ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

helios201261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
toxotisΜέλος
10/11/2008, 20:02:16
Έχεις δίκιο mimosa. Όντως "αναπαράγω" κάποιες "φήμες", ας πούμε... αναγκαστικά, για να δώσω κάποιες πληροφορίες ως προς το τι/ποιοι είναι και τι κάνουν ή πως κινούνται. αυτές οι "πληροφορίες" ίσως βοηθίσουν κάποιον να μην πέσει σε "παγίδα".

Λέω μην φοβάστε και το εννοώ.

Για να "βγαλουν πόδια" και να κατέβουν εδώ ΕΜΕΙΣ τους δίνουμε πρόσβαση.

Εμείς= όσοι ρέπουν συνειδησιακά σε αυτή την ενέργεια και κατέχονται από "συμβατά" με την αρνητική διάσταση "συναισθήματα", "σκέψεις" κτλ.

Εάν ο κάθε ένας μας για τον ευατό του έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί τέτοιες διαστάσεις, δεν έχει να φοβάτε τίποτε.

Δεν λέω πως πρέπει να είσαι "άγιος" για να μη φοβάσε. Αρκεί να έχεις σταθερή πρόθεση να κινείσε με αγάπη, και ενότητα (όχι χωριστικότητα, εγωισμό, ή το συμφέρον και το "κέρδος")

Το "κακό" δεν έχει δική του αυτόνομη δύναμη. Παίρνει από εμάς, από την ανθρωπότητα. Και αν συνειδητοποιεί κανείς αυτή τους την α-δυναμία, "γελάει"...

Γελάει και είναι ελεύθερος, γιατί κατανοεί πως τόσος φόβος και τόσος τρόμος... βασίζεται στην αδυναμία μας να δούμε πως τροφοδοτείται.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα τα ΜΜΕ με τις καταστροφολογίες τους αναπόφευκτα δένουν φόβο, πανικό και τρόμο στον άνθρωπο και συμβάλλουν δεόντως στην ενδυνάμωση της αρνητικότητας και στο φινάλε και στην
"εκπλήρωση" "καταστροφικών προφητειών", π.χ. 2012...
καθώς η ανθρώπινη σκέψη -και ειδικά το σύνολο των ανθρώπινων σκέψεων της ανθρωπότητας- έχουν τεράστια δύναμη και στην ουσία κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες μας ή...τους "φόβους" μας.

Φιλικά
Βίκυ

http://vickytoxotis.blogspot.com

helios2012Μέλος
10/11/2008, 21:10:08
Αγαπητοί συνομιλητές,

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να ν'αρχίσουμε σιγά σιγά να ξεμπλέκουμε το κουβάρι...
Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρούμε μιά άκρη στο νήμα!

'Εχουμε πλέον αποδεχτεί τους ψεκασμούς!
Το θέμα που πρέπει πλέον να μας απασχολεί είναι ΓΙΑΤΙ έχουν εντατικοποιηθεί(ψεκάζουν ασταμάτητα πρωί-μεσημέρι-βράδι!) παρόλο που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται και εξεγείρονται!

Για να κατανοήσουμε το ΓΙΑΤΙ θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε κάποιες βασικές αρχές που διέπουν το σύμπαν και συνεπώς και την ανθρωπότητα!

Θα προσπαθήσω με μια παρομοίωση να απλοποιήσω τους κανόνες αυτούς...
Φανταστείτε τον κάθε άνθρωπο σαν δίπολο μπαταρίας.
Τα πάντα στο σύμπαν μεταφράζονται σε ενέργεια.
(Απαράβατος κανόνας που διέπει τα πάντα.)
Όπου και να βρίσκεται ο άνθρωπος ανταλλάσσει ενέργεια, έτσι ώστε να επέρχεται ισορροπία.(δείτε το κάπως σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία)
Π.χ. αν είμαι στενοχωρημένος(άδειος συναισθηματικά-χάσιμο ενέργειας) τι κάνω? Βρίσκω φίλους να πώ τον πόνο μου...πρακτικά αυτο σημαίνει πως, εγώ, όντας άδειος ψάχνω κάποιον γεμάτο, και ασυναίσθητα με την επαφή μαζί του, εγώ γεμίζω και αυτός αδειάζει.Έτσι, πολλές φορές νιώθουμε χάλια μετά από μια δυσάρεστη συζήτηση.
Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας, αφορούν γενικότερα την ενέργεια. Αν καταλάβουμε πως λειτουργούμε σαν μπαταρίες (με αποθηκευτικό χώρο) και γνωρίζουμε τους φυσικούς νόμους που διέπουν την ενέργεια τότε θα διαπιστώσουμε και πολλά άλλα πράγματα.
Δεν ξέφυγα απ'το θέμα...
Απ'τη στιγμή λοιπόν που είμαστε μπαταρίες γιατί να μην υπάρχουν οντότητες που να τρέφονται απο αυτή την ενέργεια?
Είναι δύσκολο να χωνέψουμε πως μας εκμεταλλεύονται σαν είδος!

Γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που επιτυγχάνουν αστρικές προβολές?
Είναι απλό. Θέλει γεμάτες μπαταρίες και μείς σχεδόν μονίμως είμαστε άδειοι...
Άμα μπορούσαμε να δούμε με κάποιο τρόπο πώς και πού ξοδεύεται η ενέργειά μας θα τρομάζαμε, καθώς θα βλέπαμε τον εαυτό μας διάτρητο και διασωληνομένο με ''καλαμάκια'' που καταλήγουν σε άλλες μπαταρίες...Δεν θ'αντέχαμε αυτήν την εικόνα γι'αυτό και δεν την βλέπουμε...
Αν λοιπόν θεωρήσουμε πως άλλες οντότητες μας ρουφάνε με τα καλαμάκια και η καλύτερη τροφή είναι τα αρνητικά συναισθήματα, τότε εξηγούνται πολλά και κυρίως το ΓΙΑΤΙ ψεκάζουν τόσο εντατικά.
Είναι απλό...
Πολλοί άνθρωποι πλέον ανακαλύπτουν τεχνικές και μεθόδους για να κρατάνε την ενέργειά τους και την εκμεταλλεύονται για δικό τους πλέον όφελος.
Σ'αυτό έχουν συμβάλλει πολλά π.χ. ο ίδιος ο πλανήτης.
Η Βίκυ μπορεί ν'αναλύσει καλύτερα το συνειδησιακό άλμα.

Έχουν, με άλλα λόγια, οι άνθρωποι αρχίσει να τους κόβουν την τροφή!

Άσε που ανακαλύπτουν δυνάμεις που ούτε φαντάζονται πως τις είχαν, και πλέον αποτελούν και εχθρό για πολλές οντότητες...
Κυριολεκτικά έχουμε αρχίσει να ''ξυπνάμε'' και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με πολλά συμφέροντα....
Επειδή λοιπόν αυτές οι οντότητες αντιλαμβάνονται ότι το είδος τους κινδυνεύει, κάνουν σπασμωδικές και απότομες κινήσεις!
Γι'αυτό λοιπόν όλο και πιό πολλοί άνθρωποι έχουν μεταφυσικές εμπειρίες και γι'αυτό εντείνονται και οι ψεκασμοί ώστε να επιβραδυνθεί το ''ξύπνημα'' και να μην αντιληφθούμε τις ικανότητες μας....
Αν τις αντιληφθούμε,θα χαθούν!

toxotisΜέλος
10/11/2008, 23:19:00
Ήλιε μου... μπράβο. Μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση σου και ας πούμε η συγκεντρωτική-συμπερασματική ιδέα που την διέπει.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το "συνειδησιακό άλμα"

http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/blog-post_21.html (μέρος Α)

http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/blog-post_17.html(μέρος Β)
ή γενκά κάτω από την ετικέτα "συνειδησιακό άλμα"http://vickytoxotis.blogspot.com/search/label/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%20%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1

κάποτε είχα γράψει και εδώ στο φόρουμ σχετικά αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό θέμα... τέσπα, αν το κρίνει κανείς σας αναγκαίο ανοίγει σχετικό τόπικ...

