ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/02/2006, 17:55:53

"Η απώλεια μία μάχης έχει ένα αντίτιμο, το ίδιο και η νίκη της. Είναι επομένως αρκετά γελοίο να θεωρηθούμε θύματα όταν καλούμαστε να καταβάλλουμε το αντίτιμο για την απώλεια μίας μάχης. Όπως έχει ήδη επισημανθεί, για τον αληθινό πολεμιστή που αναγνωρίζει και εξασκεί την αλληλεξάρτηση των πάντων στη ζωή, η έννοια του νικητή έναντι του θύματος έχει πολύ λίγη σημασία. Το μόνο που έχει πραγματικά σημασία γι'αυτόν είναι το γεγονός ότι μπορούμε να δράσουμε είτε άψοχα είτε αχρεία. Αυτή είναι η μόνη ανησυχία του και, επομένως, η μόνη μάχη του.

Ο πολεμιστής θεωρεί κάθε μάχη ως μία μάχη για να είναι άψογος, και με τον όρο ότι παραμένει πάντα άψοχος, αυτός δεν μπορεί ίσως ποτέ να νικηθεί, ακόμη και αν χάσει πράγματι μερικές από τις μάχες του. Δεν μπορεί επομένως ο πολεμιστής να θεωρήσει τον εαυτό του θύμα των καταπιεστών του, διότι καταλαβαίνει πλήρως ότι μπορεί να είναι θύμα, μόνο εάν επιλέξει να πιστέψει και να συμπεριφερθεί σαν οι ενέργειες των συνανθρώπων του να έχουν τη δύναμη να τον κάνουν θύμα. Το να καλλιεργήσει όμως μία τέτοια άποψη και να επιτρέψει μία τέτοια συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτο για έναν πολεμιστή. Αντίθετα αυτός επιλέγει να δει τις ενέργειες των συνανθρώπων του σαν πολλές ευκαιρίες για να ασκηθεί στο να είναι άψογος.
...
...
Μπορούμε να εστιαστούμε ή στο ότι είμαστε θύματα ή στο άψογο πνεύμα του πολεμιστή. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μάθουμε το Δρόμο του Πολεμιστή εάν επιμένουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας σαν θύμα ή εάν συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε αδύναμοι μπροστά στις αντιξοότητες της ζωής. Όλες οι προκλήσεις μας στη ζωή υπάρχουν για να μπορέσουμε να μάθουμε την αληθινή αξία του ανεκτίμητου δώρου της και να μάθουμε έτσι τι σημαίνει να αναλαμβάνεις το φορτίο της τεράστιας ευθύνης που περιλαμβάνει η γνώση. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το εάν είμαστε οι αποκαλούμενοι νικητές ή τα θύματα. Αν θέλουμε λοιπόν να αποκτήσουμε το άψογο πνεύμα του πολεμιστή, δεν μπορούμε να παίρνουμε τις περιστάσεις στη ζωή μας με την επιφανειακή μόνο σημασία τους, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τα δώρα της δύναμης που αυτές μας φέρνουν."

- Théun Mares, "Η Γνώση του Δράκοντα", ΤΟΛΤΕΚΟΙ (στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ)

ετσι ειναι και οχι μονο για τους Τολτεκους.

ΥΓ. μου λειπει ο Τ.REX. σου...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

26/02/2006, 18:27:02
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑ, αν θυμάμαι καλά η Avallon είχε πεί πως οι σχέσεις μεταξύ Συντονιστών - μελών δεν είναι ενδεικτικές σε περιπτώσεις φιλικής προσέγγισης και δημοσίων σχέσεων.
Δε νομίζω να μίλησε για σχέσεις συναισθηματικού τύπου για να χρησιμοποιήσεις τέτοια φωτογραφία.
Αν ήταν για χιούμορ, λυπάμαι αλλά εγώ δεν το κατάλαβα.
Αν ήταν λόγω παρανόησης, νομίζω πως προσπάθησα να σου εξηγήσω τι κατάλαβα εγώ οτι εννοούσε η συνομιλήτρια μας (και που αν δεν κατάλαβα κι εγώ καλά θα μπορούσε να στο εξηγήσει η ίδια).

