- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Βλέπεις δεν γνωρίζω το καταστατικό… της έσω-κλίκας.![]()
Μεριμνήστε να επανέλθει το ΕΔΙΤ το γρηγορότερο, μιας και ήθελα να πειράξω λίγο τον... Κλικο ΤΗΟΤΗιδη
....και τον έγραψα κουτσό ΤΗΟΤΗιδη! ![]()
τι γενοιτοι στον κοσμο...
quote:
Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω μία μικρή βοήθεια(έστω και αν αυτή δε ζήτηθηκε, ούτε από εμένα, ούτε από κανέναν πιθανώς...) προς χάριν της πληροφόρησης.
μας δουλευεις ε?
quote:εχω δηλωσει εδω και μερες οτι τα ποστ μου δεν μου τα λενε απο το τηλεφωνο ουτε μου τα στελνουν με email
Εφόσον έχεις ειλικρινή καλή διάθεση και όμορφα κίνητρα, προσπάθησε να μην γραπωθούν από πάνω σου, κάποια στιγμή, μέλη που θα θέλουν να ξεπλύνουν δικά τους λάθη
ουτε σπαγγους εχω στα χερια μου
δεν εννοω τους σπαγγους του χαρταετου για μαριονετες μιλαω.
quote:
Εσύ φαίνεται να έχεις επιλέξει ένα "στρατόπεδο" και μια θέση σε αυτήν την διαμάχη
δεν γινεται να μπαινουμε ολοι στο ιδιο σακι
δεν ειμαι πιονι για να μπαινω σε στρατοπεδα
μια φορα που μπηκα υποχρεωτικα πριν αρκετα χρονια ηταν αρκετη.
quote:δεν με νοιαζει τι κανει ο διαχειριστης
Πώς γίνεται εσύ Endorama να βλέπεις ότι ο Admin και η ομάδα του μεροληπτούν υπέρ κάποιων όταν αυτoί, οι ίδιοι, θέλουν να πιάσουν τον Admin και τους συνεργάτες του, να τους κάνουν πακέτο και να τους στείλουν στον διάολο;
επισης δεν με νοιαζει τι θελουν να κανουν καποιοι
αυτα ειναι δικα τους παιχνιδια
και για αλλη μια φορα σε προλαβα
αν δεν σου αρεσουν οι κανονες τους μην παιζεις το παιχνιδι τους
καπου εδω τριγυριζει το ποστ με την φραση αυτη
οπως δεν μου αρεσαν μερικα πραγματα που ειδα οπου επρεπε να ριξω πυροτεχνηματα για να ξεκινησει η διαδικασια των εξηγησεων
και τωρα μετα απο τοσα ποστ και τοσες παρεξηγησεις και αοριστες καταστασεις
quote:
Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω μία μικρή βοήθεια(έστω και αν αυτή δε ζήτηθηκε,
φιλε μου δεν βγηκαμε απο καποιο ιδρυμα
πιστευω οτι στην πλειοψηφια μας εδωμεσα εχουμε μια φυσιολογικη εγκεφαλικη δραστηριοτητα
quote:το να εισαι αδιαφορος ομως προυποθετει πολλα
Το να είσαι σκληρός δεν προϋποθέτει ότι είσαι και δίκαιος.
φιλε μας ηλιε
quote:
Αφού ερχεσαι για (καποιο/ους), δεν γράφεις καλύτερα ΠΟΙΟΣ/ΟΙ… μιας και δεν είναι ο ΑΝΤΜΙΝ… ?
εσυ για τον admin ερχεσαι?
υποτιθεται οτι ερχομαστε για την ομαδα συζητησης
δουλεια του admin ειναι να συντονιζει της συζητησεις
quote:
Να τσακωθείς…όπως έγραψες σε άλλο ποστ στον 1900?
δεν εγραψα οτι ηρθα για να τσακωθω δηλωσα οτι αναλωθηκα σε τσακωμους
δεν θελω να πετυχω τιποτα
απλα καποια πραγματα δεν μου αρεσουν
δεν στην λεω ουτε σε ειρωνευομαι και δεν θα ηθελα να το παρεις ετσι
quote:
ΠΟΙΑ ΠΟΡΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ… ΒΡΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΠΟΥ?
ΠΟΙΟΣ / ΠΟΙΟΙ?ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ!