Στο κομμάτι αυτό βέβαια

quote:
Όπου και να βρίσκεται ο άνθρωπος ανταλλάσσει ενέργεια, έτσι ώστε να επέρχεται ισορροπία.(δείτε το κάπως σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία)
Π.χ. αν είμαι στενοχωρημένος(άδειος συναισθηματικά-χάσιμο ενέργειας) τι κάνω? Βρίσκω φίλους να πώ τον πόνο μου...πρακτικά αυτο σημαίνει πως, εγώ, όντας άδειος ψάχνω κάποιον γεμάτο, και ασυναίσθητα με την επαφή μαζί του, εγώ γεμίζω και αυτός αδειάζει.Έτσι, πολλές φορές νιώθουμε χάλια μετά από μια δυσάρεστη συζήτηση.
Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας, αφορούν γενικότερα την ενέργεια. Αν καταλάβουμε πως λειτουργούμε σαν μπαταρίες (με αποθηκευτικό χώρο) και γνωρίζουμε τους φυσικούς νόμους που διέπουν την ενέργεια τότε θα διαπιστώσουμε και πολλά άλλα πράγματα.
Δεν ξέφυγα απ'το θέμα...
Απ'τη στιγμή λοιπόν που είμαστε μπαταρίες γιατί να μην υπάρχουν οντότητες που να τρέφονται απο αυτή την ενέργεια?
Είναι δύσκολο να χωνέψουμε πως μας εκμεταλλεύονται σαν είδος!

Γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που επιτυγχάνουν αστρικές προβολές?
Είναι απλό. Θέλει γεμάτες μπαταρίες και μείς σχεδόν μονίμως είμαστε άδειοι...

Έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις:

1= όσον αφορά τις αστρικές προβολές, δεν είναι μόνο θέμα αποθέματος ενέργειας. Ο φόβος πολλές φορές είναι ανασταλτικός παράγοντας στη διαδικασία.

2= στις διαπροσωπικές σχέσεις η "ενεργειακή ανταλλαγή" συνήθως γίνεται μη συνείδητα, καθώς ακολουθεί στερεότυπες μορφές ελέγχου της ενέργειας -τα θέατρα ελέγχου όπως τα ονομάζει ο Ρέντφιλντ.
Αυτό γιατί ξεχάσαμε ή δεν μάθαμε ποτέ να αντλούμε την ενέργεια μας από την Πηγή ή από τη Φύση και κοιτάμε να την αντλήσουμε από τους γύρω μας. Αυτό είναι "λάθος" σαν πρακτική -αν και το μαθαίνουμε από μικρά παιδιά.
στην ουσία για να υπάρχει ισορροπία θα έπρεπε να δίνουμε οικειωθελώς ενέργεια στο συνάνθρωπο μας, ώστε να μην την "κλέβει", αλλά και να τον βοηθάμε να ανυψωθεί, ώστε κι εμείς με τη σειρά μας να μπορούμε να πάρουμε το "συμπαντικό μύνημα" που έχει για μας.

Αυτό προϋποθέτει να αναγνωρίζουμε το θεϊκό στοιχείο που υπάρχει κρυμμένο μέσα στον κάθε ένα από εμάς, στο πρόσωπο του συνανθρώπου μας...

Γενικά όμως ήλιε μου, ναι συμφωνώ πως η Γη μας ταρακουνάει να ξυπνήσουμε, και πιθανότατα κάποιοι άλλοι που βολεύτηκαν από την "ύπνο" μας να μη συμφωνούν με αυτό...

helios2012Μέλος
10/11/2008, 23:46:17
Φυσικά καλή μου Βίκυ, προσπάθησα με απλά λογάκια και μπακαλίστικα να εξηγήσω στους φίλους αναγνώστες, γνώσεις που απεκόμισα θυσιάζοντας πολλά εγκεφαλικά κύτταρα...!
Φυσικά η πλειοψηφία των ανθρώπων λειτουργεί αυτόματα και σαφώς ασυνείδητα, ως πρός το θέμα της ανταλλαγής ενέργειας.
Κοινώς έχουμε άγνοια και σύγχιση ως πρός το κυρίαρχο κομμάτι της ζωής!
Έτσι εξηγείται π.χ. πως συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που κατά βάθος δεν τους χωνεύουμε(τα ένστικτα βαράνε κόκκινα) αλλά επειδή δεν εμπιστευόμαστε το ένστικτο αλλά λειτουργούμε με μια επιφανειακή και ισοπεδωτική λογική, τους κάνουμε παρέα και κάποια στιγμή μας προδίδουν ή μας πληγώνουν...(μπακαλίστικο και αυτό)
Έτσι εξηγούνται τα πάντα ακόμα και η εκμετάλλευση που υφιστάμεθα από παντός είδους οντότητες ανθρώπινες και μή.
Όλα δηλαδή καταλήγουν στο να γνωρίσουμε πως να χειριζόμαστε την ενέργεια, που πρός το παρόν, μας την κλέβουν!
Και όλα αυτά γίνονται γιατί το ασυνείδητο τεχνηέντως! και σκόπιμα θεωρείται Αγνωστο, άρα και αντικείμενο εκμετάλλευσης από γνώστες.
Αλλά προσκρούει στον εγωϊσμό μας το γεγονός πως ενδέχεται να μας ρουφάνε με τα καλαμάκια ''επιτήδειοι''.
Όταν το χωνέψετε αυτό, και είναι δυσκολοχώνευτο, τότε θα καταλάβετε και το παιχνιδάκι των ψεκασμών και τι προσπαθούν να πετύχουν με αυτούς...
helios2012Μέλος
11/11/2008, 00:10:21
quote:
στις διαπροσωπικές σχέσεις η "ενεργειακή ανταλλαγή" συνήθως γίνεται μη συνείδητα, καθώς ακολουθεί στερεότυπες μορφές ελέγχου της ενέργειας -τα θέατρα ελέγχου όπως τα ονομάζει ο Ρέντφιλντ.

