- ΒΑΠΤΙΣΗ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σιγά- σιγά προετοιμάζω το έδαφος για τη συζήτηση με τον άντρα μου! Θα την κάνω, θα επιχειρηματολογήσω και ελπίζω να βρούμε μία λύση...γιατί η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου πονάει από την πολλή σκέψη. Αλήθεια το λέω, τον τελευταίο καιρό έχω μόνιμα έναν πονοκέφαλο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και προβληματίζομαι.
Οσο για την ύπαρξη του Δημιουργού...ε! ναι πιστεύω ότι υπάρχει αλλά όχι όπως τον παρουσιάζουν! Εγώ αγαπώ έναν Δημιουργό Αγάπης, έναν Δημιουργό Συγνώμης. Εναν Δημιουργό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας! Να αγαπάμε και να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και τα δικά μας!
ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ!
quote:
Και φυσικά ευχαριστώ και εσένα Allzzaro για τις απόψεις που παρέθεσες και μοιράστηκες μαζί μου. Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τον πόνο που αναγκάστηκες να περάσεις σε αυτή τη ζωή.
Εισαι η μόνη που το παρατήρησες.... Δεν μπορείς να φανταστείς....
Τα έχω σβήσει ..για ευνόητους λόγους....
quote:
Σιγά- σιγά προετοιμάζω το έδαφος για τη συζήτηση με τον άντρα μου! Θα την κάνω, θα επιχειρηματολογήσω και ελπίζω να βρούμε μία λύση...γιατί η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου πονάει από την πολλή σκέψη. Αλήθεια το λέω, τον τελευταίο καιρό έχω μόνιμα έναν πονοκέφαλο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και προβληματίζομαι.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...![]()
πολιτική....
Κάνε την άρρωστη.. Πιάνει πάντα..![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Οσο για την ύπαρξη του Δημιουργού...ε! ναι πιστεύω ότι υπάρχει αλλά όχι όπως τον παρουσιάζουν! Εγώ αγαπώ έναν Δημιουργό Αγάπης, έναν Δημιουργό Συγνώμης. Εναν Δημιουργό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας! Να αγαπάμε και να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και τα δικά μας!
Ευχομαι το αυτό και για το σύζυγο...![]()
Edited by - allzzaro on 01/07/2004 17:35:39
Δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος.... πάει στην Εκκλησία... μιλά όμορφα...
καλοσυνάτος .... έχει και Μερσεντές... αλλά δεν βγάζει απο την τσέπη του ενα ευρώ ... να το δώσει σε εναν φουκαρά... στα φανάρια κάνει την πάπια.. τα βάζει με τους μετανάστες οτι του τρώνε το ψωμί του ενώ ο ιδιος τους χρησιμοποιεί δίνοντας τους ψίχουλα... ενω όταν χαμογελά το κάνει εικονικά και πίσω απο το γέλιο του κρύβονται τα δόντια του...
Τώρα μην αρχίσω και βγάζω στη φόρα και αλλα... παραστρατήματα![]()
![]()
Ο αλλος δεν είναι φανατικός της Εκκλησίας .. ισως και να ψάχνεται..δεν βάζει τη γραβατούλα του για να πάει το Πάσχα στην ανάσταση γιατί το κοστούμι του το έχει 25 χρόνια απο τότε που παντρεύτηκε... ούτε έχει Μερσεντές αλλά ``παπάκι`` αλλά
πονάει τον αλλον .. βλέπει τα λάθη του σκύβει το κεφάλι, δίνει κάτι στους φουκαράδες οταν χαμογελά μαζί του χαμογελά όλη η φύση ....
γιατί η χαρά βγαίνει μέσα απο την ψυχή του, και οχι μέσα απο την τσέπη του..
Και αναρωτιέμαι ..??? Πώς είναι δυνατόν αυτός να είναι Αθεος...
αφού είναι τόσο κοντά στο μέλημα του Δημιουργού...
Νομίζω ρε παιδιά οτι συμφωνείτε και εσείς μαζί μου...
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς....
Τι ψάχνουμε λοιπόν...
ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ!
quote:quote:
Από πότε η θρησκεία, η ομάδα, το κόμμα, τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου αποτελούν κριτήριο ένταξης στην κοινωνία;Aνέκαθεν nemertis ανέκαθεν...
quote:
Δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα; Αν όχι, τελικά πόσο ελεύθερη είναι η κοινωνία που ζούμε;Μην το πάς εκεί... ας μην συγχέουμε την ελευθερία με την θρησκεία...
Γιατί δεν επισκέπτεσε το τόπικ που σου έδωσα να εκφράσεις τις απόψεις σου....περί αναζήτησης του δημιουργού...??
Εκεί είναι και ο schabe ενας ομοιδεάτης σου ...με τον οποίο έχουμε εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις....
Τώρα σε οτι αφορά την βάπτιση... ας το συνεχίσουμε εδώ....
Αγαπητέ allzzaro,
προφανώς βλέπουμε τα πράγματα από τελείως διαφορετική σκοπιά. Τείνεις στις απόψεις των περισσότερων χριστιανών που θεωρούν κάθε τι καλό σε αυτόν τον πλανήτη ως ένδειξη οτι είμαστε στο δρόμο του θεού. Διαφωνώ απόλυτα αλλά δεν θα το αναλύσουμε εδώ. Τα έχω πει και παλαιότερα. Πληροφοριακά δεν έχουμε τον ίδιο θεό με τον scwhabe. Ο θεός μου ονομάζεται αρχικά "θεός Nημερτής" και μην ψάξεις γιατί δεν θα τον βρεις πουθενά. Είναι σαν τα προγράμματά μου. Αρχικά τα φτιάχνω και τα ονομάζω "προγραμμα Νημερτής". Μετά ψάχνω ένα όμορφο όνομα για να πουλήσει. Τελοσπάντων.