Noμίζω ότι με κάλυψε ο D.I. !
Aκριβώς αυτό εννόησα και δυστυχώς αυτό παρανόησε ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ...
Τη δεδομένη στιγμή όμως που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα όχι προς συζήτηση αλλά πλέον προς επίλυση θεώρησα τουλάχιστον άστοχο να το σχολιάσω... Αν το έκανα για μένα αυτό θα λεγόταν αντιπερισπασμός...

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο θεωρώ άστοχο το σχόλιο του admin για το πως "προσφωνούν" μερικά μέλη το φόρουμ "Mεταξύ τύρου και αχλαδου"

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/02/2006, 19:09:45
ΩΣΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΧΕΔΟΝ.
ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

26/02/2006, 19:14:43
ΑΛΗΘΕΙΑ ADMIN ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ;
ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΟΡΘΗ ΠΑΝΤΑ;
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ;
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ;
AΠΟΧΩΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ;
ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ;
ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ;
ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΗΣΩ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΩ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ.
ΑΛΛΑ ΘΑΡΡΩ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΗ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΛΑΓΟΥΜΙΑ.
ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΩ
ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ;
ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

26/02/2006, 19:37:30
quote:

--------------------

ΑΦΡΟΔΙΤΗ, είναι τόσο βαριά μία Συγνώμη;;

Ωραία τα ποίηματα ΑΦΡΟΔΙΤΗ αλλά και η απλά εκφραζόμενη και λιτή ανθρωπιά ακόμη ωραιότερη.

Δεν ξέρω που αρχίζει και μέχρι ποιο σημείο υπάρχει η εμπλοκή σου στο ζήτημα των συγκεκριμένων κατηγοριών για πράξεις ανηθικότητας και ίσως και να είναι και "εναρκτήριας υφής"...

Ξαναλέω, δεν γνωρίζω παρολαυτά τι πραγματικά συμβαίνει με την δική σου συμμετοχή στο ζήτημα αυτό. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι αντί να μας ζητάς με το δικό σου ποιητικό τρόπο, ακόμη και πριν από λίγες ώρες, την επανενεργοποίηση κάποιων λογαριασμών(αλήθεια, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, εφόσον όλοι συμμετέχουν ξανά, εκτός της ΑΤΜΑΣ που δεν το διάλεξε, γιατί επιμένεις στον πληθυντικό; Δεν είνα λίγο... παράδοξο;) θα μπορούσες τόσες ημέρες να διασαφηνίσεις τα πράγματα που κι εσύ γνωρίζεις πολύ καλά εδώ στον ίδιο χώρο που προσπαθήθηκε να κηλιδωθούν αδίκως προσωπικότητες και όχι να συμβάλλεις και η ίδια στο κλίμα καθώς και έμμεσα και άμεσα στην επιβεβαίωση των οποιονδήποτε ψευδών ισχυρισμών.

Μη στεναχωριέσαι όμως... Νομίζω πως η ψυχή σου είναι καλή και ότι η δυνατότητα της Διάκρισης υπάρχει μέσα σου.

Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί και να πρέπει να γίνει από το να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου για 3 μήνες. Εάν σκεφτείς τα πράγματα καλύτερα και επιθυμείς να συμμετάσχεις ξανά προτείνουμε να επιδιώξεις να συναντηθείς με μας και να υπάρξει πιθανώς μία σχετική σειρά συναντήσεων όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τα πράγματα σε μία ουσιαστική και ελεύθερη βάση. Αυτή η δυνατότητα της/των Συνάντησης/Συναντήσεων μπορεί να υπάρξει μετά την πάροδο δύο εβδομάδων από σήμερα.

--------------------

Και οι δύο λογαριασμοί dragon rider και ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνουν ενεργοί για ένα 24ωρο για την περίπτωση που οι άνθρωποι επιθυμούν κάποια τοποθέτηση.

