- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Υπάρχει κλιματιστικό μηχάνημα σε λειτουργία στο γραφείο σου; Πολλές φορές είναι υπεύθυνα αυτά για τέτοιες καταστάσεις, ειδικά αν τα φίλτρα θέλουν κα8άρισμα.
Τα φίλτρα θέλουν όντως καθάρισμα...
Έχουν να αλλαχθούν πάρα πολύ καιρό κι έχει ζητηθεί από τους εργαζόμενους η αλλαγή τους.
quote:
Mηπως αποκτησες "αλλεργεια" στην δουλεια??
Μπα, αυτή είναι πλέον παροδική, εκδηλώνεται και θεραπεύεται πολύ γρήγορα! ![]()
Αλήθεια, εσύ πόση μυωπία έχεις;
Έχω κι εγώ μια μικρή μυωπία (2 στο δεξί και 2,5 στο αριστερό) και φοράω φακούς.
Αγαπητή μου loukritia, σου εύχομαι καλή επιτυχία με την επέμβαση του λέιζερ, αν κι εδώ που τα λέμε η επέμβαση αυτή τείνει να γίνει ρουτίνας.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα μετά! ![]()
quote:
Φίλε Κριέ, κάτσε να πιω το γάλα μου και μετά σου κερνάω και την Ελένη. Τυχερό κωλόπαιδο το μωρό της (ακόμα βυζαίνει νομίζω 10 χρονών γαϊδούρι, χαζός είναι να απογαλακτηστεί;)
Τι 10 χρονών, βρε;
Τώρα ήταν έγκυος, αν γέννησε το μωρό θα είναι ημερών!
Έχει κι άλλο που θηλάζει ακόμα;! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ο predator είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες στο "επιστήμη διάστημα ", κάτι φακούς επαφής (σε πειραματικό στάδιο βρίσκονται ακόμα) που δίνουν υπερανθρώπινη όραση... μήπως να περίμενες λίγο;
Αφού είναι πλέον μεσημέρι ας προτείνω μεζεδάκια ![]()

Καλό μεσημέρι σε όλους καλή όρεξη ![]()

Η απόφαση είναι δύσκολη, τι να προτιμήσω, γαλατάκι από τα χεράκια…
.. της Ελένης ή τα λαχταριστά μεζεδάκια που κερνάει η κεραυνός .
Βοηθάτε φιλαράκια… ![]()

Όσο για το γαλατάκι; Εγώ μεγάλο παιδί είμαι, και έτσι το αφήνω στο φίλο seirios12a, που είναι πάνω στην ανάπτυξη του!

quote:
Βοηθάτε φιλαράκια…![]()
Το καλό που σου θέλω, κλίνε κατά τα μπριζολάκια, γιατί δεν σε βλέπω καλά! ![]()
Λέω εγώ τώρα...![]()

quote:
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε γάλα..στον καφέ του έτσι;
πρωΐ-πρωΐ τι βλέπουμε
βρε καλωςτον φιλο μας serio!
Τι εγινες βρε παληκαρε και χαθηκες?

φιλη Keraunos... οι φακοι επαφης, κανονικα, κατασκευαστηκαν να τους φορας καποια λεπτα ανα 1 μερα και οχισυνεχεια, γιατι επηρεαζουν χειροτερα το ματι (γυριζει πισω, στεγνωνει, πεφτει και τον χανεις)...
οποτε αφου θα βγουν αυτοι οι σουπερ φακοι...γιατι δεν περιμενουμε και τα σουπερ βιονικα ματια? που μετα δεν θα χρειαζομαστε τους φακους??

quote:
PREDATOR - που ειστε κρυμμενοι??
Κάτω από το ….
.γάλα της Ελένης…Χα, Χα .
quote:
Krios - Το καλό που σου θέλω, κλίνε κατά τα μπριζολάκια, γιατί δεν σε βλέπω καλά
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις με βαριά καρδιά διαλέγω τα κοψίδια…
άλλη μια μπύρα παρακαλώ

quote:
οποτε αφου θα βγουν αυτοι οι σουπερ φακοι...γιατι δεν περιμενουμε και τα σουπερ βιονικα ματια? που μετα δεν θα χρειαζομαστε τους φακους??
Τι μου θύμισες τώρα φίλε predator!!!! Ένα σήριαλ που έβλεπα σαν παιδί την "βιονική γυναίκα", βιονικό μάτι, αυτί, χέρι, και πόδια και έκανε τα απίστευτα
. Μάλιστα το σήριαλ αυτό το ξαναγυρίζουν με σύγχρονα δεδομένα και αντίληψη όπως διάβασα πρόσφατα.
Κάποια στιγμή η πρόοδος της επιστήμης μπορεί να φτάσει σε τέτοια τεχνολογική τελειότητα, έτσι ώστε διάφορες άσχημες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει αναπηρία σε ανθρώπους σε κάποιο μέρος του σώματός τους (πχ χέρι, πόδι), να μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως έστω και με τεχνιτά μέσα.

