- ***ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ***(Το βιβλίο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
------------------------
667 THE NEIGHBOUR OF THE BEAST

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ:
“ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!”
ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ ΤΩΡΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ SIENCE ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Ε?
never say never **
ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ WHO KNOWS ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΑ!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΡ ΦΟΡΕΣ!!!
------------------------
quote:ξυδι.
Ξύδι πίνω κάθε μέρα...
Αλλά δεν είναι αποτελεσματικό....
Εγώ σας το λέω και θα με θυμηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ θα έρθει και θα μας κυβερνίσει.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Εγώ σας το λέω και θα με θυμηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ θα έρθει και θα μας κυβερνίσει.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ???
------------------------
Μην παρεξηγείτε τον ZOZE3PH. Μόνος του έχει δηλώσει οτι είναι 15 χρονών, και οτι τρελένεται για "παράξενα".
Σε ένα τέτοιο φόρουμ νεαρά και ευκολόπιστα άτομα θα έπρεπε να λαμβάνουν κάποια τοποθέτηση να τους βοηθήσει στο δρόμο τους, με την προϋπόθεση βέβαια οτι έχουν την έγκριση των γονέων τους για συμμετοχή...
Δεδομένου οτι κάθε τοπικ που έχει ανοίξει ο Ζοζερη μεταφέρει μια ακόμα επικείμενη "καταστροφή", θα πρέπει να του φερθούμε με ιδιαίτερη προσοχη.
Κ
===========
Άλλος ένας κίνδυνος: "Εκδίκηση του Ιζαύρα"??
------------------------
ΕΔΩ ΕΣΩ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΜΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΣΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΗ ''ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΜΟ'' ΒΙΒΛΙΟΥ
ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ
Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ - ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΑVATARG
ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ
ΕΙΣΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ.......ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΧΑΡΜΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ=========ΑΚΟΥΓΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΛΙΓΑ ΠΙΣΤΕΥΕ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΣ
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΩ E-MAIL ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΟΙ??? ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.... Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ....
ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.....ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ
ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ-ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΦΑΣΙΖΕΣΑΙ ΞΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΧΗ -ΚΑΙ ΤΟΜΑΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ-ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ........
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Edited by - GEORGE D on 07/06/2004 01:56:35
------------------------
..........
never say never **
Τώρα για τα άθλια σχόλια του τύπου "έλλειψη σεξουαλικής επαφής που προξενεί ψυχολογικά προβλήματα", και... "κάθε λαλημένη και πυροβολημένη γριά", δεν ξέρω αλλά λίγος σεβασμός για το αλλότριο (που δεν το γνωρίζουμε επαρκώς) δεν βλάπτει... δηλαδή τι σας έκαναν αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν φθάσει σε πνευματική στάθμη πολύ ανώτερη απο αυτήν που έχετε φθάσει όλοι οι επικριτές τους ΜΑΖΙ.
Και όποιος τους έχει δει και έχει συνομιλήσει μαζί τους το ξέρει, όχι γιατί είναι θεοσεβούμενος ή θεοφοβούμενος, αλλά γιατί το νιώθει και το ΒΛΕΠΕΙ... το ΒΙΩΝΕΙ.
Όσον αφορά για το ΧΞς'(666) δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, άλλα το σχόλιο για τα 3,5 χρόνια είναι ακριβές και όντως αυτός που μίλησε για μη ολοκληρωμένη τετραετία διακυβέρνησης κάποιου... να το σκεφτεί και να το φέρει βόλτα για άλλη μια φορά απο το μυαλό του γιατί τα πράγματα σε μένα δείχνουν το αυτό γεγονός (έτσι νομίζω - δένει με την πραγματικότητα και με το τι γνωρίζουμε σήμερα - όταν γράφτηκε η Αποκάλυψη το μόνο που γνώριζε σαν εξουσία ο κόσμος ήταν η ισόβια βασιλεία αυτοκρατόρων και βασιλέων, καμία σχέση με θητείες "Δημοκρατικής" 4ετιας).
Παιδιά ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής στο Άγιο Όρος (μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό προηγουμένως), θα πείσει για πολλά.
