ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- περιεργη προαισθηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- περιεργη προαισθηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

constantia22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
constantiaΝέο Μέλος
31/07/2010, 20:22:52
καλησπερα σε ολους.αν κι εχω κλεισει τα 28 το τελευταιο διαστημα παρατηρω εντονες και γρηγορες αλλαγες στον χαρακτηρα μου.παντα μου συνεβαιναν διαφορα περιεργα αλλα κυριως απο δειλια τα προσπερνουσα.τωρα συμβαινουν πιο πολλα πιο εντονα αλλα πλεον τα ψαχνω,τα κυνηγαω και νοιωθω οτι κατι προκειται να αλλαξει.εχει νοιωσει κανεις σας ετσι?

31/07/2010, 22:10:32
Αν γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένη στο τι ακριβώς εννοείς
"αλλαγές στο χαρακτήρα" σου θα βοηθούσε ,
Άλλο "προαίσθημα" (αν κατάλαβα καλά )
κι άλλο "αλλαγή" , όποια κι αν είναι αυτή .

anapolyonΝέο Μέλος
31/07/2010, 22:11:34
Δωσε ενα παραδειγμα σαν τι αλλαγες χαρακτηρα εννοεις...

ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ

constantiaΝέο Μέλος
01/08/2010, 16:26:17
εχετε δικιο δεν ημουν συγκεκριμενη.παλιοτερα κι ενα ασχημο ονειρο να εβλεπα ετρεμα κι εκανα τα παντα να το ξεχασω.τωρα το ψαχνω οσο μπορω περισσοτερο.δινω βαση σε πραγματα που παλιοτερα αγνοουσα η φοβομουν.αν και παλιοτερα η αποψη μου ηταν οτι ωραια ολα αυτα αλλα ειναι παραμυθακια,τωρα οχι μονο πιστευω αλλα μπαινω και σε διαδικασια ψαξιματος.μεχρι τωρα μου εχουν συμβει πολλα περιεργα σκηνικα που δεν εδινα βαση απο δειλια μαλλον.τωρα νοιωθω οτι πρεπει να κατανοησω τι ειναι ολα αυτα.και κυριωσ νοιωθω οτι κατι εντονο θα μου συμβει.συγγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειναι ολα καινουρια για μενα.ελπιζω σε βοηθεια

constantiaΝέο Μέλος
01/08/2010, 16:49:37
νομιζω οτι πρεπει να δωσω ενα παραδειγμα.πριν 13 χρονια ειχα δει ενα ονειρο.περιληπτικα ημουν στο δωματιο μου με εναν αντρα αγνωστο που με ρςταγε αν τον ηξερα.του ειπα οχι.τοτε πηγε σε ενα κλουβι που ηταν ενα καναρινι αρρωστο το εβαλε στις χουφτεσ του μια απαλη λαμψη βγηκε και το καναρινι εγινε καλα.τοτε μου ειπε πως τον λενε λουκα ειναι ο φυλακας αγγελος μου πεθανε προωρα σε τροχαιο και μου αφησε μια φωτο με ενα παιδι λεγοντας μου οτι αυτος ειναι σε αυτη τη ζωη να τον βρω.πριν 3 χρονια γνςρισα το αγορι μου,τςρα συζουμε.στο σπιτι υπαρχει μια τσαντα με φωτο δικες του που ποτε δεν εχω ανοιξει.ειχα ξεχασει πια το ονειρο οταν μια συζητηση για τα παιδικα χρονια μου εδειξε μια φωτο του οταν ηταν πιτσιρικος.ηταν ακριβως η φωτο του ονειρου

watermanΝέο Μέλος
03/08/2010, 13:41:01
οπα αυτο ειναι δονησεις του μελλοντος η καπως ετσι λεγονται

ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου

03/08/2010, 14:48:49
Οι ικανότητες του ανθρώπου, είναι πολλές και ποικίλες...Πρέπει να
μπορεί κανείς να τις διαγνώσει και χειριστεί...Πρέπει, πρώτα,
απο όλα, να τις εννοήσει,να καταλάβει, σε τι χρησιμεύουν...
Δεν είναι παιχνίδι...
Θέλει σοβαρότητα, σεβασμό, έρευνα και άσκηση, για να αποδίδουμε κατά πως, έχει η ικανότητα....
constantiaΝέο Μέλος
05/08/2010, 10:21:04
εθχαριστω πολυ που ασχολειστε παιδια.μονο που ολα αυτα ειναι πολυ καινουρια για μενα.ειμαι τελειως ασχετη.δεν ειναι το μονο σκηνικο που μου εχει συμβει απλα ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο light.trexagyreve αν μπορουσες σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγο πιο απλα τι εννοεις

