ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KissTheFlame61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
KissTheFlameΝέο Μέλος
23/02/2006, 06:51:53

Καλημέρα(σε λίγες ώρες..)

Βασικά κάθισα και διάβασα όλα όσα έχετε γράψει..(σημειώνω από τώρα ότι είμαι καινούρια στο esoterica)Μιλάω με ανθρώπους και έχω γνωρίσει- από κοντά - και πολλούς μέσω των διαφόρων site και chat στα οποία μπαίνω.Ακόμα και η καλύτερη ερωτική σχέση που είχα ποτέ μέσω pc προέκυψε..

Αλλά, ένα πράγμα έχω καταλάβει.Το nickname μου και κάθε nickname καθώς και οτιδήποτε μπορεί να λέω σε κάποιο χώρο όπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ την ώρα που μου γράφει οτιδήποτε, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ή οτι ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Στο forum ή το chat που θα μπω,γνωρίζω ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ότι δεν μπορώ να είμαι αυτή που είμαι και στην ζωή μου έξω από κάθε υπολογιστή..Είμαι είτε το θέλω είτε όχι διαφορετική.Όπως και ο καθένας.Ναι, πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ειλικρινείς αλλά δεν μπορούν ούτε να το αποδείξουν ούτε και να το διατηρήσουν, γιατι πολύ απλά όταν συζητάς με τον φίλο σου που έρχεται απίτι σου για καφέ,δεν μπορείς να κρύψεις ούτε το γεγονός ότι το στήθος σου ανεβοκατεβαίνει από τις ανάσες που παίρνεις καθώς μιλάς..Ακόμα και τα "τικ" που έχεις τα βλέπει ο άλλος..και συμμετέχει και στη ζωή σου γιατί σχεδόν κάθε μέρα περνάτε κάποιες στιγμές μαζί..ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑ CHAT Η ΕΝΑ FORUM???ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ??? Και είναι ελάχιστες γιατί χάνεις πολλά την ώρα που συναναστρέφεσαι με κάποιον.Τι πας λοιπόν να αποδείξεις???Ειδικά σε άτομα που δεν ξέρεις και δεν σε ξέρουν..Ισως αρκετοί να γνωρίζεστε κ από κοντά εδω μέσα."Γνωρίζεστε" είπα και το τονίζω..Αλλά ξέρετε τόσο καλά ο ένας τον άλλο που εχετε την ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΕΣΗ να κριτικάρεστε ανελειπώς???

Καταλαβαίνετε ότι μια οθόνη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τις σχέσεις εξεπαφής?

Και στην τελική όταν αλληλοκατηγορείστε έχετε δει να καταλήγετε πουθενά??Και βέβαια να απενεργοποιούνται λογαριασμοί.Εσείς φτιαξατε το forum?Εσείς θα αποφασίσετε ποιος θα κάνει και τι?Αν δεν σας αρέσει αυτοαπενεργοποιηθείτε..Η φτιαξτε δικό σας και ικανοποιείστε την μανία εξουσίας που έχετε και που με πολύ ελαφρά τη καρδία χαρακτηρίζετε ως δημοκρατία.Ο administrator , ο συντονιστής και όποιος έχει τέτοιου είδους μερίδιο έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίζει τι θα κάνει,είτε αρέσει είτε όχι.Ξεκολλήστε επιτέλους,ή βρείτε άλλο μέρος όπου θα μπορείτε να κάνετε ακόμα και αγώνα χειρότερης συμπεριφοράς χωρίς κανένα έλεγχο.

Εγω εκεί που μένω είναι κεντρικά.Είχα 5 φίλους οι οποίοι είχαν καταντήσει να σκάνε στο σπίτι μου (επειδή βαριόντουσαν να πάνε στο δικό τους) ακόμα και στις 1 το βράδυ χτυπώντας κουδουνια όλη την ώρα.Μεχρι που βεβαια μετά απο 100 φορές που τους είχα ΠΕΙ οτι με ενοχλεί τους ξαπόστειλα.και ήταν φίλοι μου.Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω?Επειδή ήταν φίλοι να τους πω και συγνώμη που παραπονέθηκα για κάτι που ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ????Τα "δικα σου" τα κανονίζεις όπως θες ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να σου επιτεθεί και για κανένα λόγο.