Παρακαλούμε όμως για την κόσμια συμμετοχή. Εάν υπάρξουν παρεκτροπές σε σχέση μ'αυτό θα επισπευθεί φυσικά η απενεργοποίηση.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.
ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ.
ΚΥΤΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΕΣΕΝΑ.
ΚΡΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;
ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΙ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ.
ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ;
ΕΥΘΕΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩΝΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΛΛΕΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΩ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΑΤΕ
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΗΝΑ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ.
ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ
ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ.
ΒΡΩΜΑΝΕ ΣΑΠΙΛΑ ΩΣ ΕΔΩ
ΚΥΛΙΣΜΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ.
ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΑΝ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΙ Η ΚΑΘΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ. ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ.
ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;
ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΧ...Α ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ.
ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΙΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ.
ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΑΝ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ. ΨΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.
ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.
ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ.
ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΤΜΙΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ
ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ...
ΝΤΡΟΠΗ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ.
ΤΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ.
ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΤΜΙΝ.
3 ΜΗΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ.
ΜΑΓΚΙΑ.
ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.
ΚΡΥΨΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥ.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΟΤΑΠΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ.
ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕ.
ΣΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΚΥΛΙΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΑΣΠΕΣ
ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΥΛΙΩΝΤΑΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΙΣ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΠΛΕΝΑ.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΤΕ
ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ Ή ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕ.
ΘΑ ΜΠΩ ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ.
ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΩ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 200 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ
ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ.
ΕΓΩ ΟΧΙ.
ΣΟΥ ΓΥΡΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 26/02/2006 19:43:25

26/02/2006, 20:59:42
quote:
Πλάτωνα να σου θυμίσω κάτι άσχετες διαπιστώσεις που έκανες στην σελίδα 9 ως απάντηση στο μήνυμά μου; Αυτές ήταν όχι απλώς άψαχτες αλλά εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν ότι έγιναν καθαρά για την δημιουργία εντυπώσεων! Και δεν είδα να τις ανακαλείς! Οπότε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...

Αγαπητη ΟΣΤΡΙΑ,

διαβασε προσεχτικα τα παρακατω, μιας και αυτο που είδα στη σελίδα 9 αγαπητή Όστρια είναι τα μηνύματα και η δικιά σου οχι καθαρη συμπεριφορά.
Στα επισημάνω λοιπόν, σε μια τελευταία προσπάθεια επικοινωνίας, μήπως καταλάβεις τι γραφείς.

Ξεκινάς λιγο πριν, σελιδα 8, και λες σε μέλη, να μαζέψουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε να παίξουν σε άλλες παράλιες..

Και εγώ απλά αναρωτιεμαι, αν έχεις το δικαίωμα να γράψεις κάτι τετοιο.

Αλήθεια, πεσμας

Ποιος σου δίνει τέτοιο δικαίωμα να λες σε κάποιο να φύγει?

Είσαι και εσυ ένα μέλος του φόρουμ όπως τα αλλά?

Γιατί ένας Συντονιστής δεν επενεβηκε στην παραπανω δηλωση σου?

Αν εισαι σαν όλα τα μελη, γιατι τους λες να φυγουν?
Τα μελη δεν εχουν το δικαιωμα να γνωριζουν, γιατι διαγραφονται η τιμωρουνται?

Όταν λοιπον στην σελιδα 9 μου γραφεις, πως

quote:
Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Εδώ δεν είμαστε η αρχική ομάδα που συγκεντρώθηκε, συμφώνησε, δημιούργησε και καθόρισε τους σκοπούς, τους στόχους και τους κανόνες αυτού του χώρου.

Σκέφτομαι όπως θα σκεφτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος, πως η Όστρια είναι στην ομάδα και έχει κάποιο ρόλο στο δύσκολο έργου αρχων/συντονιστων
Αυτά διαβασα, μιας και μονη σου λες, εδώ δεν είμαστε η αρχική ομάδα…
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....
Αυτο μου δινει ενδειξεις ωστε να σκεφτω, πως ισως υπαρχει μια ΑΛΛΗ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ, που εγω δεν γνωριζω, μα και που σε σενα δίνει το δικαίωμα να λες σε μέλη... ΦΥΓΕΤΕ!.