Συμφωνώ απόλυτα...!

quote:
Αυτό γιατί ξεχάσαμε ή δεν μάθαμε ποτέ να αντλούμε την ενέργεια μας από την Πηγή ή από τη Φύση και κοιτάμε να την αντλήσουμε από τους γύρω μας. Αυτό είναι "λάθος" σαν πρακτική -αν και το μαθαίνουμε από μικρά παιδιά.

Εδώ θα συμπληρώσω λέγοντας πως απλά δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι τον τρόπο για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, δεν καταλαβαίνουν το λάθος τους αφού δεν το γνωρίζουν, αλλιώς όσοι είναι άνθρωποι δεν θα τραβούσαν ενέργεια από άλλους ανθρώπους...
Δυστυχώς μέχρι ν'αντιληφθούμε τους ''αναίμακτους'' τρόπους ''γεμίσματος'' όλοι έχουμε ''ρουφήξει'' συνανθρώπους μας, άθελά μας βέβαια!

quote:
στην ουσία για να υπάρχει ισορροπία θα έπρεπε να δίνουμε οικειωθελώς ενέργεια στο συνάνθρωπο μας, ώστε να μην την "κλέβει", αλλά και να τον βοηθάμε να ανυψωθεί, ώστε κι εμείς με τη σειρά μας να μπορούμε να πάρουμε το "συμπαντικό μύνημα" που έχει για μας.

Η πραγματική φιλία και η πραγματική ελευθερία επέρχεται όταν οι διαπροσωπικές μας σχέσεις αναπτύσσονται χωρίς το πάρε-δώσε ή όταν το παρε-δώσε γίνεται συνειδητά και απ'τις δύο πλευρές.
Ή καλύτερα, όταν είμαστε τόσο γεμάτοι που δεν μεσολαβεί η έννοια της αλληλοεκμετάλλευσης και του κέρδους...
Οι πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι και φίλοι, σε προτρέπουν να κλείσεις ''βάνες''...σε βοηθούν ν'ανακαλύψεις τρόπους διατήρησης και αύξησης της ενέργειας...

Γεννιόμαστε βαμπίρ και δρούμε ως τέτοια!
Αυτή είναι η χειρότερη εκμετάλλευση και αδικία εις βάρος μας και προσκρούει σε όλη την έννοια του Ανθρώπου!
Γι'αυτό και δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο έργο!
Γι'αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν πόλεμοι,ρύπανση,ψεκασμοί κ.τ.λ.

toxotisΜέλος
11/11/2008, 00:16:53
...που για να χωνευτεί, θα πρέπει να έχουμε αφήσει το μικρό μας "εγώ" καταμέρος... και να κάνουμε βήματα προς το ΟΛΟΝ...

αν γίνει αυτό... δεν βλέπω να παραμένει "δυσκολοχώνευτο".

Φυσικά προϋπόθεση να θέλουμε & να αντέχουμε την Αλήθεια

toxotisΜέλος
11/11/2008, 00:36:10
quote:
Αυτή είναι η χειρότερη εκμετάλλευση και αδικία εις βάρος μας και προσκρούει σε όλη την έννοια του Ανθρώπου!