05/08/2010, 21:46:39
θέλω να πω, ότι κάθε άνθρωπος, έχει ιδιομορφίες,αν τις ψάξει,
εκεί έχει και τις ικανότητες του....
είναι κοντινές καταστάσεις, που οδηγούν, αν το αναζητήσεις, σε όξυνση, μέσα απο την ΆΣΚΗΣΗ,τέτοιων ικανοτήτων,ώστε, να τις δεις
στο έπακρο τους...
Δοκίμασε να το ασκείς...
constantiaΝέο Μέλος
06/08/2010, 08:15:09
δεν γνωριζω καν πως μπορω να το ασκησω,ξερω ομως οτι ολα τα περιεργα που μου συμβαινουν,τωρα τελευταια γινονται πιο συχνα και πιο εντονα.αλλα δεν εχω ιδεα τι μπορω να κανω.ενας κυριος μου ειπε ακριβως το ιδιο trexagyreve με σενα,μου ειπε οτι οσο κι αν δε θελω εχω καποια "χαρισματα" και καλα ειναι να τα αξιοποιησω,εγω του ειπα οτι μαλλον πρεπει να παω σε τρελογιατρο γιατι ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικα,αυτος ομως ασχολειται πολυ με τετοια θεματα και μου μιλησε για το esoterica για να δω οτι συμβαινει και σε αλλουσ και μηπως καποιος γνωριζει κατι.και ολη μου η γνωση τελειωνει εδω.αν γνωριζεις καποιο βιβλιο που μπορει να με κατατοπισει στο τι συμβαινει με μενα θα το εκτιμουσα πολυ αν με ενημερωνες.συγνωμη που γινομαι κουραστικη.

06/08/2010, 08:28:56
Αγαπητή Κονσταντία,δεν είναι ντροπή το να έχεις ικανότητες...Είναι
αντιθέτως, πολύ καλό,γιατί κι ο Θεός, ξέρει που δίνει και τι..Δεν
γινεται τίποτε κατά λάθος...
Αν διαβάσεις, λίγο,δε, θα δεις, ότι αυτή είναι η πορεία του ανθρώπου,
να έχει ικανότητες, που ανήκουν στην πνευματική σφαίρα...
Εκεί, πρέπει να ασκείσαι..Πνευματικά, να ζεις έντονα την λεπτομέρεια, ώστε να την αποτυπώνεις..Έτσι, μπορείς να ξέρεις
καλυτερα, τι γίνεται και να προβλέπεις,την ακολουθία...
Γιατί,ολα μια ακολουθία είναι..Μαθηματικά και μουσική..
Αν ασχοληθεις με αυτά τα δύο,έτσι, ερασιτεχνικά,θα σε βοηθήσουν
στην αντίληψη....
watermanΝέο Μέλος
06/08/2010, 09:56:56
συμφωνω με μαθηαμτικα και μουσικη
τα μαθηματικα ειναι ο πυρηνας
α ψαξε να βρεις και σε ποιο στοιχειο της φυσης ανηκεις ισως να βοηθησει

06/08/2010, 11:22:53
Πολύ σωστά μιλάς, φίλε waterman, γιατι, κάθε άνθρωπος, μπορεί
τα πάντα, αλλά, ότι ειναι ικανός περισσότερο σε κάποια ιδιαίτερα
ζητήματα, δείχνουν και την ικανότητα που μπορεί να έχει πιο άμεσα, πιο άνετα, πιο οικία...
Αν ασκεί σωστά αυτά,που είπαμε, απέχοντας ο ίδιος, σαν εγώ, απο τις καταστάσεις που ζει,μπορεί να δει περισσότερα και να κάνει περισσότερα...
constantiaΝέο Μέλος
06/08/2010, 12:25:40
waterman ευχαριστω,βαση αστρολογιας ανηκω στο νερο το εψαξα σημερα.κανα βιβλιο να με βοηθησει μηπως και καταλαβω?με την μουσικη ασχολουμαι.μαθαινω δλδ κιθαρα,με τα μαθηματικα.........τουβλο πηγαινα στα μαθηματικα τσιμεντολιθος γυρναγα!!!!!!!!!!!!

