- Απιστία. Θα συγχωρούσατε τον/την σύντροφό σας; Πόσο εύκολα; Πόσο ανώδυνα; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αναλόγως τον χαρακτήρα της γυναίκας, την χρονική στιγμή που της συμβαίνει, την συμπεριφορά του άντρα, τον καιρό που είναι μαζί, το πως έχει βάλει στο μυαλό της την συγκεκριμένη σχέση, κ.λ.π.
Είναι αναρίθμητα, κάθε περίπτωση και διαφορετική.
Να σου πω για μένα, εάν είμαι σίγουρη ότι ο άλλος με χοντροκοροϊδεύει θα του κάνω και λίγη πλάκα. Παλιά βέβαια έκανα πολύ πλάκα πρέπει να ομολογήσω. Όχι ως σκληρή και δεν με αγγίζει τίποτα, έχω ρίξει κλάμα... μαύρα μάτια σου λέω. ![]()
Αλλά από ένα σημείο και μετά εάν το καλοσκεφτείς δεν έγινε και κάτι, του γυάλισε μια άλλη και αυτό ήταν. Το πρόβλημα είναι όταν σε κοροϊδεύει όχι όταν έρθει ντόμπρα και σου το πει.
Πάντως επειδή έχει πολλές γυναίκες το forum μάθε όσα μπορείς περισσότερα, θα σου χρησιμεύσουν. Μην νομίσεις ούτε στιγμή ότι εάν μια γυναίκα αποφασίσει να σε δουλέψει θα το καταλάβεις, όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος αλλά δουλεύει εντελώς διαφορετικά το μυαλό τους από έναν άντρα. Και ου και αλλοίμονο εάν πέσεις σε περπατημένη, σε βλέπω να είσαι Αφέντης και Πασάς αλλά δεμένος χειροπόδαρα.
Ελπίζω εσείς οι άντρες να μην με παρεξηγήσετε και βγάλετε τα μαχαίρια. ![]()
Αφροδίτη μου ο άντρας που θέλει χαρέμι έχει μεγάλο πρόβλημα, καμία δεν ξεχωρίζει, οπότε εννοείται ότι δεν τον συγχωρείς. Και δεν εννοώ τους άντρες που είναι μικροί σε ηλικία, εκεί όλοι κάνουμε μπουρδίτσες διάφορες, από ένα σημείο όμως και μετά δεν γίνετε να θες φίλε μου 10 στην καθισιά σου(που λέει ο λόγος δηλ. και να θέλει δεν γίνεται).
Τώρα για το θέμα ευθύτητα, να σου πω... εάν έχεις αποφασίσει να χωρίσεις ναι το λες ευθέως, εγώ προτείνω να του το πεις με την άλλη παρούσα. Ξέρεις τι στυλ εννοώ... πάει στο ραντεβού, τον ακολουθείς και εκεί που είναι στα σιρόπια πας φάντης μπαστούνης και λες "γειά χαρά στα παιδιά" του ρίχνεις και τον καφέ στο κεφάλι και ησυχάζεις.
![]()
Εάν όμως δεν έχεις αποφασίσει να χωρίσεις δεν μιλάς καθόλου, σώζεις την αξιοπρέπειά σου, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αυτό το χαρέμι πάρτυ πολύ μου άρεσε, πάτε όλες μαζί και τον κάνετε τ΄αλατιού. ![]()
![]()
![]()
Το έριξα και λίγο στην πλάκα, μην με παρεξηγείτε, δεν αντέχω όμως να εκμεταλεύονται ανθρώπους. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος λιώνει για σένα είναι άσχημο να του τη κάνεις.
Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που απατά κάποιον, από την στιγμή που συμβαίνει και το μαθαίνεις δεν πρόκειται να σου φύγει από το μυαλό. Και όταν λέω το μαθαίνεις εννοώ είσαι σίγουρη όχι φαντάζεσαι, υποψιάζεσαι. Μερικές φορές υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που λες και έχουν γίνει για να σε τρελάνουν. Δεν πολυπιστεύω βέβαια σε συμπτώσεις αλλά είναι και αυτό μια πιθανότητα.
