ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απιστία. Θα συγχωρούσατε τον/την σύντροφό σας; Πόσο εύκολα; Πόσο ανώδυνα; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Απιστία. Θα συγχωρούσατε τον/την σύντροφό σας; Πόσο εύκολα; Πόσο ανώδυνα; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/10/2005, 17:27:04
καλησπέρα σας, πρέπει να σας ομολογήσω ότι ένιωθα το μαύρο πρόβατο της παρέας μιας και ήμουν η μόνη που είχα δηλώσει άπιστη, μετά την εμφάνηση του nst όμως ξαναβρήκα το θάρος να σας γράψω.
Προς θεού δεν επικροτώ την απιστία μπορώ όμως να την καταλάβω.
Ενας άντρας που είναι παντρεμένος απο τα 18-20 χρόνια του και σήμερα είναι 35 χρονων με 4 παιδιά θα μου φανεί λογικό να κερατώσει την γυναίκα του, λιγότερο λογικό θα μου φαινόταν όμως για έναν άντρα που είναι 40 χρονών πρόσφατα πανρεμένος και έχει ένα παιδί 2 χρονών.
Θα μου πείτε ότι κακός δικαιολογείς τον πρώτο διότι ποίος του είπε να πάει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά ε! τι να κάνουμε η ζωη έχει και καλούς και κακούς έχει και αδύναμους έχει και χαζούς έχει και άτυχους πρέπει να σκύβουμε πάνω απο όλους και να τους ακουμπάμε με όσον το δυνατόν περίσια συχώρεση και κατανόηση.
Και δεν εννοώ ότι όσοι κερατώνουν είναι κάτι απο τα παραπάνω μπορεί και όλα μπορεί και τίποτα απο αυτά και να είναι μια χαρά ανθρώποι.
Νομίζω ότι οι περισότεροι μιλάτε απο την πλευρά του θύματος, αμυνόμενοι μιας και ως οι σωστοί στην σχέση δεν θα είσασταν ποτέ οι άπιστοι.
Θεωρόυμε λοιπόν ως δεδομένο οτι ο άλλος είναι ερωτευμένος μαζί μας και ότι και εμείς είμαστε μαζί του οπότε απιστία δεν χωράει ή μήπως και να ξέρουμε ότι δεν είμαστε ερωτευμένοι και ότι και αυτός δεν είναι ερωτευμένος δεν χωρά και άν το κάνει τον καταδικάζουμε γιατι ήταν αδύναμος και αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό ή δεν μας νοιαζει καθόλου τον καταδικάζουμε ως επί το πλείστον διότι μας απέριψε έμας? Πως τόλμησε!

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

HelenakiΜέλος
04/10/2005, 17:37:53
χμμμ θα συμφωνήσω με την τριανταφυλλιά. Η αλήθεια είναι να βάζουμε κ τον εαυτό μας στην θέση αυτή. Στο να απιστήσει τον άλλον. πιο παλιά το είχα κάνει κι εγώ αλλά τον χώρισα αμέσως για να είμαι με τον άλλο. Και αυτό είναι το πιο σωστό να κάνεις. Ο γάμος όμως είναι τελείως διαφορετική υπόθεση από ότι η σχέση. Εκεί ζητώ πλήρη αφοσίωση και από τους 2. Όλα αυτά θεωρητικά βέβαια!Είναι να μην σου τύχει.

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

04/10/2005, 17:50:34
quote:

1] Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό όν?
2] Μια σχέση 3 χρόνων έχει πολλά κοινά με την ίδια σε δέκα χρόνια?
3] Μπορεί να σε καλύπτει επ'άπειρον το ίδιο άτομο?
4]Απιστία είναι να μην διαπράξεις το εν λόγω αδίκημα ή να μην το σκεφτείς?