Το θέμα είναι ποιός απο τους αρνητικώς σχολιάσαντες του θέματος αυτού θα έκανε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Είμαι σίγουρος πως θα το σνόμπαραν πολλοί, όμως αυτοί που τελικά θα το έκαναν θα ήταν οι πραγματικά γενναίοι και ελεύθεροι τω πνεύματι.
Πιστεύω πως την συντέλεια του κόσμου θα την φέρει (και την φέρνει) ο Άνθρωπος, όμως την επιτρέπει ο Θεός, και επωφελείται απο αυτό το "Κακό" όπως θέλετε ονομάστε το.
Η ζωή αυτή που ζούμε είναι ούτως ή άλλως πεπερασμένη και ο πραγματικός μας στόχος είναι η αθανασία της ψυχής (του πραγματικού και μόνου εαυτού μας) και όχι τόσο η ευημερία στον υλιστικό αυτό κόσμο.
Παρ' ολ' αυτά δεν δυσκολεύεται κανείς να πεισθεί πως κάποιοι Εβραίοι, ως επι τω πλείστω, επιχειρηματίες θέλουν την κατάσταση στον πλανήτη ως έχει και πως αυτή η κατάσταση υπονομεύει την 'υγεία' σωματική και πνευματική των ανθρώπων, ενω παράλληλα κάνει καλό στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και τα θεμέλια της εξουσίας τους.
Και επειδή ότι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι με το γενικό "Καλό" όλων μας, είναι μετά βεβαιότητας με το "Κακό" (εσείς οι 'απελευθερωμένοι' μην το αποκαλείτε Σατανά). Όπως όμως και να το πούμε ένα είναι σίγουρο... οτι στόχο έχει το Κακό, πέρα απο τα πιστεύω του καθενός.
Όσο για τον τίτλο 'Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ' είναι ατυχέστατος για ένα φόρουμ αυτού του είδους. Η συντέλεια του κόσμου ερχόταν ούτως ή άλλως απο τα πανάρχαια χρόνια. Και πριν απο 100 εκατομύρια χρόνια η συντέλεια 'έρχονταν'. Το πως θα έρθει η Χριστιανική θρησκεία το περιγράφει με τον τρόπο που αυτή ξέρει. Το πότε, δεν το λέει κανείς γιατί πολύ απλά δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς.
Και κατ' εμέ θα ήταν πιο εποικοδομητικό για αυτό το φόρουμ και για όσους σχολιάσουν μετά απο μένα, να μου πουν αν γνωρίζουν για το Λευκό Αδελφάτο το ιδρυμένο πριν χιλιάδες χρόνια και μέχρι σήμερα ενεργό στους πρόποδες των Ιμαλαίων. Έχει σημασία γιατί η ιστορία εμπλέκεται με εξωγήινους και με μικρά ανθρωπάκια τα οποία οι άνθρωποι σύνεδροι-μυημένοι αυτού του αδελφάτου (λένε οτι κρύβεται πίσω και απο τους Εβραιομασώνους) τα αποκαλούν Δαίμονες!
Όσοι γνωρίζουν ή να ανοίξουν κάποιο θέμα συζήτησης ή να μου αφήσουν το e-mail τους να επικοινωνήσουμε να μάθω πέρισσότερα.
θα επαναλάβω αυτό που έγραψα
>>Όταν η κοινωνία παίρνει στα σοβαρά λαλημένες γριές και ξεμωραμένους
γέρους,που από μικρή ηλικία φανατίστηκαν και πωρώθηκαν με διαόλια και τριόλια και ούτε ποτέ τους διεννοήθηκαν να ερευνήσουν και λίγο έξω από αυτά που τους δασκάλευαν,και ψάχνει σε αυτούς για απαντήσεις, τότε μπορούμε πλέον να μιλάμε για προχωρημένη σήψη.<<
Όπως βλέπεις έχω βάσιμους λόγους (τουλάχιστον εγώ τους βρίσκω βάσιμους) να επικρίνω σκληρά τις λαλημένες γριές και τους ξεμωραμένους
γέρους : τον ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ και την ΑΓΝΟΙΑ τους.