εγώ θα έλεγα πως γεννιώμαστε άνθρωποι, αλλά μας μετατρέπουν από πολύ μικρούς σε βαμπιρ, ώστε δεν είμαστε σε θέση να δούμε τι συμβαίνει, αφού ποτέ δεν βιώσαμε κάτι διαφορετικό...

Όσοι και όταν το βιώνουν, κατανοούν και φυσικά προσπαθούν να αλλάξουν τη "βαμπιρική" συμπεριφορά...
προσπαθούν να ξαναγίνουν αυτό που γεννήθηκαν: ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΜΑς ΜΕΤΑΛΛΆΣΟΥΝ. Ακόμη και οι γονείς μας, αφού και οι ίδιοι δεν βίωσαν ποτέ άλλο τρόπο. Συνεχίζεται στν εκπαίδευση, στα συστήματα του πολιτισμού, στις "θρησκείες" κ.α. Είμαστε τόσο εθισμένοι σ'αυτό που οτιδήποτε άλλο -αρχικά- μοιάζει... περίεργο

helios2012Μέλος
11/11/2008, 00:54:15
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

εγώ θα έλεγα πως γεννιώμαστε άνθρωποι, αλλά μας μετατρέπουν από πολύ μικρούς σε βαμπιρ, ώστε δεν είμαστε σε θέση να δούμε τι συμβαίνει, αφού ποτέ δεν βιώσαμε κάτι διαφορετικό...

Όσοι και όταν το βιώνουν, κατανοούν και φυσικά προσπαθούν να αλλάξουν τη "βαμπιρική" συμπεριφορά...
προσπαθούν να ξαναγίνουν αυτό που γεννήθηκαν: ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΜΑς ΜΕΤΑΛΛΆΣΟΥΝ. Ακόμη και οι γονείς μας, αφού και οι ίδιοι δεν βίωσαν ποτέ άλλο τρόπο. Συνεχίζεται στν εκπαίδευση, στα συστήματα του πολιτισμού, στις "θρησκείες" κ.α. Είμαστε τόσο εθισμένοι σ'αυτό που οτιδήποτε άλλο -αρχικά- μοιάζει... περίεργο

Αυτό ακριβώς εννοούσα χρυσή μου... και σ'ευχαριστώ για τη διόρθωση!
Προφανώς έτσι όπως έθεσα το θέμα, ήταν λάθος, και σκόπευα να το διορθώσω...
Οπότε,όσοι το διαβάσατε, ξεχάστε το ''γεννιώμαστε βαμπίρ'' και αντ' αυτού, κρατήστε τα λόγια της Βίκυς!!!
(Thanks dear!)

mimosaΜέλος
11/11/2008, 20:31:59
Μα έτσι κι αλλιώς, τα αρνητικά μας συναισθήματα, σκέψεις, ο φόβος κλπ, δεν δημιουργούν "ενεργειακές-οντότητες";
Δεν ξέρω, νομίζω οτι υπάρχουν μόνο μεσα στο μυαλό μας. Ο διαλογισμός ειναι η συνειδητη επαφή με το υποσεινήδητο-ασυνείδητο, ετσι; Οταν διαλογιζεστε "βουτιά" σε αυτά κάνετε. Την πρόσβαση στις διαστάσεις τη δίνει το ασυνειδητο, φανταζομαι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβομαστε "οντοτητες-ενεργειας" που ζούνε στο μυαλό μας. Είναι πολύ έυκολοι αντίπαλοι. Όποιος θέλει να ζήσει ελεύθερος δεν έχει παρά να το ψάξει.
Πρόβλημα θα είχαμε αν ήταν οι διπλάσιοι σε μεγεθος και βαρος απο μας και μας αρχιζαν στο κυνήγι. Εμένα αυτό με ανησυχεί βρε παιδιά... αν υπάρχουν κάποιες οντότητες κρυμμένες κάπου στη Γή!!!!!!!!!