Εάν πάντως κάποιος σου την δώσει και θέλεις να τον τακτοποιήσεις, εδώ εγώ, όπως λέει και ο jbg "ΤΙΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕ" ζητήστε κα Ρούλα. ![]()
Παρόλη την πλάκα Αφροδίτη μου κατάλαβες πιστεύω το νόημα.
quote:
Αφροδίτη μου ο άντρας που θέλει χαρέμι έχει μεγάλο πρόβλημα, καμία δεν ξεχωρίζει, οπότε εννοείται ότι δεν τον συγχωρείς. Και δεν εννοώ τους άντρες που είναι μικροί σε ηλικία, εκεί όλοι κάνουμε μπουρδίτσες διάφορες, από ένα σημείο όμως και μετά δεν γίνετε να θες φίλε μου 10 στην καθισιά σου(που λέει ο λόγος δηλ. και να θέλει δεν γίνεται).Τώρα για το θέμα ευθύτητα, να σου πω... εάν έχεις αποφασίσει να χωρίσεις ναι το λες ευθέως, εγώ προτείνω να του το πεις με την άλλη παρούσα. Ξέρεις τι στυλ εννοώ... πάει στο ραντεβού, τον ακολουθείς και εκεί που είναι στα σιρόπια πας φάντης μπαστούνης και λες "γειά χαρά στα παιδιά" του ρίχνεις και τον καφέ στο κεφάλι και ησυχάζεις.
![]()
![]()
Εάν όμως δεν έχεις αποφασίσει να χωρίσεις δεν μιλάς καθόλου, σώζεις την αξιοπρέπειά σου, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αυτό το χαρέμι πάρτυ πολύ μου άρεσε, πάτε όλες μαζί και τον κάνετε τ΄αλατιού.
Το έριξα και λίγο στην πλάκα, μην με παρεξηγείτε, δεν αντέχω όμως να εκμεταλεύονται ανθρώπους. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος λιώνει για σένα είναι άσχημο να του τη κάνεις.
Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που απατά κάποιον, από την στιγμή που συμβαίνει και το μαθαίνεις δεν πρόκειται να σου φύγει από το μυαλό. Και όταν λέω το μαθαίνεις εννοώ είσαι σίγουρη όχι φαντάζεσαι, υποψιάζεσαι. Μερικές φορές υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που λες και έχουν γίνει για να σε τρελάνουν. Δεν πολυπιστεύω βέβαια σε συμπτώσεις αλλά είναι και αυτό μια πιθανότητα.Εάν πάντως κάποιος σου την δώσει και θέλεις να τον τακτοποιήσεις, εδώ εγώ, όπως λέει και ο jbg "ΤΙΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕ" ζητήστε κα Ρούλα.
Παρόλη την πλάκα Αφροδίτη μου κατάλαβες πιστεύω το νόημα.
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ.Τώρα γιά τον καφέ στο κεφάλι χλωμό το βλέπω δεν μπορώ να φανώ βίαιη σε ένα πασά κι αφέντη.
Σίγουρα καλή μου το έπιασα γερά το νόημα.
Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός στον εαυτό μας.
Ξέρεις πόσοι άνθρωποι αποζητούν και σήμερα ακόμα το τέλειο. Το αρεστό. Το τίμιο. Το ξεκάθαρο. Αυτοί αξίζουν...
Ευχαριστώ, να ζήσουν οι πασάδες κι αφέντες...
Βρε το χαρέμι εγώ θα το ντύσω αν μου τύχει και την πατήσω κάποτε. Θα φέρω χρυσά κι ασημένια πέπλα, βαρύτιμα κοσμήματα περίτεχνους καθρέφτες να χτενίζουν την κόμη, πανάκριβα περιδέραια γιά τις Θεές
και πορφυρά παθιάρικα διάφανα καφτάνια. Είμαι μεγαλόκαρδη είπαμε. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Καλή καρδιά έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ο Αχιλλέας καλή καρδιά. ![]()
αρχίζει η ανέμη
καλό το παραμύθι
μας ξέκαναν οι μύθοι.