Ως εκ τούτου,αυτό που αναφέρεις περί "ανώτερης πνευματικής στάθμης"
μου ακούγεται μάλλον ειρωνικό,διότι αυτά τα άτομα βρίσκονται ίσα-ίσα σε βαθύ πνευματικό σκοτάδι.Αν θες να συζητήσουμε επ'αυτού εκτενέστερα,ευχαρίστως.
>>Όσον αφορά για το ΧΞς'(666) δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, άλλα το σχόλιο για τα 3,5 χρόνια είναι ακριβές και όντως αυτός που μίλησε για μη ολοκληρωμένη τετραετία διακυβέρνησης κάποιου... να το σκεφτεί και να το φέρει βόλτα για άλ.λη μια φορά απο το μυαλό του γιατί τα πράγματα σε μένα δείχνουν το αυτό γεγονός (έτσι νομίζω - δένει με την πραγματικότητα και με το τι γνωρίζουμε σήμερα - όταν γράφτηκε η Αποκάλυψη το μόνο που γνώριζε σαν εξουσία ο κόσμος ήταν η ισόβια βασιλεία αυτοκρατόρων και βασιλέων, καμία σχέση με θητείες "Δημοκρατικής" 4ετιας).<<
Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό.Αλήθεια όμως,ποια "πράγματα σε εσένα δείχνουν το αυτό γεγονός" ;
Με βάση αυτά που λες,το λογικό αντίστοιχο δεν είναι ο Σατανάς να γίνει ισόβιος βασιλιάς ;;; ![]()
![]()
Γιατί 3.5χρόνια και όχι 9.5 εβδομάδες ;;;
>>Είμαι σίγουρος πως θα το σνόμπαραν πολλοί, όμως αυτοί που τελικά θα το έκαναν θα ήταν οι πραγματικά γενναίοι και ελεύθεροι τω πνεύματι.<<
Οι οποίοι είναι πολύ περισσότεροι απ'όσο ίσως φαντάζεσαι.
>>Παρ' ολ' αυτά δεν δυσκολεύεται κανείς να πεισθεί πως κάποιοι Εβραίοι, ως επι τω πλείστω, επιχειρηματίες θέλουν την κατάσταση στον πλανήτη ως έχει και πως αυτή η κατάσταση υπονομεύει την 'υγεία' σωματική και πνευματική των ανθρώπων, ενω παράλληλα κάνει καλό στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και τα θεμέλια της εξουσίας τους.<<
Α καλά,τώρα λαλήσαμε τελείως...
Αλήθεια,γιατί Εβραίοι και όχι Κολομβιανοί;;;
>>Και επειδή ότι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι με το γενικό "Καλό" όλων μας, είναι μετά βεβαιότητας με το "Κακό" (εσείς οι 'απελευθερωμένοι' μην το αποκαλείτε Σατανά).<<
Η βεβαιότητα που σκοτώνει...
Ή το ένα ή το άλλο...μετα βεβαιότητας φυσικά...
>>Το πως θα έρθει η Χριστιανική θρησκεία το περιγράφει με τον τρόπο που αυτή ξέρει. Το πότε, δεν το λέει κανείς γιατί πολύ απλά δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς.<<
Ναι αλλά σύμφωνα με την Αγία Λαλημένη θα το μάθουμε 3.5 χρόνια πριν έρθει,σωστά;;;
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΤΕ!!!
>>Και κατ' εμέ θα ήταν πιο εποικοδομητικό για αυτό το φόρουμ και για όσους σχολιάσουν μετά απο μένα, να μου πουν αν γνωρίζουν για το Λευκό Αδελφάτο το ιδρυμένο πριν χιλιάδες χρόνια και μέχρι σήμερα ενεργό στους πρόποδες των Ιμαλαίων. Έχει σημασία γιατί η ιστορία εμπλέκεται με εξωγήινους και με μικρά ανθρωπάκια τα οποία οι άνθρωποι σύνεδροι-μυημένοι αυτού του αδελφάτου (λένε οτι κρύβεται πίσω και απο τους Εβραιομασώνους) τα αποκαλούν Δαίμονες!<<
Κρίμα για το ίδιο το Αδελφάτο...να είναι Λευκό και να μην μπορεί να δεχτεί και μερικούς μαύρους...