πεντακαθαρα θα σου πω και εγω οτι δεν αναφερομουν σε προσωπα
αλλα στην κατασταση η οποια εγινε τσοντα
επεστρεψα στο forum για καποια ατομα με τα οποια ηθελα να ανταλλαξω μαζι τους δυο κουβεντες
ομως ειχαν φυγει βραδυ χωρις να πουνε τιποτα
και το υπογραμμιζω αυτο
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

we'll all take turns
i'll get mine, too
Καλή σου τύχη στην προσπάθειά σου. Ελπίζω να έχεις τελικά δίκιο και να καταφέρεις περισσότερα από ότι εγώ. ![]()

Νομίζω πως μια συζήτηση βασίζεται στο τι γράφει ο καθένας μας,
Έτσι λοιπόν ο Πλάτωνας (και όχι ο Ήλιος), διαβάζοντας το παρακάτω,
quote:
φιλε μου 1900 εχω βαλθει να τσακωθω με ολον τον κοσμο και δεν ειχα χρονο να σου πω μια καλησπερα
ΕΔΩ,
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2527
απόρησα!![]()
Αν τα ελληνικά μου δεν με απατούν, το έχω βαλθεί να τσακωθώ….σημαίνει πρόθεση.
Μιας λοιπόν και διαφαίνεται αυτή σου η πρόθεση στο γραπτό λόγο προς ορισμένα μέλη, που και αυτά σφάλουν όταν χάνεται ο διάλογος και γίνεται… της ΤΣΟΝΤΑΣ…, αν γύρισες όπως λες για ορισμένα πρόσωπα για να ανταλλάξεις απόψεις και αυτά δεν υπάρχουν πια... ψάξε για άλλα.
Εδώ μέσα δεν νομίζω κανείς να κρατάει… η να διώχνει κανένα.
Αν σου αρέσει ο χώρος, προστάτεψε τον εσύ, τον τρόπο τον γνωρίζεις μιας και εξυπνάδα διαθέτεις.
Τέλος θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή σε κάτι, που είμαι σίγουρος πως θα πιάσεις. Έτσι και αλλιώς έχεις μέσα. του σκεπτικιστή / αντιδραστικού… το μικρόβιο!![]()
Δεν ξέρω αν είδες ένα φιλμ…A BEAUTIFUL MIND. Εκεί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου, που η κοινωνία θεωρεί ψυχωτικό…(Βλέπει να τον κυνηγούν άνθρωποι και καταστάσεις ακόμα και σήμερα.) Πάραυτα, στη δουλεία του, σαν μαθηματικός, είναι ιδιοφυΐα. Όλη η σημερινή οικονομία βασίζεται στις δικές του ιδέες!
Τι ειρωνεία ε?
Σχιζοφρενής… μα του βγάζουν όλοι το καπέλο…του έδωσαν μάλιστα και επαξίως…Νομπέλ!
Τώρα κάνε μια στροφή στον ενδοραμα, και ρώτησε τον!
Ρε ενδοραμα, γνωρίζεις το απ εδώ μέρος, το γνωστό… του εαυτού σου. Τι να γινόταν αρραγές αν το κεντρο σου(εγω) …. πήγαινες και στην άλλη μεριά... εκείνη που αγνοείς?
Πως θα συμπεριφερόσουν?
Απλά σκέψου λίγο αυτή την εκδοχή…και θα έρθουν αρκετές απαντήσεις!
Ας είμαστε ανοιχτοί και προσεχτικοί προς όλους. Αυτό χρειαζόμαστε, αυτό χρειάζεται το εσωτερικά.
Ελπιζω με την σειρα μου, να μην το παρεις... πως στην ειπα!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
(ουτε στα ισα ουτε με πλαγιους τροπους)
εννοουσα οτι με το που μπηκα μπλεχτηκα και αναλωθηκα σε ανουσιους καυγαδες
κατι σαν το "που ησουν και εφαγα τον κοσμο να σε βρω?
τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η νοημοσυνη μου φτανει στο σημειο ωστε να δηλωνω οτι μπηκα με σκοπο να καυγαδισω
δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο ειπα οτι ειμαι ηλιθιος δεν δηλωσα εγκεφαλικη ανεπαρκεια
quote:αυτο προσπαθω να κανω αλλα θα δειξει δεν θα παριστανω και τον διογενη οσο για το δευτερο μερος υποθετω οτι δεν διωχνεται κανενας απλα δεν δινουν αλλη επιλογη απο την φυγη
αν γύρισες όπως λες για ορισμένα πρόσωπα για να ανταλλάξεις απόψεις και αυτά δεν υπάρχουν πια... ψάξε για άλλα.Εδώ μέσα δεν νομίζω κανείς να κρατάει… η να διώχνει κανένα
quote:δεν με ενδιαφερει η αλλη πλευρα αρκει να μην με ενοχλει
Ρε ενδοραμα, γνωρίζεις το απ εδώ μέρος, το γνωστό… του εαυτού σου. Τι να γινόταν αρραγές αν το κεντρο σου(εγω) …. πήγαινες και στην άλλη μεριά... εκείνη που αγνοείς?
θα ακουστει λιγο ασχημο αλλα οτι με ενδιαφερει ειναι ο εαυτος μου
αυτο ισχυει για ολους απλα εγω το λεω ανοιχτα
quote:δεν ειμαι ο κυριος εισαγγελεας φιλε μου αυτη την αρμοδιοτητα την εχουν αλλοι αλλα και εδω ισχυει οτι και για το δημοσιο
Αν σου αρέσει ο χώρος, προστάτεψε τον εσύ, τον τρόπο τον γνωρίζεις μιας και εξυπνάδα διαθέτεις
εχω δηλωσει ηλιθιος και λεξεις οπως εξυπναδα,πνευμα και ψυχη μου ειναι αγνωστες
αυτο ισχυει και για πολλους εδωμεσα αλλα και σε αυτη την περιπτωση μονο εγω το λεω ανοιχτα
quote:δεν ειμαι εδω για να βαζω ταμπελακια οτι νομιζεις εισαι οι γνωμες των αλλων ερχονται σε δευτερη μοιρα
Αν Endorama από όλα αυτά που σου είπα κατάλαβες ότι το παίζω Πόντιος Πιλάτος και αδιάφορος, δυστυχώς, δεν έχω άλλο τρόπο για να σε κάνω να καταλάβεις την δική μου προσπάθεια και την δική μου θέση, που μόνο αδιάφορη δεν είναι πραγματικά
αν αντι να κανεις τον πιλατο και εγραφες το ποστ με της εξηγησεις απο την αρχη πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα τα πραγματα
και αφου μπορουσες γιατι δεν το εκανες και περιμενες να μιλησει πρωτα ο admin?
για να μην υπαρξουν συγκρουσεις αποψεων?
ειλικρινα δεν με ενδιαφερει δεν χρειαζεται να απαντησεις
εχω πηξει στην απαντηση
και ειλικρινα με καλυψες σε αρκετα σημεια
γιατι ομως?
γιατι αυτη η καθυστερηση και γιατι να ερθουν τωρα οι εξηγησεις?
γιατι να γινει κατι τετοιο τωρα?
ειναι τελικα μια καλη τακτικη?
ουδεις αλαθητος και πρωτος και καλυτερος εγω
οποτε δεν χρειαζεται το ικριωμα πριν βγουν οι απαντησεις

we'll all take turns
i'll get mine, too
Αφού δεν μπήκες με σκοπό τους καυγάδες
Εγώ μάλλον δεν κατάλαβα…
Συγνώμη,
Και Καλή συνέχεια.
quote:
αν αντι να κανεις τον πιλατο και εγραφες το ποστ με της εξηγησεις απο την αρχη πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα τα πραγματα
και αφου μπορουσες γιατι δεν το εκανες και περιμενες να μιλησει πρωτα ο admin?για να μην υπαρξουν συγκρουσεις αποψεων?
ειλικρινα δεν με ενδιαφερει δεν χρειαζεται να απαντησεις
εχω πηξει στην απαντησηκαι ειλικρινα με καλυψες σε αρκετα σημεια
γιατι ομως?
γιατι αυτη η καθυστερηση και γιατι να ερθουν τωρα οι εξηγησεις?
γιατι να γινει κατι τετοιο τωρα?ειναι τελικα μια καλη τακτικη?