...Ή απλά είναι οι ενεργειακές οντότητες του μυαλού μας που κάποιοι τους έδωσαν μορφή-χαρακτηριστικά για να νιώθουμε αδυναμοι μπροστά τους;;;; Σας παρακαλώ, λύστε μου την απορία!!!!

mimosaΜέλος
11/11/2008, 20:37:54
Γι'αυτές τις επίγειες οντότητες, μιλήσαμε στη Θεραπεία με τον Αλζαρό και ομολογώ ότι σκιάχτηκα κατά βάθος!
RodostayritisaΝέο Μέλος
17/10/2004, 11:57:57
Σας καλησπερίζω. Ξέρω με σιγουριά πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα σε αυτή την κοινότητα και αποφάσισα να μοιραστώ ορισμένα γεγονότα μαζί σας και κάποιες από τις ιδέες μου.Εχω ανάγκη να ακούσω και τις δικές σας σκέψεις ,αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ, χωρίς να εμπλακούμε όμως σε αμφισβητήσεις και καυγάδες.
Ανήκω σε 2 τάγματα, στο Παραδοσιακό Μαρτινιστικό Τάγμα και στο Ροδοσταυρικό Τάγμα A.M.O.R.C ( Antiquus et Mystiquum Ordo Rosae Crucis- Αρχαίο Μυστικιστικό Τάγμα του Ρόδινου Σταυρού.)Το AMORC είναι ο επίσημος φορέας του αρχαίου μυστικιστικού Τάγματος,καθώς υπάρχουν πάρα πολλά με παρεμφερή ονόματα τα οποία μιμούνται ή ανιγράφουν το Τάγμα.Το ΑΜΟRC δέχεται και γυναίκες.Είναι σαν να λέμ,ε η μικτή τεκτονική στοά -σε αντιστοιχία- ενώ η "ανδρική" πρωτότυπη στοά είναι η Ροδοσταυρική Εταιρεία.
Ηταν πολύ εύκολο να γίνω μέλος καθώς έχω ασχοληθεί με Καμπαλά, Υψηλή μαγεία και με τα συναφή ζητήμτα για πολλά έτη.Περαιτέρω μιλάω εβραικά και 3 άλλες γλώσσες, έχω πτυχίο μιας από τις 2 τόπ σχολές στηνΕλλάδα, και προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια,πράγμα το οποίο ποτέ δεν μου ζητήθηκε να φανερώσω.Για να γίνει κάποιος μέλος σε κάποιο τάγμα, πρέπει να υπάρχει κάποιος να σε συστήσει, εκτός και αν εκτιμηθούν κάποια προσόντα κ σου ζητήσουν οι ίδιοι να γίνεις αδελφός/αδελφή. Οτιδήποτε έχετε ακούσει για τα οποιαδήποτε τάγματα, τα υπέρ και τα κατά τους, είναι αλήθεια.Παντού υπάρχει η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά. Οσα αρνητικά έχουν ειπωθει για τον τεκτονισμό ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια.Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.Δεν υπάρχουν αγαθοί σκοποί,αλλά και αυτό εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς.Η πίστη στον Εναν, Ασύληπτο και Παντοτινό Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος είναι ο στόχος και η κατάλυση κάθε θρησκείας, φυλετικής διάκρισης ή γενικώς οποιουδήποτε πράγματος χωρίζει τους ανθρώπους.Η γνώση, η υποστήριξη και η αλληλεγγύη που επικρατεί στα αδέλφια του τάγματος, είναι πολύ μεγάλη.Αυτός ήταν ο λόγοςπου μπήκα στα τάγματα.πολύ γνώση.υποστήριξη.και αναμφισβήτητα επαγγελματική άνοδος, λόγω της υποστήριξης που υπάρχει.Πρόσφατα μου ζητήθηκε να γίνω μέλος και στη μικτή στοά.Το σκέφτομαι.Ενας φίλος αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη για να χάσουν τα ίχνη του(οι αδελφοί από την στοά του), επειδή ένιωθε πως τον πίεζαν απίστευτα για κάτι το οποίο αρνήται να μου αποκαλύψει.Αυτά τα λόγια τα σκέφτομαι και δεν ξέρω τί να κάνω.Το ροδοσταυρικό Τάγμα είναι η βάση του τεκτονισμού.Υπάρχει και αφιερωμένος βαθμός, 0 18 ος, στους Ροδόσταυρους.Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η ιδιότητά μου ως Ροδόσταυρη για να γίνει η πρόταση στη μικτή στοά.Αυτά.Ρωτήστε ό,τι θέλετε.Ελεύθερα.

demon est deus inversus

AngelosΜέλος
17/10/2004, 12:30:51
quote:

Η γνώση, η υποστήριξη και η αλληλεγγύη που επικρατεί στα αδέλφια του τάγματος, είναι πολύ μεγάλη.Αυτός ήταν ο λόγοςπου μπήκα στα τάγματα.πολύ γνώση.υποστήριξη.και αναμφισβήτητα επαγγελματική άνοδος, λόγω της υποστήριξης που υπάρχει.