Απορία:Μετά τα συνέδρια πάνε και για σκι;;;
quote:quote:ξυδι.
Ξύδι πίνω κάθε μέρα...
Αλλά δεν είναι αποτελεσματικό....
ορισμενους απο εμας τους κυβερνα ηδη....
------------------------
quote:quote:
Εγω σας λεω οτι στους ολυμπιακους αγωνες θα "ανεβει"ο Σατανας
(αληθεια, ποιος ειναι αυτος ο κυριος(?) γιατι δεν τον εχω δει σε κανενα "παραθυρο" της tv)και θα πουλαει φυστικια και μαντολατα εξω απο το ολυμπιακο σταδιο....
Διαψευστε με λοιπον...
αν ειναι να πιστεψετε στην "πυροβολημενη" καλογρια γιατι να μην πιστεψετε κι εμενα?
και 8938472737 να γραφανε οι ταυτοτητες και τα χρηματα παλι "σατανικα" ειναι....
παντως δεν α ειχα προβλημα να εχω 1.000.000 σατανοευροπουλα...
μαλλον της χρειαζετε ενα "εξουσιοδοτημενο service" της καλογριας μπας και "συνελθει"...
-προτιμώ να διαβασω την espresso παρα το "αντιχριστος 666"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ι ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ" ΕΙΑΝΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΓΥΝΕΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ 1992 ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Καλημέρα φιλοι του φόρουμ. Εχω καιρο να γραψω λόγω οτι ηθελα να σκεφτώ μονος και επειδή είχα κάτι δουλίες. Κάτι ομως με εκανε να ξαναγραψω μετα απο πολύ καιρό. Έχω μια ερώτηση. Καλόγρια και Αγιον ορος πως συμβαδίζουν. Το Αβατο Ορος δεν είναι απαγορευμένο στις γυναίκες καλογριες και μή? Αν κάνω λάθος με διορθώνετε. Αν όντως δεν κάνω λάθος και η συγκεριμένη καλόγρια συνεχίζει να λέει οτι είναι απο το Αγιον Όρος τοτε μάλλον και η "αποκαλύψη" ειναι αποτελεσμα της φαντασίας της.
Οσων αφορά το αν καποιοι πιστευουν η δεν πιστευουν αυτο είναι σεβαστό. Θα συμφωνησψ με προλαλισαντα συνφορουμιστα οτι και εγω δεν πιστευω στην θρησκεία αλλα απλά πιστευω οτι κατι υπαρχει καιπροσπάθω στο μετρο του θνητου να το τιμώ και να το σέβομαι. Σεβαστη η αποψη του ΖοΖε3hp και των υπολοιπων που τον αποπηραν. Απλα θα πρέπει πριν βγει ενα τοσο σοβαρο θέμα που μπορει να επιρεασει οποιονδηπωτε ελαφρα σκεπτομενο και οχι ψαγμενο να αντιδρασει με πανικο και να αρχισει τις δοξολογιεσ και τις προσευχές για να σωθει. Κάλως η κακως καθε μερα ο θνητος δοκιμάζεται με διαφορα μέσα και αν θα πρεπει να αποδειξει οτι ειναι αξιος να λέγεται ανθρωπος θα το αποδειξει πρωτα στον εαυτο του και μετα στην οποιαδηπωτε θρησκεια.
Ελπίζω να μην σας κουρασα
Φιλικα Κωνσταντίνος
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Edited by - BLIND GUARDIAN on 07/06/2004 12:12:54
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!