Εκείνο που με προβλημάτισε στα λόγια σου είναι το "ανέκαθεν". Το αντέχεις αυτό; Το θες; Αν όχι γιατί δεν κάνεις κάτι για αυτό; Ακόμη και αν λέγεται προώθηση ανεξιθρησκείας; Αν ναι, πρόσεχε τα λόγια σου και τις κινήσεις σου. Τη επόμενη φορά που ο εργοδότης σου θα μάθει οτι είσαι Ολυμπιακός (λέμε τώρα), μπορεί να σε απολύσει. Εκεί που θα είναι τότε η κοινωνία όμως, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό...
-------------------------
...The Unerring Nereis...
quote:
Αφού λοιπόν σε τέτοιο κόσμο έφερα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν, πρέπει να ακολουθήσω το ρεύμα ή να κολυμπήσω αντίθετα όπως ο σολωμός;
Αγαπητή ΕΚΑΤΙ,
Κάποιοι αρχαίοι Κινέζοι δίδασκαν: Δεν πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα, συμβαδίζω και την κατάλληλη στιγμή επαναστατώ!
quote:
Κάποιοι αρχαίοι Κινέζοι δίδασκαν: Δεν πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα, συμβαδίζω και την κατάλληλη στιγμή επαναστατώ!
Συμπληρώνω: ..και την κατάλληλη στιγμή επαναστατώ, αν βέβαια "θυμάμαι" ακόμα τι θα πει επανάσταση..αν βέβαια δεν έχω "βολευτεί" και δεν άλλαξαν τα "θέλω" μου..
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο allzzaro ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ???
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
"σαν άνθρωπος που αποφάσισα να κάνω παιδιά ξέρω ότι πρέπει να αντιμετωπίζω και τις ευθύνες. Να είμαι δυνατή...."
"Σιγά- σιγά προετοιμάζω το έδαφος για τη συζήτηση με τον άντρα μου! Θα την κάνω, θα επιχειρηματολογήσω και ελπίζω να βρούμε μία λύση...γιατί η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι μου πονάει από την πολλή σκέψη. Αλήθεια το λέω, τον τελευταίο καιρό έχω μόνιμα έναν πονοκέφαλο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και προβληματίζομαι."
"Εγώ αγαπώ έναν Δημιουργό Αγάπης, έναν Δημιουργό Συγνώμης. Εναν Δημιουργό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας! Να αγαπάμε και να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και τα δικά μας!"
Εγω τι να πω τωρα βρε Εκατη;
Τα ειπες ολα!
Καποιος αν σε ακουγε πιθανο να σου ελεγε
"Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ"
Και διαθετεις, πιστεψε με.
Προσωπικα, δεν με ενδιαφερει τι δηλωνεις, δηλωνε και....ποδοσφαιριστης! (για να μπουμε και στο κλιμα...).
Βλεπω σε εσενα, μια αξια μανα που θα δωσει οτι μπορει για τα παιδια της, αλλα και εναν ολοκληρωμενο ανθρωπο.
Μην κολλας πουθενα και μην πτοεισαι απο τιποτα, συνεχισε να εχεις τις ιδιες αποψεις και γινε παραδειγμα για τους γυρω σου...
Και μην νομιζεις οτι δεν σε βλεπουν.....
Και μην νομιζεις οτι οταν βλεπουν κατι καλο πανω σου δεν σε φθονουν...
Αλλα μην καθισεις να ψαξεις το γιατι σε φθονουν....θα σε φθειρει.
Γινε φαρος για τους θαλασοδαρμενους!
Κανε την κουβεντα και καλο κουραγιο.
Να χαιρεσαι τα παιδια σου και να σε χαιρονται και αυτα.
Εγω κλεινω την συμμετοχη μου σε αυτο το τοπικ.
Σας ευχαριστω ολους.

quote:
ΑΥΤΟ...ΑΥΤΟ ακριβώς ήθελα να πω και εγώ! Ποιός λοιπόν από τους δύο θα μπει στην Βασιλεία των Ουρανών εφόσον υπάρχει, αν υπάρχει;
Αγαπητή φίλη ..
Δεν θέλω να μπώ στη Βασιλεία των Ουρανών... δεν το επιδιώκω.. μπορώ να πώ οτι το μισώ....
Με επισκέπτονται συχνά μάρτυρες του Ιεχωβά και οχι μόνο αλλα και κληρικοί ... και μου εξυμνούν την άποψη οτι προσπαθούν να κάνουν το θέλημα του Θεού για να μπούν στη Βασιλεία των Ουρανών...
Τους μισώ... γιατί το κάνουν απο συμφέρον ... εμένα δεν με ενδιαφέρει .. κάτι τέτοιο... ούτε αν υπάρχει ούτε αν δεν υπάρχει...
Με επισκέπτονται για να με πείσουν ... ο καθένας τα δικά του..
αλλά χωρίς επιχειρήματα οπότε τους κολάω στον τοίχο... απο όλες τις πλευρές ..
Οτι το κάνω το κάνω γιατί έτσι αισθάνομαι .. εξάλλου μια ζωή ολιγαρχικός , πάντα ήμουν και θα είμαι...