Όταν λοιπόν γράφω τι κατάλαβα, σας λεω και με χαμογελο arrivederci, μου λες να ξαναδιαβασω μηπως και μου ξεφυγε κατι.

Μάλλον, ειχε ξεφυγει απο ολους μας, ο ρολος σου.

Παμε παρακάτω,

αλλά ποστ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μέχρι που ξαναεμφανίζεσαι και γράφεις

quote:
Ε, λοιπόν αγαπητέ Πλάτωνα να σου εξηγήσω τι εννοούσα με την παραπάνω φράση, επειδή μάλλον ακόμα δεν την κατάλαβες.

Πρόσεχε τι γράφεις. Όχι δεν εκφράσθηκα εγώ η ΟΣΤΡΙΑ ξεκάθαρα, μα εσύ δεν κατάλαβες!

Ειπα και εγω, ασε Πλατωνα,
εδω ειναι η κλασσικη περιπτωση φιλης που μας λεει οτι ξερει, και η διαφορα ειναι, πως εσυ ξερεις τι λες.

Με εννοεις?

Τι δεν κατάλαβα γλυκια μου?

Μπλα μπλα μου λες τωρα την καινούργια σου θέση, που δεν είναι η παλιά, μιας και γραφεις

quote:
Από την άλλη εμένα δεν με ενδιαφέρει να γίνω Χαλίφης στην θέση κανενός Χαλίφη, ούτε ζητάω να αναγνωριστεί η όποια προσφορά μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί να μπαίνει ο καθένας ελεύθερα στον χώρο, να υπάρχει πλουραλισμός στις απόψεις, και να μπορώ να συζητώ μαζί τους, να συμφωνώ και να διαφωνώ. Επίσης, με ενδιαφέρει να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος, έτσι ώστε να διατηρείται ένα επίπεδο στις συζητήσεις

Τωρα πως το παραπανω, συμβαδίζει με το πηγαίνετε σε άλλη Παραλία να παίξετε, και το ότι έγραψες πως Χέστηκες αν ο Πιχελ ειναι ο Ενδοραμα, αφήνω στον καθένα να το κρίνει....

και κατι για τον ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ!

quote:
Είχα την εντύπωση ότι η Ατμα είναι άλλο ένα απλό μέλος αυτού του φόρουμ με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως όλοι. Κάνω λάθος;

Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε την εντύπωση πως η ΑΤΜΑ ήταν και είναι ένα απλό Μέλος του φορούν όπως όλοι!

Δεν νομίζουμε πλέον πως ισχύει και για εσας αγαπητή Όστρια

Παίδες, σιγά σιγά βρε, όχι όλοι μαζί!

26/02/2006, 21:12:42
[quote]
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...

ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΤΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΗΣ...

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΜΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Φιλε ΑΒΑΤΑΡ,

Νομιζω πως δεν εγινε διωρθωση στο ΠΟΣΤ, ωστε να φενεται. Θα μπορουσε παντως με καποιο τροπο η καλη σου διαθεση να ειχε παραμεινει και οχι να εξαφανησθει ολοσχερως!

Δεν νομιζεις?

Η θα ενοχλουσε καποιους, μια τετοια σου θεση?

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 26/02/2006 21:14:09

26/02/2006, 21:19:41
quote:
Noμίζω ότι με κάλυψε ο D.I. !
Aκριβώς αυτό εννόησα και δυστυχώς αυτό παρανόησε ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ...

Αγαπητη ΑΒΑΛΛΟΝ,

Αν σας προσβαλε το ποστ μου, ζητω συγνωμη.

26/02/2006, 23:53:58
jonnie μου το ερωτηματικό σου το απάντησε ο Avatar.
Το θέμα των nickname το έχουμε ξανασυζητήσει. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Στο θέμα της Ατμα ειδικότερα,μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο!