Είπαμε ελευθερία λόγου να υπάρχει,αλλά μην πέφτετε σαν τα όρνια πάνω από πτώματα που φτιάχνετε εσείς οι ίδιοι.Και δεν χρείζεται να ψάχνετε θύματα εκεί που δεν υπάρχουν.Εκτος βέβαια αν οι κοντρες και όλα αυτά τα μίση σας τρέφουν τόσο πολύ που έχετε καταντήσει να εξαρτάστε από αυτά και να αναζωογονείστε.

Επίσης γυρνώντας στο πόσο εύκολα πετάτε κατηγορίες θα ήθελα να πω ότι εντυπωσιάστηκα γιατί έχετε γίνει όλοι ξαφνικά ψυχολόγοι που προσφερετε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες σας..Δοκιμάστε το ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.

Τουλάχιστον ρε παιδιά βγάλτε τα απωθημένα σας prive.Δεν είναι κακό να έχεις απωθημένα.Κακό είναι να ξεσπάς σε ένα χώρο που εκ φύσεως δεν το επιτρέπει.Και ΑΛΛΟ θα πει άποψη και ΑΛΛΟ ξέσπασμα.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

Μπορεί να έχω άδικο σε αυτά που λέω και κράξτε όσο θέλετε αλλά προτιμώ να με βρίσετε εσείς διότι είστε μια απλή "οθόνη" παρά ο/η κολλητος/ή μου που αύριο θα θέλω να του πω το πρόβλημά μου και να ΜΕ ΝΙΩΣΕΙ σ'αυτό και να μου πει 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕς ΜΟΝΑΧΑ που ξέρει ότι θα μου δώσουν δύναμη να συνεχίσω..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ PC ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

Γιατί αναλώνεστε τόσο απροκάλυπτα σε ένα τέτοιο χώρο?Ποιο είναι το κέρδος?και ποιο το νόημα??

Δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένα και πιστεύω ότι θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

Με πολλή εκτίμηση και πολλή αγάπη, διότι στενοχωριέμαι απίστευτα όταν βλέπω ανθρώπους να πέφτουν σε παγίδες που σε άλλα topic τις συζητάνε και τις κατακρίνουν.Κοροϊδία???Μα γιατί??

Νιαρρρ

23/02/2006, 07:49:35
dragon_rider, δεν ξέρω τι σε πιάνει νυχτιάτικα κάθε φορά αλλά έχεις χάσει τον έλεγχο...
Αραδιάζεις κατηγορίες για να κατηγορήσεις και μόνο αυτό.
Έχεις αποστείλλει περίπου 250 μηνύματα κι είναι ζήτημα αν από αυτά υπάρχουν 50 στα οποία δεν υπάρχει ίχνος χολής ή υποννοούμενου.
Εάν, αγαπητέ μου, το esoterica είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου είναι αισχρός, με υπεύθυνους άθλιους, συμφεροντολόγους και κουτσομπόληδες κτλ κτλ μπορείς να αποχωρήσεις και να αναζητήσεις έναν άλλον τόπο που θα σε εκφράζει.
Το να λές οτι είσαι εδώ για να προστατέψεις τα υπόλοιπα μέλη μου ακούγεται τουλάχιστον ψευδές.
Και μου ακούγεται ψευδές γιατί βλέπω οτι οι σκοποί σου είναι εμπρηστικοί.
Το αν είσαι υποκινούμενος είναι κάτι το οποίο γνωρίζεις εσύ.
Το αν είσαι υπέροχος τύπος πάλι το γνωρίζεις εσύ.
Να κατηγορείς όμως ανθρώπους ελαφρά τη καρδία για χίλια μύρια είναι ανεπίτρεπτο.
Όταν έχεις βγάλει τα προσωπικά σου στη φόρα είναι ανεπίτρεπτο να ζητάς τα ρέστα μετά.
Επειδή με κατηγόρησες αποδίδοντας μου κάποιους χαρακτηρισμούς θα ήθελα να σου διευκρινήσω οτι επί τόσο καιρό τα μοναδικά σου ερωτήματα που σου άφησα αναπάντητα ήταν 2:

1) Τι γνώμη έχω για την απενεργοποίηση ενός άλλου μέλους και την ανάγκη προσωπικής συνάντησης μαζί του όπου σου απάντησα οτι δεν σε αφορά.