watermanΝέο Μέλος
06/08/2010, 13:57:49
δν εχει απαραιτητη σχεση το ζωδιο αλλα μαλλον η νερο εχεις η αερα

06/08/2010, 16:05:38
quote:
δεν ειναι το μονο σκηνικο που μου εχει συμβει απλα ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο light

Για να μην μιλάμε γενικά στον "αέρα"
όταν λες οτι το περιστατικό με τον φίλο σου είναι "light"
δηλαδή τα άλλα τι είναι ?
"προβλέπεις" καταστάσεις πολύ συχνά δηλαδή ?
Και αν ναι , η διαδικασία είναι πάντα μέσω παρελθόντων ονείρων
Αν γίνεις πιο συγκεκριμένη και με περισσότερα παραδείγματα
τότε ίσως "βρούμε" άκρη ,
αν βέβαια αυτό το "χάρισμα" εκδηλώνετε μόνο μέσα απο τα όνειρα
η μόνη οδό που μπορείς να ακολουθήσεις είναι η αυτοσυγκέντρωση και ο διαλογισμός , μην περιμένεις να σου πει κάποιος : "εγώ ξέρω , κανε αυτό εκείνο και το άλλο"...
Αν υπάρχει αυτή η "δυνατότητα" ,αν και προσωπικά διαφωνώ (οχι σε προσωπικό επίπεδο)τότε ενα είναι το σίγουρο , οτι μόνη σου πρέπει να βρεις τους διαύλους "επικοινωνίας" με αυτό το "χάρισμα"
και είπαμε ο μόνος ορθός τρόπος είναι να γνωρίσεις πρώτα το "ΕΓΩ" σου ...
Παράδειγμα , αν μιλήσεις με έναν αστρολόγο
θα σου δώσει τη δική του "αστρολογική" προσέγγιση
tip : "για όλα είναι υπεύθυνα τα άστρα"
Με έναν Ψυχολόγο (επιστήμη)
tip : "διαταραγμένη παιδική "ηλικία" , κάτι θα βρει να πει να είσαι σίγουρη
Με έναν πνευματικό (θρησκεία)
tip : "πίστευε στο θεό αυτός σου δείχνει πράγματα"
Με μια Ερευνήτρια ΤΑΡΟ (ξέρεις αυτές της μάγισσες , χαρτορίχτρες , καφετζούδες)
tip : "ασήμωσε και θα σου πω"
Εδω μέσα ?
το μακρύ και το κοντό μας ...
(αυτό όχι για μειώσω κανένα συνομιλητή , απλά κι εμείς έχουμε διαφορετικές απόψεις , μια και είπες στην αρχή οτι ελπίζεις σε "βοήθεια" μέσα από το esoterica)

Κλείνοντας
Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη (όχι γνώση)
μια απλή ορθολογική προσέγγιση στο "παράξενο" που μοιράστηκες μαζί μας .

Αν πράγματι έχεις αυτή την υποψία (και δεν είναι θέμα deja vu)
τότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα να παρακολουθήσεις μερικά σεμινάρια αυτοσυγκέντρωσης (με τη δέουσα προσοχή στην επιλογή , γιατί οι απατεώνες του είδους είναι ποιο πολλοί από τους γνώστες) ,
και ολα θα έρθουν μόνα τους , αλλά να ξέρεις οτι αυτό δεν είναι κάτι που θα γίνει απο τη μια στιγμή στην άλλη ...

