ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απόδοση της "αγ. γραφής" στα σύγχρονα Ελληνικά. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Απόδοση της "αγ. γραφής" στα σύγχρονα Ελληνικά. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/05/2010, 11:46:07
Εγώ φιλε μου,το κανω, έμπρακτα,κάθε μέρα....Καλά θα ήταν λοιπόν, Βιομηχανικέ μου ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ...
Ποτέ δεν είναι αργά, που λέμε...
21/05/2010, 11:47:28
Δηλαδή η βροχή ας πούμε γιατί συμβαίνει; Τη ρίχνει ο Θεός;
21/05/2010, 12:49:18
Όχι καλέ μου Βιομηχανικέ,δεν πεφτει μόνη της η βροχή,είναι κλεισμένη, σε ένα τεράστιο..πρόγραμμα, που ανακυκλώνει ότι έχει η ζωή, σοφά, δεμένα, φιλτράροντας τα,ώστε να ειναι καθαρή η εξέλιξη....
Ότι και να κάνουμε εμείς,για να τη "λερώσουμε", με μολύνσεις,χημικά αεροψεκασμών, κλπ, αποτυχαίνουν....Δεν μλάει κανείς πια για το διοξείδιο του άνθρακα, για άλλες μολύνσεις, που υποτίθεται, αυξάνονταν δραματικά...Τι να πουν; Ότι μειώθηκε το διοξείδιο του άνθρακα, την τελευταια πενταετία, ότι η τρύπα του όζοντος, κλείνει;
Σήμερα, φίλε μου, διάβαζα, πάλι, απο χτές, πρώτη, ότι ο ήλιος, δεν άλλαξε καθόλου, λέει, απο μελέτες, αστεροσκοπίων, όλου του κόσμου, όπως και της ΝΑΣΑ...Δεν θα εκραγεί, δεν μεταβάλλεται;..
Τι λές, ξέχασε να φθίνει ο ήλιος;....
21/05/2010, 13:02:41
quote:
Όχι καλέ μου Βιομηχανικέ,δεν πεφτει μόνη της η βροχή,είναι κλεισμένη, σε ένα τεράστιο..πρόγραμμα, που ανακυκλώνει ότι έχει η ζωή, σοφά, δεμένα, φιλτράροντας τα,ώστε να ειναι καθαρή η εξέλιξη....

Αφού όλα είναι προγραμματισμένα ο χριστιανικός Θεός πιστεύεις(και καλά, έτσι λες εσύ δεν είναι έτσι στην πράξη) δεν έχε τίποτα να τον διακρίνει από το θεό της βροχής που καλούν οι Ζουλού χορεύοντας γύρω από τη φωτιά παρά μόνο το όνομα.

quote:
Σήμερα, φίλε μου, διάβαζα, πάλι, απο χτές, πρώτη, ότι ο ήλιος, δεν άλλαξε καθόλου, λέει, απο μελέτες, αστεροσκοπίων, όλου του κόσμου, όπως και της ΝΑΣΑ...Δεν θα εκραγεί, δεν μεταβάλλεται;..
Τι λές, ξέχασε να φθίνει ο ήλιος

Τι λες ρε φίλε; Ο ήλιος φθίνει αλλά έχει δισεκατομύρια χρόνια μπροστά του για να σβήσει...κοντά στα 5 νομίζω

quote:
Ότι και να κάνουμε εμείς,για να τη "λερώσουμε", με μολύνσεις,χημικά αεροψεκασμών, κλπ, αποτυχαίνουν....Δεν μλάει κανείς πια για το διοξείδιο του άνθρακα, για άλλες μολύνσεις, που υποτίθεται, αυξάνονταν δραματικά...Τι να πουν; Ότι μειώθηκε το διοξείδιο του άνθρακα, την τελευταια πενταετία, ότι η τρύπα του όζοντος, κλείνει;

Ο Θεός δηλαδή παραβιάζει τις φυσικές αιτίες για να μας προστατέψει... μάλιστα... ότι πει ο Ζουλού...