Αγαπητέ Πλάτωνα, δεν έχω δικαίωμα ως απλό μέλος να πω την άποψή μου; Είναι η ίδια, σε όλα τα φόρα που συμμετέχω, όχι μόνο εδώ. Είναι αυτό που θα έκανα εγώ η ίδια αν είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου στον χώρο και στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι έστω και διαδικτυακά.
Μην ψάχνεις, λοιπόν, να βρεις ποιά είναι η ιδιαίτερη θέση μου εδώ μέσα. Νομίζω ότι το ξεκαθάρισα ότι είμαι ένα απλό μέλος και τίποτα περισσότερο και ότι δεν έχω σκοπό να γίνω τίποτα περισσότερο.

"εδώ δεν είμαστε η αρχική ομάδα..." Δεν είδα άλλα μέλη να καταλαβαίνουν αυτό που κατάλαβες εσύ. Τέλος πάντων θα το πάρω ως παρεξήγηση σε μία φράση μου που πιθανόν δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη για όλους για να τελειώσει εδώ αυτή η παρεξήγηση.

Από κει και πέρα είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ό,τι θες.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

dragon riderΜέλος
27/02/2006, 03:19:25
Σε ευχαριστώ που με άφησες να πω τα τελευταία μου λόγια πριν σβήσω.
Αυτά τα λόγια που θα τα χρησιμοποιήσεις για να διορθώσεις το τίποτα.
Τα τελευταία μου λόγια πριν την εκτέλεση;
Σε φτύνω.

Δεν υπάρχει καμία διορία πριν την διαγραφή επειδή με είχατε διαγράψει από καιρό και ο λόγος που συνέχιζα να μιλάω ήταν επειδή δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα για αυτό.

Ζήτησες από τον zagreas να ξυπνήσει και να ξεφύγει από την αυτό-πλάνη του ενώ δεν κανεΙς τίποτα για να δείξεις στα μέλη ποια είναι η πλάνη.
Όταν σε ρώτησα αν έχει σχέση το forum με την Νέα ακρόπολη είπατε πως υπονομεύω και ρίχνω λάσπη.
Βγείτε από την πλάνη σας και ελατέ στην δικιά μας.

Κατηγόρησες τον ryche για κιτρινισμό ενώ η τακτική και ο ρυθμός που δίνουν απαντήσεις οι συντονιστές είναι πεντακάθαρος και φυσικά δεν ξεχνώ εσένα που απαντάς χωρίς να λες τίποτα.
Μιλάς για κιτρινισμό ενώ δεν μας αναλύεις την δικιά σας συμπεριφορά η οποία αντί να δώσει εξηγήσεις προτιμά να λέει πως τους πετάνε λάσπες και χολή.
Πολύ βολικό δεν νομίζεις;

Διαγράφετε μέλη χωρίς να δώσετε εξηγήσεις.
Αδιαφορία για τα πράγματα που ζητούν τα μέλη.
Απαιτείς εξηγήσεις ενώ δεν δίνεις εξηγήσεις.
Θα είναι χολή και λάσπη αν πω πως αυτό μου θυμίζει στρατοκρατικό καθεστώς;

Δεν ζήτησε κανένας να πεις τα ίδια και τα ίδια αλλά να πεις κάτι με νόημα.

quote:
Αλήθεια όμως φίλοι και φίλες, θα χρειαστεί να περάσουν αρκετά περισσότερα χρόνια από όσα έχουν ήδη περάσει, Δράσης του ESOTERICA, παρατηρήσιμης και εμφανούς σε πλειάδα τομέων, έτσι ώστε να πειστήτε ότι "πίσω από το ESOTERICA" υπάρχει μόνον... το ESOTERICA;
Κανένας άλλος οργανισμός ή ομάδα, καμία μυστική υπηρεσία, κανένας σκιώδης δάκτυλος... σίγουρα τίποτα που να δικαιολογεί αυτήν την τόσο άγονη(και στην τεράστια πλειονότητα των περιπτώσεων υποκινούμενη) συνωμοσιολογία...