Αγάπες δακρυσμένες
καλύτερα φθαρμένες
ο χρόνος θα μας μάθει
ας μοιάζει και μ΄αγκάθι.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ…………Να είχα και εγώ ένα χαρέμι .
Μεγάλο με πολλές λιχουδιές.
Πασάς στα Γιάννενα θα ήμουν . ![]()
Δεν ξέρω γιατί.. αλλά σε κάποια σημεία θα συμφωνήσω μαζί σου.
Τώρα όσον αφορά την πλάκα.. αυτό μπορώ να το ερμηνεύσω μόνο σαν άμυνα ή εκδίκηση. 'Είστε πρώτες οι γυναίκες σ'αυτά. Το πόσο απολαμβάνετε αυτή την πλάκα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο μιας και το γέλιο αυτής της ικανοποίησης (ντέβιλ) είναι απλά για να αποφύγετε τις ανεξέλεκτες δόσεις κλάματος![]()
Απλά αυτό που δεν μπορεί ένας άνθρωπος να δεχτεί στη περίπτωση της απιστίας είναι η απόρρυψη. Όπως είπες και συ "αν το καλοσκεφτείς δεν έγινε και κάτι".. και επαναλαμβάνω πως όταν ένας άνθρωπος.. νίωσει κάτι για κάποια άλλη γυναίκα/άντρα.. δεν πρέπει να νίωθει ένοχος. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ όσες φορές έχω ερωτευτέι ποτέ μου δεν κατάλαβα και τον λόγο, γίνονται όλα τόσο αστραπιαία. Το θέμα είναι να μην το πέζει σε διπλό ταμπλό.. γιατί θα του ρθει ταμπλάς στο κεφάλι.
quote:
Πάντως επειδή έχει πολλές γυναίκες το forum μάθε όσα μπορείς περισσότερα, θα σου χρησιμεύσουν. Μην νομίσεις ούτε στιγμή ότι εάν μια γυναίκα αποφασίσει να σε δουλέψει θα το καταλάβεις, όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος αλλά δουλεύει εντελώς διαφορετικά το μυαλό τους από έναν άντρα. Και ου και αλλοίμονο εάν πέσεις σε περπατημένη, σε βλέπω να είσαι Αφέντης και Πασάς αλλά δεμένος χειροπόδαρα.
Έχω μάθει στην ζωή μου πως οι γυναίκες δεν σε αφήνουν ποτέ να τα μάθεις όλα..και συμφωνώ ότι λειτουργεί ύπουλα το μυαλό τους και έχουν αυτην αναθεμάτησμενηννν την τάση να τα ψάχνουν όλα και να κάνουν τον ψίλο κάμηλο. 'Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας - πως να το κάνουμε.
Πάντως πολύ με εξιτάρει το χαρέμι - προσοχή - μόνο επι την παρουσία του ναργιλέ, δεν θέλω να χαλάσει η ατμόσφαιρα! Αντοχές λέει?! Αυτό ισχίει μόνο για το χαρέμι? Αχ και να μουν σαουδάραβας να καταλάβω τι τραβάς.
Καλή καρδιά .. όπως λέει κι Αφροδίτα η καλύτερη χαρεμ ντιζαινερ..
-/
Αφέντης και Πασάς
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:Έχω μάθει στην ζωή μου πως οι γυναίκες δεν σε αφήνουν ποτέ να τα μάθεις όλα..και συμφωνώ ότι λειτουργεί ύπουλα το μυαλό τους και έχουν αυτην αναθεμάτησμενηννν την τάση να τα ψάχνουν όλα και να κάνουν τον ψίλο κάμηλο. 'Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας - πως να το κάνουμε.