1)Εγώ προσωπικά δεν ένιωσα ποτε μονογαμικο όν ούτε καν τώρα που είμαι παντρεμένη και ερωτευμένη με τον άντρα μου, επέλεξα μαζί του να είμαι πιστή και αφοσιωμένη .Τυχαίνει καμια φορά να κάνουμε βόλτα και να του λέω κοιτά αυτή η κοπέλα τι όμορφη που είναι και οι δυο μαζί να την σχολιάζουμε με θαυμασμό και ειλικρίνεια.
2)Οχι δεν έχει στα δέκα χρόνια μπορεί να είναι καλύτερα μπορεί όμως και χειρότερα.
3)εξαρτάτε, αν απο την αρχή φρόντισες να βρείς ενα άτομο που όχι απλά το ερωτεύτηκες αλλά σε καλύπτει τουλάχιστον σε αυτά που θεωρείς βασικά, σε αυτή που θεωρω μια απο της καλύτερες τον περιπτώσεων, παλεύετε.
4)για μένα το να το σκεφτείς και μόνο είναι αδίκημα.

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

04/10/2005, 20:19:46
quote:

Αφροδίτη μου δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα άτομο σαν κι εσένα τόσο ρομαντικό και τόσο ζωντανό να έχει ερωτευτεί μόνο μια φορά... βέβαια από την φράση που χρησιμοποιείς "Αλλά ήταν ζωή και θάνατος." μπορώ να καταλάβω ότι δεν θα ήταν κάτι normal..
μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα... Εχω ζήσει κι εγώ μια πολύ αλλόκοτη σχέση που ήμουν ερωτευμένη όσο δεν πήγαινε άλλο... πέταγα στα ουράνια .. και κάθε τόσο έκανε κάτι που με πέταγε κάτω απότομα αλλά έβρισκα την δύναμη και ξανασηκωνόμουν και ξαναπέταγα ... Ήμουν ένα πουλάκι που αν και πληγωμένο αρκετές φορές από το ίδιο προσωπο πέταγε στα ουράνια για πολύ καιρό. όμως μην απογοητεύεσαι... Να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναερωτευτείς πολύ έντονα και θα είναι κάτι ουσιαστικό.
υ.γ.μια ευχή και συμβουλή απο μια Τοξοτίνα που αθτήν την περίοδο νιώθει ότι εχει βρει το άλλο της μισό.

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

Μιά φορά ερωτεύτηκα που να μην έσωνα. Τώρα ... αν σου πω πως με έχουν ερωτευτεί πολλοί άντρες θα το πιστέψεις; Χαμός. Αλλά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Κύττα μιά Αφροδίτη... Τι περιμένεις. Πάντως πιστή ήμουν και είμαι. Το γουστάρω αυτό. Δεν συγκινούμαι από λουλούδια και τρυφερές εξομολογήσεις. Τον άντρα τον θέλω αφέντη. Λίγο σκληρό βρε παιδί μου. Μαζεύομαι. Θα μας φάνε... ΄Αρχοντα. Μεταξύ μας...Μη σου φύγει κουβέντα...
Γιά να σοβαρευτώ όμως και να σου πω κάτι περίεργο τώρα. Εγώ δεν έπεφτα... Δεν λύγιζα τότε. Στητή τον έζησα αυτόν τον θάνατο... Βρε Τοξοτάκι σαν κι εμένα κι εσύ, που πήγε η αισιοδοξία μου; Γιά πες; Ντροπιάζω τη λάμψη των ζωντανών τούτων πλάσματων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
αχ έχω κι ωραία φτερά...

Δεν ξέρω αν είναι όμορφα τα φτερά μου,
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς...
Πέταξα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

04/10/2005, 21:23:22
Τριανταφυλλιά είμαι η οχι ο nst και εχω λάβει μέρος και σε ελεύθερη σχέση και σε σχέση γάμου οπου είμαι ακόμη.
Εγώ δεν επικροτώ την απιστία και δεν πιστεύω ούτε στον όρο ''απιστία'' ούτε στον όρο ''κέρατο''.

ο ''γάμος'' για μένα είναι ενα κοινωνικό συμβόλαιο που γίνεται για πρακτικούς λόγους [παιδιά] και οικονομικούς[ αγορέςκλπ].
Μια σχέση αν είναι ουσιαστική θα κρατήσει και με, και χωρίς τον ''γάμο''.

Απο εκει και πέρα επειδή δεν μπορώ να εξασφαλίσω,ούτε νομίζω οτι μπορεί να μας εξασφαλίσει κανείς για τα ισόβια αισθήματα του θεωρώ οτι όλα μπορεί να συμβούν.