2) Το αν έχω παρευρεθεί σε προσωπική συνάντηση όπου δεν σου έδωσα απάντηση γιατί πάλι δεν σε αφορούσε.
Αφού μου λές οτι πιστεύεις πως στο δεύτερο αυτό ερώτημα η απάντηση είναι "ΝΑΙ" μου αφήνεις τα περιθώρια να βγάλω αρκετά συμπεράσματα.

Εν κατακλείδι, εάν θέλεις να ηρεμήσεις σκέψου πόσο πολύ έχεις χάσει τον έλεγχο και τι κατηγορίες έχεις αραδιάσει, μετατοπίζοντας τις ευθύνες σου δεξιά κι αριστερά.
Εαν δεν θέλεις να ηρεμήσεις κι επιμένεις στο μονόλογο σου, κακό του κεφαλιού σου.
Εάν επιθυμείς να χάνεις την ώρα σου με σενάρια και ρίψη χολής ο μοναδικός που βλάπτεται είσαι εσύ.

In anticipation of my resurrection...

23/02/2006, 10:03:22
quote:
Ο Admin του φόρουμ ή και ο διαχειριστής δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν σ' αυτό ως απλά μέλη και να εκφράζουν απόψεις. Είναι εκτελεστικά όργανα! Ο λόγος τους πρέπει να είναι απρόσωπος και να έχει να κάνει με διαδικαστικά θέματα και μόνο.

Δράττοντας την ευκαιρία θα πω ότι η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα μέλη που επιλέγονται για συντονιστικό λόγο δε θα έπρεπε να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη. Κοινώς γνωριμίες είτε αποσκοπούν σε φιλία είτε απλά σε δημόσιες σχέσεις θα έπρεπε να είναι απαγορευτικές και όταν αυτές αποδεικνύονται θα πρέπει οι συντονιστές να απομακρύνονται από την θέση τους....

Συγνώμη αλλά εγώ δε βλέπω κανένα άλλο δρόμο να οδηγεί στην αντικειμενικότητα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
23/02/2006, 12:02:26
Dragon rider πιστεύω ότι έχεις παρεκτραπεί εντελώς, μιλάς για ανθρωπους, που δεν σου έδωσαν κανένα δικαίωμα, με τον χειρότερο τρόπο.
Όλα όσα αναφέρεις σε προτρέπω να τα επανεξετάσεις, όχι για τους συντονιστές αλλά για σένα, είναι τρομερό να γεμίζεις με τέτοιες ιδέες και σενάρια το μυαλό σου.

Επίσης καλό θα ήταν να μην αναφέρονται ονόματα ανθρώπων εάν εκείνοι δεν έχουν συναινέσει γι΄αυτό.

Avallon μην ανησυχείς, οι όποιες επαφές ή φιλίες έχουν δημιουργηθεί δεν παρασύρουν τους συντονιστές σε μια μη αντικειμενική στάση.

23/02/2006, 17:16:25
quote:
Δράττοντας την ευκαιρία θα πω ότι η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα μέλη που επιλέγονται για συντονιστικό λόγο δε θα έπρεπε να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη. Κοινώς γνωριμίες είτε αποσκοπούν σε φιλία είτε απλά σε δημόσιες σχέσεις θα έπρεπε να είναι απαγορευτικές και όταν αυτές αποδεικνύονται θα πρέπει οι συντονιστές να απομακρύνονται από την θέση τους....

Μοδελακι ΜΑΔΟΝΑ, για συντονίστριες!

Έχει και για συντονιστές, μα με πρόλαβε… η λογοκρισία.

Αγαπητή Αβαλλον,

συμπαθά το χιούμορ μου, μα υπάρχει τρόπος και τρόπος όταν επικοινωνούμε με κάποιο, να του πούμε πως συμφωνούμε η διαφωνούμε.

Και στο εσωτερικά πλην ελάχιστων περιπτώσεων, τα άτομα λίγο επικοινωνούν και περισσότερο αντιδρούν.

Έχω γράψει και άλλη φορά, πως το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων είναι από τα δυσκολότερα. Αν δεν υπάρχει σοβαρή επικοινωνία σε διάφορα επίπεδα, σήμερα σε πάω, αύριο σε σφάζω. θα βρίζεστε και θα μονιάζετε συνεχώς.

Θέλετε ένα παράδειγμα αντίδρασης και σχετικής επικοινωνίας από τον ίδιο τον Ενδοραμα/Πιχελ/Δρακο?