Μοιάζεις αρκετά ικανοποιημένη απο τις επιλογές σου και ειλικρινής ως προς
τους σκοπούς των επιλογών αυτών.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής.

Ο αλτρουισμός δεν μοιάζει να είναι απο τα δυνατά σου χαρακτηριστικά (χωρίς διάθεση προσβολής) Γιατί λοιπόν μπαίνεις στον κόπο να μας τα πείς αυτά ? Και για να το θέσω και ρητά, τι ζητάς απο εμάς και τι έχεις να μας δώσεις ?

Αγγελος.

GothicΜέλος
17/10/2004, 19:29:53
Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι,ό,τι είπες είναι εκτός πραγματικότητος.
Ακόμα και το nickname σου υποδηλώνει ότι μπήκες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και ίσως πιστεύεις ότι θα "βλάψεις" κάποια τάγματα,λέγοντας αρλούμπες και παιρνώντας μας για ανεγκέφαλους.
Αν πάλι κάνω λάθος, και οι σκοποί σου είναι αγαθοί,τότε σου ζητώ συγγνώμη και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι έχεις πλήρη άγνοια των χώρων που ανήκεις.
Κάτσε και άνοιξε λίγο τα μάτια σου διότι εκτός από λύπη δεν μου δημιουργείς τίποτε άλλο.

Τώρα με τι γνώσεις εγώ μιλάω;
Επέτρεψε μου να ξέρω

GothicΜέλος
17/10/2004, 19:47:33
παρεπιπτόντως είναι "Antiquus Mysticusque Ordo Rosae Crucis"
Mysticus-que=και μυστικιστικό.......you know...
Εξ άλλου μίλας τόσες γλώσσες τώρα....και Υψηλή Μαγεία...μην σου κάνω μαθήματα Λατινικών για αρχαρίους.

17/10/2004, 21:08:35
Καλησπέρα και από εμένα .

Αν και σχεδόν καλύφθηκα ΠΛΗΡΩΣ από τους προγράφοντες θα ήθελα να θέσω και τα δικά μου ερωτήματα.

1. Μόνη σου ζήτησες να γίνεις δεκτή στη Μικτή Στοά ή στο ζήτησαν ;
2. Σε ποια Μικτή Στοά ;
3. Ποια είναι η μία από τις δύο «ΤΟΡ» σχολές που αναφέρεις ;
4. Βοηθήθηκες επαγγελματικά από τους Ροδόσταυρους ή τους Μαρτινιστές και πως ;

Αυτά για αρχή, ελπίζω σε ένα γόνιμο διάλογο με πραγματικά στοιχεία .

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

17/10/2004, 22:33:51
Γειά σου Rodostayritisa.

quote:
Οτιδήποτε έχετε ακούσει για τα οποιαδήποτε τάγματα, τα υπέρ και τα κατά τους, είναι αλήθεια.Παντού υπάρχει η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά. Οσα αρνητικά έχουν ειπωθει για τον τεκτονισμό ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια.Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.Δεν υπάρχουν αγαθοί σκοποί,αλλά και αυτό εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς.

Μήπως η παραπάνω δήλωση είναι κάπως αυθαίρετη;

Οτιδήποτε...για οποιοδήποτε:
Δηλαδή, εγώ που άκουσα για το "τάγμα της σοφότατης χήνας" (οποιοδήποτε τάγμα) πως σε δέχονται ως μέλος εάν τον παππού σου τον λένε Χαράλαμπο ("οτιδήποτε έχετε ακούσει") είναι αλήθεια;
Πως μπορείς να ξέρεις οτιδήποτε έχει ειπωθεί για τον τεκτονισμό και να έχεις την βεβαιότητα πως "ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια";
Τελικά είναι καλά όλα αυτά τα "οτιδήποτε" ή είναι κακά; Τι σημαίνει "εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς";

Επίσης:

quote:
Ηταν πολύ εύκολο να γίνω μέλος καθώς έχω ασχοληθεί με Καμπαλά, Υψηλή μαγεία και με τα συναφή ζητήμτα για πολλά έτη.Περαιτέρω μιλάω εβραικά και 3 άλλες γλώσσες, έχω πτυχίο μιας από τις 2 τόπ σχολές στηνΕλλάδα, και προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια,πράγμα το οποίο ποτέ δεν μου ζητήθηκε να φανερώσω.