Εχεις ποτε σκεφτει πως καποιοι αντρες μαζευουν τοσους ψυλλους γυρω τους απο την αναγκη επιβεβαιωσης που εχουν για τον ανδρισμο τους που αν τους κοιταξεις ολους αυτους τους ψυλλους δεν διαφερουν απο ενα καμηλο σε μεγεθος;
Τωρα οσον αφορα το υπουλο μυαλο...φανταζομαι πως μια χαζη σας βολευει καλυτερα απο μια υποψιασμενη γυναικα...
Ο καθενας εχει δικαιωμα να ερωτευεται και να ζει τον ερωτα του οπως γουσταρει ποτε ομως σε βαρος κανενος...
Να υπευθυνος για τις πραξεις σου και να εισαι και σε θεση να πληρωσεις το οποιο κοστος προκειμενου να κανεις οτι γουσταρεις...
Αλλα και τον σκυλλο χορτατο και την πιττα σωστη δεν λεει...
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Αυτό βέβαια δεν ισχύει απαραίτητα και γι΄αυτόν, μπορεί να κάνει ότι νομίζει, το ξέρει άλλωστε. Όμως ξέρει και ότι, εάν κάτι μου κάτσει στραβά δε πα να λέει, μου κατσε και τέλος. Τα περιθώρια που ήθελε, για να δει ποιά θα είναι η συμπεριφορά του σε κάποια πράγματα, τα είχε. Τώρα είναι επιλογή του.
Didorium δεν είναι άμυνα σε καμία περίπτωση, το κλάμα το έχεις ρίξει, δεν αποφεύγεται το άτιμο. Τώρα για εκδίκηση... δεν θα διαφωνήσω. Όταν του λες "βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, κάτσε να μιλήσουμε τι σου φταίει και συμπεριφέρεσαι έτσι?" και αυτός απαντάει "μα είσαι τρελή, εγώ μόνο εσένα κοιτάω ούτε που τις βλέπω τις άλλες γυναίκες, αμάν αυτή η ζήλια σου" ε τι θέλεις η γυναίκα να πει "μα τι είμαι εγώ, ένα τόσο καλό παιδί να το κατηγορώ?".
Και βέβαια στην αρχή είναι θέμα απόρριψης αλλά όταν ο άλλος σταθεί απέναντί σου και σου πει τέλος, ας κάνει ότι θέλει μετά. Κανένας δεν έχει να του πει κάτι. Όχι όμως να σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Δεν κάνουν οι γυναίκες Didorium τον ψύλο κάμηλο, ίσως κάποιες φορές να μην μπορούν να καταλάβουν πότε ο άντρας παίζει με τα νεύρα τους και τις αντοχές τους και πότε το κάνει πραγματικά, αλλά πάντα έχουν ενδείξεις.
Να σου δώσω παραδείγματα
εάν βγω έξω με κάποιον και δω ότι πηγαίνοντας στην τουαλέτα παίρνει και το κινητό του, τι θέλεις να πω, ότι μάλλον περιμένει επείγον τηλέφωνο από τον Πρόεδρο της Ελλάδας?
εάν χτυπήσει το κινητό και ακούσω να λέει, ναι-όχι-ίσως-μπορεί τι θέλεις να πω? ότι στην άλλη πλευρά της γραμμής είναι κάποιος που καταλαβαίνει μόνο αυτές τις λέξεις?
ή το πιό κουφό που κάνει μπαμ και σημαίνει ότι στην άλλη πλευρά είναι γυναίκα που έχουν πάρε δώσε περίεργα, ναι έλα τάδε(γυναικείο όνομα λένε οι πιό προχωρημένοι και καλά) είμαι εδώ με την κοπέλα μου...
Μπουα Χα χα...
Ναι είμαστε ηλίθιες, λες και δεν ακούμε το τρέμουλο της φωνής όταν είναι στη μέση γυναικοδουλειά.