Κοιτάτε στην πέμπτη σελιδα κάτι που γράφει ο Βριλ στον Δράκο, και τι του απαντά. Καποτε, τσακώθηκαν μεταξύ τους για κάποιο λόγο, μα όταν ο λόγος (δεν υπάρχει πια), έστω και μετά καιρό, ο Βριλ ζητάει συγνώμη από το Δράκο, και ο Δρακός απαντά,

quote:
Συγνώμη πρέπει να ζητήσουν οι ελεύθεροι του πνεύματος σε όσα μέλη χαρακτηρίστηκαν ταραξίες μέσα από συνοπτικές διαδικασίες.

Οι διαγραφές έχουν να κάνουν και με το προσωπικό συμφέρων.

Τι θα γίνει στη συνέχεια?

Θα τιμωρήσετε τον Δράκο?

Θα του διαγράψετε το Νικ και θα ξαναμπεί αμέσως με κάποιο άλλο.

Τι θα κάνει?

Μα είναι φανερό. Θα σας προκαλεί!

Δεν νομίζω πως είναι μόνο για το Νικ, μα ισως και βαθύτεροι οι λόγοι της αντίδρασης του. Ίσως ιδεολογικοί, από τα λίγα που καταλαβαίνω διαβάζοντας τον.

Αυτά κάνει λοιπόν αυτός ο απαίσιος χαρακτήρας, ο κακός δρακός, έτσι δεν σκεφτομαστε αγαπητοί φίλοι? Το ιδιο εγινε και με τον Ντεβα. Και εγώ μέσα, αφου υπερασπίστηκα τοτε την Αφροδίτη.

Προσέχετε όμως κάτι πολύ πιο σπουδαίο από την παραμονές η διαγραφές των ΜΕΛΩΝ.

Προσέχετε πόσο εύκολα εμείς οι ίδιοι, ξεχωρίζουμε τους εαυτούς μας, και λεμε σε κάποιον…ΦΤΑΙΣ

Αυτό το κομμάτι μας, που ξεχώρισε και είπε σε κάποιο είσαι έτσι και αλλιώς, αυτό το ίδιο κομμάτι σας ρωτώ ειλικρινά, μέσα του δεν πονάει, δεν χαίρεται, δεν λυπάται, δεν έχει απωθημένα, δεν έχει όνειρα, δεν συγκρούεται καθημερινά?

Ποια η διαφορά του λοιπόν από εκείνου του Δράκου και του Ντεβα?

Το οτι εχουμε περισσότερα χρηματα από τον Α η τον Β, αυτή η σιγουριά, λέει,(η θελει να σκεφτεται) εδώ μέσα μιλάμε μόνο για κουλτούρα, για πνεύμα η για ψυχή?
Η η διαφορά μας είναι, στο οτι αυτοί γουστάρουν πιπίνια και το λένε, ενώ εμείς οι παρθένοι... και αγαθοί... κοιτάζουμε αλλού όταν περνάνε?

Πάντως μια κινήση δεν έγινε μεχρί σήμερα στο φόρουμ. Να δοθούν πίσω τα ΝΙΚ ΕΝΔΟΡΑΜΑ, ΠΙΧΕΛ και ΔΡΑΚΟΣ….να δούμε στη συνέχεια, τι θα αλλάξει

Για μένα δεν θα αλλάξει τίποτα.

Μα αν επέλθει πραγματική, βαθιά αλλαγή σε μας, ίσως τότε να αλλάξουν πολλά.
Αυτό σε μένα φέρνει επικοινωνία μεταξύ μας, διαφορετικά χάνεται εσείς το χρόνο σας να με διαβάζεται και εγώ το δικό μου να γράφω..

Διεγραφτε με βρε,.... να ησυχασω..

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 23/02/2006 17:29:06

23/02/2006, 22:37:31
Dragon rider αν θέλεις να με προσβάλεις προσωπικά να μου στειλεις μήνυμα δεν είναι υποχρεωμένα τα άλλα μέλη να σύρρονται σε τέτοιες καταστάσεις.

Και πληροφοριακά "τί θα πει αν ανήκω στην ομάδα του εσωτέρικα" αφού είμαι συντονιστής δεν θα ανήκω στην ομάδα των συνεργατών?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ, ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ. ΚΟΜΠΡΕΝΤΕ????

