάς πιστέψαμε σε αυτό το χώρο με αγαθή καρδιά.
Αλλά τελικά από ότι βλέπω γενικά στην Ελλάδα είμαστε πολύ αγαθοί, και ότι μας λένε το πιστεύουμε. Και στα κοσμικά, και στα πολιτιστικά, και στα πνευματικά. Ας είναι.
Η πρόθεση μου δεν είναι να δημιουργηθεί μια ακόμα ένταση. Αλλά δεν μπορούμε ποια να τα δικαιολογούμε όλα. Και αυτό είναι ανθρώπινο.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω σε αυτό το topic.
Κουράγιο σε όσους έχουν ελεύθερο χρόνο να παραμείνουν.
Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
just a man
999
ΔΗΛ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕDIT KAI TO DELETE? θΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ.
ΤΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΕΛΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ:
1. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΩ
2. ΓΡΑΦΩ ΑΚΥΡΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ, ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΘΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ, ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΘΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Σε ευχαριστώ Gretel.
Θα τα λάβω σοβαρά αυτά που λες και θα κάνω την αυτό κριτική μου.
Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή αγάπη 7Χ7.
Just a man.
999
ευχαριστώ για την άμεση διευκρυνηστική απάντησή σου.
Το θυμήθηκα αμέσως το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι, διότι ως μήνυμα μου είχε κάνει εντύπωση. Μου άρεσε η παρομοίωσή σου:
quote:
Όταν βλέπουμε ένα άνθρωπο ανάπηρο, με ένα πόδι …,
η μόνη αναπηρία που υπάρχει είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο μυαλό μας.
Η λέξη "συνθηματική" που θα έπρεπε να είναι (σύμφωνα με το 2ο μήνυμά σου) "συναισθηματική" τροποποιήθηκε.
Σου ζητώ συγνώμη (μιας και στο συγκεκριμένο μήνυμα έκανα εγώ την διαγραφή), για το σβήσιμο του 2ου διπλού μηνύματός σου αντί για το πρώτο.
Σε κανονικές συνθήκες, όταν πρόκειται περί διπλής αποστολής, αφήνουμε το πρώτο από τα μηνύματα που έχουν γραφεί και σβήνουμε τα αντίτυπα. Στη δική σου περίπτωση δεν αντιλήφθηκα πως η διπλή αποστολή είχε διορθωτικό χαρακτήρα, οπότε η ενέργειά μου ήταν η προαναφερόμενη.
Στην θεματική κατηγορία "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις" υπάρχει ένα θέμα με τίτλο :
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ EDIT ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?
Εκεί μπορούν να γίνονται αναφορές και αιτήσεις για σβήσιμο διπλών μηνυμάτων, με κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το εάν θέλετε να σβηστεί το πρωτότυπο ή το διπλό, τριπλό, κ.λπ. μήνυμα. Επίσης μπορεί όποιος επιθυμεί, να επικοινωνεί για τον λόγο αυτό με τους συντονιστές των forums.
Στο συγκεκριμένο επίσης θέμα μπορεί κανείς να διαβάσει την απάντηση του Admin των Forums, σχετικά με τον λόγο της προσωρινής απενεργοποίησης της δυνατότητας -edit- και -delete- από τα παράθυρα των απαντήσεων κάθε μέλους.
Oannes, απ'ότι είδα, στο συγκεκριμένο θέμα έχεις κι εσύ απαντήσει, ευχόμενος:
quote:
Kατά τ' άλλα, εύχομαι:
1. Kαλή δύναμη για την επίπονη, φαντάζομαι, διαδικασία αναμόρφωσης του esoterica.gr
Οπότε με έχεις λίγο μπερδέψει...