ουδεις αλαθητος και πρωτος και καλυτερος εγω
οποτε δεν χρειαζεται το ικριωμα πριν βγουν οι απαντησεις
Endorama απαντώ...
Εκτιμώ πολύ αυτόν τον άνθρωπο που προσπαθεί για το αδύνατο, δηλαδή να καταφέρει να κρατήσει ένα τέτοιο μεγάλο site σχεδόν μόνος του και να το αναπτύξει και να το μεγαλώσει που δεν νομίζω ότι εγώ πρέπει να προτρέχω και να τον "καπελώνω" με τις προσωπικές μου θέσεις και απόψεις, όταν ζητείται η επίσημη θέση του Esoterica.
Εγώ είμαι ο ΤΗΟΤΗ, συνιδρυτικό μέλος του site, αλλά δεν έχω πλέον καμιά θέση ευθύνης (επειδή εγώ το έχω επιλέξει αφού δεν άντεξα) και δεν έχω πια υποχρεώσεις.
Δεν θεωρώ δίκαιο, έτσι, να το παίζω "κυβερνητικός εκπρόσωπος" και να απαντώ εγώ, για πράγματα στα οποία έχει ευθύνη αλλά και δικαίωμα ο Admin. Δεν είναι αυτό μέρος της ηθικής μου και του ζητώ συγνώμη εάν μερικές φορές προέτρεξα και άφησα να φανεί ότι εγώ απαντώ για λογαριασμό του Esoterica. Είναι λάθος. Είμαι πολλές φορές βιαστικός και επιπόλαιος. Αυτός είναι ο λόγος που περιμένω να απαντήσει πρώτα αυτός. Είναι θέμα τάξης και σεβασμού στον ρόλο του και απλής δικαιοσύνης.
Όσο για το θέμα το αν και το πότε δίνω απαντήσεις.
Endorama, εάν αναζητήσεις κάποιες παλιές σκληρές συζητήσεις με αντιπαραθέσεις, θα δεις ότι πολύ σπάνια πήρα θέση, υπέρ του ενός ή του άλλου, εκτός κι αν νόμιζα ότι η αλήθεια και το δίκαιο ήταν τόσο οφθαλμοφανή που δεν άντεξα και είπα τα πράγματα χύμα.
Και σε αυτήν τη περίπτωση αυτό προσπάθησα να κάνω. Γιατί;
Διότι προσπαθώντας να απαντήσω σε εσένα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πω περισσότερα από αυτά που πρέπει και να πληγώσω κάποιους ανθρώπους που εμπλέκονται. Και γιατί δεν θέλω να τους πληγώσω; Διότι το θεωρώ ανήθικο και απάνθρωπο. Και διότι με αυτόν τον τρόπο αντί να βοηθήσω να απαλύνει ο χρόνος τις δυσάρεστες καταστάσεις, θα συνεργήσω στο αντίθετο. Δεν είμαι της θέσης της "μη-σύγκρουσης". Αντίθετα πολλές φορές ήμουν πολύ πιο σκληρός από τον Admin όταν ήμουν Διαχειριστής. Σε αυτήν την περίπτωση όμως το φάρμακο δεν είναι η σκληρότητα και το ξύσιμο στην πληγή αλλά η ανάπαυση και η χαλάρωση. Και αυτά έχω επιλέξει να υποστηρίζω.
Από την άλλη θα απορήσεις τελικά γιατί σου απάντησα. Καλά θα κάνεις.
Σου απάντησα λοιπόν, διότι, είσαι... "κακό σπυρί στον κώλο"
αλλά καλό παιδί και η απόκρυψη των πραγματικών μου κινήτρων θα ήταν δυνητικά πιο επικίνδυνη, από την δημοσιοποίησή τους, αφού θα τα "σκάλιζες" από εδώ κι από εκεί και πράγμα ακόμα πιο χαζό, θα άρχιζες να πιστεύεις στα συνομωσιολογικά σενάρια που πασάρονται από εδώ κι από εκεί (πράγμα που είδα να αρχίζεις να κάνεις και με στενοχώρησε).