Πάντως νομίζω ότι συμβαίνουν τετοια περιστατικά από ανασφάλειες και μη σωστές επιλογές. Παίζει και η περίπτωση του κεραυνοβόλου έρωτα αλλά αυτό δεν γίνεται κάθε βδομάδα. Και πάντα δεν μιλάω για μικρές ηλικίες που την συγκεκριμένη συμπεριφορά την κατανοώ.
Και όπως έχω ξαναπεί "ΤΙΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕ"(clopyright jbg) ζητήστε κα Ρούλα.
Αναλαμβάνουμε και περιπτώσεις εξωτερικού.
Ειδικότης μας παρακολουθήσεις, λούσιμο με καφέδες-μπύρες και λοιπά ντρινγκ, υποκλοπή και ανάλυση συνομιλιών, ψυχολογικά προφίλ των δραστών.
Ζητήστε να σας στείλουμε το προφίλ της εταιρείας.
Τηλεφωνήστε μας στο +30 210 0000007, 24h ανοικτά.![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Καλά σου τα γράφει η Πυραμίδα. Πανέξυπνες είμαστε και δεν το καταλαβαίνετε. Το προσπερνάτε έτσι...
'Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας - πως να το κάνουμε.Καλή καρδιά .. όπως λέει κι Αφροδίτα η καλύτερη χαρεμ ντιζαινερ..
Αφέντης και Πασάς
Απλά θέλετε το χρόνο σας κι εσείς. Να μας νιώσετε.
Αφέντης και πασάς, χαρέμι μου ζητάς...
Κάτι θα γίνει...
καθόλου δεν μασά,
γιατί να φύγει;
Που θα βρει καλύτερα;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:Βλέπετε βρε, που έχω δίκιο. Γιά το θέμα των παροιμιών κι όχι μόνο. Να τη, η σοφή παροιμία από το ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ, που τα λέει όμως ευθέως. Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.quote:Έχω μάθει στην ζωή μου πως οι γυναίκες δεν σε αφήνουν ποτέ να τα μάθεις όλα..και συμφωνώ ότι λειτουργεί ύπουλα το μυαλό τους και έχουν αυτην αναθεμάτησμενηννν την τάση να τα ψάχνουν όλα και να κάνουν τον ψίλο κάμηλο. 'Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας - πως να το κάνουμε.
Εχεις ποτε σκεφτει πως καποιοι αντρες μαζευουν τοσους ψυλλους γυρω τους απο την αναγκη επιβεβαιωσης που εχουν για τον ανδρισμο τους που αν τους κοιταξεις ολους αυτους τους ψυλλους δεν διαφερουν απο ενα καμηλο σε μεγεθος;
Τωρα οσον αφορα το υπουλο μυαλο...φανταζομαι πως μια χαζη σας βολευει καλυτερα απο μια υποψιασμενη γυναικα...
Ο καθενας εχει δικαιωμα να ερωτευεται και να ζει τον ερωτα του οπως γουσταρει ποτε ομως σε βαρος κανενος...
Να υπευθυνος για τις πραξεις σου και να εισαι και σε θεση να πληρωσεις το οποιο κοστος προκειμενου να κανεις οτι γουσταρεις...
Αλλα και τον σκυλλο χορτατο και την πιττα σωστη δεν λεει...
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Ας είμαστε υπεύθυνοι γιά το μεγαλείο των πράξεών μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΩΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ...
Αυτό με τους ψύλλους πολύ...πολύ μου άρεσε...
κι ειν΄ουδετέρου γένους
στ΄αντράκι το ανώριμο
δείξε μιά κάρτα τέλους
Κόκκινη.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Ακριβώς Αφροδίτη μου, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμός. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της, αλλιώς να είσαι 18 αλλιώς 28 αλλιώς 38. Εγώ στα 38 μου δεν μπορώ όλο αυτό το παιχνίδι, το έχω βαρεθεί. Το έκανα τότε που έπρεπε, τότε που είχα το μυαλό μου πάνω από το κεφάλι μου, τώρα δεν μου είναι απαραίτητο. Είμαι με τον άνθρωπο που έχω επιλέξει και τέλος.