21/05/2010, 13:09:01
quote:

Τι λές, ξέχασε να φθίνει ο ήλιος;....

Ο ήλιος μεταβάλλεται διαρκώς και αυξάνει συνέχεια την θερμοκρασία του , καίγοντας τα πυρηνικά του καύσιμα διογκώνεται συνέχεια αλλα ο δικός μας ήλιος είναι πάρα πολύ μικρός σε σχέση με άλλους ήλιους που καίγοντες τα πυρηνικά τους καύσιμα εκρήγνυνται , έχοντας "βίαιο θάνατο"...εν αντιθέσει λοιπόν με τους γίγαντες , ο δικός μας θα αργοσβήσει σιγά σιγά...αλλα εν τω μεταξύ θα έχει λιώσει την γή...

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο σύμπαν συνεχώς...δεν πρόκειται για ανακάλυψη του τροχού!

Σημ:"Ο δικός μας πάντως ήλιος , εκτός απο πάρα πολύ μικρός ...είναι και νεαρός σε ηλικία.."

-Λές να τον σώσει ο θεός???

soul

21/05/2010, 13:14:47
Όχι καλε μου Βιομηχανικέ, ο δικός μου Θεός, τα έχει ρυθμισμένα και τακτοποιημένα, εξ αρχής....Δεν περιμένει τι θα θελήσεις εσύ,εγώ, ο οπιοσδήποτε...Τι Θεός θα ήταν αν δεν ήξερε τι χρειαζόμαστε και τι πρέπει να γίνει;Αν δεν ήξερε τις ατέλειες και τις μερικότητες μας;
Για .....άνθρωπο τον πέρασες τον Θεό;...
Τόσο πολύ εκτιμάς τον άνθρωπο του τώρα και εκστασιάζεσαι, με ότι κάνει;;..
Για τον ήλιο, ξέρω, ότι δεν σε ρώτησαν,αλλά, οι επιστήμονες, λένε, οτι δεν έχει χάσει καθόλου απο τον όγκο του, ούτε διογκώνεται..Παραμένει ο ίδιος, λένε...Άρα, ποιά αλλαγή του σύμπαντος, με νάνους και ...ξωτικά;
Ο Θεός αγόρι μου,επειδή σε..καιει, δεν κάνει τιποτε....Μια φορά τα έκανε,τα ρύθμισε,αλλά, εν σοφία και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..
Δεν ξαναασχολήθηκε, σε πληροφορώ...
Εσύ, ο ζουλού, όμως, αφού το ψάχνεις, θα περάσουν πολλές χιλιετίες, για να δεις, οτι είναι μπρος στα μάτια σου...
Θα περιμένεις να τα ξεχάσουμε,για νσα τα ανακαλύψεις ξανα,αλλά,θα έχουν ήδη γίνει γνωστα..
Αμίμητος είσαι......
21/05/2010, 14:34:02
Εαρινέ ο ήλιος είναι λίγο μεγαλύτερος από το μέσο όρο αλλά είναι πολύ μικρότερος από τους μεγάλους αστέρες που μπορεί να εκραγούν (σουπερνόβα,"υπερκαινοφανής")

Αν είχε ηλικία ανθρώπινη θα ήταν σαν να λέμε το ανάλογο των 35-40 χρονών...

quote:
Μια φορά τα έκανε,τα ρύθμισε,αλλά, εν σοφία και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..
Δεν ξαναασχολήθηκε, σε πληροφορώ...