Αυτά λοιπόν. Ζητώ συγνώμη εάν σε μπέρδεψα, ζητώ συγνώμη εάν σκάλισα παλιές πληγές σε κάποιους, ζητώ συγνώμη εάν έκανα το έργο του Admin πιο δύσκολο. Μάλλον θα τα βρω σκούρα στο δικαστήριο του Όσιρη, όταν θα πρέπει να πώ την "αρνητική εξομολόγηση των 42 ερωτήσεων", αλλά δεν υποσχέθηκα σε κανέναν (ούτε στον εαυτό μου) όταν γεννήθηκα, ότι θα είμαι αλάνθαστος κι έτσι αυτό θα είναι ένα βάλσαμο για την ώρα της αυτοκριτικής.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟ-ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ -ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ FIGHT CLUB- ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΞΞΑΑΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:δεν βλεπω τον λογο να μου ζητησεις συγνωμη
Συγνώμη,Και Καλή συνέχεια.
ρωτησες και απαντησα
quote:οι συνωμοτες συνηθως θελουν κεφαλια
θα άρχιζες να πιστεύεις στα συνομωσιολογικά σενάρια που πασάρονται από εδώ κι από εκεί (πράγμα που είδα να αρχίζεις να κάνεις και με στενοχώρησε).
εγω ζητησα απαντησεις
και στην περιπτωση μας μπορει να μην απαντησες πρωτος ομως οι δικες σου απαντησεις με καλυψαν
ουτε καν αποδειξεις και επιχειρηματα δεν ζητησα
απλα ηθελα μερικες σοβαρες απαντησεις και οχι αοριστα πραγματα
quote:συγνωμη αλλα στην προηγουμενη ζωη μου ειχα σαν επαγγελμα την γεωργια οποτε θα μου επιτρεψεις να σκαλιζω
αφού θα τα "σκάλιζες" από εδώ κι από εκεί και πράγμα ακόμα πιο χαζό,
οσο για την μερα της κρισης
θα ζητησω ποινικο μητρωο και αντιγραφο εισαγγελικης αρχης απο τον κριτη
και καλα θα κανει να ειναι ολα ενταξει
γιατι δεν γινεται μια ζωη να ειναι ο καθενας οτι δηλωνει

we'll all take turns
i'll get mine, too
Για μένα, ένας από τους πιο άξιους λόγους συμμετοχής σε αυτόν τον χώρο συνεργατικού διαλόγου που αφορά αυτό που λέμε Αναζήτηση είναι το Παράδειγμα που μπορούμε να δώσουμε στους άλλους. Όσοι από όλους εμάς έχουμε κατανοήσει την αναγκαιότητα και την αίσθηση ολοκλήρωσης του να γίνουμε Παράδειγμα για άλλους, είμαι σίγουρος πως έχουμε κερδίσει σημαντικά και άφθαρτα πράγματα για τους εαυτούς μας και έχουμε συμβάλει οπωσδήποτε στο να νιώσουν και άλλοι τέτοια ανώτερα Συναισθήματα.
Το ερώτημα είναι:
Θέλουμε να είμαστε "Άνθρωποι Παραδείγματα";; Δυνατοί, Σίγουροι για τον εαυτό μας χωρίς καμία ανάγκη αποδείξεως, και Ευεργετικοί για τους άλλους;
Ή πέφτουμε ακόμη λόγω φόβου στην παγίδα της ατομικιστικής διάθεσης για αυτοπροβολή, της αγωνιώδους και ασφυκτικής τάσης για σύγκριση με τους άλλους, καθιστώντας τους εαυτούς μας ανίκανους να Προσφέρουμε πραγματικα αλλά το ίδιο και στο να Ωφεληθούμε ουσιαστικά απ'οτιδήποτε μας προσφέρεται;; Απλά, γιατί μέσα στη "λύσσα" αυτής της "μάχης" δεν πρόκειται να αντιληφθούμε ούτε καν το δεύτερο.
Προτείνω ν'αλλάξουμε σελίδα...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:Το ερώτημα είναι:
Θέλουμε να είμαστε "Άνθρωποι Παραδείγματα";; Δυνατοί, Σίγουροι για τον εαυτό μας χωρίς καμία ανάγκη αποδείξεως, και Ευεργετικοί για τους άλλους;
Ή πέφτουμε ακόμη λόγω φόβου στην παγίδα της ατομικιστικής διάθεσης για αυτοπροβολή, της αγωνιώδους και ασφυκτικής τάσης για σύγκριση με τους άλλους, καθιστώντας τους εαυτούς μας ανίκανους να Προσφέρουμε πραγματικα αλλά το ίδιο και στο να Ωφεληθούμε ουσιαστικά απ'οτιδήποτε μας προσφέρεται;; Απλά, γιατί μέσα στη "λύσσα" αυτής της "μάχης" δεν πρόκειται να αντιληφθούμε ούτε καν το δεύτερο.