Εγώ σε ρώτησα αν υπάρχει σχέση με την νέα ακρόπολη και εσύ μιλάς για συνομωσίες.
Για εμένα συνομωσία είναι η μοναδική συνέντευξη που υπάρχει στο forum και δεν χρειάζεται να την αναλύσω γιατί αυτή την στιγμή είναι εκτός θέματος.

Άσχημη συμπεριφορά;
Φρόντιζα να δικαιολογώ αυτά που έλεγα και από την στιγμή που θεωρώ αλητεία κάποια πράγματα που βλέπω είναι λογικό να σας αποκαλέσω αληταρία και αφού δεν ήσουν εκεί για να δώσεις εξηγήσεις σταματά να γκρινιάζεις.

Είδα και από εδώ τι ανθρώπους με προσκάλεσαν να συναντήσω.
Σχολίασες την πρόσκληση για συνάντηση όμως ακόμα δεν σχολίασες την μυστικότητα του forum.
Θα σε κατηγορήσω αστήρικτα και θα πω πως είσαι συμφεροντολόγος.

Μετά τον di ήρθε η σειρά σου να προτείνεις να φύγω και μάλιστα αφού ανακοίνωσες πως θα διαγράφω.
Δεν ταλαιπωρώ νου και συναίσθημα αλλά είμαι εδώ για να σας υπενθυμίζω κάποια πράγματα.

Δεν μπορείς να με σταματήσεις.
Δεν μπορείς να κανείς τίποτα
Ξέρεις πόσοι pixeldream και endorama υπάρχουν στον κόσμο;
Ξέρεις πόσοι dragon rider θα πετάνε πάνω από τα κεφάλια σας;
Δεν μιλάω για κλωνοποιηση αλλά για τρόπο σκέψης.

Η οπτική μου για τα μέλη αλλάζει προς το καλύτερο όμως για σένα και τους φίλους σου δεν αλλάζει επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από αυτό που είναι.
Επειδή είσαι καλός άνθρωπος συνεχίζεις να μου λες ότι μπορώ να επιστρέψω αρκεί να έρθω να σας συναντήσω.
Δεν έρχομαι γιατί εξήγησα τους λόγους και δεν τους σεβάσθηκες.
Αυτό γιατί σου αρέσει πολύ η κουβέντα για τον σεβασμό που δεν δείχνω στα πρόσωπα σας.

Μην ζητάς αυτό που δεν δίνεις.
Αναφέρομαι στην συγνώμη.

quote:
Ξαναλέω, δεν γνωρίζω παρολαυτά τι πραγματικά συμβαίνει με την δική σου συμμετοχή στο ζήτημα αυτό. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι αντί να μας ζητάς με το δικό σου ποιητικό τρόπο, ακόμη και πριν από λίγες ώρες, την επανενεργοποίηση κάποιων λογαριασμών(αλήθεια, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, εφόσον όλοι συμμετέχουν ξανά, εκτός της ΑΤΜΑΣ που δεν το διάλεξε, γιατί επιμένεις στον πληθυντικό; Δεν είνα λίγο... παράδοξο;)

Το έκανε για να διορθώσετε τις αδικίες σας.
Πολύ καλά έκανε.
Επειδή το βρήκες παράδοξο την απενεργοποίησες;
Επειδή σε βρήκε άδικο σε απενεργοποίησε και αυτή για μην έχεις παράπονο.
Αν θέλεις εξηγήσεις για την απενεργοποίηση σου ατύχησες γιατί παραβίασες τους κανονισμούς.

Αναρωτιέμαι τι δουλεία έχουν τα μικρά παιδία στις συναντήσεις σας και τι ακριβώς κάνουν εκεί.(ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ).
Μαθαίνουν φιλοσοφία πριν μάθουν να διαβάζουν;

Θα τα πούμε Ζηκο.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;
ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ...ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

RELOADED

Edited by - dragon rider on 27/02/2006 03:21:34