Λανθάνων Δεϊσμός...Και συστήνεσαι ως χριστιανός...Τέσπα ας το αφήσουμε κατά μέρος... Ρε τρέχα είσαι αντιφατικός, ούτε ξέρεις τι πιστεύεις και γίνεσαι ρόμπα κάθε φορά που γράφεις. Εγώ έγραφα όταν συζητάγαμε για την προέλευση του ανθρώπου γιατί ο Θεός να μη ρύθμισε το σύμπαν από την αρχή μέσω των φυσικών νόμων της φύσης ώστε να υπάρχει η δυνατότητα κάποια στιγμή να προκύψει άνθρωπος... Και δεν το δεχόσουν. Τώρα λες τα ρύθμισε όλα από την αρχή... Ό,τι ναναι πραγματικά... Ότι ναναι

quote:
Για τον ήλιο, ξέρω, ότι δεν σε ρώτησαν,αλλά, οι επιστήμονες, λένε, οτι δεν έχει χάσει καθόλου απο τον όγκο του, ούτε διογκώνεται..Παραμένει ο ίδιος, λένε...Άρα, ποιά αλλαγή του σύμπαντος, με νάνους και ...ξωτικά;

Έλα παραδέξου το, καις ντίζελ και είσαι για απόσυρση... Νάνος θα γίνει σε 5 δις χρόνια. Προφανώς και δε μεταβάλλεται τώρα αγράμματεεεεεεεεεεε...... Έχεις αίσθηση του μεγέθους των ετών για τα οποία μιλάμε; Μου λες για χιλιάδες χρόνια, για τα πλαίσια της ζωής του ανθρώπου ή του ανθρώπινου πολιτισμού και εγώ μιλάω για χρονικά διαστήματα σε κοσμική κλίμακα. Ξέρεις πόσα χρόνια είναι 1 δις δευτερόλεπτα; Κάτι παραπάνω από 31 χρόνια, μια ζωή ολόκληρη... Και τι είναι το δευτερόλεπτο; Ένα τσακ, μια στιγμούλα... Φαντάσου τι σημαίνει 1 δις χρόνια... Το χωράει το γέρικο κεφάλι σου;

21/05/2010, 14:45:37
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις τελικά Βιομηχανικέ, αλλά, εγώ απο
την αρχη λέω, ότι ο Θεός έκανε τα πάντα και συ μου λες για
νόμους και σχετικότητες,για σύμπαν που εκρύγνεται, εσύ
αμφισβητείς τον Θεό κι εγώ λέω, ότι όλα τα έκανε εν σοφία
και αρμονία,πως να το βγάλουμε ανάποδα;Αλλά, εσύ,πάντα ακούς
ότι θές, για να βγεις σωστός...
Νεανική επιπολαιότητα, λέγεται...
21/05/2010, 15:12:31
quote:

Εαρινέ ο ήλιος είναι λίγο μεγαλύτερος από το μέσο όρο αλλά είναι πολύ μικρότερος από τους μεγάλους αστέρες που μπορεί να εκραγούν (σουπερνόβα,"υπερκαινοφανής")

Αν είχε ηλικία ανθρώπινη θα ήταν σαν να λέμε το ανάλογο των 35-40 χρονών...

Θα συμφωνήσω μαζί σου , μόνο ως προς την ηλικία του ήλιου είχα κάποιες αμφιβολίες μα δεν είναι κεί το θέμα...σωστότατος...

soul

21/05/2010, 17:50:41
Και φυσικά,Βιομηχανικέ μου,κάνεις γαργάρα, το ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου ο ήλιος, που σημαίνει, ότι δεν άλλαξε,δεν μεταβάλλεται,στον 11ετή του κύκλο καθόλου...Κι αυτο, μετά απο 12 χρόνια παρατήρησης και παρά το ότι αστεροσκοπεια και πανεπιστημιακά εργαστήρια παρατήρησης, το θεωρούν φοβερό και διαφορετικό απο ότι περίμεναν....
Δεν ιδρώνει εσένα το αυτάκι σου, καρεκλοκένταυρε μου!!!!!!
Γιατί, λες και καταλαβαίνεις τι γράφουμε;...
Απο τα πολλά ....αλληλοθυμιατίσματα, τόπαθες;