Προτείνω ν'αλλάξουμε σελίδα...
1. ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ? ΠΩΣ?
2. ΠΕΦΤΟΥΜΕ. ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Και παρατηρώντας την εξέλιξη, διάκρινα τα εξής:
Είπε ο Admin:
Ή πέφτουμε ακόμη λόγω φόβου στην παγίδα της ατομικιστικής διάθεσης.
Έχεις δίκιο σε αυτό. Και από τις 9 Σεπτεμβρίου κάθε μέρα επιβεβαιώνεται.
Προσπαθώ να βρω ένα λόγο αγάπης και όχι φόβου που μας έχετε αφαιρέσει το edit στα μηνύματα, αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Άρα για ποια ελευθερία μιλάμε?
Υστερόγραφο.
Την Κυριακή σας ζήτησα να σβήσετε ένα μήνυμα μου. Και αντί για αυτό που σας ζήτησα σβήσατε άλλο.
Γιατί?
Ολα για τον εαυτό μας τα κάνουμε. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Ολοι χρειαζόμαστε σε κάποιο βαθμό την επιβεβαίωση των άλλων.
Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι η ευχαρίστηση που δεχόμαστε από την αποδοχή των άλλων είναι ισόποση της δυσαρέσκειας που δεχόμαστε από την απόρριψή τους. Και η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος της ανασφάλειας μας.
Οπότε ξαναγυρίζουμε στην ανασφάλεια και πώς την ελέγχουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ολα για τον εαυτό μας τα κάνουμε. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Θα συμφωνήσω ότι όλα τα κάνουμε για τον εαυτό μας. Αρκεί αυτό που κάνουμε να μην μπαίνει στο κύκλο των άλλων και παραβιάζουμε την ελευθέρια τους.
Αν για παράδειγμα μπούμε σε ένα topic η σε ένα site να διαβάσουμε κάτι είναι καθαρά δική μας επιλογή. Τώρα αν δεν συμφωνούμαι με όσα διαβάζουμε είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
Παρόλο αυτά είναι πολύ ανθρώπινο και όχι εγωιστικό το βάζεις μια ερώτηση όταν με την λογική δεν μπορείς μια συμπεριφορά να την αναλύσεις.
Υπάρχει ένας μύθος. Δεν υπάρχουν ανθρώπινα παραδείγματα. Παρά μόνο αυτά που όταν μέχρι την τελευταία τους αναπνοή ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στην ένσαρκη Ζωή αφήνοντας κάτι που να θυμίζει μια πράξει ηρωισμού και ανδρείας από Αγάπη και μόνο . Είτε κάποιον τον θεωρούμε καλό είτε κακό.
Δυστυχώς για όλους μας.
quote:
Υστερόγραφο.
Την Κυριακή σας ζήτησα να σβήσετε ένα μήνυμα μου. Και αντί για αυτό που σας ζήτησα σβήσατε άλλο.
Γειά σου Just_A_Man.
Οσα μηνύματα έχουν σβηστεί από τους συντονιστές των forums ήταν διπλά. Κάποια από αυτά σβήστηκαν μετά από αίτηση αυτού ο οποίος τα έγραψε, και κάποια άλλα (επίσης διπλά) σβήστηκαν με δική μας πρωτοβουλία σε τόπικ όπου εντοπίστηκε η διπλή αποστολή τους.
Θα ήταν καλό ωστόσο να μας θυμήσεις σε ποιο τόπικ αναφέρεσαι και συγκεκριμένα σε ποιο μήνυμά σου.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:quote:
Υστερόγραφο.
Την Κυριακή σας ζήτησα να σβήσετε ένα μήνυμα μου. Και αντί για αυτό που σας ζήτησα σβήσατε άλλο.Γειά σου Just_A_Man.
