ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι Φοίνικες, αυτοί οι 'Ελληνες!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Οι Φοίνικες, αυτοί οι 'Ελληνες!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Kelsos61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
ALOSΜέλος
04/09/2004, 07:14:16
αγαπητέ wendigo. Φαίνεται να έχεις ασχοληθεί με το θέμα αλλα
1.δεν εξηγείς γιατί αυτά που λέω δεν ισχύουν. Για το παράδειγμα
του motion blur που λές αναφέρω το απλό για όλους να δούν όταν
κάνεις PAUSE μια διαδοχική σειρά απο εικόνες ενός χεριού πχ. που
κινείται γρήγορα. Το χέρι θα φαίνεται σαν να παίζει αριστερά και
δεξιά ΧΩΡΙΣ να παίρνει μια συγκεκριμένη θέση. Για αυτό φταίει οτι
το codec της ψηφιακής εγγραφής ΔΕΝ επιτρέπει άλλες απο τις αξίες
0 ΚΑΙ 1 και ενδιάμεση κατάσταση όπως σε αναλογικά format δεν
υπάρχει ώστε να γίνεται μία "αναλογική θολούρα".

2.Τα προγράμματα αυτά άρχισαν σαν shareware ή beta την εποχή του
90 ενώ η ευρεία χρήση σε υπολογιστές ήταν αδύνατη αφού άν θυμάσαι
ο μέσος υπολογιστής είχε 560.000 δρχ για έναν 286/12!!!
Ούτε μαθηματικοί συνεπεξεργαστές ούτε τίποτα! Μόνο μεγάλα συστήματα
με συνεπεξεργαστή θα μπορύσαν να κάνουν σοβαρή δουλειά και με
τέτοια πειστικότητα ώστε αρκετοί ΕΙΔΙΚΟΙ στα εφφε στην βιομηχανία
του Cinema να λένε οτι είναι αυθεντικό

3.Πώς αντιμετωπίζονται; Περιμένω μερικά παραδείγματα τί θα έκανες
εσύ να αποφύγεις το κινούμενο bagkground στο οποίο έπρεπε να ορίσεις
πρώτα σταθερό άξονα ώστε πχ. να συμβαδίζει η μπάλα με το background
και να μήν αναπηδάει και δημιουργεί flutter.
και λίγη Ιστορία http://www.pmidigital.com/about/facts.php
(δές Δεκέμβριο 96 αντί Αυγούστου 1996 που τραβήχτηκε το video)
Eξάλλου άν ήθελες να κάνεις δουλειά στο flint θα έπρεπε να τρέξεις
το 3dstudio να βάλεις Omni light κολλημένο επάνω στο 3dball με
τουλάχιστον 400% luminosity οπότε θα παρέμβενε στο Luminosity
του περιβάλλοντος που θα έδινες για background. Άν κάνω λάθος
πές μου πού. Η ανάλυση που μπορούσες να έχεις το 1990 στις οθόνες
ήταν 1024 * 768 svga στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Οι κάρτες γραφικών ήταν ISA
(τί Vesa Local Bus τί PCI) και δεν είχαν την χρονική ευελιξία που
έχουν οι σημερινές λόγω μνήμης και γρηγορότερης cpu ακόμα και απο
τις κεντρικές μονάδες. Να σου θυμίσω οτι για να κάνεις render μόνο
ΈΝΑ frame στο 3DSTUDIO 1.0 στο dos και με το καλύτερο 286/12
(τί τα πέταξα τα RAM και Computer&Software να σου σκανάρω αφιέρωμα)
έπερνε και λεπτάαααααααααααααααααααααααααα. Τώρα ένα video me
50 δευτερόλεπτα επί 25 frames επι 3 λεπτά το frame ΧΩΡΙΣ BACKGROUND
ήθελε τρείς μέρες (άν το πετύχαινες σωστά...)