Επίσης, γράφεις:
quote:
Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι απαντήσεις που έχω λάβει από τους υπεύθυνους του site σε αυτό το topic (στο άλλο κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει σε κάποια επιχειρήματα που προέβαλλα), δεν με πείθουν για τις προθέσεις περί γρηγορότερης λειτουργίας του forum, γιατί από τα λίγα που γνωρίζω περί πληροφορικής, η δυνατότητα εισαγωγής εικόνων (που δεν έχει καταργηθεί) επιβαρύνει πολύ περισσότερο από τα κείμενα.
(Η υπογράμμιση δική μου)
Κι εδώ μπερδέυτηκα λίγο.
Η απενεργοποίηση των δύο δυνατοτήτων (edit και delete) δεν έχει καμία σχέση με την αύξηση της ταχύτητας των forums.
Μπορείς πάντως να ανατρέξεις στη σελίδα -2- του παρόντος θέματος, όπου υπάρχει ένας διάλογος μεταξύ μας (εμένα κι εσένα), όπου σου αναφέρω μεταξύ άλλων πως "Μία από τις σημαντικότερες τεχνικές εργασίες που γίνονται είναι και η προσπάθεια βελτίωσης της ταχύτητας με την οποία ανοίγουν οι σελίδες."
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Η απενεργοποίηση των δύο δυνατοτήτων (edit και delete) δεν έχει καμία σχέση με την αύξηση της ταχύτητας των forums.
E τότε με τί ακριβώς έχει να κάνει ; Διότι στον προ ολίγων ημερών διάλογο που διημείφθη μεταξύ ημών έλεγες μεταξύ άλλων:
quote:
η απενεργοποίηση της δυνατότητας edit είναι προσωρινή. Οπότε για όσο χρονικό διάστημα γίνονται τεχνικές εργασίες σχετικά, απλά θα πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω στη συγγραφή των μηνυμάτων.
όπως επίσης και:
quote:
Μία από τις σημαντικότερες τεχνικές εργασίες που γίνονται είναι και η προσπάθεια βελτίωσης της ταχύτητας με την οποία ανοίγουν οι σελίδες.
Tώρα, το γεγονός ότι ευχήθηκα ό,τι ευχήθηκα καθώς και η δεδομένη εκτίμηση που υπάρχει από πλευράς μου για το esoterica, μέσα από το οποίο μοιράζομαι σκέψεις και γνώσεις, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να ασκώ κριτική (πάντως όχι κακοπροαίρετη) σε κάτι που δεν μου αρέσει και που στην προκειμένη έχει να κάνει με την αφαίρεση ενός δικαιώματος το οποίο άπτεται των ιδιαιτεροτήτων του γραπτού λόγου.
Eν ολίγοις, και για να σε ξεμπερδέψω, δεν συνηθίζω να λέω NAI ΣE OΛA και όταν δω κάτι στραβό - πάντα κατά την προσωπική και άρα υποκειμενική μου κρίση - θα το πω.
Δεν θα επανέλθω στο θέμα και θα κάνω λίγη υπομονή μέχρι να επανέλθουν οι δυνατότητες που αφαιρέθηκαν ξαφνικά, έστω και με χρονικούς περιορισμούς.

Αμαλία,
Στην Αγάπη μου δεν υπάρχει κάτι που να μας χωρίζει για να σας συν-χωρέσω.
Το κατάλαβα ότι το έκανες κατά λάθος και όχι επίτηδες.
Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούμε πια να λειτουργούμε σε αυτό το χώρο, αν δεν ξανά γίνει όπως ήταν, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Ας κάνει ο καθένας μας την αυτοκριτική του και ας δούμε πως μπορούμε να πάμε μπροστά.
Ελπίζω να δεχτήκατε με καλή αίρεση την κριτική μου. Όσο εριστικός και αν φάνηκα.
Ας κάνουμε μια να αρχή.
Για όσους από εμάς ελεύθερα το επιθυμούνε.
Το έχω ξανά πει και από άλλο topic.