Απλώς βλέπω συνέχεια γύρω μου αυτή την ''απιστία'' που κανείς δεν δέχεται, να οργιάζει και αναρρωτιέμαι ποιοί είναι τελικά όλοι αυτοί οι άπιστοι με τόση ''πίστη'' που βλέπω εδώ?

φιλικά

04/10/2005, 21:34:28
quote:

Τριανταφυλλιά είμαι η οχι ο nst και εχω λάβει μέρος και σε ελεύθερη σχέση και σε σχέση γάμου οπου είμαι ακόμη.
Εγώ δεν επικροτώ την απιστία και δεν πιστεύω ούτε στον όρο ''απιστία'' ούτε στον όρο ''κέρατο''.

ο ''γάμος'' για μένα είναι ενα κοινωνικό συμβόλαιο που γίνεται για πρακτικούς λόγους [παιδιά] και οικονομικούς[ αγορέςκλπ].
Μια σχέση αν είναι ουσιαστική θα κρατήσει και με, και χωρίς τον ''γάμο''.

Απο εκει και πέρα επειδή δεν μπορώ να εξασφαλίσω,ούτε νομίζω οτι μπορεί να μας εξασφαλίσει κανείς για τα ισόβια αισθήματα του θεωρώ οτι όλα μπορεί να συμβούν.

Απλώς βλέπω συνέχεια γύρω μου αυτή την ''απιστία'' που κανείς δεν δέχεται, να οργιάζει και αναρρωτιέμαι ποιοί είναι τελικά όλοι αυτοί οι άπιστοι με τόση ''πίστη'' που βλέπω εδώ?

φιλικά

Παντού και πουθενά καλή μου...
΄Οντως οργιάζει. Δεν ξέρω γιατί. Πέφτω το βραδάκι κοιμάμαι ήσυχη. Δεν μπορώ να αναρωτιέμαι τι κάνει ο καλός μου ή τι δεν κάνει; Αφήνεις τα πράγματα και τις καταστάσεις. Δεν αγωνιάς, δεν τρελλαίνεσαι. Ο χρόνος αποδεικνύει σαρώνει δίνει χαρές, ή αφαιρεί.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απιστήσω.
Δεν γνωρίζω γιατί πρέπει να παίξω σε πολλά ταμπλώ.
Δεν έμαθα να κρύβομαι.
Να χτυπάει το κινητό και να τρέμω.
Μην το δει ο άλλος. Να καλύπτομαι. Να χρησιμοποιώ άλλους γιά να με καλύψουν.
Κι αν φάω κέρατο, χοντρό ή λιγότερο, θα φύγω.
Με τη μία.
΄Οχι γιατί είμαι υπεράνω, αλλά γιατί θα σπάσει το γυαλί και θα γίνουνε όλα κομμάτια.
Μιά φίλη λέει κάνε το πριν στο κάνουν. Νιώθεις καλύτερα. Μπορεί να έχει δίκιο.
Μπορεί και όχι.
Πάντως η αμφιβολία και μόνο με κάνει νά φεύγω.
Και να μη γυρίσω.
Δεν μου λείπει, δεν μας λείπει κάτι.
Καλέ γιατί να μοιράζομαι τον μάγκα με ένα χαρέμι;
Αφού μπορεί να είμαι η καλύτερη του χαρεμιού.

Η απιστία είναι δίκοπο μαχαίρι
γιατί να συγχωρήσω ερωτώ;
Εκείνο που προδίδει -τ΄άγιο χέρι-
ξανά μία αυγή θα σου τη φέρει
το κέρατο δεν είναι αρεστό.
Γι΄αυτό πριν το γευτώ αποχωρώ.

Ναι...
Αποχωρώ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

04/10/2005, 21:51:00
quote:

Τριανταφυλλιά είμαι η οχι ο nst

φιλικά

χίλλια συγνώμη για το όνομα όλο την πατάω πρέπει να γίνω πιο προσεκτική.
θα μου επιτρέψεις να διευκρινίσω οτί και εγώ δεν επικροτώ την απιστία
συγουρα όμως δεν την θεωρώ καταδικάστέα πιστεύω ότι εξαρτάτε εκάστοτε και απο την περίπτωση μπορώ να την κατανοήσω αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα και οτι την συγχωρώ.
το τελευταιο σου μου άρεσε

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

DidoriumΜέλος
04/10/2005, 22:17:26
Πάντως οι περισσότερες γυναίκες συγχωρούν την απιστία ενός άντρα πιο εύκολα..