------------------------
<<Όπως βλέπεις έχω βάσιμους λόγους (τουλάχιστον εγώ τους βρίσκω βάσιμους) να επικρίνω σκληρά τις λαλημένες γριές και τους ξεμωραμένους
γέρους : τον ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ και την ΑΓΝΟΙΑ τους.>>
Δεν ξέρω πόσους γνώρισες και με πόσους έχεις μιλήσει. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να κρίνει αν και κατά πόσο είναι φανατισμένοι και αγνοήμονες. Ελπίζω να μην μας λες λόγια παχιά του αέρα. Εγώ πάντως απο την πλευρά μου, που το έχω ζήσει το πράγμα, μόνο φανατισμένους ανθρώπους δεν έχω γνωρίσει, και αυτό το λέω εκ πείρας και οχι εκ τυφλής πεποιθήσεως.
<<Ως εκ τούτου,αυτό που αναφέρεις περί "ανώτερης πνευματικής στάθμης"
μου ακούγεται μάλλον ειρωνικό,διότι αυτά τα άτομα βρίσκονται ίσα-ίσα σε βαθύ πνευματικό σκοτάδι.Αν θες να συζητήσουμε επ'αυτού εκτενέστερα,ευχαρίστως.>>
Είπα κάτι για το Άγιο Όρος το οποίο πολύ ωραία το έκανες λαϊκιστί γαργάρα.
<<Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό.Αλήθεια όμως,ποια "πράγματα σε εσένα δείχνουν το αυτό γεγονός" ;
Με βάση αυτά που λες,το λογικό αντίστοιχο δεν είναι ο Σατανάς να γίνει ισόβιος βασιλιάς ;;;
Γιατί 3.5χρόνια και όχι 9.5 εβδομάδες ;;;>>
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που είπα. Κατ' αρχάς αυτός που πρόκειται να κυβερνήσει ονομάζεται Αντίχριστος και όχι Σατανάς, κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Ο πρώτος θα είναι κάποιος άνθρωπος, ο οποίος θα κυβερνήσει για τόσα έτη. Ο δεύτερος είναι το ίδιο το προαιώνιο κακό, και ούτως ή άλλως υπάρχει, δεν είναι ανάγκη να κυβερνήσει ούτε για 3,5 χρόνια, ούτε για 9,5 βδομάδες όπως πολύ όμορφα είπες.
<<Α καλά,τώρα λαλήσαμε τελείως...
Αλήθεια,γιατί Εβραίοι και όχι Κολομβιανοί;;;>>
Αυτό φίλε το ερώτημα μπορεί για σένα να είναι μια ειρωνία, εγώ όμως θα προσπεράσω τον τρόπο που το προσεγγίζεις, και θα σου πω πως πάνω κάτω έχω την ίδια απορία. Και αυτό δεν σημαίνει οτι δεν γνωρίζω επι του θέματος ή οτι πέφτω σε αντιφάσεις. Το αντίθετο μάλιστα, επειδή γνωρίζω το λέω, και είναι και ένα πολύ βαθύ ερώτημα. Γιατί να είναι Εβραίοι και όχι κάποιος άλλος λαός; Ή γιατί σώνει και καλά κάποιος λαός και όχι ένα τράστ συμφερόντων.
Να σου πω την αλήθεια είναι ενα τραστ συμφερόντων, στο οποίο ανήκουν ως επι τω πλείστω όπως είχα πει Εβραίοι στην καταγωγή. Το Εβραίοι στην καταγωγή δεν σημαίνει πως είναι και Ιουδαίοι τω θρήσκευμα. Κάποιοι απο αυτούς δηλώνουν και άθεοι, ενώ οι περισσότεροι ανήκουν στην κάστα των Σιωνιστών Εβραίων (δηλαδή των ακραιφνών σωβινιστών Εβραίων).