Φίλε έχεις δουλέψει εκείνη την εποχή ή υποθέτεις;

3. Συμφωνώ άθλια ποιότητα εξάλλου το λέω οτι δεν μπορούμε να βγάλουμε
ΣΑΦΗ συμπεράσματα σε προηγούμενο μύνημά μου λόγω της κακής ποιότητας.
4. Άν διαβάσεις link που έχω παραθέσει στην προηγούμενη σελίδα θα
δείς και μία πολύ ωραία σελίδα που αναφέρει πώς θα μπορούσε να γίνει
με συγκεκριμένο μαγνήτη...απο γήινους. Αλλα και πάλι μια υπόθεση.

Λέω και πιό πάνω οτι το πιστεύω μου δεν έχει standar σχέση με την
αλήθεια η οποία είναι υπο έρευνα εδώ...

Πίστευε και μή.....................ΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΝΑ!

ALOSΜέλος
05/09/2004, 03:14:35
Να προσθέσω οτι στα αγρογραφήματα στα οποία μετέδωσαν οι κάποιοι
τα έβαλαν ΔΙΠΛΑ ακριβώς στο παρατηρητήριο. Στην πρώτη "μετάδοση"

(Αυτή πουείναι η απάντηση του Arecibo με την πλάκα που δείνχει

που είμαστε ποιοι και με ποιό πομπό δείχνοντας τον πομπό στο Arecibo)

βάλαν εκτός των πληροφοριών τους και ένα πρόσωπο στην αριστερή μεριά

του παρατηρητηρίου και μετά στη δεξιά μεριά την λεπτομέρεια αυτού
που υποτίθεται ήταν ο πομπός τους στην θέση της πλάκας που εμείς
είχαμε στείλει.

Σπαζοκεφαλιά;

Για την ιστορία το μύνημα του Arecibo στάλθηκε στις 16 Νοεμβρίου
το 1974 απο το μεγαλύτερο "ραντάρ" μας στο Puerto Rico με την

συνεργασία του Πανεπιστημίου του Cornell και του S.E.T.I.

Edited by - ALOS on 05/09/2004 03:40:44

wendigoΜέλος
05/09/2004, 21:50:49
Ανάλογα με το φακό της κάμερας και με την ταχύτητα του αντικειμένου μπορεί ένα αντικείμενο να είναι θολό και να φαίνεται θολό και στα δύο fields που αποτελούν το καρέ (άσχετα από το τρεμόπαιγμα δεξιά και αριστερά: αν ξεχωρίσεις τα fields μεταξύ τους και τα παρατηρήσεις ξεχωριστά, μπορεί το χέρι -που έφερες ως παράδειγμα- να μην είναι παρά μια θολούρα και στα δύο). Το κλειδί είναι η ταχύτητα.

Αν το βίντεο δουλεύτηκε σε Flame (νομίζω ακόμα και σε Flint της εποχής) δεν υπάρχει ανάγκη για φωτισμό από 3d Studio, o φωτισμός και το glow δημιουργείται εξαρχής στο μηχάνημα, μπορούσε να γίνει πολύ ρεαλιστικό και να μην "ξεκολλά" από το φόντο και δεν αργούσε να ρεντάρει. Εξάλλου τα αντικείμενα δεν είναι παρά φώτα, δεν χρειάζεται να είναι κάποιου είδους τρισδιάστατα αντικείμενα. Με tracking μπορεί να ανιχνευθεί η κίνηση του φόντου και να εφαρμοστεί και στα αντικείμενα. Το ίδιο το τρεμόπαιγμα του φόντου θα μπορούσε να είναι κάτι που δημιουργήθηκε εκ των υστέρων αφού ρενταρίστηκαν και τα αντικείμενα σε σχεδόν ακίνητο background. Η δική μου εμπειρία ξεκίνησε το 1998 με μηχανήματα που υπήρχαν όταν τραβήχτηκε το βίντεο. Δεν θα ήταν η απλούστερη δουλειά αλλά θα ήταν σαφώς εφικτή σε μερικές ώρες.

Τα PC της εποχής δεν ήταν σε θέση να φέρουν τέτοιο αποτέλεσμα (σε λογικό χρόνο τουλάχιστον), σε αυτό συμφωνούμε. Θα χρειαζόταν πρόσβαση σε επαγγελματικά post-production facilities.