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 23/02/2006 23:13:02

Edited by - gretel on 23/02/2006 23:24:47

23/02/2006, 23:39:08
Αγαπητή pyramid, να σε ρωτήσω κάτι θα ήθελα και θα 'ναι η δεύτερη φορά : Προς τί ο ψυχαναγκασμός με τα ονόματα; Αναφέρεσαι στη χρήση του ονόματος "Μιχάλης";

Ας είναι......ΜΙΧΑΛΗΣ...

Είδες εσύ να κατηγορεί κανείς κάποιον; Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος παρουσιάζεται και επωνύμως στην τηλεόραση ως υπεύθυνος του Esoterica (και πρόσεξε, εδώ δεν εξετάζω αν παίζει ή όχι κάποιες φορές το ρόλο του Admin γιατί, όπως εξήγησα, για μένα ο Admin είναι ΡΟΛΟΣ και όχι πρόσωπο!) και θα φοβόμαστε να αναφέρουμε το όνομά του μέσα στο φόρουμ; Μα αρχίζει και μου θυμίζει το γνωστό "Μην αναφέρετε το όνομα του Θεού επί ματαίω"! αυτό το πράγμα!

ΥΓ : Με λένε Λεωνίδα...Χαίρω πολύ!

dragon riderΜέλος
24/02/2006, 01:02:23
durden_alie
quote:
“Μα τι μ*κίες μου λέει τώρα αυτός;”.

μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου.

quote:
Έχεις έναν καινούργιο λογαριασμό στα χέρια σου, τον dragon rider...Αυτό σημαίνει βήμα και ελευθερία λόγου! Μην τη σπαταλάς!

Θα μπορούσε να είναι και έτσι όμως δεν έχει να κάνει με τον λογαριασμό που χάθηκε αλλά με την συμπεριφορά που έχουν μερικοί άνθρωποι.

quote:
Ούτε κανείς σου είπε ότι “είναι μετρημένες οι ώρες σου εδώ μέσα”

Για μένα μετράνε πολλά πράγματα και σίγουρα ο χρόνος δεν είναι ένα από αυτά.

quote:
Στην τελική όμως, ρε φίλε, πάλι δε συμμετέχεις; Πάλι δε λες αυτά που θες να πεις;

Δεν συμμετέχω.

quote:
Χαιρόμουν που συζητούσαμε στο θέμα για τον Αντιδογματισμό.

Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό.

quote:
Στην τελική, αν κάποιος έχει άδικο σ' αυτήν την ιστορία, γιατί δεν το αφήνεις να φανεί με τη δική σου στάση;

Είναι θέμα sun tzu.
Ακόμα δεν έχω δείξει την δική μου στάση.
Φωνάζω λίγο εδώ και λίγο εκεί.
Λίγο μπροστά και λίγο πίσω.
Είμαι ο τρελός που έχει χάσει τον έλεγχο.
Ακόμα και ο τρόπος που απαντώ στα μηνύματα είναι τρελός.
Μίση απάντηση σε κάποιο μήνυμα το πρωί και η άλλη μίση το βράδυ.

Έχω χάσει τον έλεγχο αφού απαντώ στα μηνύματα σε μπερδεμένο χρόνο.
Το είπαν και οι συντονιστές.
Έχω χάσει τον έλεγχο και συμπληρώνω πως μου αρέσει.
Γιατί τα λέω αυτά;
Γιατί έχω χάσει τον έλεγχο.

quote:
Σε νοιάζουν μήπως τα μηνύματα;

Δεν τα μέτρησα ποτέ μου.
Δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε όμως σίγουρα δεν συμβολίζουν το iq.

quote:
Ή μήπως τελικά μπαίνουμε στη λογική ότι “ε δεν θα τους αφήσω να με νικήσουν”;

Δεν έχασα ποτέ μου τίποτα.

quote:
Έχω χάσει το μπούσουλα κι εγώ μ' όλα αυτά, τι να πω!

Μια χαρά στέκεσαι.

Ξύπνησαν πάλι οι άθλιες σκουριασμένες ορδές
Λυσσασμένες θρησκείες πατρίδες οικογένειες
Σκούζουν και σφάζονται για ένα καλύτερο χθες
Μα οι σημαίες τους ανεμίζουν βρωμερές και νικημένες.

dragon riderΜέλος
24/02/2006, 01:49:51
quote:
dragon_rider, δεν ξέρω τι σε πιάνει νυχτιάτικα κάθε φορά αλλά έχεις χάσει τον έλεγχο...