Γιατί δεν έχουν καταλάβει όλοι, ότι εδώ δεν είμαστε για να δούμε,
ποιος θα γίνει πιο Άγιος πρώτος και ποιος τελευταίος,
ποιος θα πάρει την ρεβάνς της Αγιότητα(Καθαρότητας) είτε στην Γη, είτε στον Ουρανό,
δεν παρουσιάζουμε ηθικά πρότυπα γιατί πολύ απλά δεν είμαστε,
δεν είμαστε εδώ για να δημιουργούμε εντυπώσεις,
δεν είμαστε για να πρωταθλητισμό, ποιος θα κάνει τα καλύτερα ρεκόρ και ποιος θα δώσει τις καλύτερες απαντήσεις,
θα καταλάβαιναν όλοι ότι απλά αυτό που θα πρέπει να έχουμε σαν πορεία πνευματικής αναζήτησης είναι να μοιραζόμαστε τις προσωπικές μας διαδρομές, σκέψεις, βιώματα και στιγμές Αγάπης.
Αυτά για απόψε. Καλό βράδυ εύχομαι σε όλους.
Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή αγάπη 7Χ7.
Just a man.
999
Τεχνικές εργασίες δε γίνονται μόνο σχετικά με το edit και το delete.
Υπάρχει ένα "και" στην όλη υπόθεση:
quote:
Μία από τις σημαντικότερες τεχνικές εργασίες που γίνονται είναι και η προσπάθεια βελτίωσης της ταχύτητας με την οποία ανοίγουν οι σελίδες.
Αρα:
Οσον αφορά τις δύο προσωρινά απενεργοποιημένες λειτουργίες, όπως είπαμε γίνονται τεχνικές εργασίες.
Οσον αφορά δε τις τεχνικές εργασίες γενικότερα, ευελπιστούμε πως θα αυξηθεί αισθητά και η ταχύτητα των forums.
Γειά σου Oannes ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μπήκα και ερώτησα τον Ενδοραμα δυο πράγματα.
Όσο αφορά την μεγαλύτερη πορνοπαραγωγη στο εσωτερικά, και απάντησε πως δεν εννοούσε κατι προσωπικά με κάποιο, μα την κατάσταση…το ΜΠΑΧΑΛΟ που συμβαίνει εδώ μέσα…
Και το δεύτερο, όσο αφορά τους τσακωμούς, μιας και διέκρινα κάποια επιθετικότητα στο λόγο του, μα πάλι διευκρίνισε πως δεν θέλει τους Τσακωμούς, μα το όλο θέμα τίθεται γιατί ορισμένοι δεν δίνουν άλλη επιλογή, από αυτή της φυγής…
Με καλύπτουν οι απαντήσεις, και ζήτησα συγνώμη...Τελος!
Τώρα, αν κάποιος δηλώνει ηλίθιος και λέξεις όπως λες Ψυχή, εξυπνάδα, πνεύμα, κλπ. του είναι άγνωστες, είναι δικαίωμα του, μα νομίζω πως είναι εξίσου δικαίωμα σε κάθε άνθρωπο να εκφράσει τις σκέψεις του πάνω σε αυτά, με τον τρόπο που αυτός νομίζει. Ας μην ξεχνάμε πως αυτό το σιτε, ασχολείται με ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
Τι είναι αυτό?
Ψιλά γράμματα, τόσο ψιλά, ώστε ακόμα και η σκέψη πως με λόγο η πράξη θα βλάψεις τον συνάνθρωπο σου είναι βεβηλωση, μιας και βλάπτεις πρωτα εσενα.
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση στα λόγια μου, το παράδειγμα που έγραψα παραπάνω, A BEAUTIFUL MIND δεν αφορά κανένα μέλος του εσωτερικά.
Το δεύτερο, το να έχεις passpartu στο άγνωστο μέρος….του μυαλού…είναι κατι....σαν το θειο… να παίζει μαζί σου κρυφτούλι…
Και αυτό είναι αρκετα σπάνιο, πολυ έξω από τον διαμορφωμένο σε φυλακή σιγουριάς…ΕΑΥΤΟ.
