- Σεξ και ζώδια - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ Ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΑ.
ΟΥΠΣ!
ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑ!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Συμφωνώ βασικά με τον Όσιρι...
Λόγω της σχετικότητας των πάντων,
και η αξία ενός "θησαυρού" είναι μεταβλητή...
Εγώ πιστεύω στην ανάδειξη και την "προβολή", την "(επι)κοινωνία" (=να το μοιράζεται) αν θέλεις,του όποιου "θετικού" που κουβαλάει ο καθένας...
-Έχει καμια αξία να λες ότι έχεις πχ ένα θησαυρό 100.000 ευρώ σε μετρητά, σ'ένα άγονο και έρημο νησί,χωρίς τίποτε άλλο? Τι να το κάνεις, δεν λειτουργεί... εκτός ίσως από το να τα βάλεις φωτιά και να ζεσταθείς μια κρύα νύχτα...
-Εχει καμια αξία να είσαι ο πρώτος και ο κορυφαίος "μπαλαδόρος" αλλά να μην έχεις συμπαίκτες και γήπεδο για να παίξεις μπάλα και να φανεί αυτό σου το ταλέντο?
Άρα λοιπόν τον κάθε θησαυρό που διαθέτει ο καθένας, πρέπει να τον φέρει σε τετοιες συνθήκες όπου να μπορεί να τον ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. Αυτό είναι για μένα το βασικό κριτήριο και όχι να τον διπλοτυλίξω και να τον κρύψω κάπου καλά.(Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι ίσως θησαυροί που να μη χρειάζονται κοινοποίηση και πρέπει να τους κρατάς για προσωπική μόνο χρήση, αλλά μάλλον είναι ελάχιστοι αυτοί...)
Αλλά μάλλον έχουμε ξεστρατίσει από το εξ αρχής τιθέν θέμα και θα μας βάλει "χέρι" η amalia ή ο admin![]()
![]()
![]()
Εγώ προτείνω να ανοίξουμε νέο θέμα περί "θησαυρών" (πνευματικών ή άλλων) και να τα αναλύσουμε περαιτέρω εκεί...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
εννοείται πως η αμέσως προηγούμενη απάντηση μου αναφερόταν στα γραφόμενα της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
quote:
ΠΥΡΑΓΟΡΑΚΟ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΤΙ ΛΕΣ;ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
[By the way, το "ΠΥΡΑΓΟΡΑΚΟ" είναι δεκτό είτε ως "τυπογραφικό λάθος" είτε -και ακόμα καλύτερα- ως κυριολεξία... Πώς δεν το σκέφτηκα για να το χρησιμοποιήσω για nickname! ΑΦΡΟΔΙΤΗ, μας δίνεις καλές ιδέες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]
Dixi
.
.
.
ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΕΥΣΤΟΧΟ.
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΔΙΝΩ!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
ο συνδιασμος του θανατου.
![]()

quote:
ΕΚ ΤΗΣ [ΠΥΡΑΣ]...
ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΕΥΣΤΟΧΟ.
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΔΙΝΩ!
Όντως!
Τώρα θα τό'χω δίπορτο... θα "αγορεύεω" είτε εκ της Πυθίας, είτε και εκ της Πυράς, όταν θα θέλω να'ναι καυστικός ο λόγος μου...
quote:
το μονο που θα πω, ειναι οτι ειμαι ψαρι με ωροσκοπο σκορπιο.ο συνδιασμος του θανατου.
Όλοι οι "θανατεροί" εδώ μαζευτήκαμε μου φαίνεται astral-project...
Περίμενε την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, να δεις που θα σε πει σε λίγο κι εσένα Θησαυρό...![]()
.
.
.
![]()

Αφού είμαστε θησαυροί και περιζήτητοι!
Προτείνω την ίδρυση του club των "θανατερών συνδυασμών"...
Σύμφωνα με το καταστατικό ισόβιος πρόεδρος ο ιδρυτής...
astral-project θα οριστείς Α' αντιπρόεδρος, δέχεσαι?
.
.
.

Προχωράμε λοιπόν και ορίζουμε ομόφωνα για ταμία ...την ΑΦΡΟΔΙΤΗ!
Επειδή ξέρει να εκτιμά και να φυλάει τους θησαυρούς, έτσι δεν είναι?
.
.
.