Φιλικα
Ένας AitheroVamon

constantiaΝέο Μέλος
06/08/2010, 17:12:38
καλο απογευμα αιθεροβαμων,η αληθεια ειναι πως τωρα απογοητευτικα λιγο.δεν ξερω αν εχεις περασει ποτε απο την φαση που ειμαι εγω τωρα για να καταλαβεις ποσο περιεργα νοιωθω και ποσο αγνωστα μου ειναι αυτα.σιγουρα δεν ειμαι εδω περιμενοντας με ενα μηνυμα να μαθω τι ακριβως συμβαινει.απλα θεωρω οτι υπαρχουν ατομα που εχουν ασχοληθει και κατι παραπανω ξερουν απο μενα που μεχρι πριν λιγο καιρο αν ακουγα κατι απο αυτα που διαβαζω μεσα εδω θα γελαγα 10 χρονια,οσο κι αν ακουγεται ασχημο αυτο που λεω.ανηκα στην κατηγορια των ανθρωπων που πιστευουν σε οτι βλεπουν.και μονο αυτο.οσο για το μαρυ και το κοντο που θα ακουσω θεωρω οτι ειμαι ενα ατομο που μπορω να κρινω τι απο αυτα θα κρατησω και τι θα πεταξω.αλλα αν και κανεις εδω μεσα δεν ξερει να μου πει απο που μπορω να ξεκινησω τοτε πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω που αλλου να ψαξω.δεν νομιζω οτι αυτο ειναι χαρισμα μαλλον για κακο μου μοιαζει.αν μπορουσα να επιλεξω δεν θα το ηθελα ομως αφου δεν μπορω να κανω αλλιως ασ το κατανοησω τουλαχιστον να μη με ταραζει.
δεν ειναι μονο ονειρα,τα ονειρα θα ελεγα οτι τα δημιουργει το υποσυνειδητο.στην αρχη ηταν πολλα ονειρα και οχι με αισιο τελος οπως να γνωρισω το αγορι μου.δουλευα σε νοσοκομειο.ηταν παρα πολλες οι φορες που εβλεπα ασθενεις να με ...αποχαιρετουν στον υπνο μου και οντως την αλλη μερα μαθαινα στην δουλεια τον συγκεκριμενο θανατο.μερικες φορες μου ειχε ξεφυγει και το ειπα και πριν μου το πουν και μετα με ρωταγαν πως το ειχα μαθει.τςρα τελευταια αυτο γινεται και οταν ειμαι ξυπνια σαν εντονη εικονα που ξεπεταγεται στο μυαλο μου.πριν κατι μηνες ειδα ενα κοκκινο αμαξι να πεφτει σε ενα εκκλησακι.τρομαξα το ειπα στο αγορι μου και μου ειπε οτι ισως φταιει το οτι ειμαι κουρασμενη,συμφωνησα γιατι μου φανηκε λογικο.πριν λιγες μερες εμαθα οτι οντως ενα κοκκινο αμαξι επεσε στο συγκεκριμενο εκκλησακι.αυτα τα λιγα και παλι ευχαριστω