Θα σε προέτρεπα να συνομιλήσεις προσωπικά, και να αγοράσεις κάποια βιβλία ενός συγγραφέα ονόματι Αθανάσιος Στριγάς, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει για πολλά έτη σύμβουλος του ΝΑΤΟ (ο άνθρωπος έχει δει και έχει ζήσει εκεί μέσα πολλά πράγματα, τα οποία και καταγράφει με ντοκουμέντα στα βιβλία του). Επειδή λοιπόν έγω έκανα και τα δύο τα παραπάνω, σε συμβουλεύω να πράξεις και εσύ το ίδιο και μετά να έρθεις να μου πεις αν θα' πρεπε ή όχι να λαλήσεις. Αν ήθελα να είμαι πιο κακός απέναντί σου θα σου έλεγα 'Καλά εσύ απο ποιόν πλανήτη κατέβηκες;'. Όμως δεν το κάνω γιατί ξέρω πως δεν γνωρίζεις. Μάθε λοιπόν σε παρακαλώ και μετά μπορείς να κάνεις τον έξυπνο όσο θέλεις. Ο Στριγάς δεν είναι ο μόνος που έχει γράψει για το θέμα. Ακόμα και Εβραίοι στην καταγωγή έχουν γράψει σχετικά. Όμως στον Στριγά θα βρεις κάτι που δεν το βρήκα σε πολλούς. Ο άνθρωπος δεν παραθέτει μόνο προσωπικές καταστάσεις με αποδείξεις όπως σου είπα, άλλα λέει και το εξής καταπληκτικό... Εγώ λέω μόνο όσα με αφήνουν να πω! Δηλαδή με άλλα λόγια είναι ακόμα φερέφωνο των Εξουσιαστών αυτών... πράγμα που σημαίνει πως πως έχει και ξέρει ακόμα τις μέσες και τις άκρες της ιστορίας αυτής. Θα ήθελα να αναλώσω σελίδες ολόκληρες για το θέμα για να σου παρουσιάσω ολόκληρη την εικόνα για να καταλάβεις επακριβώς περί του τίνος πρόκειται.
Αν δεν σου είναι κόπος δώσε μου το e-mail σου να σε κατατοπίσω (αν όντως δεν έχεις παρωπίδες). Δεν είμαι αντισημίτης αγαπώ τους Εβραίους όπως κάθε άλλο λαό, όμως οι συγκεκριμενοι 'άνθρωποι' (αυτοί οι λίγοι) οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τον πλούτο της γης και οι οποίοι ευθύνονται για τα περισσότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας απο τις αρχές του 20ου αιώνα, δεν αξίζουν την συμπάθεια κανενός μας.
<<Η βεβαιότητα που σκοτώνει...
Ή το ένα ή το άλλο...μετα βεβαιότητας φυσικά...>>
Αγαπητε μου και εδώ βλέπω το φαρμάκι στάζει. Να σου πω λοιπόν πως σύμφωνα με την αρχή του λογικού Αποκλεισμού (Αριστοτέλης) μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κατάσταση ή σκέψη ή... ή... μπορεί να την προσδιορίσει η 'Αλήθεια' ή το 'Ψεύδος'. Έτσι λοιπόν όπου υπάρχει Αλήθεια δεν υπάρχει Ψεύδος και το αντίθετο, ή όπου υπάρχει Μαύρο δεν υπάρχει Άσπρο κ.ο.κ.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την λογική όπου υπάρχει Καλό δεν υπάρχει Κακό, και όπου διαπιστώνεται έλλειψη Καλού υπάρχει αυτομάτως παρουσία Κακού, είτε το θέλουμε είτε όχι. Με αυτήν την σκέψη είπα το 'είναι μετά βεβαιότητας'. Εκτός κι αν θα πρέπει να εφεύρουμε καινούργιους κανόνες λογικής για να δικαιώσουν τα ειρωνικά σου σχόλια.
<<Ναι αλλά σύμφωνα με την Αγία Λαλημένη θα το μάθουμε 3.5 χρόνια πριν έρθει,σωστά;;;
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΤΕ!!!>>
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου... Κατ' αρχάς ποιός σου είπε οτι θα το ξέρουμε 3,5 χρόνια πριν έρθει. Να είσαι σίγουρος πως και εκείνη την εποχή άτομα σαν εσένα θα λένε 'Άντε καλέ αποκλείεται αυτός να είναι ο Αντιχριστός που αναφέρεται στις γραφές - Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω δεν ζω στον μεσαίωνα'. Κατάλαβες φίλε. Και αυτό είναι το χειρότερο που έχει κάνει ο 'Αντίθετος' ας τον ονομάσουμε έτσι πιο χαριτωμένα, στην ανθρωπότητα. Η μεγαλύτερη απάτη του είναι οτι έχει πείσει τους ανθρώπους (χριστιανούς και μη-χριστιανούς) οτι δεν υπάρχει και ότι όλα αυτά είναι παραμύθια. Όποιος είναι λιγάκι πιο συνειδητοποιημένος όμως το γνωρίζει. Ακόμα και οι Βουδιστές και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν στην ύπαρξη του 'Αντίθετου', δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς τελικά τόσο ανώτεροι ήμαστε απο όλα αυτά, τόσο πολύ 'Δεν ζούμε στον Μεσαίωνα με προλήψεις' ενώ ο λοιπός κόσμος ζει;
Τελικά είμαστε πολύ μάγκες. Μπράβο μας.