Γιατί άραγε??

Better to save the mystery than surrender to the secret..

04/10/2005, 22:19:21
Αφροδίτη με έκανες να γελάσω. Thanks
Αν το πρόβλημα είναι το κινητό, βγάζεις τον ήχο.

Πάμε παρακάτω, μπορείς να μου πείς γιατί σκέφτεσαι την πιθανότητα να μοιραστείς τον '' μάγκα '' που λές με χαρέμι και δεν σκέφτεσαι την πιθανότητα να σε μοιραστεί αυτός με έναν άλλο '' μάγκα''?

Επίσης λές,η αμφιβολία και μόνο με κάνει να φεύγω.
Ε !!! μην αμφιβάλλεις για να είσαι ήρεμη. Αν μη τι άλλο όσο κρατήσει,
μπορεί και για πάντα, μπορεί και όχι, να το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο.

Ασε που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει........

04/10/2005, 22:29:56
Τριανταφυλλιά δεν διαφωνούμε πουθενά.

DidoriumΜέλος
04/10/2005, 22:29:59
Ο μάγκας μαζί με το χαρέμι του...ωραίο ακούγετε μόνο που του λίπει ο ναργιλές Γίνετε να το συνδιάσουμε και έτσι?

Άν είναι τόσο ωραία η εικόνα να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο της απιστίας....βουαλλα...

Αφέντης και Πασάς

Oneiro-mouΜέλος
05/10/2005, 00:17:00
Σε αυτες ειδικα τις περιπτωσεις η σκεψη δεν διαφερει και πολυ απο την πραξη!!!
Ειναι αρκετο να θεωρηθει ως απιστια και η σκεψη!!!
Το να εισαι με εναν ανθρωπο ενω η σκεψη σου ειναι αλλου ισως να ειναι και πιο προστυχο απο το να απατας σαρκικα αυτο το ατομο!!!
Η ζωη μας ειναι γεματη επιλογες... ολοι εχουμε δικαιωμα σε αυτες...
Αυτο που δεν εχουμε δικαιωμα ειναι να εμπαιζουμε και να προσβαλουμε τον ανθρωπο!!!

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

05/10/2005, 11:50:03
quote:

Αφροδίτη με έκανες να γελάσω. Thanks
Αν το πρόβλημα είναι το κινητό, βγάζεις τον ήχο.

Πάμε παρακάτω, μπορείς να μου πείς γιατί σκέφτεσαι την πιθανότητα να μοιραστείς τον '' μάγκα '' που λές με χαρέμι και δεν σκέφτεσαι την πιθανότητα να σε μοιραστεί αυτός με έναν άλλο '' μάγκα''?

Επίσης λές,η αμφιβολία και μόνο με κάνει να φεύγω.
Ε !!! μην αμφιβάλλεις για να είσαι ήρεμη. Αν μη τι άλλο όσο κρατήσει,
μπορεί και για πάντα, μπορεί και όχι, να το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο.

Ασε που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει........

Γέλασες ε! Με την αγωνία και τον πόνο μου! ΄Ελα αστειεύομαι. Η ζωή μας πάει όπου θέλει καλή μου NST. Ακολουθούμε απλά. Αγωνιζόμενοι/ες και προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι.
Η αγάπη κρύβει φως πίστη κι εμπιστοσύνη.
΄Οσον αφορά τα κινητά, μη γελάς, έχω δει με τα μάτια μου κάποιους να έχουν 2-3 κινητά ή να αλλάζουν κάρτες και να στέλνουν παρακαλώ τα ίδια μηνύματα στα υποψήφια θύματα...συγνώμη στις υποψήφιες νύφες.
Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι. Νισάφι πιά.

Το κέρατο μωρέ παιδιά
κανένας δεν τ΄αντέχει
ψηλά εις την κόμη δυό κλαδιά
κι η θλίψη υπερέχει.