Τα παραπάνω δεν προσφέρουν καμμιά βεβαιότητα. Το βίντεο μπορεί μια χαρά να είναι αληθινό. Τα ανέφερα πιο πολύ για να δείξω πως εδώ και κάποια χρόνια οι συζητήσεις περί αληθινού και "πειραγμένου" φωτογραφικού ή τηλεοπτικού υλικού δεν μπορεί παρά να αποτελούνται προσωπικές εικασίες και υποκειμενικές απόψεις. Ίσως αυτό να αφορά ακόμα και τους πιο πολύπειρους ειδικούς.

Λυπάμαι που δεν μπαίνω σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες αλλά θα απαιτούσαν ολόκληρο άρθρο και ενδεχομένως θα εξαντλούσαν τις δικές μου γνώσεις και δυνατότητες περιγραφής! Δεν είμαι ο ειδικότερος όλων, απλά μπορώ να αναγνωρίσω κάποια πράγματα γιατί ξέρω από πρώτο χέρι πώς μπορούν να γίνουν.

Πέρα από τα τεχνικά -που κουράζουν τους περισσότερους- για μένα το πιο ενδιαφέρον ερώτημα εξακολουθεί να είναι το εξής: γιατί το μυαλό μας πάει πρώτα σε εξωγήινους παράγοντες; Είναι τόσο πιθανότεροι από κάθε άλλη εξήγηση ή είναι εντυπωσιακοί και "γαργαλιστικοί";

How I found Godess and what I did to Her when I found Her.

ALOSΜέλος
05/09/2004, 23:37:05
Αγαπητέ wendigo
Το motion blur είναι θολούρα κίνησης και όχι εστίασης φακού.
Αναφέρεται σε θολούρα ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ εγγραφής παλιάς ταινίας.
Κάθε αντίγραφο αντιγράφου είναι ολοένα και χειρότερο.
Η ψηφιακή εγγραφή γρήγορης κίνησης δημιουργεί το εφέ με το χέρι.
Η ταχύτητα εγγραφής είναι σταθερή & μετριέται σε ίντσες ταινίας/sec.
Η ταχύτητα εγγραφής σε frames αναλόγως κάμερας είναι 24,25 και 30.
Ειδικές κάμερες γράφουν περισσότερα frames (crashtest,τερματισμοί)

Άν ένα project στο 3dstudio δεν έχει φώς δείχνει fli μάυρο.
Τα αυτόφωτα αντικείμενα ήρθαν στο 3dstudio αργότερα σαν γκριζοκίτρινα.
Το video εδώ είναι ένα κακής ποιότητας αντίγραφο τ'αυθεντικού.

Το καλό σε αυτό το θέμα είναι οτι δεν χρειάζεται να υποθέτεις για
μυστικές οργανώσεις μυητικά τάγματα καπάκια κ.α Μιλάμε για απτά
πράγματα με πεπερασμένες απαντήσεις επι του θέματος, οπου η
οποιαδήποτε "αμφισβήτηση" είναι εκ του αγνοών ή εκ του πονηρού.

ΠρολέγωνΝέο Μέλος
06/09/2004, 01:31:34
ΕΠΑΦΗ ΓΗΙΝΩΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ = 3166
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ = 3166

Η ΕΠΑΦΗ ΓΗΙΝΩΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ = 3174
ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ = 3174

Η ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ = 4146
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ = 4146

Έσεται Ήμαρ .