Το διαφορετικο...
quote:
Ας μην ξεχνάμε πως αυτό το σιτε, ασχολείται με ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.Τι είναι αυτό?
Ψιλά γράμματα, τόσο ψιλά, ώστε ακόμα και η σκέψη πως με λόγο η πράξη θα βλάψεις τον συνάνθρωπο σου είναι βεβηλωση, μιας και βλάπτεις πρωτα εσενα.
---------
Το δεύτερο, το να έχεις passpartu στο άγνωστο μέρος….του μυαλού…είναι κατι....σαν το θειο… να παίζει μαζί σου κρυφτούλι…
Και αυτό είναι αρκετα σπάνιο, πολυ έξω από τον διαμορφωμένο σε φυλακή σιγουριάς…ΕΑΥΤΟ.
Το διαφορετικο...
Είναι μεγάλή αρετή να παίρνεις από τους ανθρώπους ό,τι καλό έχουν,
και να αρνείσαι το κακό του εαυτού τους.
Αισθάνομαι καλέ φίλε Πλάτωνα, ότι, όσο και εσωτερικά και να πάμε στην γνώση, αν δεν την κάνουμε πράξει είναι μάταιο.
Για παράδειγμα όλοι ξέρουμε ότι το τσιγάρο κάνει κακό. Αλλά υπάρχουν γονείς που καπνίζουν ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους. Άντε να πείσει τώρα αυτά τα παιδιά ότι το τσιγάρο είναι κακό.
Το ίδιο είναι και με την Αγάπη, την Δικαιοσύνη και την Ενότητα και με κάθε Αρετή που θέλουμε να καλλιεργήσουμε. Αν δεν την κάνουμε εμείς πρώτα πράξει δεν μπορούμε να πείσουμε τους άλλους.
Και όταν για παράδειγμα θέλουμε την δικαιοσύνη, ποια δικαιοσύνη θέλουμε?
Γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα τα δυσαρμονικά στην Ζωή μας.
Θέλουμε μια προσωπική δικαιοσύνη, μια δικαιοσύνη για λίγους, η για το σύνολο.
Αν και αυτά τα θα πρέπει να το αναπτύξουμε από κάποιο άλλο topic.
Φίλε μου Πλάτωνα, θέλει πολύ υπομονή για να βοηθήσουμε όσους ακόμα πνευματικά δεν έχουν εξελιχτεί. Ας του περιμένουμε.
Βέβαια, η υπομονή δεν είναι ένα χάπι, ούτε και μια παθητική κατάσταση.
Η υπομονή θα πρέπει να είναι δημιουργική.
Κάθε μέρα ας προσπαθούμε όλοι να κάνουμε μικρά μικρά πράγματα που θα μας βοηθάνε όλους να πάμε μπροστά.
Καλή και εποικοδομητική συνέχεια στους διαλόγου.
Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
Just a man.
999
quote:
μα το όλο θέμα τίθεται γιατί ορισμένοι δεν δίνουν άλλη επιλογή, από αυτή της φυγής
αυτο που ειπες ειναι πολυ σημαντικο
το εσωτερικα δεν διωχνει κανεναν χωρις λογο ομως ειναι αρκετοι αυτοι που φευγουν γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη
αυτο το λεει καποιος που βρεθηκε στην ιδια κατασταση
εφυγα τρεχοντας γιατι παραλιγο να κανω εμετο πανω στο πληκτρολογιο
γυρισα αλλα αυτη την φορα εφερα και εναν κουβα να παιζει διπλα στον υπολογιστη μου.
quote:σου ειπα οτι δεν χρειαζεται η συγνωμη (ρωτησες-απαντησα)
Με καλύπτουν οι απαντήσεις, και ζήτησα συγνώμη...Τελος!