06/08/2010, 17:54:57
Πρόσεχε μόνο, μην υπερβάλεις και βρεθείς να σκέφτεσαι περί
της ψυχικής σου υγείας..Θέλει έλεγχο και νηφαλιότητα...
Να διαβάσεις σχετικά βιβλία,για να αισθανθείς φυσικό το φαινόμενο
και να το ελέγξεις....
Αν κάτι το βλέπουμε φυσικο, το αντιμετωπίζουμε αλλοιώς..
Διάβασε, αν θέλεις, το "Ντέμιαν" του Έρμαν Έσσε...Είναι σχετικό...
Και προπάντων, μην φρικάρεις, με κάτι, που είναι τόσο ανθρώπινο,
κάτι που εμείς δεν ξέρουμε καλά..
06/08/2010, 19:24:24
Όπως λέει και ο trexagireve δε χρειάζεται να φρικάρεις
απλά σκέψου λογικά , υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι "ευάλωτοι" στα κύματα που στέλνουν οι άλλοι (καλοί δέκτες)
Έτσι λοιπόν κάποιοι (άθελα τους) εκπέμπουν "κάτι" , αύρα είναι αυτό ? , εγκεφαλικά κύματα είναι αυτό , όπως θέλεις το λες , άλλωστε και η επιστήμη δεν εχει βγάλει ακόμα συμπεράσματα .
Εκεί λοιπόν παρεμβάλλεσαι εσύ και γίνεσαι δέκτης αυτόν τον "μηνυμάτων" ,
Γιατί το λέω αυτό ? έχουμε ένα δεδομένο , είσαι υπερευαίσθητος δέκτης οι παλιοί όταν χρησιμοποιούσαν τον όρο "αλαφροΐσκιωτος" μη γνωρίζοντας βέβαια οτι θα επιβεβαίωναν την σύγχρονή επιστήμη τι εννοούσαν ? (λαϊκά) οτι αυτός είναι επιρρεπείς στα δαιμονικά , μη γνωρίζοντας βέβαια οτι αυτός απλά ήταν απλά ένας υπερευαίσθητος δέκτης , και κάθε μορφή "ενέργειας" που λάμβανε την "ερμήνευε" με κάτι "αλλόκοτο" μια και αυτά είχε στο υποσυνείδητο του δαίμονες και νεράιδες ποταμίσιες ....
Εσύ τώρα από την άλλη λες οτι βλέπεις πραγματικά σενάρια και τα βλέπεις να επιβεβαιώνονται , έχε όμως υπόψιν σου οτι τη στιγμή που κάνεις την "επαλήθευση" μπορεί το μυαλό σου να σου παίζετε ένα πολύ μεγάλο παιχνιδι .
Δε στα λεω ολα αυτά για να σε αγχώσω (ούτε το αλαφροΐσκιωτος το ειπα κοροϊδευτικά) ισα ισα απο τα λεγόμενα σου πιστεύω οτι απευθύνομαι σε να λογικότατο άνθρωπο , και γι αυτό διατυπώνω αυτές τις σκέψεις .
θα παω ενα βημα παρακάτω , οχι με τρομακτικά σενάρια , αλλα με απλά πράγματα , Ο Σκύλος των Μπάσκερβιλ είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που γράφτηκε το 1902 από τον Άγγλο συγγραφέα Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.
Στο κλασικό αυτό έργο, δύο ερωτήματα στριφογυρίζουν στο μυαλό του διάσημου επιθεωρητή Σέρλοκ Χολμς: Ποιος σκότωσε τον Τσαρλς Μπάσκερβιλ και πώς; Αρχικά όλοι πιστεύουν πως ο φονιάς είναι ένας τερατώδης σκύλος-φάντασμα, που καταδιώκει όλες τις γενιές κληρονόμων των Μπάσκερβιλ.
Ο ένοχος τελικά θα βρεθεί, το όπλο όμως θα εκπλήξει τους πάντες. Ο δολοφόνος άφησε ελεύθερο έναν πραγματικό σκύλο τη στιγμή που ο Τσαρλς Μπάσκερβιλ βρισκόταν στην αυλή του ένα κατασκότεινο βράδυ. Το θύμα πίστευε ακράδαντα στην ιστορία με το σκύλο-φάντασμα και έτρεξε να σωθεί. Το τρέξιμο και το άγχος επιβάρυναν την αδύναμη καρδιά του και έτσι ο Μπάσκερβιλ σωριάστηκε νεκρός.
Στην ουσία ο Μπάσκερβιλ δολοφονήθηκε από το ίδιο του το μυαλό, το οποίο καθοδήγησε ο δολοφόνος......
Και γι αυτό πρότεινα και ποιο πάνω την εσωτερική ηρεμία και αυτοέλεγχο , τότε ίσως μπορέσεις να ελέγξεις αυτά τα "οράματα"
και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πότε γίνονται , αν πραγματικά είναι αληθινά , και απο τη στιγμή που σε ενοχλούν πως να απαλλαγείς από αυτά

Ελπίζω να βοήθησα ώστε να μπεις σε ενα άλλο τρόπο σκέψεις
(πολύ ποιο "ΥΓΙΕΙΝΟ" κατα τη γνωμη μου) ,
και μην αρχίσεις να ψάχνεις αν είσαι ζόμπι του νερού του αέρα η του ....καφέ και κατα ποσο η τετραγωνική ρίζα του μπάχαλου μας δίνει 11888

καλο απογευμα

watermanΝέο Μέλος
06/08/2010, 19:35:58
εγω πιστευω οτι καλο ειναι να δει ποιο στοιχειο της ανηκει
αν και ολοι οι ανωτεροι δεκτες εχουν τετοιου ειδους φαινομενα
ασχετα τι ειδους στοιχειου ειναι .
Μην ξεχναμε κιολας οτι καθενας εχει ερθει για μια αποστολη στη γη

Υ.Γ φοβερο ειναι ο σκυλος των μπασκερβιλ