Γι΄αυτό φοράω τα φτερά
κι αργοπετώ στα ύψη
τα κέρατα είναι βαριά
σ΄ανατολή και δύση.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

05/10/2005, 11:54:05
quote:

Ο μάγκας μαζί με το χαρέμι του...ωραίο ακούγετε μόνο που του λίπει ο ναργιλές Γίνετε να το συνδιάσουμε και έτσι?

Άν είναι τόσο ωραία η εικόνα να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο της απιστίας....βουαλλα...

Αφέντης και Πασάς

Αφέντη και πασά λόγια μεθυστικά...

Εντάξει κι ο ναργιλές στο πρόγραμμα, κι εγώ η αρχόντισα του χαρεμιού, μόνο που μία μία θα τις εξαφανίζω τις καλές κυρίες...

Η αγάπη βρε, θέλει δύο γιά να ζεσταθεί...
Το έλεγε κι ένα άσμα του Μαμαγκάκη που το τραγουδούσε το αξέχαστο δίδυμο Αλίκη Δημήτρης.

Στους δύο τρίτος δεν χωρά
το χωρισμό θα φέρει
αντί γιά θλίψη πιές χαρά,
αρέσει και συμφέρει.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

05/10/2005, 11:58:23
quote:

Σε αυτες ειδικα τις περιπτωσεις η σκεψη δεν διαφερει και πολυ απο την πραξη!!!
Ειναι αρκετο να θεωρηθει ως απιστια και η σκεψη!!!
Το να εισαι με εναν ανθρωπο ενω η σκεψη σου ειναι αλλου ισως να ειναι και πιο προστυχο απο το να απατας σαρκικα αυτο το ατομο!!!
Η ζωη μας ειναι γεματη επιλογες... ολοι εχουμε δικαιωμα σε αυτες...
Αυτο που δεν εχουμε δικαιωμα ειναι να εμπαιζουμε και να προσβαλουμε τον ανθρωπο!!!

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

΄Ονειρό μου τα ΄πες όλα, στον προδότη ρίξτε φόλα.

Με την αγάπη χτίζεις
με το ψέμα γκρεμίζεις.
Οι σχέσεις θέλουν ειλικρίνεια
και θάρρος
Από την ασφάφεια προτιμώ την σαφήνεια,
από το απροσδιόριστο το προσδιορισμένο
από τις κούφιες καταστάσεις
την πληρότητα και την ολοκλήρωση.
Απλά τα πράγματα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

05/10/2005, 13:11:16
Αφροδίτη μου φαντάσου όμως τον "μάγκα" ξαφνικά να καταλάβει ότι οι υποψήφιες νύφες γνωρίζονται και τον δουλεύουν ψιλό γαζί.

Μπουα Χα Χα... ούτε ψύλος στον κόρφο του μάγκα.

Έχεις βρεθεί σε τέτοια περίπτωση? Το γέλιο που πέφτει δεν λέγεται. Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, μετά από λίγο όμως, ενώνονται οι απατημένες και καλό θα ήταν για τον "μάγκα" να τις πάρει χαμπάρι, εάν δεν τις πάρει...

Όσο άσχημο και να φαίνεται στους άντρες της παρέας, του χρειάζεται βρε παιδιά, δεν είναι λίγο να σε δουλεύει ο άλλος.

Πάντως εσείς οι άντρες φαίνεστε με το παραμικρό στραβοπάτημα, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως το κάνετε αυτό. Όσο νομίζετε ότι κρύβεστε, τόσο περισσότερο σιγουρεύετε η γυναίκα.

DidoriumΜέλος
05/10/2005, 15:09:06
quote:

Αφροδίτη μου φαντάσου όμως τον "μάγκα" ξαφνικά να καταλάβει ότι οι υποψήφιες νύφες γνωρίζονται και τον δουλεύουν ψιλό γαζί.

Δύσκολα τα πράγματα στη περίπτωση αυτή όντως. Απο "μάγκας" "τικιτάγκας". Τουλάχιστο του μένει ο ναργιλές.

quote:

Πάντως εσείς οι άντρες φαίνεστε με το παραμικρό στραβοπάτημα, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως το κάνετε αυτό. Όσο νομίζετε ότι κρύβεστε, τόσο περισσότερο σιγουρεύετε η γυναίκα.