Οσα μηνύματα έχουν σβηστεί από τους συντονιστές των forums ήταν διπλά. Κάποια από αυτά σβήστηκαν μετά από αίτηση αυτού ο οποίος τα έγραψε, και κάποια άλλα (επίσης διπλά) σβήστηκαν με δική μας πρωτοβουλία σε τόπικ όπου εντοπίστηκε η διπλή αποστολή τους.
Θα ήταν καλό ωστόσο να μας θυμήσεις σε ποιο τόπικ αναφέρεσαι και συγκεκριμένα σε ποιο μήνυμά σου.
κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Γειά σου Αμαλία,
Παραθέτω το μήνυμα που διαγράφτηκε. Είχε καταχωρισθεί την Κυριακή 19-9 στο παρόν topic.
Και ο λόγος που το ξανά κάνω Post, είναι επειδή είχα κάνει λάθος σε μια λέξη.
Όχι και ότι έχει ιδιαίτερα σημασία για όλους. Αλλά έτσι να βγαίνει το νόημα σε αυτά που θέλουμε να εκφράσουμε.
Παραθέτω το κείμενο το σωστό. Μια λέξη αλλάζει., Αλλά την θεωρώ σημαντική.
---------------------------------------------------------------
Κυριακή 19-9 11:00
quote:
φιλε Just_A_Man δεν διαφωνω ισα ισααπλα βαζεις πολυ δυσκολα πραγματα.
Καλημέρα φίλοι μου,
Καλέ μας φίλε endorama,
Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να υπάρχει στην Ζωή μας,
όσο και δύσκολο και αν είναι κάτι,
είναι Νοητικό!!!(συναισθηματικό).
Όταν βλέπουμε ένα άνθρωπο ανάπηρο, με ένα πόδι …,
η μόνη αναπηρία που υπάρχει είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο μυαλό μας.
Να είστε ευλογημένοι.
Φιλάκια σε όλους
Καλημέρα.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
Just a Friend.
999
------------------------------------------------------------------
Υστερόγραφο.
Για να μπορούμε να λειτουργούμε ελεύθερα (Και όχι ασύδοτα βέβαια) χωρίς προβλήματα, πιστεύω ότι θα ήταν καλό να επαναφέρετε το edit και την διαγραφή μηνυμάτων μέχρι να κάνετε την αλλαγή στον κώδικα των προγραμμάτων.
Αυτό είναι το σωστό. Και όταν είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τις νέες αλλαγές.
Εκτός αν αυτό είναι δικαιολογία, για να μην μπορεί να διαγράψει κάνεις ένα μήνυμα, η να διορθώσουμε τα μηνύματα μας.
Εξάλλου τη πιστεύετε.
Δεν έχουν νοημοσύνη να διακρίνουμε συμπεριφορές και καταστάσεις?
Δεν νομίζω από όσα διαβάζω εδώ σε αυτό το χώρο να στερείται από τίποτα κανένα μας.
Το μόνο που μπορούμε να στερούμαστε όλοι είναι από Αγάπη. Τίποτα παραπάνω.
Για να καθαρίσει το Forum, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουν οι άνθρωποι που το χρησιμοποιούνε. Το ίδιο και ο Πλανήτης μας.
Θα παρακαλούσα από εδώ και πέρα, αν θέλετε βέβαια, χωρίς να είναι υποσχετικό, πριν σβήσετε ένα οποιοδήποτε μήνυμα μου (Με δεδομένο ότι ποτέ δεν προσβάλω κανένα) να γίνεται σε επικοινωνία.
Ευχαριστώ,
Να είστε Ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
just a man
999
Κι ακόμα κι αν υπήρχε ένα κοινά αποδεκτό τέτοιο κριτήριο, ποιος θα είχε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει?
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι απαντήσεις που έχω λάβει από τους υπεύθυνους του site σε αυτό το topic (στο άλλο κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει σε κάποια επιχειρήματα που προέβαλλα), δεν με πείθουν για τις προθέσεις περί γρηγορότερης λειτουργίας του forum, γιατί από τα λίγα που γνωρίζω περί πληροφορικής, η δυνατότητα εισαγωγής εικόνων (που δεν έχει καταργηθεί) επιβαρύνει πολύ περισσότερο από τα κείμενα.
Eκτός δε όλων των άλλων, αν δεν υπήρχαν οι εν λόγω δυνατότητες δεν θα γραφόμουν καν, ως μέλος, στο forum.