το οτι σε καλυψα με ικανοποιει καλυτερα απο οποιαδηποτε συγνωμη.
quote:πολυ καλα τα λες ομως το θεμα ειναι οτι οταν σε ακρωτηριαζουν υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην ειναι μεσα στο μυαλο σου.
Όταν βλέπουμε ένα άνθρωπο ανάπηρο, με ένα πόδι …,
η μόνη αναπηρία που υπάρχει είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο μυαλό μας.
quote:καποτε και καμια φορα
ξεχνάμε πως αυτό το σιτε, ασχολείται με ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
συνηθως ασχολειται με μελη που κοιταζουν στραβα αλλα μελη τα οποια εχουν διαφορετικη αντιληψη
αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη και την ιδια ψυχικη διαθεση
αλλα και για αυτο βρεθηκε λυση
κλωνοποιουν τον εαυτο τους και τα λενε με τον κλωνο τους και συμφωνουν σε ολα
και απο την στιγμη που συμφωνουν τοσα ατομα δεν μπορει καπου εχουν δικιο και ισως ειμαστε εμεις λαθος
τακτικη χρησιμη και για διαμαχες
δεχεσαι βολες απο αρκετους που στην ουσια ειναι ενας
οποτε λεω και εγω να κλωνοποιηθω
παρακαλω στειλτε της απαντησεις σας στον ενδοραμα κλωνο 1
με τον ενδοραμα κλωνο 2 εχω τσακωθει οποτε οσοι δεν με γουσταρετε μπορειτε να του μιλησετε και να του πειτε τα σχεδια σας για το μελλον
να ειστε σιγουροι οτι τα μυστικα σας θα ειναι σε καλα χερια
και με αυτα ξεχασα οτι ειμαι σε χωρο συναντησης εσωτεριστων ή αεροπτεριστων? ξεχναω συνεχεια
και ολα αυτα με την κλωνοποιηση μου θυμησαν την ντολυ το προβατακι
ρε μπας και ειμαστε προβατα?
μπεεεεεεεεεεεε μπεε ουπς! μου ξεφυγε.
μπραβο thoth που εβγαλες το φιδι απο την τρυπα (χωρις να θελω να ειρωνευτω το προσωπο σου)
quote:για αυτη την κατασταση φωναζα εως τωρα
Ο τρόπος και πως χρησιμοποιούνται οι λέξεις είναι τις περισσότερες φορές παγίδα, στην οποία χρειάζεται καθαρότητα και ευθύτητα
ειναι η τεχνη/ες που λεγαμε πιο πανω
αρχισα να πιστευω οτι δεν ειμαι σε forum αλλα στην βουλη
quote:το θεμα ειναι οτι εχω δικο
δεν είμαστε εδώ για να δημιουργούμε εντυπώσεις,
δεν είμαστε για να πρωταθλητισμό, ποιος θα κάνει τα καλύτερα ρεκόρ και ποιος θα δώσει τις καλύτερες απαντήσεις
και θα το περασω με οποιον τροπο μπορω
και φυσικα θα προσπαθησω να ειναι οσο πιο βρωμικος μπορω
και θα τα καταφερω
οι πιστοι μου κλωνοι θα με υποστηριξουν
και στο τελος θα μεινει μονο ενας
ΕΓΩ
και θα τα λεω μια χαρα με τους κλωνους μου
ειναι και πιο οικονομικο γιατι δεν θα χρειαζεται να μπαινω στο ιντερνετ.
αποψεις που συγκρουονται μετωπικα με βλακεια
τακτικες εξεφτελισμου και θαψιματος
και πως να κανετε τους διαφωνουντες να φυγουν
ολα αυτα στο βιβλιο μου
(υπαρχει και trial version σε αρχειο pdf)
τιμη:ο εσωτερισμος σας

we'll all take turns
i'll get mine, too