Τα παραπάνω αποτελούν προσόντα που θα έπρεπε να έχει κάποιος που θέλει να μπει σε ένα ροδοσταυρικό τάγμα;
Για ποιο λόγο τα αναφέρεις;
Και για ποιο λόγο μας φανερώνεις πως "προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια" αφού ούτε καν στη συμμετοχή σου στο τάγμα "δεν σου ζητήθηκε να φανερώσεις";

Τέλος, συμμερίζομαι την απορία του Ramoglou:

quote:
3. Ποια είναι η μία από τις δύο «ΤΟΡ» σχολές που αναφέρεις ;

αλλά θα ήθελα να ξέρω και τις δύο.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

elpidaΜέλος
18/10/2004, 10:20:46
Rodostayritisa,

Μια απλή και μόνη ερώτηση : Για πιο λόγο μας παρέθεσες το βιογραφικό σου σημείωμα?

18/10/2004, 17:06:53
Μάλλον η «φίλη» μας έχει κάποια «συνεδρίαση» και δε μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα μας.

Να υποθέσω ότι άλλο ένα πυροτέχνημα άρχισε να σβήνει ή άραγε θα προσπαθήσουμε να βάλουμε «φωτιά» στο δάσος δίπλα στην έπαυλη.

Αχ Δήμαρχε η άλλη σου έκαψε ένα στρέμμα και σου αναδάσωσε μια ολόκληρη πλαγιά, εμείς εδώ όμως κάνουμε τους πυροσβέστες συνέχεια και ούτε οδοιπορικά δεν παίρνουμε.

Αμαλία για δώσε μας κανένα σαντουιτσάκι τουλάχιστον.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

18/10/2004, 17:39:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Rodostayritisa ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ....

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.... (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ)

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ??????

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧOΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

18/10/2004, 18:16:39
Με όλο το σεβασμό στους προγράφοντες, τον οποίο αξίζει ο καθένας ξεχωριστά για τον τρόπο που έχουν διαχειριστεί τα όποια θέματα του φόρουμ, θα ήθελα να θέσω κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με το θέμα:

quote:
Ηταν πολύ εύκολο να γίνω μέλος καθώς έχω ασχοληθεί με Καμπαλά, Υψηλή μαγεία και με τα συναφή ζητήμτα για πολλά έτη.Περαιτέρω μιλάω εβραικά και 3 άλλες γλώσσες, έχω πτυχίο μιας από τις 2 τόπ σχολές στηνΕλλάδα, και προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια,πράγμα το οποίο ποτέ δεν μου ζητήθηκε να φανερώσω.Για να γίνει κάποιος μέλος σε κάποιο τάγμα, πρέπει να υπάρχει κάποιος να σε συστήσει, εκτός και αν εκτιμηθούν κάποια προσόντα κ σου ζητήσουν οι ίδιοι να γίνεις αδελφός/αδελφή.

με ποια από τις δύο διαδικασίες έγινες δεκτή ? σε σύστησαν κάποιοι ή εκτιμήθηκαν τα προσόντα σου?

η Υψηλή Μαγεία σπουδάζεται κάπου? πολύ μ'ενδιαφέρει να μάθω που....και επίσης αν έχει υποκατάστημα στην περιοχή μου και τι δίδακτρα ζητάνε....

Αλλα προσόντα όπως : τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης, γνώσεις Η/Υ (εδώ το παίρνουμε όπως θέλουμε, μπορεί να σημαίνει και ηλίθια υποννοούμενα), καθώς και πιάνο, κέντημα και πλέξιμο προσμετρούνται για την εισαγωγή στο AMORC?

και όλη αυτή η Γνώση που έχεις αποκομίσει μέχρι τώρα δεν σου έχει μάθει πως ΔΕΝ βγαίνουμε να λέμε είμαι κάτι, το οποιο είναι αυτό το κάτι?

δεν ξέρω.... σαν περίεργα μου φαίνονται αυτά....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"