PIXELDREAM...Μην φοβάσαι να το πεις.
φταίει που έχει κάθε νύχτα πανσέληνο...ακόμα και την μέρα.

quote:
Αραδιάζεις κατηγορίες για να κατηγορήσεις και μόνο αυτό.

Κάποιοι άνθρωποι κατηγορούν επειδή θέλουν να κατηγορήσουν και κάποιοι κατηγ(φ)ορουν για να δουν την πολυπόθητη πλάτη.

quote:
Έχεις αποστείλλει περίπου 250 μηνύματα κι είναι ζήτημα αν από αυτά υπάρχουν 50 στα οποία δεν υπάρχει ίχνος χολής ή υποννοούμενου.

Μετράς τα μηνύματα μου;
Εγώ όχι.
Αφού τα ανέλυσες για χολή δεν τσεκάρεις και το DNA;

quote:
Εάν, αγαπητέ μου, το esoterica είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου είναι αισχρός, με υπεύθυνους άθλιους, συμφεροντολόγους και κουτσομπόληδες κτλ κτλ μπορείς να αποχωρήσεις και να αναζητήσεις έναν άλλον τόπο που θα σε εκφράζει.

Αυτή είναι η δεύτερη;
Μήπως είναι η τρίτη φορά που μου λες να φύγω;
Υπάρχει τρόπος για να με κάνετε να φύγω και αύριο κιόλας.

quote:
Το να λές οτι είσαι εδώ για να προστατέψεις τα υπόλοιπα μέλη μου ακούγεται τουλάχιστον ψευδές.
Και μου ακούγεται ψευδές γιατί βλέπω οτι οι σκοποί σου είναι εμπρηστικοί.

Τα δικά σου σχόλια τα τσέκαρες για χολή;
Να στείλεις και τα πρωινά σου ουρά γιατί όλο και κάτι θα είναι κρυμμένο πίσω από την κιτρινίλα σου.

quote:
Το αν είσαι υποκινούμενος είναι κάτι το οποίο γνωρίζεις εσύ.

Δεν ξέρω...άλλοι το υπονόησαν για μένα.

quote:
Το αν είσαι υπέροχος τύπος πάλι το γνωρίζεις εσύ.

Αφού ακόμα και εσένα σε άφησα άφωνο.
Γιατί αυτή η αμνησία;

quote:
Να κατηγορείς όμως ανθρώπους ελαφρά τη καρδία για χίλια μύρια είναι ανεπίτρεπτο.

Ας μην μου δίνατε την επιλογή να το κάνω.
Σας είπα εγώ να μου δείξετε τον ψυχικό σας κόσμο;

quote:
Όταν έχεις βγάλει τα προσωπικά σου στη φόρα είναι ανεπίτρεπτο να ζητάς τα ρέστα μετά.

Τα προσωπικά μου έχουν σχέση με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε.
Ας μην τον επαναλάβω.
Ακόμα δεν κατάλαβες πως την πατήσατε με τα προσωπικά μου;
Και σας είχα για ξύπνιους.

quote:
Επειδή με κατηγόρησες αποδίδοντας μου κάποιους χαρακτηρισμούς θα ήθελα να σου διευκρινήσω οτι επί τόσο καιρό τα μοναδικά σου ερωτήματα που σου άφησα αναπάντητα ήταν 2:

Και να καινέ.

quote:
Τι γνώμη έχω για την απενεργοποίηση ενός άλλου μέλους και την ανάγκη προσωπικής συνάντησης μαζί του όπου σου απάντησα οτι δεν σε αφορά.

Εσένα όμως σε έκαιγε να με πείσεις να κάνω αυτό που δεν με αφορά.

quote:
Το αν έχω παρευρεθεί σε προσωπική συνάντηση όπου δεν σου έδωσα απάντηση γιατί πάλι δεν σε αφορούσε.
Αφού μου λές οτι πιστεύεις πως στο δεύτερο αυτό ερώτημα η απάντηση είναι "ΝΑΙ" μου αφήνεις τα περιθώρια να βγάλω αρκετά συμπεράσματα.