Στο σημείο αυτό έχω μια απορεία. Αρκετές γυναίκες ενώ γνωρίζουν πως ο συντροφός τους δεν τους είναι πιστός.. εξακολουθούν να κάνουν τα στραβά μάτια? Πορκε??

Αφέντης & Πασάς

05/10/2005, 16:41:13
quote:

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

καταρχήν γεία σας και χαρά σας , ονειρό μου θα μπορούσες σε παρακαλώ να μπείς στον κόπο να μας τοποθετηθείς ως προς το γιατί?
ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

05/10/2005, 17:56:19
quote:

Έχεις βρεθεί σε τέτοια περίπτωση? Το γέλιο που πέφτει δεν λέγεται. Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, μετά από λίγο όμως, ενώνονται οι απατημένες και καλό θα ήταν για τον "μάγκα" να τις πάρει χαμπάρι, εάν δεν τις πάρει...

Όσο άσχημο και να φαίνεται στους άντρες της παρέας, του χρειάζεται βρε παιδιά, δεν είναι λίγο να σε δουλεύει ο άλλος.

Πυραμίδα ο αρχιμάγκας όμως ή αφέντης κάποια από όλες τις μανταμίτσες θα ξεχώριζε. Δεν μπορεί. ΄Ισως και το μεγαλύτερο κορόιδο. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις το σοκ. Σ΄αυτήν την περίπτωση τι κάνεις συγχωρείς, βρίσκεις τις άλλες και κάνετε χαρέμι-πάρτυ, του μιλάς με ευθύτητα. Λες μέσα σου τι μου έλειπε εμένα και δεν ήμουν η μία. [Που είσαι Βοσκόπουλε μα εγώ αγαπώ μία μία μόνο μία, και στον κόσμο καμμία άλλη δεν ζητώ, ώπα,να καούν τα κάρβουνα] Τι κάνεις Πυραμίδα μου; Δέχεσται το μέγα είδωλο να το κυττάξεις στα μάτια και να του πεις τι;
Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα κάρβουνα. Είμαι ανάρπαστη στις παροιμίες που να μην έσωνα... Τι;

΄Η βάφεις τα φτερά σου μαύρα
αν η καρδιά ειν΄φωτιά και λαύρα;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

05/10/2005, 18:04:35
quote:

Στο σημείο αυτό έχω μια απορεία. Αρκετές γυναίκες ενώ γνωρίζουν πως ο συντροφός τους δεν τους είναι πιστός.. εξακολουθούν να κάνουν τα στραβά μάτια? Πορκε??

Αφέντης & Πασάς

Αφέντη και πασά, εγώ είμαι πολύ αθώο πλάσμα. Ηλίθια. Μα το ΄Αγιο Λουκά. Δεν καταλαβαίνω Χριστό. Πιστεύω τον άλλον. Μόλις όμως βρω στοιχεία, συνήθως μου έχονται με το κιλό, με λατρεύουν οι γυναίκες βλέπεις και με στηρίζουν, μόλις ανακαλύψω λοιπόν τα κρυμμένα ντοκουμέντα -που είσαι Μπέλλου- φεύγω, γιά πάντα. Δεν γυρνάω πίσω. Ξέρεις γιατί το κάνω. Γιατί ο άλλος θα πονέσει. ΄Ισως γιατί είμαι ένα καλό πακέτο.-Είναι φράση της εποχής-. Την άκουσα κάποτε. Ψυχικά εμφανισιακά συναισθηματικά ερωτικά. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ. Δεν συγχωρώ, στην περίπτωση αυτή αφέντη και πασά όμως πονάω γιά ένα λόγο. Γιατί δεν κατάλαβα νωρίτερα αυτά που φαίνονταν, αυτά που μου έλεγαν. Πάντα κοντά μου είχα έχω και θα έχω φύλακες αγγέλους. Τίποτε δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο. ΄Ετσι κι εγώ κάποτε που έμαθα τα διπλά παιχνίδια πίσω από την καλλίγραμμη πλάτη μου έφυγα γρηγορότερα κι από τον Κεντέρη. Αν και τα φάσκελα που έφαγα κάναν την ωραία πλατούλα να λυγίσει σαν της γριάς καστανούς.
΄Οταν με απατήσουν πεθαίνει κάτι μέσα μου μάγκες.Αφέντες και πασάδες.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]