Εμείς εδώ όμως στον αγώνα!

quote:
elo:άλλη μια μπύρα παρακαλώ
ΕΕΕΕΕΕφτασεεεεεεεεεεεε ![]()

![]()

Συγχρονισμός όμως!

Το πρωινό μας φραπεδακι για να έρθουμε στα ίσια μας .

Καααιιιιιιιιιιιιι…
.ώρα να κάνουμε το πρωινό μας πείραγμα…![]()
quote:
Keraynos- Ένα σήριαλ που έβλεπα σαν παιδί την "βιονική γυναίκα", βιονικό μάτι, αυτί, χέρι, και πόδια και έκανε τα απίστευτα
Πω, πω κεραυνέ πόσα χρόνια με γυρνάς πίσω με αυτήν την ταινία που λες .
Αν θυμάμαι καλά ήταν αυτοτελή επεισόδια που έδειχνε η ερτ (μου φαίνεται)…
. Μικρό παιδάκι ήμουν τότε…
. Αχ πως περνάν τα χρονια…![]()

Φίλε elo Κυριακή πρωί,
έπρεπε να κεράσεις διπλό, τριπλό μάλλον ενισχυμένο φραπέ!
Γιατί δεν τι θυμάμαι εγώ αυτή τη σειρά;
Μήπως έπαιζε ΥΕΝΕΔ;
Ήταν τις ίδιας εποχής με το περίφημο τότε Galactica;;;

Παιδιά επειδή το φραπεδάκι μου χαλάει τα νεύρα εγώ κερνάω..
![]()

Αλλά έχε υπόψη σου πως και ο φραπές, είναι ελληνική πατέντα!!!

Αφού μιλάμε για το αγαπημένο μας ρόφημα τον καφέ για να δούμε κάποια ιστορικά στοιχεία.Ο Ελληνικός καφές δεν είναι και τόσο "Ελληνικός".
"Η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα αρχίζει απο τα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Η Ελλάδα, σαν τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δοκιμάζει τον καφέ πρίν από την υπόλοιπη Ευρώπη. Ιδιαίτερα οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης, της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βορείου Ελλάδος πρώτοι γνωρίζουν και συνηθίζουν τον καφέ μαζί με τους Τούρκους. Στην Θεσσαλονίκη του 17ου αιώνα σύμφωνα με τις πηγές, υπάρχουν περισσότερα από 300 καφενεία όπου συχνάζουν Ελληνες και Τούρκοι, ενώ μεγάλο αριθμό καφενείων συναντά κανείς και σε άλλες πόλεις, όπως τις Καβάλα, Δράμα κ.α.
Στην Αθήνα και τις πόλεις της Νοτίου Ελλάδος τα καφενεία εμφανίζονται αργότερα. Στην αρχή είναι μικρά και συχνάζουν σε αυτά μόνο Τούρκοι, σταδιακά όμως η πελατεία τους εμπλουτίζεται και με Ελληνες. Σύμφωνα με τον Παπαδιαμάντη, από το 1760 η συνήθεια του καφέ μεταδίδεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα με αφετηρία πάντα την Κωνσταντινούπολη.
πηγή και περισσότερα στοιχεία ...
εδώ:http://www.misseyannis.gr/html/coffee.asp "
Ενώ το φραπεδάκι είναι περισσότερο Ελληνικό όπως φαίνεται από τα στοιχεία ![]()
Ο φραπέ ανακαλύφθηκε τυχαία κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης του 1957. Ο κ. Δημήτρης Βακόνδιος, πωλητής στο περίπτερο καφέδων και προϊόντων επεξεργασμένου γάλακτος του εισαγωγέα Ανδρέα Δρίτσα, κατά την διάρκεια διαλλείματος και μη διαθέτοντας ζεστό νερό έβαλε στιγμιαίο καφέ Nescafe σε ένα σέικερ μαζί με κρύο νερό και ζάχαρη, τα κούνησε και δημιούργησε τον πρώτο καφέ φραπέ. Όπως ο ίδιος δήλωσε μετά από χρόνια, δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως ένα απλό πείραμα τον οδήγησε στην εφεύρεση του διασημότερου κρύου ροφήματος στην Ελλάδα.
πηγή:http://www.pestaola.gr/2007/05/19/frappe-coffee-history/

http://www.youtube.com/watch?v=n_98GmmvdyU (DAMN !!!!)