ksenitiaΜέλος
06/09/2004, 02:29:19
Shmera arxise edw ena neo shrial poy elgetai "o enoikiasths-episkepths". Prokeitai gia enan e3wghino, poy hr8e sth gh kai mphke sto swma enos antra. Aytos arxise tis perierges symperifores, kai otan kapoioi toy stenoy toy periballontos ton parakoloy8hsan, eidan oti thn wra poy koimotan bghke apo to swma o e3wghinos. Kai oloi troma3an klp klp. Alla meta apo ligo, to syneidhtopoioyn, kai arxizoyn na to pairnoyn ligo pio zesta kai xalara, kai na e3oikionontai me thn idea. 8elw na pw, oti mas pasaroyn ena shrial, kai kala, isws giati hdh exoyn arxisei na proetoimazoyn ton kosmo?????? Rwtaw... Isws, na 8eloyn na mas baloyn sto myalo oti mporei kai na yparxoyn e3wghinoi, kai oti mporei hdh na briskontai edw, kai me kapoion tropo na arxisoyme na to afomoiwnoyme ws idea. Pantws, apo edw kai pera, oso 8a synexizei to shrial, 8a sas kratw enhmeroys gia to pws reei h istoria, ennow gia tis antidraseis twn h8opoiwn sto shrial, opws kai gia ta sxolia toy kosmoy poy to parakoloy8ei. Ti lete, den 8a einai ki ayto mia... ereyna panw sto 8ema mas?

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

wendigoΜέλος
06/09/2004, 04:28:46
Μερικά απτά πράγματα:
1. Το Digital Beta (μάρκας Sony, ονομαστικής διάρκειας 120') με το οποίο χρειάστηκε να δουλέψω την Παρασκευή είχε κάμποσο motion blur σε χέρια, κεφάλια και μαλλιά. Αν ήταν πρακτικά αδύνατο να έχει αυτές τις θολούρες θα ήμουν ένας πολύ ευτυχέστερος άνθρωπος καθότι κάποια απ'αυτά έπρεπε να μασκαριστούν και θα έκανε τη δουλειά ευκολότερη, αλλά δεν είχα τέτοια τύχη.
2. Οι πληροφορίες για το 3dstudio είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά λίγο άσχετες με το θέμα, καθότι δεν έχουν εφαρμογή στα Flint, Flame, Inferno (τα οποία είναι φτιαγμένα για compositing και όχι για δημιουργία 3d μοντέλων -αν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια μοντέλα) με τα οποία θα ήταν εφικτό να δημιουργηθεί το εν λόγω βίντεο. Το οποίο, έτσι κι αλλιώς, μπορεί να είναι αυθεντικό.

Μερικές απαντήσεις (δεν ξέρω αν είναι πεπερασμένες):
1. Κάθε λογική αμφισβήτηση που εκφράζεται με ευγένεια είναι άξια σεβασμού. Το να θεωρείται "εκ του πονηρού" ή προϊόν άγνοιας επειδή δεν συμφωνεί με κάποιου τη γνώμη, αυτό είναι κάτι που δεν προτίθεμαι να σχολιάσω.
2. Κάποια τεχνικού ενδιαφέροντος "βεντέττα" που βλέπω να δημιουργείται δεν ενδιαφέρει κανέναν σ'αυτό το forum και δεν έχω σκοπό να την συνεχίσω. Κατάθεσα κάποια στοιχεία από την προσωπική μου εμπειρία και δε με ενδιαφέρει να "επικρατήσω" σε κανενός είδους διαμάχη.

Φιλικά.

ALOSΜέλος
06/09/2004, 15:05:28
Αγαπητέ wengigo
δεν ανέφερα το εκ του πονηρού για σένα αλλα για τον αμφισβητητή
του κειμένου στο λίνκ πιο πάνω.
1. Συμφωνούμε.
2. Compositing χωρίς αντικείμενο τρισδιάστατο τί έχει;
(για το συγκεκριμένο βίντεο)
3. Είσαι απο τους συζητητές που μιλάει με σεβασμό και χαίρομαι.
4. No vendett

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 18:17:29
ΑΓΑΠΗΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΣΚΟΛΟ ΒΛΕΠΩ!!!
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΥΟΥΜΕ ΤΠΤ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
07/09/2004, 00:27:27
Nai, men, CYBERMASTER, alla.
De lew, oyte emena moy fainetai profhtiko. Alla akomh kai mesa apo ta shrial, isws mporesoyme na skiagrafhsoyme thn katastash. Na doyme pws antidraei o an8rwpos se mia tetoia katastash.
Isws epishs siga siga mas er8oyn ola pio aneta sto myalo, poy einai toso steno kai kleisto.
Aaaase, tyfla na xei o Fwskolos.... edw paidi moy se kratane me anoixto stoma...