<<Κρίμα για το ίδιο το Αδελφάτο...να είναι Λευκό και να μην μπορεί να δεχτεί και μερικούς μαύρους...
Απορία:Μετά τα συνέδρια πάνε και για σκι;;;>>
Τώρα εδώ τι να σχολιάσω. Και πάλι μας δείχνεις την άγνοιά σου. Όμως μην την ντύνεις με όμορφη δόση ειρωνίας και περιπαικτικών σχολίων.
Ρώτα με να μάθεις αυτά τα λίγα που ξέρω και θα δεις πως η ιστορία έχει πολύ 'ψωμί'. Περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι.
Λευκό Αδελφάτο ονομάζεται, όμως καθόλου Λευκό δεν είναι. Το αντίθετο θα έλεγα. Κάποιοι λένε πως είναι ακόμα και πίσω απο την Διεθνή Νέα Τάξη Πραγμάτων (Εβραιομασώνοι - όχι όλοι οι Εβραίοι, μια μικρή μειοψηφία τους, το ξεκαθαρίζω). Και θα ήθελα λοιπόν να μάθω περισσότερα, αν δεν έχεις να προσφέρεις σε αυτόν τον τομέα σε παρακαλώ να μην ξανασχοληθείς.
Αυτά. Συγγνώμη αν ήμουν καυστικός αλλά έπρεπε να λάβεις κάποια απάντηση. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος και να το κάνω. Στο αρχικό μου μήνυμα δεν ήθελα να θίξω προσωπικά εσένα, απλώς είχα διαβάσει τα σχόλια που είχαν κάνει κάποιοι και τοποθετήθηκα γενικά στα όσα μου έκαναν εντύπωση. Άλλωστε δεν ήσουν ο μόνος που είχε τέτοιες απόψεις. Το βασικό θέμα που ήθελα να καταλάβεις είναι οτι εκεί έξω υπάρχουν περισσότερα πράγματα να μάθουμε και μάλιστα πολλά απο αυτά πολύ πιθανόν να προέλθουν απο ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε εκτίμηση, ή απο χώρους (η Εκκλησία) τους οποίους εύκολα κάποιος θα χαρακτήριζε (και κακώς) 'Δογματικούς' και μη προσφέροντες στην αναζήτηση της Γνώσης.
Πραγματικά λοιπόν μην έχεις παρωπίδες για το οτιδήποτε ακόμα και αν αυτό στην συνείδησή σου είναι παρωχημένο. Όταν δεν γνωρίζουμε κάτι τότε καλό θα ήταν να μην σπεύδουμε να ειρωνευθούμε αλλά να ρωτήσουμε περισσότερα για να μάθουμε να συγκρίνουμε και τελικώς να κρίνουμε.
Αυτά σου τα λέω με δίχως αίσθημα κακίας ή ειρωνίας.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΕΡΘΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΦΑΚΟ..
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ..
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ? ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Η ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Η ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Η ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ,ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ..
ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΙΡΟΣΙΜΑ Η ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΣΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑ Η ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ,ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..
ΕΛΘΕΙ ΔΕΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ !!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ !!!
ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΡΟΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΕΣ,Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ..Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ....
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Edited by - beyond on 08/06/2004 10:36:28
κανεις διαβολος δεν προκειται ποτε να γινει τοσο φρικτος οσο μερικα ανθρωπινα μυαλα....
------------------------