Με αφορά γιατί δεν μπορείς να με συμβουλεύεις να πάω σε μια συνάντηση η οποία θα είναι μια όμορφη συζήτηση με ενδιαφέροντα άτομα και να μου κρύβεις την πιθανότητα ότι θα σε συναντήσω εκεί.
Είσαι ύπουλος;

Πιστεύω πως είναι ναι και έχω εξηγήσει το γιατί.
Εσύ δεν εξήγησες τίποτα για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

quote:
Εν κατακλείδι, εάν θέλεις να ηρεμήσεις σκέψου πόσο πολύ έχεις χάσει τον έλεγχο και τι κατηγορίες έχεις αραδιάσει, μετατοπίζοντας τις ευθύνες σου δεξιά κι αριστερά.

Θα σε θυμηθώ
σαν τρελό φορτηγό
Με τα φρένα σπασμένα.

quote:
Εαν δεν θέλεις να ηρεμήσεις κι επιμένεις στο μονόλογο σου, κακό του κεφαλιού σου.
Εάν επιθυμείς να χάνεις την ώρα σου με σενάρια και ρίψη χολής ο μοναδικός που βλάπτεται είσαι εσύ.

Κακό του κεφαλιού μου;
Παίρνω ασπιρίνες.
Μονόλογος επειδή δεν έχει κανένας τα κότσια να εξηγήσει κάποια πράγματα.

Δεν ξέρω αν ρίχνω χολή όμως ότι κι αν ρίχνω είμαι εύστοχος και χτυπάω ευαίσθητες χορδές...είναι χολή όταν απαιτείς εξηγήσεις;

Και όταν απαιτείς χολή τι είναι;

Είναι όταν θέλεις να παριστάνεις τον Ιησού ο οποίος αγωνίζεται μέσα από προσβολές και επιθέσεις για να δείξει σε όλους πως κάποιοι κακοί άνθρωποι πετροβολούν την αγιότητα του.

Ρε αν είχατε τα κότσια θα εξηγούσατε κάποια πράγματα και δεν θα καθόσασταν να επαναλαμβάνετε το γνωστό σύνθημα λάσπη - χολή και τρελά.
Έτσι δεν είναι;

ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...

geoxΜέλος
24/02/2006, 04:03:28
dragon rider
quote:
Το forum θα είναι μια χαρά και πολύ καλύτερο όταν θα μείνουν μόνο ζομπι και άβουλα πλασματα που δεν έχουν δικιά τους άποψη

welcome to the matrix

quote:
Εάν, αγαπητέ μου, το esoterica είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου είναι αισχρός, με υπεύθυνους άθλιους, συμφεροντολόγους και κουτσομπόληδες κτλ κτλ μπορείς να αποχωρήσεις και να αναζητήσεις έναν άλλον τόπο που θα σε εκφράζει

βρε ατιμούλη γιατί ξεφυστίκωσες το καλώδιο απο το σβέρκο σου ?

δεν τον λυπάσαι τοn κaimeno τον κύριο smith (και τους κλώνους του?)

24/02/2006, 10:13:10
Χμμμ!
Εγώ πάλι δεν έχω δεί καμία ανακοίνωση του Admin για το ποιός είναι, τι όνομα έχει κτλ κτλ.
Και για να πώ την αλήθεια, δεν ξέρω σε τι θα ωφελούσε αυτό ή αν θα εξυπηρετούσε κάτι.
Οπότε διάφοροι παραλληλισμοί που μπορεί να γίνονται έχουν μέσα τους το στοιχείο της προσωπικής εκτίμησης κάποιων, ή το στοιχείο των υποθέσεων.

dragon_rider...

quote:
Μετράς τα μηνύματα μου;

quote:
Τα δικά σου σχόλια τα τσέκαρες για χολή;
Να στείλεις και τα πρωινά σου ουρά γιατί όλο και κάτι θα είναι κρυμμένο πίσω από την κιτρινίλα σου.

quote:
Εσένα όμως σε έκαιγε να με πείσεις να κάνω αυτό που δεν με αφορά.

quote:
Είσαι ύπουλος;

quote:
Ρε αν είχατε τα κότσια θα εξηγούσατε κάποια πράγματα και δεν θα καθόσασταν να επαναλαμβάνετε το γνωστό σύνθημα λάσπη - χολή και τρελά.
Έτσι δεν είναι;

ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...