Αυτό βέβαια δεν ισχύει απαραίτητα και γι΄αυτόν, μπορεί να κάνει ότι νομίζει, το ξέρει άλλωστε. Όμως ξέρει και ότι, εάν κάτι μου κάτσει στραβά δε πα να λέει, μου κατσε και τέλος. Τα περιθώρια που ήθελε, για να δει ποιά θα είναι η συμπεριφορά του σε κάποια πράγματα, τα είχε. Τώρα είναι επιλογή του.Didorium δεν είναι άμυνα σε καμία περίπτωση, το κλάμα το έχεις ρίξει, δεν αποφεύγεται το άτιμο. Τώρα για εκδίκηση... δεν θα διαφωνήσω. Όταν του λες "βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, κάτσε να μιλήσουμε τι σου φταίει και συμπεριφέρεσαι έτσι?" και αυτός απαντάει "μα είσαι τρελή, εγώ μόνο εσένα κοιτάω ούτε που τις βλέπω τις άλλες γυναίκες, αμάν αυτή η ζήλια σου" ε τι θέλεις η γυναίκα να πει "μα τι είμαι εγώ, ένα τόσο καλό παιδί να το κατηγορώ?".
Και βέβαια στην αρχή είναι θέμα απόρριψης αλλά όταν ο άλλος σταθεί απέναντί σου και σου πει τέλος, ας κάνει ότι θέλει μετά. Κανένας δεν έχει να του πει κάτι. Όχι όμως να σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Δεν κάνουν οι γυναίκες Didorium τον ψύλο κάμηλο, ίσως κάποιες φορές να μην μπορούν να καταλάβουν πότε ο άντρας παίζει με τα νεύρα τους και τις αντοχές τους και πότε το κάνει πραγματικά, αλλά πάντα έχουν ενδείξεις.Να σου δώσω παραδείγματα
εάν βγω έξω με κάποιον και δω ότι πηγαίνοντας στην τουαλέτα παίρνει και το κινητό του, τι θέλεις να πω, ότι μάλλον περιμένει επείγον τηλέφωνο από τον Πρόεδρο της Ελλάδας?
εάν χτυπήσει το κινητό και ακούσω να λέει, ναι-όχι-ίσως-μπορεί τι θέλεις να πω? ότι στην άλλη πλευρά της γραμμής είναι κάποιος που καταλαβαίνει μόνο αυτές τις λέξεις?
ή το πιό κουφό που κάνει μπαμ και σημαίνει ότι στην άλλη πλευρά είναι γυναίκα που έχουν πάρε δώσε περίεργα, ναι έλα τάδε(γυναικείο όνομα λένε οι πιό προχωρημένοι και καλά) είμαι εδώ με την κοπέλα μου...
Μπουα Χα χα...
Ναι είμαστε ηλίθιες, λες και δεν ακούμε το τρέμουλο της φωνής όταν είναι στη μέση γυναικοδουλειά.Πάντως νομίζω ότι συμβαίνουν τετοια περιστατικά από ανασφάλειες και μη σωστές επιλογές. Παίζει και η περίπτωση του κεραυνοβόλου έρωτα αλλά αυτό δεν γίνεται κάθε βδομάδα. Και πάντα δεν μιλάω για μικρές ηλικίες που την συγκεκριμένη συμπεριφορά την κατανοώ.
Και όπως έχω ξαναπεί "ΤΙΜΕ ΠΡΟΣΙΤΕ"(clopyright jbg) ζητήστε κα Ρούλα.
Αναλαμβάνουμε και περιπτώσεις εξωτερικού.
Ειδικότης μας παρακολουθήσεις, λούσιμο με καφέδες-μπύρες και λοιπά ντρινγκ, υποκλοπή και ανάλυση συνομιλιών, ψυχολογικά προφίλ των δραστών.
Ζητήστε να σας στείλουμε το προφίλ της εταιρείας.
Τηλεφωνήστε μας στο +30 210 0000007, 24h ανοικτά.
Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Α,
Να είσαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα. Γέλασα. Μα τον Χριστό σύρθηκα στο πάτωμα. Στην πρώτη σου παράγραφο έχεις δίκιο είμαστε ώριμοι άνθρωποι με συνέπεια συμπεριφερόμεθα. ΄Ολα είναι ζήτημα επιλογών. Κάποτε ένας φίλος μου υπαστυνόμος -έχουμε και τα μέσα- έλεγε το εξής: Δεν τελειώνουν οι γυναίκες. Πως να μην αμαρτήσω... Δεν τελειώνουν κι οι άντρες του έλεγε η γυναίκα του που τα κέρατα στο κεφάλι της είχαν αγγίξει ουρανοξύστες της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. Τι να του πείς...Την αγνοούσε επιδεικτικά.
Το θέμα της εκδίκησης δεν το συζητώ. Δεν μπορώ να κάνω κακό. Από μόνοι τους σπάνε τα μούτρα τους όσοι με πληγώνουν. Και δεν το χαίρομαι μετά. Τσακώνομαι με τον καλό μου άγγελο που τους καίει τη γούνα. Γνήσια γούνα ή μαιμού δεν το ψάχνω.
Αυτό Πυραμίδα με το κινητό και την τουαλέτα πολύ καλό που να τους πέσει πιά μες τη λεκάνη διά παντός. Νομίζουν πως έχουν ζώα απέναντί τους. Εντάξει η επιστήμη καθόρισε περίπου ένα εκατομμύριο είδη ζώων. 75.000 έντομα 30.000 πουλιά 20.000 ψάρια και πολλά είδη. Οι γυναίκες είναι εκτός φαντάζομαι. ΄Αλλο τι πιστεύουν κάποιοι...
Υπάρχει κι η άλλη κατηγορία. Να στο λένε. ΄Εχω χαρέμι εγώ. Κι όλες ικανοποιημένες παρακαλώ. Εσύ στην ουρά. Τύφλα να χει η εργατική εστία, η εφορία το ΙΚΑ...
Η εταιρεία, αυτή η Νεοσυσταθείσα Πυραμίδα μου, λούζει με καφέδες, χυμούς λάδια πετάει λίπη κάνει κινήσεις σοβαρές δηλαδή, να την έχουμε κατά νου...
![]()
το κέρατο στην κόμη
μα αν την κάνεις πρώτη [εσύ]
τους παίρνουν νοσοκόμοι...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Αυτό Πυραμίδα με το κινητό και την τουαλέτα πολύ καλό που να τους πέσει πιά μες τη λεκάνη διά παντός.
Αφροδίτη, σε προειδοποιώ!
Αν είσαι Σαββατογεννημένη και μου πέσει εκεί μέσα το κινητό θα σε βρώ να μου αγοράσεις άλλο!
Και θέλω καλό μοντέλο, όχι τίποτα απαρχαιωμένο! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει, αυτό με το κινητό δεν είναι τίποτα φοβερό, νομίζω.
Κι εγώ το κάνω αλλά το κάνω μήπως με πάρουν τηλέφωνο.
Όχι για να κάνω κανένα πονηρό τηλεφώνημα! ![]()
Και κάτι άλλο.
Είχα σχέση με μία κοπέλα η οποία όποτε έβρισκε ευκαιρία έψαχνε στο κινητό μου τα μηνύματα μου και τις κλήσεις μου.
Αυτό με προσέβαλε και με ενόχλησε.
Από την στιγμή που δεν δίνω δικαιώματα δεν ανέχομαι κάτι τέτοιο, που στο κάτω-κάτω είναι και παραβίαση του εαυτού μου.
Και το θεωρώ και κατινιά.
Αυτό που διαπιστώνω είναι οτι ο άνδρας δε μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες και το αντίθετο.
Για αυτό και το να μπείς πραγματικά στο μυαλό του/της συντρόφου σου είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μία σχέση.
Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει μία σχέση κι υπάρχει ταύτιση...

In anticipation of my resurrection...