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

wendigoΜέλος
07/09/2004, 01:59:16
Το πιο "ύποπτο" στοιχείο στο βίντεο με το αγρογλυφικό είναι, βεβαίως, τα φωτεινά αντικείμενα. Οποιαδήποτε περιγραφή της πιθανής απάτης είναι αναγκαστικά πολύ περιληπτική και χοντροκομμένη. Να ποιά είναι η δική μου σκέψη:

Είναι δυνατόν τα "φώτα" αυτά να είναι 2d αντικείμενα με ακανόνιστο σχήμα, ενδεχομένως όχι μονόχρωμα αλλά με κάποιο κινούμενο texture -μια ματιέρα, τέλος πάντων- έτσι ώστε σε μεγέθυνση να δίνουν μια "ανάγλυφη", μεταβαλλόμενη αίσθηση στο μάτι. Τα πειράζουμε χρωματικά όπως θέλουμε για να μην φαίνονται σαν κακό κολάζ αλλά να εντάσσονται στο φόντο.

Ορίζουμε σε καθένα απ'αυτά την επιθυμητή πορεία του και αναπαράγουμε την κίνηση της κάμερας με tracking (αρκετός μπελάς!) ή χρησιμοποιούμε φόντο που δεν "τρέμει" τόσο έντονα (πολύ λιγότερος μπελάς) και δίνουμε εμείς την αίσθηση της "κάμερας στο χέρι" κουνώντας το ήδη ρενταρισμένο σύνολο. Τα "UFO" μας μπορούν εύκολα να παράγουν κι ένα glow για να αυξηθεί η φωτεινότητά τους και να μην είναι τόσο σαφή τα όριά τους. Αν θέλουμε τους βάζουμε και λίγο motion blur. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να δεχθεί ένα συνολικό color-correct, έξτρα κόκκο ή και κανα-δυο φίλτρα που θα το κάνουν πιο ομογενές.

Η εμφάνιση του αγρογλυφικού στη μέση (ένα layer επιπλέον, αλλά πίσω από τα "φώτα")είναι μάλλον ευκολότερη διαδικασία. Το δυσκολότερο όλων είναι η ρεαλιστική κίνηση. Μεγέθη και κινήσεις μεταβάλλονται εύκολα χωρίς να χάνουμε και πολύ χρόνο. Η κακή ποιότητα βοηθά να καλυφθούν τυχόν ατέλειες. Ειδικά αν φροντίσουμε να γίνει χειρότερη με εξωτερική επέμβαση!

Ασφαλώς και όλα αυτά είναι υποθέσεις. Αν το βίντεο είναι απάτη έχει γίνει με μαστοριά (και με περισσότερα κόλπα απ'όσα πρόχειρα ανέφερα). Πολύ πιθανόν να είναι αυθεντικό όπως πιο έμπειροι από εμένα υποστήριξαν. Θεωρώ, όμως, πως θα μπορούσε να γίνει τεχνητά χωρίς να θέλει τις πολλές ημέρες ή τα άπειρα χρήματα που κάποιοι ανέφεραν. Ένας φίλος με χρόνο στη σωστή εταιρία, λίγη οργάνωση και μερικές ώρες δουλειάς μπορεί να ήταν αρκετά. Αυτά. Αν έχω άδικο... ε, shoot me!

zakΝέο Μέλος
07/09/2004, 02:40:34
kalispera!einai i prwti fora pou mpainw pou simainei oti de xerw an tha ftasei kiolas!
nomizw pws den einai kanenas etoimos gia mia tetiou eidous "sinantisi"!An ftasoume se epithimiti noimosini kai toso megala epipeda exelixis tha siniparxoume me exwgiinous xwris na to skeftomaste kan!bebaia an emfanistoun twra tha ginei enas xamos!katarxin kati pou exw skeftei(mporei na einai k entelws blakeia,gnwmi mou omws),i ekllisia einai katheti sto oti den iparxoun exwgiinoi pou simenei pws an emfanistoun twra automata katariptete i thriskia!k pou simenei oti pame allou gia allou!kai kata megali pithanotita tha katastrafoume monoi mas!ayta eixa na pw!
filika!

CYBERMASTERΜέλος
07/09/2004, 03:02:35
ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ....!!!!!
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΑΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...???

------------------------

07/09/2004, 14:03:44
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ CYBERMASTER ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ.

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ....
**ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ???** ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

**ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ???**

ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΕΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ (ΕΑΝ) ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ) ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ?????

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ CYBERMASTER.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

CYBERMASTERΜέλος
07/09/2004, 17:54:05
quote:
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ???

ΑΓΑΠΗΤΕ AVATARGR ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΧΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!!!!
ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ!!!
ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ....?!!!

------------------------

08/09/2004, 12:09:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ (ΚΡΥΒΟΥΝ) ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ) ΦΤΗΝΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΧΑΛΥΒΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΑΛΥΒΑ..

ΙΣΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ..

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..

ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

CYBERMASTERΜέλος
08/09/2004, 18:25:56
ΑΓΑΠΗΤΕ AVTARGR ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!

------------------------

NASAROYTAKIΜέλος
04/11/2010, 20:00:51
γενικως οι ανθρωποι απο την φυση μας δηλαδη φοβομαστε το αγνωστο αλλα και το ανεξιγητο. αν οντως υπηρχαν εξωγηινοι τοτε δεν νομιζω πως ο κοσμος θα μπορουσε να αντιδρασει φυσιολογικα. πολλοι φοβουνται μηπως μας σκοτωσουν, αλλοι οτι θα μας κανουν αλλα.
πιστευω πως θα υπαρξουν πολλες μαζικες αυτοκτονιες αν οντως υπηρχαν οι εξωγηινοι και σιγουρα ο κοσμος δεν θα ηταν πια ιδιος

http://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg

05/11/2010, 10:33:21
Η απάντηση νομίζω εξαρτάται από τη μορφή αυτών των εξωγήινων που υποθετικά θα ανακαλύπτονταν. Εχω την αίσθηση ότι όσο πιο απλοϊκή θα ήταν η μορφή μιας εξωγήινης ζωής, τόσο ευκολότερα θα γινόταν αποδεκτή από την ανθρωπότητα χωρίς να διαταραχθεί η ψυχική της ηρεμία.
Αν όμως η εξωγήινη ζωή αποδεικνυόταν αρκετά σύνθετη και εξελιγμένη με αναπτυγμένη νοημοσύνη στο ίδιο τουλάχιστον επίπεδο με του σημερινού ανθρώπου, τότε θα ανησυχούσαμε σοβαρά.

Ο καθένας δεν θα είχε πρόβλημα αν μεθαύριο η NASA ανακοίνωνε την ύπαρξη ακίνδυνων ανθεκτικών μικροοργανισμών ή σωληνοειδών σκουληκιών κάτω από το παγοκάλυμμα των ωκεανών της Ευρώπης ικανών να συντηρούνται από χημική ενέργεια.
Θα διαταρασσόταν σοβαρά όμως η ψυχική του ηρεμία αν ανακοινωνόταν ότι εντοπίστηκαν αναπτυγμένα όντα με τεχνολογία ικανή να μετατρέπει σε υγιεινό περίπατο τις αχανείς αποστάσεις μεταξύ των γαλαξιών και ότι σύντομα μπορεί να τα συναντήσουμε. Κανείς δεν αρέσκεται στην ανησυχητική σκέψη ότι μπορεί να εξολοθρευθεί από τέτοια όντα ή να καταντήσει το pet του κάθε υπερεξελιγμένου περίεργου εξωγήινου που σουλατσάρει στην διαστημική μας γειτονιά

Lost in Necropolis

La ville de la mort

mdiamantΜέλος
12/11/2010, 18:21:58
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ Η ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ).

ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΕΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΝΑΙΩΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΟΧΙ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ALIEN PREDATOR).AYTO ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.