Χμμμ!
Μάλλον κατάλαβα τι γίνεται...

quote:
φταίει που έχει κάθε νύχτα πανσέληνο...ακόμα και την μέρα.

Ok!
Έχεις δίκιο λοιπόν!

In anticipation of my resurrection...

24/02/2006, 11:22:23
Eλεος βρε παιδιά!

Νισάφρι πια!!!

24/02/2006, 12:41:09
Dying Incubus, χωρίς παρεξήγηση, "ξεκόλλα" από αυτή τη λογική...

quote:
Χμμμ!
Εγώ πάλι δεν έχω δεί καμία ανακοίνωση του Admin για το ποιός είναι, τι όνομα έχει κτλ κτλ.
Και για να πώ την αλήθεια, δεν ξέρω σε τι θα ωφελούσε αυτό ή αν θα εξυπηρετούσε κάτι.
Οπότε διάφοροι παραλληλισμοί που μπορεί να γίνονται έχουν μέσα τους το στοιχείο της προσωπικής εκτίμησης κάποιων, ή το στοιχείο των υποθέσεων.

Σκοπός δεν είναι να μάθουμε ποιος είναι ο Admin, αν λέγεται Μιχάλης κλπ κλπ αλλά να καταλάβουμε ότι ο Admin εξ ορισμού ΔΕΝ έχει όνομα και προσωπικότητα...Είναι ένας ρόλος με διαδικαστικά καθήκοντα που μπορεί να "παιχτεί" από έναν ή περισσότερους υπευθύνους! Γι' αυτό και είπα πριν ότι ήταν λάθος του ryche να απευθυνθεί σ' αυτόν με ένα μικρό όνομα, όσο βέβαια λάθος ήταν και η απότομη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά! Ό,τι έγινε, έγινε τώρα! Πρέπει όμως, κατά τη γνώμη μου, να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα γιατί όσο αφήνεται να πλανάται στον αέρα η φημολογία περί ενός "σκοτεινού προσώπου" που είναι ο Admin τόσο θα υπάρχουν τέτοια προβλήματα! Έχω άδικο στο σκεπτικό μου; Πες μου αν είναι έτσι!

24/02/2006, 12:44:28
quote:

Eλεος βρε παιδιά!

Νισάφρι πια!!!

Avallon, δεν έχεις άδικο εδώ, αλλά άσε να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα! Εννοώ ότι, ΟΚ, με το διάλογο καμιά φορά μειώνονται οι "τριβές", τουλάχιστον πιο αποτελεσματικά από το να τις "πνίγουμε" μ' ένα απλό "σιωπώ"! Θα εκτονωθεί το κλίμα, που θα μας πάει;

24/02/2006, 13:47:30
quote:
Θα εκτονωθεί το κλίμα, που θα μας πάει;

Είθε να...
Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού μου αντί να πω νισάφι είπα νισάφρι!
...και αν εγώ που δεν είμαι η αμεσα εμπλεκόμενη κάνω τέτοια λάθη πάνω στον εκνευρισμό μου φαντάσου οι άλλοι...

24/02/2006, 15:30:24
Χαίρω πολύ Λεωνίδα με λένε Ρούλα.

Αγαπητέ durden alie ο υπεύθυνος του esoterica δεν είδα να έχει συναινέσει για την σύνδεση του ονόματός του με ότι προαναφέρθηκε.

TheChosenNoneΜέλος
24/02/2006, 16:14:14

24/02/2006, 16:40:58
quote:

Εμένα παιδιά, με λένε Αμαλία! (αλλά μάλλον το ξέρετε ήδη αυτό...)

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

24/02/2006, 16:48:25
quote:

Συγνώμη αλλά εγώ δε βλέπω κανένα άλλο δρόμο να οδηγεί στην αντικειμενικότητα...

Avallon

ευτυχως που ηδη εχω γνωρισει απο κοντα τους περισσοτερους (ο Dying_Incubus μου διαφευγει, αλλά που θα μου παει) και εχω μεσον!

βυσμα στην καθομιλουμενη!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

24/02/2006, 16:55:17
quote:

εμενα Γιαννη - οι φιλοι μου με φωναζουν μλκ.

για ευκολια call me johnnie

παραθετω και φωτογραφια μου στην υπογραφη μου για τυχον γνωριμιες!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr